2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.

yok yok :)) o zaman öğle yemeğine çıkmamıştım acıktım sen anlatınca. sonra yemeğe indim şansıma da patlıcanlı biberli birseyler vardı. karnım doydu keyfim yerine geldi :))

demetcim moral oldu canım sağol ama sanırım bizde ancak yaşadıktan sonra anlayacağız. şu an benim kabusum doğurmak :))) inş sağlıkla kurtuluruz hepimiz :)

kızlar misafir geliyor. en samimi olduğumuz arkadaşlarımız geliyor
hanipeks kız hemde senin memleketinden
sürpriz yaptılar bize yolda aradılar normal konuşuyoruz telefonda
sonra kendini iyi hissediyorsan size geliyoruz demez mi
bi çığlık attım iyiyim diye. yemek falan yapmıcam yemeği dışarıda yiyelim sen yorulma dediler.
ay bi de 14 aylık paşaları var çok tatlı bişey
yaz tatilimizi beraber geçirdik çok özlemiştim onları moral oldu bana ya.

valla bi gel gör çok feci durumda..
sincandakini çok duydum bende ama çok uzak işte..
HRSye kanamam olduğunda acil gitmiştim.. süper bi hastane, kapıda vale parking sistemi için adamlar bekliyo, kapın açılıyo.. buyrunlar filan falan derken 5 yıldızlı otel lobisi gibi bir giriş.. wcler filan mükemmeldi.. ben ki asla ama asla dışarda tuvalete giremem orda hiç tereddütsüz oturuverdim doğuma yakın gezicem hastaneleri bakalım nasıl olucak..

sana iyi gelecekler eminim.. gurbette sevdiklerin misafir olunca tadı bi başka oluyo :) hep hayırlı haberler alman dileğiyle.. hadi hazırlan sen :)))

dün bende senin durumundaydım kendi kendime sırıta sırıta geldim eve::))) benimde kızım olacak

oyy yavrumun pozuna bakkk sever onu teyzesiii..mis kokulum benim..mezocum ya usgyi sevmiyomus bebişler ondan saklanıp duruyolar gizliyolar kapatıolar kendilerini..doktor sürekli usgye karnıma vurdu rahatsız etti yerini değiştirsin diye..oyy içim gitti o an..

İste sincandaki öyle.allah gönlüne göre versin canım .
Ahh gozlerim doldu ya benim için cek havasından doya doya

ilk yaptığında benimde içimden doktorun elinden alıp o aleti kafasına vurmak geçmişti :)) şimdiden kıyamıyoruz artık bilemiyorum doğunca nasıl olacağız :))) onlar usg sevmiyo ama biz onları izlemeye doyamıyoruz :))

Son düzenleme:
hangi hastaneden bahsediyorsun iyi diye;benim kız kardeş Etimesgut'ta oturuyor.. bilmiyoruz oraları,prensesimi de güvenip yollayamıyorum biyerlere bayramda geldiğinde kendi doktoruma götürdüm burada (

gözün aydın canım..ne güzel sana moral olucak arkadasların..

yaaa ne güzeeel..
gurbet kuşu olarak birileri gelse diye öyle gözlerim ki kapıları..
benimde hafta sonu annem, ablam ve kardeşim gelecek.. günler geçmek bilmiyor valla

hadi bakalım hayırlı haberler ile dön gel inşallah

Sonday ne ? Hiç duymamıştım

sana iyi gelecekler eminim.. gurbette sevdiklerin misafir olunca tadı bi başka oluyo :) hep hayırlı haberler alman dileğiyle.. hadi hazırlan sen :)))
amin tatlım. yemek yapmıcam bari bi pasta yapayım çayın yanına dedim. muhallebiyi yaparken parmağımı yaktım. aklım bir karış havada tabi.ay bi de arkadaşın oğlu için panço siparişi vermiştik o da merkeze gelmiş. eşim onuda aldırcak. iyi denk geldi valla. bebek konusunda çok emekleri var bizde. yani eşimle isim yüzünden tartışmıştık o yüzden senelerdir çocuk düşünmedik. tatilde bize baya bi kızmışlardı. eşimi onlar yola getirdi.

E onda da telaffuz hatası yaparsam , korktum ben artık , öğrenene kadar okumayı niyet etmiycem

oyle deme ya, hatalida olsa Allah Kabul eder insallah, bende cok iyi bilmiyorum mesela harfleri tam mahrecleriyle cikarmayi ama tefriciye dua hem sonucta, duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz vardi demiyor mu Rabbim :)

son gidişimde oğluşum öyle rahatsız oldu ki kafasını plasentanın içine gömdü ve hiç çıkarmadı ( ben de o zaman daha iyi anladım bebişlerin bu işi sevmediklerini..

Sonday ne ? Hiç duymamıştım

tugbacım canım benim sen benim gibi iğneden korkan biri olarak sonda muhabbetine hiç girme hem belki gerek de olmaz. sezeryan doğumlarda alttan takıyorlar sondayı. benim doğum için en büyük endişem sonda muhabbeti. ama tavsiyelere uyup belden iğne yapılıp uyuştuktan sonra taktırcam onu :)

gözün aydın canım..ne güzel sana moral olucak arkadasların..

yaaa ne güzeeel..
gurbet kuşu olarak birileri gelse diye öyle gözlerim ki kapıları..
benimde hafta sonu annem, ablam ve kardeşim gelecek.. günler geçmek bilmiyor valla
sağolun kızlar hastalığımı falan unuttum bir anda.

ha bir de isim konusu bizdede var. kayınbabamın ismini koymak istemiyorum. hem eski hemde unisex bir isim.
onun yerine bayram koyarım onu koymak istemem. 23 nisanda doğcak dedi ya doktor o tarihte doğmasa bile çocuk bayramında doğcak diye bekliyoruz.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramından egemeni aldık. şimdilik egemen diye seviyoruz oğlumu.

canım ne kadar sorun etmiş kafasına takmıs ismi..nasıl bir inattır bu..demek adama bi yanlıs yapsan hemen boşayacak Allah korusun..baya kızdım eşinede şimdi patladım valla..zaten kaynanayada sinir oldum.sürekli hizmet bekleyen görmedimmi surat asan..Allah yardımcın olsun ama çok iyi niyetlisin bunu kullanmalarına (kimsenin ) izin verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…