inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.
kızlar bende ilk hamileliğimde doğumdan çok korkardım. hatta sürekli söyler dururdum eşim kızardı bana bi gün hastanede doğum sancısı çeken bir kadın görmüştüm nst ye bağlanırken de ağla ağla içim dışıma çıkmıştı bütün gün. hem kadına üzülmüştüm çok sancı çekiyor diye hem de kendim için korkmuştum. yok sondaydı yok doğum sancısıydı düşünüp dururdum. ama öyle böyle değil acaip bir iç sıkıntısı vardı doğum diyince tüylerim diken diken oluyordu. normal doğumdan sancısından dolayı korkuyordum sezeryanda doğum sonrası korkutuyordu beni. ama bi gün bi baktım hastenedeyim kısa süreli bir sancı çekişten sonra mecburi sebeplerden acil bir sezeryana alınma vakası; sonda, genel anestezi , ağrılı uyanma derken bebeğimi görmemle acılarımın geçmesi bir oldu. ha diyeceksiniz o kadar kolay mı yok aslında değil ama tam 1 hafta sonra her şey geçmişti şükür. hatta eşimle 2. çocuk vs. diye konuşmaya bile başlamıştık :))
inanın korkmaya değer bişey yok düşünmeyin bile bi şekilde doğuyorlar önemli olan sağlıklı olmaları...
Tuncss Ankara dikmenliyim :)
Benim Ankara denince icim kopuyor.Eryamandaydim,sincandakine giderdim hep.orda hatta ameliyatta oldum.babamda oldu.bu yazda oğlumu götürdüm yani temizlikciler çamaşır sulariyla ve elleriyle supurgeliklere kadar siliyor.mis gibi etlik niye öyle anlamadım.
kızlar misafir geliyor. en samimi olduğumuz arkadaşlarımız geliyor
hanipeks kız hemde senin memleketinden
sürpriz yaptılar bize yolda aradılar normal konuşuyoruz telefonda
sonra kendini iyi hissediyorsan size geliyoruz demez mi
bi çığlık attım iyiyim diye. yemek falan yapmıcam yemeği dışarıda yiyelim sen yorulma dediler.
ay bi de 14 aylık paşaları var çok tatlı bişey
yaz tatilimizi beraber geçirdik çok özlemiştim onları moral oldu bana ya.
Az evvel geldim dr.dan,üçlü test için kan verdim...bir de ultrasonla bakıldı.beyni,ayakları,bağırsakları,ciğerleri filan herşeyini inceledi dr.elleri ve ayakları çok şeker ama en çok suratını görünce sevindim bu kadar mı güzel olurr..:)) eeevvveettt kızlar beni de yazın bakalım kızlar hanesine...bir kızım olacak...çok mutluyum çokkk...sürekli sırıtıyorum,milllet deli sanacak..
hahahaa :)) çok tatlısın canımmm :)
canım sabahtan sessizdi ama öğlen yemek yediğimden beri kıpraşıp duruyo :)) karnı doyunca hareketlendi sanırım :) ama dün çok acıdım ona. hani çok hareket etti ya. akşam doktor ultrasonda gösterdi secdeye kapanmış gibi dizlerine kafayı kapatmış öylece kıpırdamadan duruyodu :)) o kadar dönerse olacağı o :))
Kimler alır bir söylese misal bebeciye 500 yaz
valla bi gel gör çok feci durumda..
sincandakini çok duydum bende ama çok uzak işte..
HRSye kanamam olduğunda acil gitmiştim.. süper bi hastane, kapıda vale parking sistemi için adamlar bekliyo, kapın açılıyo.. buyrunlar filan falan derken 5 yıldızlı otel lobisi gibi bir giriş.. wcler filan mükemmeldi.. ben ki asla ama asla dışarda tuvalete giremem orda hiç tereddütsüz oturuverdimdoğuma yakın gezicem hastaneleri bakalım nasıl olucak..
oyy yavrumun pozuna bakkk sever onu teyzesiii..mis kokulum benim..mezocum ya usgyi sevmiyomus bebişler ondan saklanıp duruyolar gizliyolar kapatıolar kendilerini..doktor sürekli usgye karnıma vurdu rahatsız etti yerini değiştirsin diye..oyy içim gitti o an..
hangi hastaneden bahsediyorsun iyi diye;benim kız kardeş Etimesgut'ta oturuyor.. bilmiyoruz oraları,prensesimi de güvenip yollayamıyorum biyerlereTuncss Ankara dikmenliyim :)
Benim Ankara denince icim kopuyor.Eryamandaydim,sincandakine giderdim hep.orda hatta ameliyatta oldum.babamda oldu.bu yazda oğlumu götürdüm yani temizlikciler çamaşır sulariyla ve ellerinde eldivenli supurgeliklere kadar siliyor.mis gibi etlik niye öyle anlamadım.
bi çığlık attım iyiyim diye. yemek falan yapmıcam yemeği dışarıda yiyelim sen yorulma dediler.
hadi bakalım hayırlı haberler ile dön gel inşallah
kızlar bende ilk hamileliğimde doğumdan çok korkardım. hatta sürekli söyler dururdum eşim kızardı bana bi gün hastanede doğum sancısı çeken bir kadın görmüştüm nst ye bağlanırken de ağla ağla içim dışıma çıkmıştı bütün gün. hem kadına üzülmüştüm çok sancı çekiyor diye hem de kendim için korkmuştum. yok sondaydı yok doğum sancısıydı düşünüp dururdum. ama öyle böyle değil acaip bir iç sıkıntısı vardı doğum diyince tüylerim diken diken oluyordu. normal doğumdan sancısından dolayı korkuyordum sezeryanda doğum sonrası korkutuyordu beni. ama bi gün bi baktım hastenedeyim kısa süreli bir sancı çekişten sonra mecburi sebeplerden acil bir sezeryana alınma vakası; sonda, genel anestezi , ağrılı uyanma derken bebeğimi görmemle acılarımın geçmesi bir oldu. ha diyeceksiniz o kadar kolay mı yok aslında değil ama tam 1 hafta sonra her şey geçmişti şükür. hatta eşimle 2. çocuk vs. diye konuşmaya bile başlamıştık :))
inanın korkmaya değer bişey yok düşünmeyin bile bi şekilde doğuyorlar önemli olan sağlıklı olmaları...
amin tatlım. yemek yapmıcam bari bi pasta yapayım çayın yanına dedim. muhallebiyi yaparken parmağımı yaktım. aklım bir karış havada tabi.ay bi de arkadaşın oğlu için panço siparişi vermiştik o da merkeze gelmiş. eşim onuda aldırcak. iyi denk geldi valla. bebek konusunda çok emekleri var bizde. yani eşimle isim yüzünden tartışmıştık o yüzden senelerdir çocuk düşünmedik. tatilde bize baya bi kızmışlardı. eşimi onlar yola getirdi.sana iyi gelecekler eminim.. gurbette sevdiklerin misafir olunca tadı bi başka oluyo :) hep hayırlı haberler alman dileğiyle.. hadi hazırlan sen :)))
E onda da telaffuz hatası yaparsam , korktum ben artık , öğrenene kadar okumayı niyet etmiycem
E onda da telaffuz hatası yaparsam , korktum ben artık , öğrenene kadar okumayı niyet etmiycem
son gidişimde oğluşum öyle rahatsız oldu ki kafasını plasentanın içine gömdü ve hiç çıkarmadıoyy yavrumun pozuna bakkk sever onu teyzesiii..mis kokulum benim..mezocum ya usgyi sevmiyomus bebişler ondan saklanıp duruyolar gizliyolar kapatıolar kendilerini..doktor sürekli usgye karnıma vurdu rahatsız etti yerini değiştirsin diye..oyy içim gitti o an..
Sonday ne ? Hiç duymamıştım
gözün aydın canım..ne güzel sana moral olucak arkadasların..
sağolun kızlar hastalığımı falan unuttum bir anda.yaaa ne güzeeel..
gurbet kuşu olarak birileri gelse diye öyle gözlerim ki kapıları..
benimde hafta sonu annem, ablam ve kardeşim gelecek.. günler geçmek bilmiyor valla
amin tatlım. yemek yapmıcam bari bi pasta yapayım çayın yanına dedim. muhallebiyi yaparken parmağımı yaktım. aklım bir karış havada tabi.ay bi de arkadaşın oğlu için panço siparişi vermiştik o da merkeze gelmiş. eşim onuda aldırcak. iyi denk geldi valla. bebek konusunda çok emekleri var bizde. yani eşimle isim yüzünden tartışmıştık o yüzden senelerdir çocuk düşünmedik. tatilde bize baya bi kızmışlardı. eşimi onlar yola getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?