2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tuncss k.baba öyle demisya ağzı bal yiyesice,sende de babam kızın olursa altından toka yaptiracakmis

haa haa sernil başka bir arkadaşımız tatlım ersnil değil;ilk gördüğümde bende öyle sanmıştım

Gulimier düşmanını yenmissin,keske uyanınca sol tarafına 3 kez tükürseydin.kotu ruyada efendimiz(sav) öyle yaparmış .
tebrik ederim nice 30. 40. 50. Yıllara huzurla mutluluklar canım benim:)

Gulimier tebrik ederim tatlım;Allah birlikte geçirebileceğiniz sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
bir yastıkta olgunlaşın

voltajım normalde tükürürüm de unuttum bu sefer ağırlık çöktü üstüme

amin inşallah nice nice uzun sağlıklı bebeişlerimizle bir ömür geçiririz

eşim de ailesi gelmez diye istemiyo ama parayı düşününce adapazarı mantıklı geliyor.. zor valla.. son zamanlara doğru bakıcaz artık karar vericez ama Ankara daha büyük ihtimal.. artık pamuk eller cebe olacak..

inşallah.. ama kendim gibi birilerini görmek mutlu ediyor valla..

Tuncss , memleketimdesin :)
Ben orda hep lokman hekime gittim eylem seker ari drumdu.Cok iyiydi duruyormu bilmem.
bu yıl tedavi için Atatürk e.a.daydim.tereddutsuz orda dogururdum:)

Ankaralı mısın? ben buraya gelin geldim.. etlik lokman hekime mi gidiyordun?
ben bi kez gitmiştim oraya hiç ısınamadım o hastaneye.. hastane gibi değildi.. hijyenden uzak geldi bana.. bir de çok yoğun kalabalık bi hastane.. Atatürk e.a ise çok uzak bize sanırım.. pek bilmiyorum Ankarayı :)) etlikte oturuyorum ben..
medicana ya da HRS hastanesinde olacak gibi doğum. bakalım doktorum bu iki hastane ile anlaşmalı. hangisine içim ısınırsa artık..

ayy şaka gibi yaa nasıl böyle bir laf edebilmiş kusura bakma da çok geri kafalıymış canım. erkek kız ne farkeder hayırlı evlat olsun sağ salim doğsun da. Allah vicdan merhamet versin böyle insanlara

ahh ahh geri kafalı ne kelime.. görsen modern görünümlü ahh ne aydın bir adam dersin ama.. maalesef ki bu zihniyetteler..
evlat bu ya can.. hele ki ben gibi uğraşanlar varsa bebek için daha da bi kıymetini biliyorlar.. 2 seneye yakın tedavi gördüm en sonunda yıldık artık, tüp bebek yapalım dedik bebeğim süpriz yaptı bize.. çok şükür Allah'ıma.. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez..

eşin sarımsak sevmiyorsa evet koyma ama sarımsak ona acayip lezzet veriyo..kendine yaparken aklında olsun..
yumurtalı papatesi bende severim bende yapayım hafta sonu..iyi hatırlattın
sarımsak benim tansiyonumu düşürüyor pişmişte olsa farketmiyor canım. ben bunun içine patlıcanda koyuyorum o da güzel oluyor.

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.

​Ay ne iğrencim bazen. E şimdi napcaz bu bezi?
canım benim komşum çocuk bezi kullanıyor. kanaması çok fazla oluyormuş. oğlunun bezlerinden takıveriyor.

kızlar bende ilk hamileliğimde doğumdan çok korkardım. hatta sürekli söyler dururdum eşim kızardı bana bi gün hastanede doğum sancısı çeken bir kadın görmüştüm nst ye bağlanırken de ağla ağla içim dışıma çıkmıştı bütün gün. hem kadına üzülmüştüm çok sancı çekiyor diye hem de kendim için korkmuştum. yok sondaydı yok doğum sancısıydı düşünüp dururdum. ama öyle böyle değil acaip bir iç sıkıntısı vardı doğum diyince tüylerim diken diken oluyordu. normal doğumdan sancısından dolayı korkuyordum sezeryanda doğum sonrası korkutuyordu beni. ama bi gün bi baktım hastenedeyim kısa süreli bir sancı çekişten sonra mecburi sebeplerden acil bir sezeryana alınma vakası; sonda, genel anestezi , ağrılı uyanma derken bebeğimi görmemle acılarımın geçmesi bir oldu. ha diyeceksiniz o kadar kolay mı yok aslında değil ama tam 1 hafta sonra her şey geçmişti şükür. hatta eşimle 2. çocuk vs. diye konuşmaya bile başlamıştık :))
inanın korkmaya değer bişey yok düşünmeyin bile bi şekilde doğuyorlar önemli olan sağlıklı olmaları...

Ay canım seni iyice korkutmak istemedim merak etme sen anestezi uzmanı iyi olsun önemli olan o, korkma hiç bir şeycik hissetmezsin

hahahaa :)) çok tatlısın canımmm :)

iyiyim canım iyiyim..bebişin hareketlerini hala hissediyomusun..benim velet bugun uyuyo paso..tık yok

canım sabahtan sessizdi ama öğlen yemek yediğimden beri kıpraşıp duruyo :)) karnı doyunca hareketlendi sanırım :) ama dün çok acıdım ona. hani çok hareket etti ya. akşam doktor ultrasonda gösterdi secdeye kapanmış gibi dizlerine kafayı kapatmış öylece kıpırdamadan duruyodu :)) o kadar dönerse olacağı o :))

eşin sarımsak sevmiyorsa evet koyma ama sarımsak ona acayip lezzet veriyo..kendine yaparken aklında olsun..
yumurtalı papatesi bende severim bende yapayım hafta sonu..iyi hatırlattın
sarımsak benim tansiyonumu düşürüyor pişmişte olsa farketmiyor canım. ben bunun içine patlıcanda koyuyorum o da güzel oluyor.

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.

​Ay ne iğrencim bazen. E şimdi napcaz bu bezi?
canım benim komşum çocuk bezi kullanıyor. kanaması çok fazla oluyormuş. oğlunun bezlerinden takıveriyor.

Ay canım seni iyice korkutmak istemedim merak etme sen anestezi uzmanı iyi olsun önemli olan o, korkma hiç bir şeycik hissetmezsin

hahahaa :)) çok tatlısın canımmm :)

iyiyim canım iyiyim..bebişin hareketlerini hala hissediyomusun..benim velet bugun uyuyo paso..tık yok

canım sabahtan sessizdi ama öğlen yemek yediğimden beri kıpraşıp duruyo :)) karnı doyunca hareketlendi sanırım :) ama dün çok acıdım ona. hani çok hareket etti ya. akşam doktor ultrasonda gösterdi secdeye kapanmış gibi dizlerine kafayı kapatmış öylece kıpırdamadan duruyodu :)) o kadar dönerse olacağı o :))

ayy oku oku anca bitirdim haa

Derineser hayirli olsun sonuclarin canim, cok sukur masallah

Gulimier sizinde evlilik yildonumuz kutlu olsun, guzel bi pasta falan yaparsin artik kocisine :))

Tefriciyeye hayirlisiyla ben 100 diyerek baslayayim, bittikten sonra yine alirim insallah

Daha nice yılları sağlıkla huzurla devirmeniz dileklerimle canım. Hadi kalk hazırlan, Bir yerlere gidersiniz belki.

He he ben de tuvalette yazıyorum bazen, iş yerinde çok yoğun olduğum için okuyorum da bazen tuvalette. Bizim bebikleri oğlan yaptı bakalım ne çıkacak

Kızlar saat 5 gibi hastaneye gidicem cinsiyetini öğrenmek için inşallah yer bulupta girerim içeri )) dua edin bebegim göstersin :)))

Hadi bakalım kolay gelsin, hayırlı haberlerle dön.

Tuncss Ankara dikmenliyim :)
Benim Ankara denince icim kopuyor.Eryamandaydim,sincandakine giderdim hep.orda hatta ameliyatta oldum.babamda oldu.bu yazda oğlumu götürdüm yani temizlikciler çamaşır sulariyla ve ellerinde eldivenli supurgeliklere kadar siliyor.mis gibi etlik niye öyle anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…