- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
ben geldimmmm
dmt_, gorkemre, esrasm, Yuksek_Voltaj, sernil, Tugbabbgl, gulimier, tunanecc, tuncss, laterne+, onurseda, Mezopotamya82, LimonluParfe
kızlar aranızda sabahtan beri okuyan bi arkadasımız var oda sernil..eski esrnil arkadasımız sanırım..
nasıl paylaşacağız voltajcığım kaçar alsak biter ki?100 yetmez herhalde? ben daha önce okumadım ne desem bilemedim şimdi
haa haa sernil başka bir arkadaşımız tatlım ersnil değil;ilk gördüğümde bende öyle sanmıştım
hoşgeldinnnn .. nasılsın ??
Gulimier düşmanını yenmissin,keske uyanınca sol tarafına 3 kez tükürseydin.kotu ruyada efendimiz(sav) öyle yaparmış .
tebrik ederim nice 30. 40. 50. Yıllara huzurla mutluluklar canım benim:)
Gulimier tebrik ederim tatlım;Allah birlikte geçirebileceğiniz sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
bir yastıkta olgunlaşın
hadi bakalım hayırlı haberler ile dön gel inşallah
Allahımmm görkemre zaten ödleğin tekiyim aha bu da tuzu biberi oldu.. beni kesin genel anesteziye almalılar yoksa beni asla kesemezler bağlamadan
yap şekerim adatıp mis gibi.. altınova için de iyi yorumlar var.. benim bile aklımdan geçmiyor değil ama son haftalarda o kadar uzun yolculuk yapmam mümkün değil. hem anneciğin mis gibi bakar sana. k.valide ve k.pederden de kurtulmuş olursun :)) bi taşla hem ucuz hem konforlu doğum :)) beben de sakarya doğumlu olur :))
tuncss ve mezopotamya ben de iğneden çok korkardım ve hala kan görmeye dayanamam( doğumum başladığında kan görüp bayılmayayım diye biran bile açmadım gözlerimi hiç bir şey görmedim (
ama anne olduktan sonra daha cesur oluyor insan;daha el kadarken yavrundan kan alınırken,iğne yapılırken ağlayışlarını susturmak için senin güçlü olman gerekiyor( gözlerimi kapattım iğnesi bitsin getirin bebeği diyemiyorsun malesef
sizin korkular da geçer yani fıstıklar merak etmeyin :))
Tuncss , memleketimdesin :)
Ben orda hep lokman hekime gittim eylem seker ari drumdu.Cok iyiydi duruyormu bilmem.
bu yıl tedavi için Atatürk e.a.daydim.tereddutsuz orda dogururdum:)
ayy şaka gibi yaa nasıl böyle bir laf edebilmiş kusura bakma da çok geri kafalıymış canım. erkek kız ne farkeder hayırlı evlat olsun sağ salim doğsun da. Allah vicdan merhamet versin böyle insanlara
ben alırımKimler alır bir söylese misal bebeciye 500 yaz
sarımsak benim tansiyonumu düşürüyor pişmişte olsa farketmiyor canım. ben bunun içine patlıcanda koyuyorum o da güzel oluyor.eşin sarımsak sevmiyorsa evet koyma ama sarımsak ona acayip lezzet veriyo..kendine yaparken aklında olsun..
yumurtalı papatesi bende severim bende yapayım hafta sonu..iyi hatırlattın
inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
canım benim komşum çocuk bezi kullanıyor. kanaması çok fazla oluyormuş. oğlunun bezlerinden takıveriyor.​Ay ne iğrencim bazen. E şimdi napcaz bu bezi?
Ay canım seni iyice korkutmak istemedim merak etme sen anestezi uzmanı iyi olsun önemli olan o, korkma hiç bir şeycik hissetmezsin
iyiyim canım iyiyim..bebişin hareketlerini hala hissediyomusun..benim velet bugun uyuyo paso..tık yok
sarımsak benim tansiyonumu düşürüyor pişmişte olsa farketmiyor canım. ben bunun içine patlıcanda koyuyorum o da güzel oluyor.eşin sarımsak sevmiyorsa evet koyma ama sarımsak ona acayip lezzet veriyo..kendine yaparken aklında olsun..
yumurtalı papatesi bende severim bende yapayım hafta sonu..iyi hatırlattın
inşallah canın istememiştir tatlım yoksa üzülürüm valla.acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
canım benim komşum çocuk bezi kullanıyor. kanaması çok fazla oluyormuş. oğlunun bezlerinden takıveriyor.​Ay ne iğrencim bazen. E şimdi napcaz bu bezi?
Ay canım seni iyice korkutmak istemedim merak etme sen anestezi uzmanı iyi olsun önemli olan o, korkma hiç bir şeycik hissetmezsin
iyiyim canım iyiyim..bebişin hareketlerini hala hissediyomusun..benim velet bugun uyuyo paso..tık yok
herkese iyi günler;
bugün kendimi çok halsiz, yorgun ve mutsuz hissediyorum, gece gördüğüm rüya tüm enerjimi sildi süpürdü yani, bide kalktım hava yağışlı kasvetli iyice moralim bozuk, rüyam çok uzun ama sonuç olarak bir kadın ve bir erkek olmak üzere 2 kişiyi yerlere vura vura öldürdüm rüyamda, ama namus meselesi vardı ve gözüm dönmüştü kimsede bana yardım etmedi, kadını da bana inanmadığı için öldürdüm, bi yandan ağlıyorum kendimide baya hırpaladım, bi yandan adamı kaldırıp kaldırıp vere vurdum adam ölene kadar, içimden de diyorum 4 aylık hamileyim ya bebeğime bişey olduysa, koskoca adamı 10 kiloymuş gibi tuttum yere vurdum yaaaa
sabah eşime anlattım, artık ayrı yatalım ben senden korkuyorum hatun demez mi
geçmişi okudum öğlen yorum yazacaktım ama halim yoktu,
üstelik bugün bizim evlilik yıl dönümümüz, 07-11-2010 canlanmam lazım, yardımmmm pleaseeeee
Benim de almam lazım en yakın zamanda bayramda Abi'm harçlık verdi yeğenine ,ilk bezlerini alcakmisim:)
yazdim canım esim evdeydi o yuzden yazamiyordum hatta itiraf ediyorum diger yazdiklarimi wcde yazdim
ama şimdi telefon geldi gitti ici rahat etmedi yine , bende yine sizleyim
duydum duydum ama hatırlarsan bebis hakkında ilk tahmini ben yapmıştım erkek diye ikili teste gitmeden önce şimdi Voltaj da erkek dedi :) benim ikinci çınarım geliyor mü ne :) yarin gösterir inşallah bu arada bana erkek dedi voltajim erkek anasımı olcaz kız
Kızlar saat 5 gibi hastaneye gidicem cinsiyetini öğrenmek için inşallah yer bulupta girerim içeri)) dua edin bebegim göstersin :)))
Tuncss k.baba öyle demisya ağzı bal yiyesice,sende de babam kızın olursa altından toka yaptiracakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?