2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yine aynı muhabbet
kuzum onu bunu boşverde normal doğumdada takılıyomu o meret

Son düzenleme:
kızlar hepinizi öpüyorum..

akşam gene gelirim ama şimdilik müsade bize.. yemek hazırlayalım.. akşam olmak üzere..

herkes kendine iyi baksın..

yüksek voltaj canım bana da şimdilik 200 yazın.
41 yasinim var benimde onu okuyorum.
bitireyim daha fazla okurum

ay bileydim sana şalgam gönderirdim kıs :)

bu arada yemek tarifimi okudun mu? Kahvaltı türevlerinden.

kızlarr doktor bana dedi biliyomusunnnuzzzzzz
10 mart itibariyle çatı muayenesine başlanacak
yani doğumdan 20 gün kadar önce

bilgim yok canım benimde inşallah herşey yolundadır:26::26::26:
birde dua günlük mü canım süresi var mı ve ne diye niyet edicez okumaya başlarken:26::26::26:

hepimiz icin bebeklerimizi hayirlisiyla saglikla kucagimiza almamiz ve kolay bi dogum icin niyet etsek ne dersiniz??

bilgim yok canım benimde inşallah herşey yolundadır:26::26::26:
birde dua günlük mü canım süresi var mı ve ne diye niyet edicez okumaya başlarken:26::26::26:

çok az kişi olduk 1500 zor yapıyoruz ( bu cuma'ya yetişmez bence ama.. öbür cuma da pek uzak
2013 nisan anneleri ve bebeklerinin sağlığı,kolay doğum için niyet edelim uygun mu?
sizler ne diyorsunuz?

çok az kişi olduk 1500 zor yapıyoruz ( bu cuma'ya yetişmez bence ama.. öbür cuma da pek uzak
2013 nisan anneleri ve bebeklerinin sağlığı,kolay doğum için niyet edelim uygun mu?
sizler ne diyorsunuz?

bence rakam verilmesin ben şu kadar yaparım diye..
kim cumaya kadar ne kadar okursa toplam burda yazılsın.duasınıda yapar göndeririz Allahın izniyle..

mezocum bak takılmıyomus..biz en iyisi normal doğum diyee yırtınalım hastanede

kızlarr doktor bana dedi biliyomusunnnuzzzzzz
10 mart itibariyle çatı muayenesine başlanacak
yani doğumdan 20 gün kadar önce

ben ve normal doğummmm ???
çok zor be :) kız ben diyom günlerdir uyutsunlar ne yaparlarsa yapsınlar sonra uyandırsınlar kızımı versinler.. hatta mümkünse odada uyutsunlar o ameliyathaneyi falan görmeyeyim o derece fena durumdayım sen normal diyosun ( hem normalde de alttan kesi yapılma ihtimali var. o zaman ne anladım dikiş dikiştir sonuçta. acısı aynı değil mi
neyse içim fena oluyo düşününce.
bak çatı muayenesi çıktı bi de :))) her gün yeni bi şey.. keşke bi kadın doğumcuyla evlenseydim diyorum şu an . nazımı çekerdi hangi doktor oynayacak benim keyfimle.. ??

sizler ne diyorsunuz?

öbür cuma çok uzak ya belki toplarız akşam da bi yaz bakalım bazı arkadaslar sadece akşam giriyo nete

sizler ne diyorsunuz?

olur canım bence
bu cumaya yetişmez dediğin gibi:26:en iyisi bu cuma başlayalım haftaya cuma bağışlarız olmaz mı ben tam olarak sayı vermesemde 1000 tane okuyabilirm belki:26::26:

sizler ne diyorsunuz?

bencede cumaya yetismeyebilir obur cuma mi desek:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…