2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benimki eve gelirken mevlid varmış orda pilav görmüş
eve gelince aşkım pilav gördüm çok canım çektii,yapalımmı( dedi
ve yaptık,yani yaptı kendisi:))

benimki eve gelirken mevlid varmış orda pilav görmüş
eve gelince aşkım pilav gördüm çok canım çektii,yapalımmı( dedi
ve yaptık,yani yaptı kendisi:))

desene aynı bunlar :) benimki de normal hep canı bişeyler ister şimdi daha fena oldu sana şu yemeği yapcam bak bugün ne buldum internette ben zaten yiyemiyorum cok bişey ama kocam süpürüyor.sağolsun

desene aynı bunlar :) benimki de normal hep canı bişeyler ister şimdi daha fena oldu sana şu yemeği yapcam bak bugün ne buldum internette ben zaten yiyemiyorum cok bişey ama kocam süpürüyor.sağolsun

evet evet benimkide öle,hep canı bişeler ister
benim 2.çocuğum olcak diorum ben zaten:)

eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)

:)))) Okuyunca bizim halimiz geldi gözümün önüne, Geçen akşam midem sulandı bulantı gibi birşeyler oldu dedim hemen leblebi alalım aldık ben daha kese kağıdı açarken baktım elini uzatıyor :) E dedim canı istedi tabi adama vermicem mi ,neyse yeik bir avuç , otobüste benim yine midem döndü emen çantadan çıkardım dah aaçıyorum önüme uzanan bir el :)) Yaw dur bir ben yiyeyim sanki seninki bulanıyor dedim bozuldu aşkımmm :)

Tabi aldım gönlünü ama bazen anlayamıyorum diyorum kendisinede zaten sende benle birlikte göbek yapcan , bende ki bebek ama sende ki yağlı göbek olacak

Ayyyy yesin kız yazık o da yesin bebiş te yesin ben hiç kıyamam böyle şeylere allah başınızdan eksik etmesin de yesim içsin haha aha aha aha ah:)

ben de kendimi çok kötü hissediyorum normalde şirketin öğlen yemek yiyim diye verdiği kartı harcamaz eşimle birlikte dışarıda yemek yerdim veya eve alışveriş yapardım onla falan. şimdi de çatır çatır yiyorum bebek için zaten eşim yemin verdirtti. Evde de herşeyi eşime bırakmaya çalışırdım falan şimdi önce ben yiyorum kalırsa o yiyor. Alışık değilim böyle şeylere kendimi çok cimri bencil gibi veya sefa şeysi :9 gbi hissedip rahatsız olmaya başladım :)

bi terazimi alsak napsak
bırak bebiş gelince onun mamaları yemese:))

evet başta sağlık diyoruz ama cinsiyetini çok merakk ediyorumm
bakmadığım yer kalmadıı ,çin takvimine kadar baktım ben yaaa..
hmm iyi bende 12. haftada gideyim hem test yapılır hemde cinsiyet için tahmin yapılır herhalde...

çok şanslısın canım hele bir de sana karışmıyorlarsa yemeğini yersin onarda girersin evine biraz tek taraflı alışveriş olur ama zira benim için iş çıkışı yemek yapmak öldürüyor beni yapınca çok yiyemiyorum bir de :)

Ha ahaha aha ah:) vallahi çok şekersiniz. Elini uzatıyo demek yaaaa :) bu erkekler de olmasa napcaz :) hayatımızın neşesiler. Bizimkinin de karnı şişmiş dedim bebek sende mi bende mi belli değil. Artık hangimiz doğurusak.

Gerçekten öyle ,, Arasıra hatta sıksık söylensemde hakkını hiç yiyemem.. Balık faydalı diye duymuş ya allahım nerdeyse her allahın günü arıyor bugün balık alayım mı :) )) 3 günde bir balık yapıyor sağolsun, Ben eve girmden yapıyor ki midem bulanmasın , hazır ediyor benden önce evde oluyor bazen..

Öyle yada böyle onlarsız olmuyor yani :)))

Ay sorma yaaaa törenle merasimle alıcam yakında şuanda hiç eğilip bükülecek durumum yok.

ben rahatım bu konuda neyse ki Lasere gitmiştim , Hiç bir şey kalmadı ,,
oda gerçekten büyük dert ama kıslar bırakmayın kendinizi gidin ağdacıya yormayın kendinizi , birinden yardım alın yani :)

ya böle eşiniz sizle kilo alıyosa hamilelikte,oğlunuz oluyomuş
duydunuz mu?

ben rahatım bu konuda neyse ki Lasere gitmiştim , Hiç bir şey kalmadı ,,
oda gerçekten büyük dert ama kıslar bırakmayın kendinizi gidin ağdacıya yormayın kendinizi , birinden yardım alın yani :)

2 yıldır bebiş ha geldi,ha gelicek derken lazere gidemedim hiç,hep ağda
ama kısmet olursa doğumdan sora doooru lazere

Ne kadar düşünceli ne güzel maşallah ellerine sağlık sana da yarasın afiyetler olsun canım. Bugün iyi çekiştirdik kocişleri vallahi. Ee azcık dedikodu olmazsa olmaz.

Hııı aklıma ne geldi bizimki sadece kendisi hamile olan eşine iyi davranıyor veya iş yaptırmıyor fedakarlık yapıyor falan olsun istiyor herhalde. Dün öylesine dedim ki bizim arkadaşlar da evde iş yaptırmıyormuş eşleri falan dedim laf arasında . Birden bozuldu hııı öyle mi falan dedi ) ayyy tatlım yaaaaa madem öyle istiyor ben şimdi bugün gider anlatırım madem öyle mutlu olcak :) ayyyy ahmet hiç sorma bizim kızlara bahar temizliği yaptırmış kocaları perde astırmış koltukları sildirmiş hakı yıkatmış desem mutlu olacak :) enteresan.

Vauuvvv süpermiş ya senden önce gelip yemek yapıyo. Valla kıymetini bil öylesi zor bulunur.

2 yıldır bebiş ha geldi,ha gelicek derken lazere gidemedim hiç,hep ağda
ama kısmet olursa doğumdan sora doooru lazere

Kesinlikle tavsiye ederim.. Evliliği , Doğumu filan düşünmüştüm bende taa o zamanlar , Evlenmeden önce başladım , Kardeşimi de başlattım , Genitalede zarlo zorla ikna ettim ama şimdi dua ediyor iyi ki diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…