- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
bi terazimi alsak napsak
bırak bebiş gelince onun mamaları yemese:))
benimki eve gelirken mevlid varmış orda pilav görmüş
eve gelince aşkım pilav gördüm çok canım çektii,yapalımmı( dedi
ve yaptık,yani yaptı kendisi:))
arkadaşlar kış için derindondurucu ya meyva koyacakmısınız?
desene aynı bunlar :) benimki de normal hep canı bişeyler ister şimdi daha fena oldu sana şu yemeği yapcam bak bugün ne buldum internette ben zaten yiyemiyorum cok bişey ama kocam süpürüyor.sağolsun
eşimde benimle aynı şeyleri yiyyo kıs
bulantım için leblebi aldı,benden çok yedi:)
süt mesele eşit içiyoruz:)
bizle beraber doğurcak heralde bunlar:)
bi terazimi alsak napsak
bırak bebiş gelince onun mamaları yemese:))
selam canım hoşgeldin nerdeeee henüz cinsiyet falan. Meraktan çatlıcaz valla her ne akdar başta sağlık falan diye düşünsek te fark etmez desek te insan hemen bilmek istiyor ayol kız anası mı olcak oğlan mı diye. Ben sordum 12. hafta gidip yaptırcam randevuyu öyle aldım geç falan olmuyormuş. 11. haftadan itibaren diyorlar çünkü. Hem daha bile iyi olur cinsiyet hakkına acıcık ipucu görürler belki ucundan acıcık ha aha haa ha aha:)
bobom ağrıdı yine otur otur gezindim biraz ama yok. off biran önce eve gidip yatmak istiom akşama da kuzen cağırdı ona gitcez yemeğe. Allah razı olsun ondan.
aslında gecen şikayet ediyordum eşimin ailesiyle aynı mahallede oturmaktan ama sağolsunlar her istediğimi yapıyolar. şanslıyım aslında da arada unutuyom.
:)))) okuyunca bizim halimiz geldi gözümün önüne, geçen akşam midem sulandı bulantı gibi birşeyler oldu dedim hemen leblebi alalım aldık ben daha kese kağıdı açarken baktım elini uzatıyor :) e dedim canı istedi tabi adama vermicem mi ,neyse yeik bir avuç , otobüste benim yine midem döndü emen çantadan çıkardım dah aaçıyorum önüme uzanan bir el :)) yaw dur bir ben yiyeyim sanki seninki bulanıyor dedim bozuldu aşkımmm :)
tabi aldım gönlünü ama bazen anlayamıyorum diyorum kendisinede zaten sende benle birlikte göbek yapcan , bende ki bebek ama sende ki yağlı göbek olacak :d
sorma zaten hormonlardan heralde azman gibi çıkıyo tüyler önünü alamıyom. Bıraksam kocamla yarışır...
Ha ahaha aha ah:) vallahi çok şekersiniz. Elini uzatıyo demek yaaaa :) bu erkekler de olmasa napcaz :) hayatımızın neşesiler. Bizimkinin de karnı şişmiş dedim bebek sende mi bende mi belli değil. Artık hangimiz doğurusak.
Ay sorma yaaaa törenle merasimle alıcam yakında şuanda hiç eğilip bükülecek durumum yok.
:)))) Okuyunca bizim halimiz geldi gözümün önüne, Geçen akşam midem sulandı bulantı gibi birşeyler oldu dedim hemen leblebi alalım aldık ben daha kese kağıdı açarken baktım elini uzatıyor :) E dedim canı istedi tabi adama vermicem mi ,neyse yeik bir avuç , otobüste benim yine midem döndü emen çantadan çıkardım dah aaçıyorum önüme uzanan bir el :)) Yaw dur bir ben yiyeyim sanki seninki bulanıyor dedim bozuldu aşkımmm :)
Tabi aldım gönlünü ama bazen anlayamıyorum diyorum kendisinede zaten sende benle birlikte göbek yapcan , bende ki bebek ama sende ki yağlı göbek olacak
ya böle eşiniz sizle kilo alıyosa hamilelikte,oğlunuz oluyomuş
duydunuz mu?
ben rahatım bu konuda neyse ki Lasere gitmiştim , Hiç bir şey kalmadı ,,
oda gerçekten büyük dert ama kıslar bırakmayın kendinizi gidin ağdacıya yormayın kendinizi , birinden yardım alın yani :)
hadi ya ilk kez duyuyorum :)) Benimde nedense ağzımdan oğlum diyesim geliyor :))
gerçekten öyle ,, arasıra hatta sıksık söylensemde hakkını hiç yiyemem.. Balık faydalı diye duymuş ya allahım nerdeyse her allahın günü arıyor bugün balık alayım mı :) )) 3 günde bir balık yapıyor sağolsun, ben eve girmden yapıyor ki midem bulanmasın , hazır ediyor benden önce evde oluyor bazen..
öyle yada böyle onlarsız olmuyor yani :)))
Gerçekten öyle ,, Arasıra hatta sıksık söylensemde hakkını hiç yiyemem.. Balık faydalı diye duymuş ya allahım nerdeyse her allahın günü arıyor bugün balık alayım mı :) )) 3 günde bir balık yapıyor sağolsun, Ben eve girmden yapıyor ki midem bulanmasın , hazır ediyor benden önce evde oluyor bazen..
Öyle yada böyle onlarsız olmuyor yani :)))
2 yıldır bebiş ha geldi,ha gelicek derken lazere gidemedim hiç,hep ağda
ama kısmet olursa doğumdan sora doooru lazere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?