2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Valla bravo zamanında aklını kullanmışsın maşallah. Ben hafif ruh hastası pimpirikliyim ya şimdi ağdacıdan da iğrenirim mikrop falan kapcam diye korkarım. :) yine iş başa düştü yani :)

ben rahatım bu konuda neyse ki lasere gitmiştim , hiç bir şey kalmadı ,,
oda gerçekten büyük dert ama kıslar bırakmayın kendinizi gidin ağdacıya yormayın kendinizi , birinden yardım alın yani :)

kızlar 11 haftayı bitirmek üzereyim ama bu zamana kadar çok ağrıyan göğüslerim bugün itibariyle o kadarda ağrımamaya başladı normal bir durum mu cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :26::18::18::18: sizinkinler ne alemde

Bende çok aşırı ağrı yok sadece rhaatsızlık var

Güzelim neden anormal bir durum olsun , ne güzel işte :)) Adet döngüsü gelince adet olacakmışsınız gibi hisseder mişsiniz, Benim adet dönemim şu ara göğüslerim şişkin ve hafif ağrılı .

normal canım merak etme,bugün benimkilerde rahat pek ağrı yok :)

mrb anne adayları
dünden beri benim sol böbreğim ayrıyo
çok su içemiyorum galiba
üşümeye de hiç gelmiyo
daha önce böyle bir sıkıntım olmamıştı
sizde de oluyo mu?

benim hamile olduğumu göğüslerden anlamıştım,şişmişti ve ağrıyodu
şimdi o kadar ağrımıyo
bence bi sorun yoktur,telaşlanma

Geçmiş olsun canım benim hamileliğin ilk başlarında çok ağrımıştı böbreklerim daha doğrusu karın kasık ağrısı falan sırtıma böbreklerime vurmuş gibiydi geçer merak etme. Su çok iç tabi ama suyle da ilgisi yok ben çok içiyordum yine ağrı giriyordu :)

mrb anne adayları
Dünden beri benim sol böbreğim ayrıyo
çok su içemiyorum galiba
üşümeye de hiç gelmiyo
daha önce böyle bir sıkıntım olmamıştı
sizde de oluyo mu?

Hamilelik tam olarak ta böyle garip birşey vallahi biryerimiz ağrısa üzülürüz ağrımasa telaşlanırız. Düşünsenize daha doğmadan onlar için endişeleniyoruz analık böyle birşey işte.

Meyva hiç düşünmemiştim ama enginar koymuştum zamanında... Meyve çıkınca nasıl olurki aceba ?

ben şeftali falan koymak istiyorum cok yiyorum bugünlerde ya canım isterse diye.ama nasıl koycaz :44:

evet canım bende fazla yemek yapamıyorum artık midem tuhaf oluyor.sağolsunlar karışmazlar.

Benimde hiç ağrımıyo ilk iki hafta ağrıdı hamile olduğumu öğrenince kesildi. çok merak ediyorum bende. Birde küçük zaten benimkiler ne zaman büyüyecek yaaa :44:

AYYY CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMAN DİKKAT ET KENDİNE KLİMA MAHVETİYOR VALLAHİ.

kıslar size iyi tatiller ben cıkıyorum. pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın tabi bebişlerede

Merhaba arkadaşlar :)

Eve yeni gelebildim hemen size yazıyorum. Dün ateşim olduğu için bugün doktor çağırmıştı. Çok şükür hiç bir sorun yokmuş :) Bebişimizi gördük, geçen sefere göre nasıl da büyümüş :) Sağ elinin oarmağını emiyordu. İnanılmaz bir duyguydu :) biz kendisini dikizlerken bir de hıçkırdı, çok güldük çok :)
Bendeki ateş menapoza girenlerin yaşadığı ateş basması olayıymış. Yani korkulacak hiç bir şey yokmuş, tamamen hormonlarla ilgili bir durummuş. Doktorum da benim içim rahat etsin diye çağırmış.
İki hafta sonra ikili test için gideceğim. Bu sefer parmaklarını bile sayacağız inşallah :))
Bu arada merak edenler için ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ve ikili test ücreti 120 liraymış.

Dün ki destekleriniz için tekrar tekarar teşekkür ederim :)

Hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah..

gözün aydın canım
çok sevindim bi sorun çıkmadığına
öle parmak filan nası gördünüz kıs
zoom mu yapıyo sizin drlar
bi arkadaşımın ultrason görüntüsü zoom luymuş
bende korkmuştum benimki küçücük diye
biz hiç öle parmak filan göremiyoz ya bizim dr zoom lamıyo(
öle uzaktan bakıyoz,bende endişeleniyorum haliyle(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…