ben rahatım bu konuda neyse ki lasere gitmiştim , hiç bir şey kalmadı ,,
oda gerçekten büyük dert ama kıslar bırakmayın kendinizi gidin ağdacıya yormayın kendinizi , birinden yardım alın yani :)
ya böle eşiniz sizle kilo alıyosa hamilelikte,oğlunuz oluyomuş
duydunuz mu?
vauuvvv süpermiş ya senden önce gelip yemek yapıyo. Valla kıymetini bil öylesi zor bulunur.
kızlar 11 haftayı bitirmek üzereyim ama bu zamana kadar çok ağrıyan göğüslerim bugün itibariyle o kadarda ağrımamaya başladı normal bir durum mu cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :26::18::18::18: Sizinkinler ne alemde
kızlar 11 haftayı bitirmek üzereyim ama bu zamana kadar çok ağrıyan göğüslerim bugün itibariyle o kadarda ağrımamaya başladı normal bir durum mu cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :26::18::18::18: sizinkinler ne alemde
kızlar 11 haftayı bitirmek üzereyim ama bu zamana kadar çok ağrıyan göğüslerim bugün itibariyle o kadarda ağrımamaya başladı normal bir durum mu cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :26::18::18::18: sizinkinler ne alemde
mrb anne adayları
Dünden beri benim sol böbreğim ayrıyo
çok su içemiyorum galiba
üşümeye de hiç gelmiyo
daha önce böyle bir sıkıntım olmamıştı
sizde de oluyo mu?
kızlar 11 haftayı bitirmek üzereyim ama bu zamana kadar çok ağrıyan göğüslerim bugün itibariyle o kadarda ağrımamaya başladı normal bir durum mu cevaplarınız için teşekkürler şimdiden :26::18::18::18: Sizinkinler ne alemde
Meyva hiç düşünmemiştim ama enginar koymuştum zamanında... Meyve çıkınca nasıl olurki aceba ?
çok şanslısın canım hele bir de sana karışmıyorlarsa yemeğini yersin onarda girersin evinebiraz tek taraflı alışveriş olur ama zira benim için iş çıkışı yemek yapmak öldürüyor beni yapınca çok yiyemiyorum bir de :)
mrb anne adayları
dünden beri benim sol böbreğim ayrıyo
çok su içemiyorum galiba
üşümeye de hiç gelmiyo
sizde de oluyo mu?[/QUOTE
Evetttttttne yazık ki hamileliğin basından beri böbrek ağrım var. Hatta ben böbrek agrisiyla kum dokuyorum diye gittiğimde öğrendim hamile oldugumu. Sıvı alımı ile alakalı olabilir böbrek sorunlarımız ben hiç su icemiyorum bulantılar yüzünden . Bi de benim bulunduğum iklim hala feci sıcak, geceleri klima ile uyuyoruz esim başka türlü yatamiyor yani soğukta etken olabilir .. Acil şifalar dilerim.
normal canım merak etme,bugün benimkilerde rahat pek ağrı yok :)
kızlar ne bilim ya önceden bir düşük yaşadım çok üzüldüm acı çektim şimdi ise en ufak birşeyde insan korkuyor paranoyak oluyor cevaplarınız için çok teşekkürler... bu arada çalışan bayanlar nasıl geçiyor hamileliğiniz
mrb anne adayları
dünden beri benim sol böbreğim ayrıyo
çok su içemiyorum galiba
üşümeye de hiç gelmiyo
sizde de oluyo mu?[/QUOTE
Evetttttttne yazık ki hamileliğin basından beri böbrek ağrım var. Hatta ben böbrek agrisiyla kum dokuyorum diye gittiğimde öğrendim hamile oldugumu. Sıvı alımı ile alakalı olabilir böbrek sorunlarımız ben hiç su icemiyorum bulantılar yüzünden . Bi de benim bulunduğum iklim hala feci sıcak, geceleri klima ile uyuyoruz esim başka türlü yatamiyor yani soğukta etken olabilir .. Acil şifalar dilerim.
kıslar size iyi tatiller ben cıkıyorum. pazartesi görüşmek üzere. kendinize iyi bakın tabi bebişlerede
Merhaba arkadaşlar :)
Eve yeni gelebildim hemen size yazıyorum. Dün ateşim olduğu için bugün doktor çağırmıştı. Çok şükür hiç bir sorun yokmuş :) Bebişimizi gördük, geçen sefere göre nasıl da büyümüş :) Sağ elinin oarmağını emiyordu. İnanılmaz bir duyguydu :) biz kendisini dikizlerken bir de hıçkırdı, çok güldük çok :)
Bendeki ateş menapoza girenlerin yaşadığı ateş basması olayıymış. Yani korkulacak hiç bir şey yokmuş, tamamen hormonlarla ilgili bir durummuş. Doktorum da benim içim rahat etsin diye çağırmış.
İki hafta sonra ikili test için gideceğim. Bu sefer parmaklarını bile sayacağız inşallah :))
Bu arada merak edenler için ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ve ikili test ücreti 120 liraymış.
Dün ki destekleriniz için tekrar tekarar teşekkür ederim :)
Hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?