2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam. Bugün akşam çıkardım mahvoldum hastaneye gittim 2 şişe serum yedim geldim yine çıkardım.
Tüm gün yediğim 1 muz ufacık bir sandviç birkaç kuruyemisle tuzlu kraker.
Zaten zayıftım kilo verdim zavallı gibi bişey oldum (
Habire ağlıyorum çıkarıyorum çıkarmasam midem ağzımda bu günler ne zaman geçer bilemiyorum..

Evet canım, benim doktorumun ultrason makinası süper :) Renkli bile gördük :)) Dediğin gibi zoom yapıyor, o zaman da detayları kolaylıkla görebiliyoruz. Görüntüleri de dvd ye kaydedip veriyor. Eve geldiğimden beri beş defa izledim :)
Endişelenicek bir şey yoktur tatlım, içini ferah tut sen. Zaten büyük bile ilsa doktorların baktığı gözle göremiyoruz ki biz.

Uçaktan indiğimden bu yana kramplardan mahvolmus durumdayim. Ne yapacağımı şaşırdım. Bı de insanların bir kısmı vah vah diyor, bir kısmı ne krampiymis nazlanma diyor, ben ise ağrıdan duramıyorum

Hic sinirlenme canım tipik babalık sendromu hatta ben bı ara çıldırma safhasına gelip keske bebeğimizi sen taşısaydın kadınlık hormonların tavan yaptı diye kavga çıkartmıştım

Bı kac zaman sonra as ermeye başlayacak esın... Benim ki zamansız meyvelerden tut eski Osmanlı mutfağına kadar as ermişti ayrıca goBegimle yarışa bile girmisti kumam gibiyDi resmen

Bende her sabah acaba bugün bitecek mi diye uyanıyorum .. Hicbirsey yiyemiyorum, sürekli ağlayan bir tip oldum . Hiç mi kesilmez bu mide bulantisi. Eğer sürekli devam ediyorsa hastaneye yat. Beni bir hafta yatırdı doktorum. Serum kolumdayken bile kusuyordum ama en azından serumlar bebeğin susuz kalmasını önlüyor . Benim bebeğimde carpinti başlamıştı susuzluktan. Gercekten çok zor seni anlıyorum . Bir an önce kusmalarimiz kesilse de beslenmeye başlayabilsek keske

Mrblar
kısmetse bizde 29 nisanda dünyaya geleceğiz ama çok şükür ben hiç hissetmiyorum bile .
ne mide bulantısı nede başka bir şey
sadece çok üşengeç oldum:) işyerinde sorun yok da evde hiç iş yapasım gelmiyor :))

Canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki benim psikoloji bozuldu resmen dün doktora ağlamaktan derdimi anlatamadım zaten çat pat anlaşıyoruz yurtdışında olduğum için dilim dönmüyor tam,inan bana canım gün boyu yataktayım mutfaktan tuhaf kokular geliyor dayanamıyorum çöküntüye girdim ya
Serum yedikten 2 gün sonra iyiyim sonra yine kötü.
Bana yemek hazırlayan kimse yok biliyor musun eşim sabah gidiyor akşam geliyor 2 lokma haşlanmış patatesle yaşıyorum ya
Sen neler yapıyorsun nasıl atlatmaya çalışıyorsun canım neler yemeye çalışıyorsun şimdi bak bu 'yemek' kelimesi bile mideni bulandırdı dimi Biliyorum çünkü ben de öyleyim üstelik 53 kilo ile hamile kalmıştım kilo verdim birde....lütfen yaz bana...

mrbb kızlar :) gunaydınlar olsun herkese :). cınsıyet kacıncı haftada tam bellı olur bılen varmı ben pzartesı gunu ikili test için dr gıtcem ozaman belli olurmu acaba çok merak ediyorum ya :))

kızlar öğürmelerim için geçici bir rahatlama formülü buldum. ömrümde limon yemem yiyeni de anlamam ama annem dedi bana da çok fena olduğumda yavaş yavaş suyunu emiyorum bir süre rahatlatıyor beni aklınızda olsun.

mrbb kızlar :) gunaydınlar olsun herkese :). cınsıyet kacıncı haftada tam bellı olur bılen varmı ben pzartesı gunu ikili test için dr gıtcem ozaman belli olurmu acaba çok merak ediyorum ya :))

gösterirse seninki olur bende iki hafta sonra (senin haftana yetişince) gideceğim dr um gösterirse cinsiyetini öğrenebiliriz demişti

dün bende aynıydım canım bütün gün hastahanede yattım 2 şişe serum yedim eve geldikten sonra iyiydim şuan işteyim ve midem ağzımda napcam bilmiyorum allah kolaylık versin de çabucak geçsin bu günler...

12. haftadan itibaren belli oluyor canım,gittiğinde görürsün büyük ihtimalle bebiş kız mı erkek mi :)

Uçaktan indiğimden bu yana kramplardan mahvolmus durumdayim. Ne yapacağımı şaşırdım. Bı de insanların bir kısmı vah vah diyor, bir kısmı ne krampiymis nazlanma diyor, ben ise ağrıdan duramıyorum

dün dicektim ben sana doktoruna danıştın mı diye.Benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ve son 3 ay uçaga binmek çok iyi değil en azından doktorunun izni gerek diye biliyorum.İyisindir inşallah canım...

Günaydın hanımlar :)

Anladığım kadarıyla ikili test için 12.-13. haftalarda gidiliyor doğru mu?

Hem bebeğimi görmek hemde durumunu öğrenmek için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…