gözün aydın canım
çok sevindim bi sorun çıkmadığına
öle parmak filan nası gördünüz kıs
zoom mu yapıyo sizin drlar
bi arkadaşımın ultrason görüntüsü zoom luymuş
bende korkmuştum benimki küçücük diye
biz hiç öle parmak filan göremiyoz ya bizim dr zoom lamıyo(
öle uzaktan bakıyoz,bende endişeleniyorum haliyle(
Çok sinirliyim yaa..
Ben halsizim uykusuzum dedikçe kocam benimde şuram ağrıyo buram ağrıyo diyo. Uyuyamadığımı söylüyorum yok sen uyudun da ben uyumadım diye yarış ediyo sanki. acayip sinirlendim. Az önce aradı delirtti beni yaa.
Aslında böyle anlayışsız değildi ama benim hamilelikten şımardığımı falan sanıyo heralde. Abartma falan diyo. Beni şımartmak istemiyo aklınca.
İsteklerimi yapıyo ama çok da yüz vermeyim edasında. Sonra önünü alamam gibisiden.
Allaha şükret be müslüman hayatı zindan eden hamilelerden değilim. 4 ay hayatla bağlantısı kesenler var. Ben çok şükür işimde gücümdeyim.
Selam. Bugün akşam çıkardım mahvoldum hastaneye gittim 2 şişe serum yedim geldim yine çıkardım.
Tüm gün yediğim 1 muz ufacık bir sandviç birkaç kuruyemisle tuzlu kraker.
Zaten zayıftım kilo verdim zavallı gibi bişey oldum(
Habire ağlıyorum çıkarıyorum çıkarmasam midem ağzımda bu günler ne zaman geçer bilemiyorum..
Bende her sabah acaba bugün bitecek mi diye uyanıyorum .. Hicbirsey yiyemiyorum, sürekli ağlayan bir tip oldum . Hiç mi kesilmez bu mide bulantisi. Eğer sürekli devam ediyorsa hastaneye yat. Beni bir hafta yatırdı doktorum. Serum kolumdayken bile kusuyordum ama en azından serumlar bebeğin susuz kalmasını önlüyor . Benim bebeğimde carpinti başlamıştı susuzluktan. Gercekten çok zor seni anlıyorum . Bir an önce kusmalarimiz kesilse de beslenmeye başlayabilsek keske
mrbb kızlar :) gunaydınlar olsun herkese :). cınsıyet kacıncı haftada tam bellı olur bılen varmı ben pzartesı gunu ikili test için dr gıtcem ozaman belli olurmu acaba çok merak ediyorum ya :))
Selam. Bugün akşam çıkardım mahvoldum hastaneye gittim 2 şişe serum yedim geldim yine çıkardım.
Tüm gün yediğim 1 muz ufacık bir sandviç birkaç kuruyemisle tuzlu kraker.
Zaten zayıftım kilo verdim zavallı gibi bişey oldum(
Habire ağlıyorum çıkarıyorum çıkarmasam midem ağzımda bu günler ne zaman geçer bilemiyorum..
gösterirse seninki olurbende iki hafta sonra (senin haftana yetişince) gideceğim dr um gösterirse cinsiyetini öğrenebiliriz demişti
mrbb kızlar :) gunaydınlar olsun herkese :). cınsıyet kacıncı haftada tam bellı olur bılen varmı ben pzartesı gunu ikili test için dr gıtcem ozaman belli olurmu acaba çok merak ediyorum ya :))
Uçaktan indiğimden bu yana kramplardan mahvolmus durumdayim. Ne yapacağımı şaşırdım. Bı de insanların bir kısmı vah vah diyor, bir kısmı ne krampiymis nazlanma diyor, ben ise ağrıdan duramıyorum
anladım canım :) ayy cok heyecanlıyım pazrtesı olsada dr gıdıp gorsem bbebisimi:)
12. haftadan itibaren belli oluyor canım,gittiğinde görürsün büyük ihtimalle bebiş kız mı erkek mi :)
12. haftadan itibaren belli oluyor canım,gittiğinde görürsün büyük ihtimalle bebiş kız mı erkek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?