hadi inşallah sen öğrenirsen bana da umut olur
14. haftada kız dedi doktorun biri 17. haftada erkek dedi benim doktorum
kızlar tansiyonum yüksek çıkıyor başağrısı yapıyor ne iyi gelir sizce
Oyyy oyy nisan anneleri ne guzel yazisiyor :)))
Surekli okuyorum ama aktif yazamiyorum.. En kisa zamanda bol bol vaktim olacak ve insallah payladimlara baslarim bende..
İkili taramalar geldi.. Bir bir cinsiyetler belli olur artik.. 12haftadan itibaren doktorlar asagi yukari tahminde bulunuyor..
Hayirli saglikli evlatlar olsun da...
En son 3eylulde gordum minigimi valla heyecanla bekliyorum diger randevumu..
Az once mart annelerini az gozden gecirdim hareket hissetmeler baslamis.. Cok heyecanli olsa gerek.. Darisi bizlere insallah..
Canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki benim psikoloji bozuldu resmen dün doktora ağlamaktan derdimi anlatamadım zaten çat pat anlaşıyoruz yurtdışında olduğum için dilim dönmüyor tam,inan bana canım gün boyu yataktayım mutfaktan tuhaf kokular geliyor dayanamıyorum çöküntüye girdim ya
Serum yedikten 2 gün sonra iyiyim sonra yine kötü.
Bana yemek hazırlayan kimse yok biliyor musun eşim sabah gidiyor akşam geliyor 2 lokma haşlanmış patatesle yaşıyorum ya
Sen neler yapıyorsun nasıl atlatmaya çalışıyorsun canım neler yemeye çalışıyorsun şimdi bak bu 'yemek' kelimesi bile mideni bulandırdı dimiBiliyorum çünkü ben de öyleyim üstelik 53 kilo ile hamile kalmıştım kilo verdim birde....lütfen yaz bana...
dün dicektim ben sana doktoruna danıştın mı diye.Benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ve son 3 ay uçaga binmek çok iyi değil en azından doktorunun izni gerek diye biliyorum.İyisindir inşallah canım...
ay darısı başımıza, çatlıyorum ben hissetmek için..
kızlar sizde gördünüzmü bilmiyorum..
benim geçenlerde gözüm 2012 nisan anneleri topiğine çarptı..
hepsi hemen hemen martta doğum yapmış..1-2 tanesi nisanda yapmış..
nisan sonları nisan başında nisan başındakilerde martın ortası ve sonlarına doğru doğum yapmışlar..
farkındaysanız çoğu gebeler 2 hafta önce geliyor..ben martın 20 sinden sonra herşeyi hazır edicem nasipse..
Günaydın arkadaşlar dün kendimi alışverişe verdim şuan bacaklarım öyle ağrıyor ki..Dikkatli olmam gerekirken yürüdüm de yürüdümNede olsa bayanız dmi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?