2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Oyyy oyy nisan anneleri ne guzel yazisiyor :)))

Surekli okuyorum ama aktif yazamiyorum.. En kisa zamanda bol bol vaktim olacak ve insallah payladimlara baslarim bende..

İkili taramalar geldi.. Bir bir cinsiyetler belli olur artik.. 12haftadan itibaren doktorlar asagi yukari tahminde bulunuyor..

Hayirli saglikli evlatlar olsun da...

En son 3eylulde gordum minigimi valla heyecanla bekliyorum diger randevumu..

Az once mart annelerini az gozden gecirdim hareket hissetmeler baslamis.. Cok heyecanli olsa gerek.. Darisi bizlere insallah..

ay darısı başımıza, çatlıyorum ben hissetmek için..

Ya canım hemen hemen aynı durumdayız biliyo musun Türkiyede yasıyorum ama benim memleketimle esimin memleketi arasında resmen bir ülke mesafesi var ailemden 1500 km uzaktayim, gurbetteyim yani. Öğretmenim burda ama bu durum sebebiyle raporluyum, ise gidemiyorum. Tam iki aydır nerdeyse aynı koltuğun üzerinde yasıyorum gece gündüz aglamaktan tükendim. Kusmadigim anlarda bulantı öldürüyor kusmak için dualar ediyorum esim isten geç geliyor sabah erken gidiyor. O gitmeden yanıma birseyler bırakıyor yiyebilisem yiyorum. En çok haslanmis patates, bir de tarhana çorbası bazen. Ama ben hiç mutfağa giremiyorum. Esim gelene kadar çubuk kraker falan yiyorum ama işkenceye dönüştü kraker yemek yutamiyorum saman gibi oluyor ağzımda. Ben su icemiyorum hiç bulantimi artırıyor . Eğer sen su tüketebiliyorsan bolca içmeye çalış canım . Bende böyle iste. Bu günler bitsin diye yalvarıyorum Allaha gece gündüz

ikili test için benim erken..bu hafta cuma günü randevum var o gün söyler sanırım..umarım hepimizin ki süper çıkar

dün dicektim ben sana doktoruna danıştın mı diye.Benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ve son 3 ay uçaga binmek çok iyi değil en azından doktorunun izni gerek diye biliyorum.İyisindir inşallah canım...

Son ay ya da son iki ay yapacağın uçuşlar icin doktor raporu gerekiyor, sabah daha iyi kalktım ama git gide ağrım artıyor. Cok teşekkür ederim düşündüğün icin canım :)

aynen :)) Ben de geçen günlerde bakmıştım çoğu nisan sonu doğum yapmış.Hazırlıklı olmak lazım :)

Günaydın arkadaşlar dün kendimi alışverişe verdim şuan bacaklarım öyle ağrıyor ki..Dikkatli olmam gerekirken yürüdüm de yürüdüm Nede olsa bayanız dmi yani :)

Gunaydin anneler..
Bol bol dinlenip gunlerin tadini cikarmak lazim sanirim.. Uykusuz geceler ve sabahin kor vaktinde uyanmalara her gecen gun yaklasiyoruz..
Mutly bir pazar diliyorum herkese

Günaydın arkadaşlar dün kendimi alışverişe verdim şuan bacaklarım öyle ağrıyor ki..Dikkatli olmam gerekirken yürüdüm de yürüdüm Nede olsa bayanız dmi yani :)

Naneli limon.. Seninle ayni gun dogum bekleyecegiz.. Benimde beklenen tarih 4 nisan..
Ben cok yurudugumde kasiklarimda cok sancim oluyor.. Alisverisin dibine vurdun sanirsam :))
Ne ciciker aldin kendine? Benim cok acil pantolon almam lazim.. Hic kilo almamama ragmen cok sıkıyor pantolonlar..
Onerin olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…