- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
Naneli limon.. Seninle ayni gun dogum bekleyecegiz.. Benimde beklenen tarih 4 nisan..
Ben cok yurudugumde kasiklarimda cok sancim oluyor.. Alisverisin dibine vurdun sanirsam :))
Ne ciciker aldin kendine? Benim cok acil pantolon almam lazim.. Hic kilo almamama ragmen cok sıkıyor pantolonlar..
Onerin olabilir mi ?
Cnm ne güzel yaa hiç kilo almaman ben 1.5kilo aldım((((( ama iyi yedim bi kaç gündr..yemeyi kısmayı düşünüyorum tekrar. Ayrıca bi kaç gün önce hamilelikten önceki kilomdaydm ama ben kendimi yinede şiş hissediyordum. Yani demekki kilomuz normal olsa bile yağlanabiliyoruz. ah sorma sütyen, hediyelik eşyalar dışında bişy alamadım kıyafetlere baktım ama beğenmedim. sezonda yeni yeni çıkıyor. o yüzden acelede etmedim. Ben 3 ayı tam doldurduğumda yani haftaya pilates yapmayı düşünyorum.Tabiki hamilelik pilatesi. Umarım doktorum izin verir.
Turşu zararlı mıymış ki?[/
Merhabalar, turşunun zararlı olduğunu düşünmüyorum. Fermantasyon ürünü olduğu için içindeki laktik asit bazı minerallerin (demir gibi) yararlı bir şekilde kullanılmasına yardımcı oluyor. Sadece son 3 ayda tuza dikkat etmemiz gerektiği için turşu yeme miktarına da dikkat etmeliyiz.
ama dört aylık hamilelerin karnı bayağı çıkmış oluyor nasıl kilo alınamaz kiiii???? ben 900 gr almışım dr um iyi gidiyorsun 2.5 ayda daha bir kilo almadın dedi :44:
Turşu zararlı mıymış ki?
Turşu zararlı mıymış ki?[/
Merhabalar, turşunun zararlı olduğunu düşünmüyorum. Fermantasyon ürünü olduğu için içindeki laktik asit bazı minerallerin (demir gibi) yararlı bir şekilde kullanılmasına yardımcı oluyor. Sadece son 3 ayda tuza dikkat etmemiz gerektiği için turşu yeme miktarına da dikkat etmeliyiz.
Turşu zararlı değil tabikide fazlası zararlı demek istemiştim.Venüsün dediği gibi aşırı tuz tüketmememiz gerekiyor.ama ben öyle bir iki tane ile yetinemiyorum.Bir kavanoz yiycem nerdeyse zor tutuyorum kendimi.Hele turşu suyu olsa bardak bardak içecem.Öyle canım istiyor yani.İnşallah sizinde canınızı istetmemişimdir.
merhaba bende nisan annesiyim buraya yeni üye oldum umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizii
merhaba bende nisan annesiyim buraya yeni üye oldum umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizii
Turşu zararlı değil tabikide fazlası zararlı demek istemiştim.Venüsün dediği gibi aşırı tuz tüketmememiz gerekiyor.ama ben öyle bir iki tane ile yetinemiyorum.Bir kavanoz yiycem nerdeyse zor tutuyorum kendimi.Hele turşu suyu olsa bardak bardak içecem.Öyle canım istiyor yani.İnşallah sizinde canınızı istetmemişimdir.
Yutkunmaya başladım desem:) sabah sabah canım çekti Valla ama benim turşumu ananem yapmıştı ve acılı, mideyi yakarım Valla, bana doktorum canın ne isterse ye dedi ilk 3 ay için geçerli bu tabii, bence fırsatı iyi değerlendir daha sonra o kadar yiyemezsin
Selam arkadaslar,
Aranıza yeni katıldım, su an mide bulantisi eşliğinde sizlere yazıyorum
Dilerim bu süreç hepimiz için zor ya da kolay olsun fark etmez sonunda
Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım
hoşgeldin canım,Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. bulantıların uzun sürmez inşallah,ben de hala çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?