2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm ne güzel yaa hiç kilo almaman ben 1.5kilo aldım ((((( ama iyi yedim bi kaç gündr..yemeyi kısmayı düşünüyorum tekrar. Ayrıca bi kaç gün önce hamilelikten önceki kilomdaydm ama ben kendimi yinede şiş hissediyordum. Yani demekki kilomuz normal olsa bile yağlanabiliyoruz. ah sorma sütyen, hediyelik eşyalar dışında bişy alamadım kıyafetlere baktım ama beğenmedim. sezonda yeni yeni çıkıyor. o yüzden acelede etmedim. Ben 3 ayı tam doldurduğumda yani haftaya pilates yapmayı düşünyorum.Tabiki hamilelik pilatesi. Umarım doktorum izin verir.

Hic kilo almadim ama doktorum ilk 4ay kilo alirsan canini okurum dedi :)))
Sanirim ondan korkuma cok dikkat ediyorum yediklerime,istahim pek yerinde.. İcimde kurt var sanki 2-3saat geciyor aclik hissi basliyor bende.. Bende bulamadim hicbisey cok baktim ama yok keyfime goresi.. Ankarada yasiyorum normalde ama bir aydir ailemin yanindayim. Artik ankaraya donunce alirim bisiler ki o zamana bebislerin cinsiyetleri de az cok belli olur en keyifli alisverisler baslar.. Bana doktorum yuruyus harici bisey onermedi simdilik.. Artik sonraki kontrolde bende soracagim egzersiz filan..

Bu arada ikili tarama yaptirdin mi? Ya da Ne zaman yaptiracaksin?

Son düzenleme:
ama dört aylık hamilelerin karnı bayağı çıkmış oluyor nasıl kilo alınamaz kiiii???? ben 900 gr almışım dr um iyi gidiyorsun 2.5 ayda daha bir kilo almadın dedi :44:

Herkese merhaba, hiç iştahım olmamasına rağmen üstelik midemde bulanmasına rağmen nasıl canım turşu çekiyor anlatamam.Dün dayanamadım yedim biraz.Ama fazla kaçtı galiba bütün akşam midem yandı.Ama akıllanmamışım sanırım bugünde yedim.Dayanamıyorum düşündükçe ağzım sulanıyo.Galiba aşermek böyle bişey oluyo:) yine midem ağrımaya başladı. Turşuda zararlıymış sanırım hamilelikte.İnşallah bi daha canım istemez...

ama dört aylık hamilelerin karnı bayağı çıkmış oluyor nasıl kilo alınamaz kiiii???? ben 900 gr almışım dr um iyi gidiyorsun 2.5 ayda daha bir kilo almadın dedi :44:

Canim ilk aylarda bebek anneden aliyor herseyi ve sadece 100kalori artirmak yeterli dedi doktorum ki bu da bir porsiyon fazladan meyve ya da dondurmaya karsilik geliyor. Ailemin yaninda da gittigim bir doktorum var ki o hic kilo almadan bile gebeligi surdurebilecegimi soyledi.. O kadari abarti ama daimi doktorum max 8kilo dedi.. İlk 4 ay hic kilo sonrasindaki 5ayda max 8kilo.. Bakalim ne kadar basarili olabilecegim..

merabalarr turşu demiş arkadaşımız ben de limon yiyorum ikide bir tuzlayıp üstüne bazen kabuklarını bile yiyorum doyamıyorum limonun fazlası mideye çok zararlı ama canım o kadar çok istiyor ki

Turşu zararlı mıymış ki?

Selam arkadaslar,
Aranıza yeni katıldım, su an mide bulantisi eşliğinde sizlere yazıyorum
Dilerim bu süreç hepimiz için zor ya da kolay olsun fark etmez sonunda
Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım

Selam arkadaslar,
Aranıza yeni katıldım, su an mide bulantisi eşliğinde sizlere yazıyorum
Dilerim bu süreç hepimiz için zor ya da kolay olsun fark etmez sonunda
Sağlıklı bebeklerimize kavuşalım

hoşgeldin canım,Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. bulantıların uzun sürmez inşallah,ben de hala çekiyorum

hoşgeldin canım,Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.. bulantıların uzun sürmez inşallah,ben de hala çekiyorum

Hosbulduk hem de cok:) amin inşallah hepimiz kavusuruz
Ama mide bulantisi hala çekiyorsan üzüldüm demek 12. Haftada da devam edecek
Eyvah eyvah:)
Bu arada cinsiyet öğrendin mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…