2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın :) Yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım belki cinsiyetinide görür.. öğreneyim direk haber vericem :) bu arada 12 haftalık olanlar arasında bebeğini hisseden var mı?

gunaydin arkadaslar bu mide agrisi oldurecek beni 10+3 daha erken degilmi cuma randevum var merakla bekliyorum tekmi ciftmi diye keselerden biri gelismemis olabilirmis dua edin bana kizlar

günaydın arkadaşlar
ben haftaya çıkartarak uyandım öğürmekten boğazım ağrıyor artık.
inşallah siz iyi bir başlangıç yaptınız

Merhaba ,

İyi olmana ve bebeğinide sağlıkla görmene çok sevindim. İnşallah darısı başımıza :))

Günaaaayyydddııınnn anneler :)))

Bulantıların daha az olduğu , bebeklerimizi daha sağlıkla besleyebildiğimiz güzel bir haftamız olsun inşallah ...

Hosbulduk hem de cok:) amin inşallah hepimiz kavusuruz
Ama mide bulantisi hala çekiyorsan üzüldüm demek 12. Haftada da devam edecek
Eyvah eyvah:)
Bu arada cinsiyet öğrendin mii?

canım moralini bozma bulantı herkes de farklı seyrediyor,inşallah senin ki erken geçer
yarın yada dayanabilirsem çarşamba günü ikili test için dr gidicem,inşallah öğreneceğim bebişim kız mı erkek mi :) günler geçmek bilmiyor heyecan tavan yapmış durumda :)hayırlısı ile inşallah test sonuçları da güzel çıkar da burdan güzel haberlerimizi veririm size

günaydın :) Yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım belki cinsiyetinide görür.. öğreneyim direk haber vericem :) bu arada 12 haftalık olanlar arasında bebeğini hisseden var mı?

günaydın canım :) hayırlı haberlerini alırız inşallah yarın,Allah gönlündekini kucağına versin inşallah tatlım ben çarşamba gideceğim (dayanabilir de beklersem tabi ) günler geçmek bilmiyor kaçta gideceksin yarın? çıkınca hemen yaz bebişimiz kız mı erkek mi diye

günaydın kızlar perşembe de benim dr randevum var ikili test için, belki cinsiyetini de öğrenirim, aslın da hiç merak etmiyordum cinsiyetini, önemli değil diyordum ama buradaki konuşmalardan ben de gaza geldim artık sürekli acaba cinsiyeti ne diye düşünüyorum, yine de hiç önemli değil Allahın izniyle sağlıcakla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi :)

selam sevgili anne adayları birkaç gündür midemde kısa süreli yanmalar hissediyorum boğazıma kadar devam ediyor 1-2 saat oluyor sonra geçiyor daha önceki hamileliğimde böyle birşey hiç yaşamamıştım çok tuhaf birşey bence böyle şeyler yaşayanınız varmı bana anormal geldide.

gunaydin arkadaslar bu mide agrisi oldurecek beni 10+3 daha erken degilmi cuma randevum var merakla bekliyorum tekmi ciftmi diye keselerden biri gelismemis olabilirmis dua edin bana kizlar

günaydın canım,Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah..mide yanması da bulantı da normal, malesef bir süre çekeceğiz geçmiş olsun

Günaydın kızlarrr rüyalarınız nasıl :) Ben deli gibi her gün aksiyonlu rüyalar görüyorum :) bebeğimi kucağıma aldım bu gece o hissi anlatamam :) eminin ilk aldığımda aynı hisleri hissedicem..

normal tatlım on gün önce benim de çok şiddetli olmuştu;yanmadan bulantının acısını unutmuştum..daha önce ki hamileliğim de dr rennie vermişti,çaresiz kalınca bşy olmaz diye 2-3 kez kullandım doktoruna danış bence tavsiye ederse kullan işe yarıyor..hatta çok ilerleyen mide şikayetlerinde hamilelerin kullandığı bir şurup var ondan bile yazabilir;mutlaka ara danış doktora çekme boşyere çok geçmiş olsun

Günaydın kızlarrr rüyalarınız nasıl :) Ben deli gibi her gün aksiyonlu rüyalar görüyorum :) bebeğimi kucağıma aldım bu gece o hissi anlatamam :) eminin ilk aldığımda aynı hisleri hissedicem..

günaydın kızlar..hayır olsun rüyan..aman aksiyonlu rüyalar geride kaldı şimdilik benim
mide bulantısı ve yanma çok normal kızlar..her gebelik farklı bünyeler farklı..
benim yeni yeni başladı mide bulantılarım..normalde ilk zamanlar olması ve şimdi bitmesi lazımdı..ama değişiyo kişiden kişiye..

günaydın herkese....
haftanın ilk iş günü ve benim için en iyi olacağım gün sanırım.Çünkü mide bulantısı, ağzıma acı su gelmesi ve halsizlik birleşince işyeri çekilmez oluyor.
Bu arada 2. hamileliğimde bunları yaşıyorum, oğlumda sadece uykuya eğilimim vardı herşeyi yerdim. Şimdi ise hem açım, hem yiyemiyorum, yeyince de midem ağzımda geziyorum
Tam bir çelişkiler yumağı, bir geçseydi şu ilk haftalar
Hepinizi öpüyoruz kuzuşumla

Herkese günaydınlar iyi mutlu rahat haftalar dilerim. çocukları okula başlayanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah zihin açıklığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…