Merhaba arkadaşlar :)
Eve yeni gelebildim hemen size yazıyorum. Dün ateşim olduğu için bugün doktor çağırmıştı. Çok şükür hiç bir sorun yokmuş :) Bebişimizi gördük, geçen sefere göre nasıl da büyümüş :) Sağ elinin oarmağını emiyordu. İnanılmaz bir duyguydu :) biz kendisini dikizlerken bir de hıçkırdı, çok güldük çok :)
Bendeki ateş menapoza girenlerin yaşadığı ateş basması olayıymış. Yani korkulacak hiç bir şey yokmuş, tamamen hormonlarla ilgili bir durummuş. Doktorum da benim içim rahat etsin diye çağırmış.
İki hafta sonra ikili test için gideceğim. Bu sefer parmaklarını bile sayacağız inşallah :))
Bu arada merak edenler için ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ve ikili test ücreti 120 liraymış.
Dün ki destekleriniz için tekrar tekarar teşekkür ederim :)
Hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah..
Hosbulduk hem de cok:) amin inşallah hepimiz kavusuruz
Ama mide bulantisi hala çekiyorsan üzüldüm demek 12. Haftada da devam edecek
Eyvah eyvah:)
Bu arada cinsiyet öğrendin mii?
günaydın :) Yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım belki cinsiyetinide görür.. öğreneyim direk haber vericem :) bu arada 12 haftalık olanlar arasında bebeğini hisseden var mı?
Günaaaayyydddııınnn anneler :)))
Bulantıların daha az olduğu , bebeklerimizi daha sağlıkla besleyebildiğimiz güzel bir haftamız olsun inşallah ...
gunaydin arkadaslar bu mide agrisi oldurecek beni 10+3 daha erken degilmi cuma randevum var merakla bekliyorum tekmi ciftmi diye keselerden biri gelismemis olabilirmis dua edin bana kizlar
selam sevgili anne adayları birkaç gündür midemde kısa süreli yanmalar hissediyorum boğazıma kadar devam ediyor 1-2 saat oluyor sonra geçiyor daha önceki hamileliğimde böyle birşey hiç yaşamamıştım çok tuhaf birşey bence böyle şeyler yaşayanınız varmı bana anormal geldide.
Günaydın kızlarrr rüyalarınız nasıl :) Ben deli gibi her gün aksiyonlu rüyalar görüyorum :) bebeğimi kucağıma aldım bu gece o hissi anlatamam :) eminin ilk aldığımda aynı hisleri hissedicem..
Hayirli olsun.. Saglicakla kucagina al insallah..
Sakaryali misin? 54 gorunce merak ettim :))
Merhaba ,
İyi olmana ve bebeğinide sağlıkla görmene çok sevindim. İnşallah darısı başımıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?