Herkese günaydınlar iyi mutlu rahat haftalar dilerim. çocukları okula başlayanlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah zihin açıklığı versin.
Günaydın kızlarrr rüyalarınız nasıl :) Ben deli gibi her gün aksiyonlu rüyalar görüyorum :) bebeğimi kucağıma aldım bu gece o hissi anlatamam :) eminin ilk aldığımda aynı hisleri hissedicem..
Bugün çok sakin topik herkes de bir durgunluk var.
Pazartesi sendromu herhalde bende öyle valla masa başı çalışmanın kötü yanı da bu olsa gerek başımı koyup uyuyasım var.
İstanbul'da olanlar biliyor hava kapalı zaten bıraksınlar bütün hamileleri dinlenelim biz
bende her gün deli gibi rüya görüyorum :)) normalde rüyalarımı pek hatırlamazdım ama şimdi hepsini hatırlıyorum. Ben henüz bebişimle ilgili rüya görmedim. Bakalım ne zaman gelecek rüyalarıma :)
vallahi mide bulantısında yazmaya mecalimiz yok sanki işe de zor geldim. Allah hepimize kolaylıklar versin canım arkadaşlarım.
İKİLİ TESTE BU HAFTA GİRECEKLERE HAYIRLI SONUÇLAR DİLİYORUM İNŞALLAH ÇOK GÜZEL SONUÇLARLA GERİ GELECEKSİNİZ ALLAH'IN İZNİ İLE.
allah kolaylık versin bulantı kötü oluyor allaha şükür benim epey geçti çok nadir geliyor. Rabbim sizlere de tez zamanda atlatmayı nasip etsin.
Bende ikili testi çok merak ediyorum. Daha iki hafta var benim gitmeme umarım sağlıklı sonuçlar alırız hepimiz.
Cuma akşamı kalça ağrımı sormak için doktora gitmiştim ya hamilelikle pek ilgisi olmadığını söyledi. Diğer kalçasına kramp giren arkadaşlar benden haber bekliyorlardı. şimdi hamilelik çok erken böyle bir baskı yapması için kendi kendine olmuş denk gelmiş falan dedi. Zaten film çekilemedi ilaç verilemedi kendi kendine geçecek dedi. Sürekli oturmaktan olur dedi ki ben de dediğim gibi hergün aralıksız 10.5 saat oturuyorum şirkette. Yrüyüş falan iyi gelirmiş. Buarda gitmişken rica ettik ultrasona girdim :) eşimle birlikte ekranda ilk kez gördük bebişi ve kalp atışını :) çok mutlu olduk :) kalçanın ağrısı bebeğe bir zararı olmaz dedi. üstünde pek durmadı. Işte böyle haftasonu bebeğimizin amcası yengesi ve kuzenleri büyük dayısı yengesi tebrik için bize geldiler eğlendik güzel geçti. Sağolsun eşim evi temizledi çayları bile o koydu hep allah ondan razı olsun. Ben de baş köşeye geçtim oturdum sohbet ettim :) espri olsun diye şimdiden üstünde bebek resmi olan hamile ev kıyafeti giydim :) görmemişiz ya biz :) benden haberler böyle şimdi daha iyi kalçam sanki geçen hafta benimle ilgilenen merak eden derdime otak olan bütün arkadaşlarıma hepinize teşekkür ederim. Benimle aynı derdi olanlar telaşlanmayın inşallah geçecek tamamen hepimizinki.
geçmiş olsun canım. Allah senin inandırsın aklımdan geçiyordu ne oldu dr. Ne dedi diye. Iyi bari sorun yokmuş, haftasonu iyi geçmiş sevindim. Benimde biraz arttı merak ediyordum acaba ne yapsak diye. O zaman ara ara kalkıp yürüyeceğiz artık akşamları da çok oturmak yok. Kendimizi bu kadar halsiz hissederken nasıl olacaksa artık. :)
Cuma akşamı kalça ağrımı sormak için doktora gitmiştim ya hamilelikle pek ilgisi olmadığını söyledi. Diğer kalçasına kramp giren arkadaşlar benden haber bekliyorlardı. şimdi hamilelik çok erken böyle bir baskı yapması için kendi kendine olmuş denk gelmiş falan dedi. Zaten film çekilemedi ilaç verilemedi kendi kendine geçecek dedi. Sürekli oturmaktan olur dedi ki ben de dediğim gibi hergün aralıksız 10.5 saat oturuyorum şirkette. Yrüyüş falan iyi gelirmiş. Buarda gitmişken rica ettik ultrasona girdim :) eşimle birlikte ekranda ilk kez gördük bebişi ve kalp atışını :) çok mutlu olduk :) kalçanın ağrısı bebeğe bir zararı olmaz dedi. üstünde pek durmadı. Işte böyle haftasonu bebeğimizin amcası yengesi ve kuzenleri büyük dayısı yengesi tebrik için bize geldiler eğlendik güzel geçti. Sağolsun eşim evi temizledi çayları bile o koydu hep allah ondan razı olsun. Ben de baş köşeye geçtim oturdum sohbet ettim :) espri olsun diye şimdiden üstünde bebek resmi olan hamile ev kıyafeti giydim :) görmemişiz ya biz :) benden haberler böyle şimdi daha iyi kalçam sanki geçen hafta benimle ilgilenen merak eden derdime otak olan bütün arkadaşlarıma hepinize teşekkür ederim. Benimle aynı derdi olanlar telaşlanmayın inşallah geçecek tamamen hepimizinki.
Herkese Günaydınnnnn
İstanbul maceram sabah itibari ile son bulmuştur. Uçaktan in, okullar açılmış bu trafikte araç kullan, işe gel, işler birikmiş seni beklesin, üstüne bir de Pazartesi Sendromu.. Yok mu arttıran ?
walla ben sıvı birşey alamıyorum hep kuru şeyler yiyorum su bile fazla içemez oldum midem bulanıooo
perşembe doktora gitcez napıyo bakalım benim akıllı bıdıkım
Bugün çok sakin topik herkes de bir durgunluk var.
Pazartesi sendromu herhalde bende öyle valla masa başı çalışmanın kötü yanı da bu olsa gerek başımı koyup uyuyasım var.
İstanbul'da olanlar biliyor hava kapalı zaten bıraksınlar bütün hamileleri dinlenelim biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?