2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nazcım merhaba..doktora gitmişsin..okudum haberlerini..cuma geceside benim bacagıma kramp girdi..bağırdım ağrısına..o nasıl acı yahu
bağırdım bağırdım eşim kalkmadı..sonrada geçti zaten..ama kızlar acı hissi hala oluyor bastıgımda orası acıyo..
annem dediki kramp girdimi hemen kalk üstüne bas dedi..aklınızda olsun kızlar..

ay canım geçmiş olsun üzüldüm vallahi ay kıyamam hamilelikle ilgisi yok diyorlar ama hepimiz birden tesadüf mü yani? tamam öyle yaparız bundan sonra kramp girince çok sağol. Zaten ne oluyorsa hareketsizlikten oluyor vallahi.

walla ben sıvı birşey alamıyorum hep kuru şeyler yiyorum su bile fazla içemez oldum midem bulanıooo
perşembe doktora gitcez napıyo bakalım benim akıllı bıdıkım

Ben de artık çok fazla su içemiyorum. Şu ana kadar 2 kere midem bulandı ama öğürecek kadar değil. Korkarım artık yavaş yavaş başlıyor

Eve bile uğramadan işe geldim Ruhum daralıyor, gün nasıl bitecek nasıl nasıl?

Merhaba arkadaşlar

Bende nisan annesi olucam kısmetse.
Son yazdıklarınızı okudumda kramp bendede oldu dün gece.
Bacağım uyuştu resmen o nasıl ağrıdır.Sabaha kadar uyumadım desem yeridir.
En son kalkdım salonda dolandım durdum hayalet gibi.
Tekrar yataga yattığıma uyumuşum.İnşallah bir daha olmaz.

cinsiyet belli olur mu acaba?? Ya da belli olan var mı??

aramıza hoşgeldin canım. Demek sende de var acil şifalar. Hııı doktor bir de kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden de olabilir dedi ama ilaç takviye bişey falan vermedi. Ben şimdi esas doktora 25 inde gitcem detaylı konuşurum. Bu gittiğim acil doktoru idi.

ay canım yaaaaa ben de çıkarmamak için zor direniyorum valalhi. Çok üzüldüm yanlız yanlız evde İnşallah biran önce geçer geçmiş olsun.

Bende çarşamba günü ikili teste giricem kısmetse.
Çok korkuyorum.İnşallah bir sorunla karşılaşmam.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sonuçlar alalım inşallah.

İkili testi yaptırmış olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?
Ben mecbur hafta içine aldım randevuyu hastane işime yakın evime uzak.
Eşim gelemicek tek gidicem.Yanımda biri olsa iyi mi olur?

Hoşbulduk canım :)
Bende çarşamba günü gidicem ikili test için.
O zaman konuşucam doktorumla,burdada mutlaka detaylı paylaşırım neler dedi neler yapabiliriz diye.

Bugun yine ne yediysem çıkardım,halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi.
Biran önce aksam olsada eve gidip uyusam.

canım herşey gönlünce olacak inşallah hiç korkma haydi bakalım bize de uğur getirir inşallah ilk giden arkadaşlar. HAYIRLI SONUÇLAR OLSUN. Vallahi canım ben daha yaptırmadım ama yanında biri şart değil diye biliyorum normal ultrasona gireceksin operasyon değil birşey değil Allah korusun. Bir de kan vereceksin o kadarcık. Ben de şeyi bilemiyorum birara sorucaktım aç mı gitmek lazım kan için normal gün içinde oluyor mu onu merak ediyordum. Hoş o saate kadar aç kalınmaz da.

Cok yakin bir arkadasim 12. Haftasi icinde ikili teste gitti ve cinsiyet ogrenip geldi.. Biraz da sans sanirim.. Acelemiz yok da ogrensek de fena olmaz hani :)))

Benimde lisedeki arkadaşıma doğum olana kadar erkek dediler.
Doğum yaptı iki hafta önce kızı oldu:) Gerçekden tamamen şans:)

sağol canım benim paylaşımlar gerçekten yararlı oluyor. Evet yaaa akşam olsun. Hoş ben akşam en samimi eski arkadaşlarımdan biri Bodruma taşınmıştı o İstanbula gelmiş görüşelim dedi kızlar toplancaz hayırlısı ile akşam oraya gitcem. Olsun belki azcık kendimi unuturum. Beni kutlamak istemiş sağolsun şimdi gitmezsem olmaz.

Bana aç geliceksin demedi canım.
Sadece test saatinden 15 dk önce gel dedi:)
Randevum benim 16:45 de.O saatte kadar hayatta aç kalamam.
Düşer kalırım bir yerlerde:) Aç karnına olcak olsa heralde erken randevu verirdi.
Yanlız gideyim o zaman korkulcak bir şey yok.
Perşembe günü inşallah detay veririm.

Allah allaahh aman inşallah böyle birşey olmaz yani çünkü insanın eşi falan nasıl olsa belli diye iyi ki kız olacak veya iyi ki erkek olacak Allah biliyo ya öyle istiyodum falan gibi itiraflar olur ondan sonra tam tersi üzücü olabilir. Hoş sağlıklı olsunlar da :)

Benimde lisedeki arkadaşıma doğum olana kadar erkek dediler.
Doğum yaptı iki hafta önce kızı oldu:) Gerçekden tamamen şans:)

Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum canım.
İnsan burda sohbet ederken bile derdini unutuyor.
Değişiklik her zaman iyidir.Kendini çok yormadan tanıdı çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…