Herkese selam kızlar,
Allah izin verirse bende nisan ve erkek annesi olacağım :)))))) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Benim sormak istediğim yüzlerce soru var. Sıradan şunu sormak istiyorum. Aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Ben İstanbul dayım ve İstanbul daki merkezleri ve fiyatları öğrenmek istiyorum.
Allah yardımcın olsun.. evet netten ne kadar araştırırsan o kadar korku ve panik yaratıyor insanda.. bazen cehaletin mutluluk getirdiğine inanıyorum :)) doktor bile kızdı bana internet annesi oldunuz iyice diye.. herşeyi sorunca beyefendinin hoşuna gitmedi :))
şimdiden belli olur mu ki erken doğum riski acaba ? bence sen bunu düşünme.. inş yolunda gidecek herşey..
eşime düşkünlüğüm arttı ama bu düşkünlük salondan çıkıp yatak odasına varamıyor ne yazık ki. geçen gün oturduk kara kara düşündük ne yapsak diye
Kızlar merhaba...
İnşallah herkesin sağlığı,keyfi yerindedir...
Şöyle bir yakın geçmişe göz gezdirdim;
Ersnil canım geçmiş olsun,arkadaşların dediği gibi bol bol su iç canım,kendini sıcak tut
Perilous canım hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle...
Voltajcığım iyi olmana sevindim canım,yokluğun hissediliyor..
Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsun...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,hoş gelmişler,sefalar getirmişler...
Bugün enerjim düşük benimde kızlar.Dokunsalar ağlayacak moddayım...Hormonların yanı sıra,mevsim geçişininde etkisi olduğunu düşünüyorum...
slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
tek dileğim geçmiş olması canım 5. aydan sonra bazen kendiliğinden geçiyor dedi dr geçmediyse kontollerim 15 günde bir olacakmış tek söylediği bu gerisi duruma göre konuşucaz dedi
bende aklıma takılan herşeyi netten araştırıyorum bazen en kötüsünü buluyorum nedense o yüzden bunu çok araştırmadım sadece erken doğum ihtimalini okudum inşallah o ihtimalde beni bulmaz
hergün birimiz kötü hissediyoruz kendimizi dinlen canım bugün bol bol enerji topla kendine bebeklerine iyi bakKızlar merhaba...
İnşallah herkesin sağlığı,keyfi yerindedir...
Şöyle bir yakın geçmişe göz gezdirdim;
Ersnil canım geçmiş olsun,arkadaşların dediği gibi bol bol su iç canım,kendini sıcak tut
Perilous canım hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle...
Voltajcığım iyi olmana sevindim canım,yokluğun hissediliyor..
Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum,hayırlı olsun...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,hoş gelmişler,sefalar getirmişler...
Bugün enerjim düşük benimde kızlar.Dokunsalar ağlayacak moddayım...Hormonların yanı sıra,mevsim geçişininde etkisi olduğunu düşünüyorum...
slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
çok sağolun kızlar biraz rahatlattınız beni
benim için dua edin olur mu rahim damarındaki daralma geçmiş olsun haftaya 2. düzel ulrasyona girince belli olacak.geçmediyse ne olacak bilmiyorum tek bildiğim erken doğum riskim var galiba doktorum birşey söylemedi şimdilik bunu düşünüp strese girmemem için
nettede çok fazla birşey bulamadım çokta araştırmadım kafamı yormamak için ama ister istemez aklım şimdi hep onda
Bana da ASMden önümüzdeki hafta gel dediler. perşembe yada cuma gideyim diyorum.bir sonraki haftaya da doktor kontrolü için randevu alacağım. ikisi yakın olsun istiyorum
çok sağolun kızlar biraz rahatlattınız beni
benim için dua edin olur mu rahim damarındaki daralma geçmiş olsun haftaya 2. düzel ulrasyona girince belli olacak.geçmediyse ne olacak bilmiyorum tek bildiğim erken doğum riskim var galiba doktorum birşey söylemedi şimdilik bunu düşünüp strese girmemem için
nettede çok fazla birşey bulamadım çokta araştırmadım kafamı yormamak için ama ister istemez aklım şimdi hep onda
hayırlı uğurlu olsun :)) oooo bir sürü erkek evde :)) işin zor wosgicim :)
inşallah bulmaz.. dua edelim bol bol bebeklerimiz sağlıkla gelsin diye..ne kadar rahat olsak o kadar iyi.. bende doğumdan aşırı korkuyorum.. sağolsun Voltajım sayesinde yeneceğim bu korkuyu sanırım :))))
sırayla her gün birimizde oluyo bu haller artık :) sağlığın iyi olsun da moraller düzeliyo.. hem havalardan dediğin gibi hemde ruh halimizin değişkenliğinden.. Mergencim bu çekiliş işini kim yapacak hanipekse yazdım ama o da yok, yoğun sanırım...
hergün birimiz kötü hissediyoruz kendimizi dinlen canım bugün bol bol enerji topla kendine bebeklerine iyi bak
Canım benim Rabbim sana ve kuzucuğuna iyilik versin,hep hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
En iyisini yapıyorsun canım.Bende aşının haftasında rendevu alıcam kısmetse.
Canım benim allahın izniyle hiç bir şey olmucak.Okuyupda iyice korkutma kendini.
Bazen malesef en kötüsü denk geliyor.Ve insanın morali alt üst oluyor.
Bol bol dua et.Allahın izniyle hiç bir şey olmaz canım benim.
Oy oy iyi olmasına çok sevindim canım.İki paşa annesi olucaksın desene ohh değme keyfine :)
kızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
Sagol mergencimdünde ben oyleydim ağladım az rahatladım biraz...
herkese merhaba;gününüz güzel vücudunuz dinç keyfiniz yerinde olsun inşallah
kızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
eşime düşkünlüğüm arttı ama bu düşkünlük salondan çıkıp yatak odasına varamıyor ne yazık ki. geçen gün oturduk kara kara düşündük ne yapsak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?