2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Oy kıyamam canım benim uzaklardaymışsın sende...Allah yar ve yardımcın olsun...

Ben koşuyolu Medipole gidiyorm. Detaylıyıda orda yaptırmaya karar verdim. Detaylıda dr.um perinatolog uzmana yatır nerde yaptıracaksan dedi. Medipolde Hakan bey var.

Güvencen var mı ? Sgk veya özel sağlık, Sgklıya 270 tl civarı .. Yeditepeye sormuştum ordada do. var 250 tl. Kadıköy şifada 350 tl. Ama bunlar özel sigortalı fiyatı sgk geçmiyor buralarda.

Rahim damarlarının dar olduğunu nasıl anladınız ? Bana kanamada rahimdeki damarlar genişlerken kanama yapmış olabilir dedi ama dar demedi acaba ne durumdaki hiç bakmadıkta..

kargom gelmiş.. internetten hamile geceliği ve iç çamaşırları almıştım.. nasıl çıkacak çok merak ediyorum.. akşam eve geçince görücem.. aranızda doğum için gecelik veya pijama alan var mı ? daha erken tabi ama ilerleyen aylarda kullanmak üzere alan vardır belki .. fiyatlar normallerinden çok farklı geldi bana ??

ne oluyor ya bize böyle, kızlar korkutmayın beni, dikkat edin kendinize. umarım sadece "kahvaltı etmeden yola çıkma" durumudur.

Kızlar ben bugün pamuğuma müzik dinletmeye başladım . :)))

Laptopa taktım kulaklığı açtım bende ki relax müzikleri kulaklıkları karnımın iki köşesine koydum :)))

Kızlar ben bugün pamuğuma müzik dinletmeye başladım . :)))

Laptopa taktım kulaklığı açtım bende ki relax müzikleri kulaklıkları karnımın iki köşesine koydum :)))

çok hoş :)) bende kızıp duruyorum garibime.. yakma midemi doğunca o saçlarını yolucam bak yoksa diye :))))))) bu saçları yüzünden midem feci durumda

canım ben de aynı gün vurulucam :)

Ben tetenoz aşımı haftaya salı vurulucam.
Bakalım nasıl olucak.İkincisi ile ilgili hiç bilgim yok malesef.

hayırlı olsun cnaım oğluşun gözünüz aydın.

kızlar benimde oğluşum oluyor hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :)

öğreneceksin elbet canım ne yapalım kısmet :) inşallah gönlüne göre olsun.

var :) ben varım biz de tırsıyoruz vallahi ne yapalım sağlık olsun.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işine yarayacak acil şifalar dilerim. işe gelmişin ha bugün?

canım güle güle gidin gelin hayılrı sonuçlar olsun inşallah. haberlerini bekliyoruz. bebişine yaptığın pabuçlar harika bayıldım güle güle giysin inşallah.

çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir.

tebrik ederim canım hayılrı olsun oğluşun gözünüz aydın.

Kızlar :))) oğlum geliyorrrr :))))

ingilizce öğretmeniyim bende..ankaradayım..oğlum olcak inşallahh..bu ilk bebeğim..o yüzden sanırım herseyden tedirgin oluyo insan..ki ben gercekten bu kadar cok istediğimi bilmiyodum hamile kalmadan önce..düşünüyodum sadece..ama meer ne kadar çok istiyomuşumm onu..şimdiden tüm hayatım o olduu..Bi an önce nisan ayı gelsin istiyorumm..
memleketinmi batman yoksa görev icabımı ordasın??valla doğumumuz inşallah her öğretmenin hayal ettiği bi tarihe gelio..raporla falan uğrasmıycaz çok..1 aralıkta ayrıntılı ultrasonum var dört gözle onu bekliyorum.senin cinsiyeti ne?kilo aldınmı?4 kilo aldım ben simdiden(

doktorum 4 hafta sonra aç gel şeker yükleyelim sana dedi (bugün 19+4 üm) (21+x) için randevu alayım diyordum o zaman hem detaylı hem şeker yüklemesi mi yapacak acaba? randevudan önce arayıp danışayım bari. gerçi hiç gidesim yok sürekli kan ver serum ye ultrasona gir. çok ortada herşeyim, mahremiyet kalmadı valla. dün zaten iş yerinde bir bayan kaçmama rağmen beni yakalayıp göbeğimi okşadı
dokunma bana temalı tişört mü giysem

Yuksek Voltaj ya koptum resmen aynı kendimi gördüm hırsının gelip mesaj atman faln kusura bakma valla sinirlisin m çok güzel yazmışsın mikrop faln hala gülüyorum yazarken

ya kızlar benimde tam tersi oldu hormonlardan heralde bazen utanıyorum ama hormonlar
Ay azıcık bana da yolla o hormonlardan maşallah

hahaha bende utanıyorum bazen bi ara çok utandım ben istedim kocam yok bişi olur korkuom dedi nasıl döndüm uyudum bilmiom allahtan karanlıktı kızarmıştırım kesinnn =))
hahahah bugün çok güldüm valla bacım naptin sen ya hiç utanma kalmamış sende

merhaba kızlar,

evde badana, iş yerinde bütçe telaşı derken istediğim kadar sık giremiyorum foruma.öncelikle tüm hasta anne adaylarımıza geçmiş olsun; perilous iyi haberlerini bekliyoruz canım.

arada bir depresif olma durumu hepimizde var demekki; ben de bazen dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum. zaten haberleri seyretmem eşim tarafından yasaklandı; her gün bir şehit cenazesi oluyor. şehit annelerinin eşlerinin gözyaşları böyle sank iiçime işliyor; ben de onlarla birlikte ağlıyorum televizyon karşısında

gözünün içine bakarak büyüttüğümüz yavrularımızı rabbim böyle kötülüklerden korusun.

Günaydın kızlar ,
hanipeks beni de aramış ama telim yatak odamdaydi duymamıştım laterne nin yorumunu görünce hemen arayım diye odaya gittim telde cevapsiz , aradım acmadı mesaj attım inşallah iyidir

Benim doktorum zaten kesinlikle istiyor. Bakalım bi eşime söyliyeyim balat hastanesini gerekiyorsa gideriz biz çok yakınız balata, kıztaşındayım ben.

Bende cinsellikten korkuyorum o ilk 3 ay yasağını hala atamadım aklımdan ama bayramda baba ocağımda öyle özlemiştim kocamı yatağa girince hop başladık önce canım yandı teredutte kaldım bıraksam mı diye sonra kendime gaz verdim sonunda benden ve kocamdan mutlusu yok tabii
Ve internette de okumuştum hamilelikte daha çok zevk alınıyormuş kızlar bunu okuyunca gaza geldim zaten buna rağmen haftada 1 i gecmiyorum tabii ilk basta zorla başlıyorum sonra ortalarda bebekmis ona değerseymis kalmıyor bu düşünceler bence biraz zorlamayla oluyor hersey

merhaba canım, evet aynı durumdayız.. demek ki herkes aynı acıyı hissediyo..bana da haber yasaklandı eşim tarafından.. eşleri şehit olmuş, kiminin karnında bebeği kiminin elinde.. insanın yüreği dayanmıyor.. ne uğruna gidiyor evlatlar.. artık bir sonu gelsin tez vakitte inşallah.. onlar sayesinde biz rahat uyuyoruz Rabbim korusun onları..

Hay allah çok üzüldüm bir arayım bakalım. Inşallah iyidir.

hayırlı olsun canım gözün aydın oğlun sevinmiştir arkadaş olur ona ne güzel :)

slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu

canım allah korusun kafana takma geçer inşallah aklına kötü şeyler getirme

:))) canım yaa.. cok tatlısın bebeci :) bizde yasak yoktu ilk günden beri aynen devam ediyoruz.. ama sen şimdi böyle anlatınca diyorum bende numaradan ara mı versem ne :)) özlesek biraz birbirimizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…