ben dün gittiğim hastaneyi aradım muayene ücretine dahil dedi 42 tl muayene ücreti sen 210 yazmışsın kızlar herkes ne kadara yaptıracak bunu bir yazsın muayene fiyatına dhil olan başka biri varmı yoksa 150 -300 arası mı bu fiyatlar neraktayımhoşgeldin canım aramıza seni hep burda görmek isterim tüp bebek topiğine artık çok yazılmıyor aklına takılan şey olunca burda çok rahat sorabilirisin
ben özel balat hastanesine gidiyorum ultrasyon fiyatıda 210 tl
muayane ücretide 57 tl ayda bir gidiyorum şimdilik
iki erkek çocuk olacak hay maşallah sağlıkla doğsun işallah :))slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
iyiki aramış seni HANİPEKS çok geçmiş olsun hastanede olmuş en azından müdahale etmişler aman bir daha olmasınkızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
kargom gelmiş.. internetten hamile geceliği ve iç çamaşırları almıştım.. nasıl çıkacak çok merak ediyorum.. akşam eve geçince görücem.. aranızda doğum için gecelik veya pijama alan var mı ? daha erken tabi ama ilerleyen aylarda kullanmak üzere alan vardır belki .. fiyatlar normallerinden çok farklı geldi bana ??
Müsait değildi herhalde ben de çok zorlamak istemedim rahatsız etmemek için hastanede diye inşallah iyidir.
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım geldik doktordan
bu doktra ilk defa gittim perinatoloji uzmanı kendisi öncelikle bana amniyosentez yaptırmak isteyip istemediğimi sordu bende bilmiiyorum çok gerekli değilse yaptırmak istemiyorum dedim 2li ve 3lü testime baktı ben 3 test yaptırmıyorum hastalarıma dedi seninde 2li testin gayet iyi çıkmış dedi 2li testin güvenirliliği daha yüksek dedi sonra beni muayeneye aldı bebeğe bakmadan önce bana başladı anlatmaya dediki down sendromlu bebeklerde bazı anomalilikler görülür bunlardan başlıcası kalpte lekelerin olmasıdır dedi down sendromu kalp anomalisi ile yakından ilgilidir dedi bebekte en az 2 anomali olması durumunda down sendromundan bahsedebiliriz ve o zaman amniyosentez yapılması gereklidir dedi eğer 3lü testin değilde 2li testin riskli çıksaydı o zaman hemen yapalım derdim dedi sonra bebeğime baktı ve bütün organlarını inceledi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor dedi ben sana şu an amniyosentez tavsiye etmiyorum 22. haftada ayrıntılı ultrasonla bakalım eğer problem görürsek amniyosentez yaparız dedi ha sen yok ben yaptırmak istiyorum dersen hemen yapabiliriz dedi bende bu işin uzmanı sizsiniz size güveniyorum dedim ha birde sana %100 sağlıklı diyemem elbet ama %70-80 sağlıklı diyebilirim dedi
Müsait değildi herhalde ben de çok zorlamak istemedim rahatsız etmemek için hastanede diye inşallah iyidir.
fotolarını yarın yüklersin bizde bakarız ne ciciler aldın fiyatlarını da yazda bilelim ne, ne kadar iyi günlerde giy işallah aldıklarını
bu doktra ilk defa gittim perinatoloji uzmanı kendisi öncelikle bana amniyosentez yaptırmak isteyip istemediğimi sordu bende bilmiiyorum çok gerekli değilse yaptırmak istemiyorum dedim 2li ve 3lü testime baktı ben 3 test yaptırmıyorum hastalarıma dedi seninde 2li testin gayet iyi çıkmış dedi 2li testin güvenirliliği daha yüksek dedi sonra beni muayeneye aldı bebeğe bakmadan önce bana başladı anlatmaya dediki down sendromlu bebeklerde bazı anomalilikler görülür bunlardan başlıcası kalpte lekelerin olmasıdır dedi down sendromu kalp anomalisi ile yakından ilgilidir dedi bebekte en az 2 anomali olması durumunda down sendromundan bahsedebiliriz ve o zaman amniyosentez yapılması gereklidir dedi eğer 3lü testin değilde 2li testin riskli çıksaydı o zaman hemen yapalım derdim dedi sonra bebeğime baktı ve bütün organlarını inceledi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor dedi ben sana şu an amniyosentez tavsiye etmiyorum 22. haftada ayrıntılı ultrasonla bakalım eğer problem görürsek amniyosentez yaparız dedi ha sen yok ben yaptırmak istiyorum dersen hemen yapabiliriz dedi bende bu işin uzmanı sizsiniz size güveniyorum dedim ha birde sana %100 sağlıklı diyemem elbet ama %70-80 sağlıklı diyebilirim dedi
Nisan anneleri merhaba,
cocuk arabalarina ve odalarina bakmaya/almaya basladiniz mi acaba?
Biz kiyafetlerinin bile cogunu aldik,acele mi ediyorum ki karar veremedim?
Nisan anneleri merhaba,
cocuk arabalarina ve odalarina bakmaya/almaya basladiniz mi acaba?
Biz kiyafetlerinin bile cogunu aldik,acele mi ediyorum ki karar veremedim?
Doktorun çok güzel detaylar vermiş canım.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim.
Allahım herşeyi kalbimize göre versin.Bizi evlatlarımızın acısıyla,yokluğuyla sınamasın inşallah.
Doktorum bana amtiyosentezden hiç bahsetmedi.
Çünkü 2li ve 3 lü test sorunsuzdu.İnşallah böyle devam eder.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
sağolun kızlar ben bebeğimin sağlıklı doğacağına inanıyorum inşallah Yüce Allahım bize kötü günler yaşatmaziyidir canım ya aklımıza kötü seyler getirmeyelim.. dinleniyor olabilir.
tamam canım çekip atarım buraya... ben aceleciyim sanırım biraz..
iyi yapmışsın bence yaptırmamakla.. inşallah sağ salim doğacak kuzucun.. kendini bunlarla yıpratma lütfen.. doktor açıklayıcı bilgi vermiş ne güzel.. içini ferah tut canım.
Kızlar ya sırtım o kadar fena agrıyor ki.
Karnımda çok gergin.Ve bu sabah fark ettim artık iyice büyüdü.
Öne doğru top gibi bir karnım var artık.
Bir arkadaşımla konuştum.Bana sırt üstü yatma dedi.
Sırt üstü yatınca bebeğin baskı yapar sırtın belin agrır dedi.
Ayrıca kan akışı yavaş oluyormuş.
Sabit sola dönüp yatıcakmışım.Ben sürekli uyurken hareket etme gereği duyan biriyim.
Birçok gece şimdiden uykusuz geçiyor
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Sabit sola dönüp yatıcakmışım.Ben sürekli uyurken hareket etme gereği duyan biriyim.
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Aman allahimmmmm aman yareppim
Bizde korkudan ara vermiş durumdayız canım.
Ama benim hormonlar fena çalışıyor.Arada kaçamaklar mutlaka oluyor.
Eşim sabırlıda ben pek sabırlı değilim
Saolasın tatlım.İşde oturduğum için ortamda güzel herkes yardımcı sizde varsınız ev beni sıkıyor.
O yüzden en güzeli iş yerinde olmam.
Hahahahah çok güldüm kız.Allah iyiliğini versin :)
slm kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda yani abisine erkek kardeş geliyor cinsiyetide belli oldu
Ay azıcık bana da yolla o hormonlardan maşallah
hahahah bugün çok güldüm valla bacım naptin sen ya hiç utanma kalmamış sende
Siz nasıl uyuyorsunuz?
Ben 7. aya kadar bekleme taraftırıyım. Bi annem dayanamamış badi çorap almış , Ben henüz istemiyorum almayalım dediğimden sadece bakıp geçiyor :)
6.ayda Mobilya bakıcam belirleyeceğim birde oda boyatıcam ,
Alışverişi en sn yapıcam. İstanbul Eminönünde Havuzluhan var orda herşey var adan zeye zaten ilk çok abatmak istemiyorum. Malum hemen büyüyor ..GÜnlük badileri alt üst çok tutup bir iki ezmelik tulum alsak yeter. Zaten yazada geliyor tek badilerle alır alır çıkarız Ohhh:)
bu durumda bence de yaptırmana gerek yok; doktorun benim son gittiğim doktorla tıpatıp aynı şeyleri söylemiş. bebişin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecek bak görürsün. çok sevindim senin adına.
KOÇ BURCU BEBEĞİ(21MART-20NİSAN)
Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, doğduğu andan itibaren evin yönetimini eline alır. Cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, bunun karşılığını da sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Eğer karnı acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlar. Doyduktan sonra ise etrafına gülücükler dağıtmaya başlar. Ama çok aç olsa da sevmediği mamayı yemeyecek kadar da inatçıdır. Onu uyutmak içinse zorlamaya kalkmadan, sakinleştirerek uyutmayı denemelisiniz.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır.
Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler.
Koç burcu bebeği ayağa kalkar kalkmaz dikkatleri üzerine çekmek ister. Çığlık çığlığa, enerjik, hareketli, telaşlı, aceleci ve sabırsız bir şekilde koşturup durur. Fakat bu koşturma boş değildir, devamlı bir amaca ihtiyaç duyar.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız. Ancak koç çocuklarının kişiliklerinin bastırılması (baskı ve sertlik, ceza veya yaptırımlar uygulanması) hayatı onlar için çok zor hale getirir ve ilerleyen yaşlarında bu davranışlar onları olumsuz yönde etkileyecer ve hatta ciddi kişilik sorunlarına sebep olabilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var. Yerinde duramaz, sık sık kavga eder ve hatta yaralanabilir. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar.
Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. İçlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. İnanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir.
Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, koç çocuklarının her hangi bir şeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalışmaları imkansız gibidir. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgan davranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Koç çocukları anne ve baba desteği ile enerjisini doğru kullanıp çok mutlu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?