2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

walla çok doğru bende koç burcuyum bütün huylar mevcut umarım bbana benzemez kızım yoksa cadı olur ben gibi

Ben odama 3-4 aylığa kadar yatabilecek sepet alıp süsletmeyi düşünüyorum. İlk aylar hep yanımızda olmalı emzirmek için sürekli kontrol altında yatakta odaya sığmaz en güzeli sepetler, Bizim aile de çok kullanılır kulanışlı oluyor, Bizim yeğenlerin sepetleri yok birilerine gitmiş ben mecburen yeni alıp süsleticem

Kızlar çok merak ediyorum çatlakları oluşan varmı daha erkenmi yoksa zaten çoğumuz krem kullanıyoruz olmayacak galiba tek korkum çatlamak umarım olmaz ondan merak ediyorum

Oy canım en güzelini yapmışsın.Benim öyle bir şansım yok.
Bende masamda bacaklarımı yüksekte tutup öyle oturuyorum sırtımı iyice yaslıyarak.
Şu anda pek faydasını göremedim.Akşam kocişe masaj yaptırıcam yine iyi geliyor :)
Allahım yardımcımız olsun.

canım aynı dert bende de var gerçi bende skolyoz ile boyun fıtığı var ben ona bağlıyorum ben uyandığımda sırtüstü vaziyetindeysem yan dönmeden mümkünatı yok kalkamıyorum

Valla canım bende sorun yoktu ama şu anda sırtım resmen batıyor bana.
Oğluşumda büyüyor karnım iyice çıktı artık.Sırt üstü yatıncada baskı oluyor demek ki.

Ah canım bende hiç sırt üstü yatamazdım.
Hep ya sağa ya sola dönerdim.Süreklide hareket ederim.
Ama şimdi aniden yüz üstü dönerim diye çok korkuyorum sırt üstü rahat geliyor.
Sabah bel ağrım vardı şimdide sırtıma vurmaya başladı.
Bende ince yastık koyayım bari bu akşamda öyle deniyim kendimi sabit tutmaya çalışayım.
Allahım yardımcımız olsun.Wc ye sık çıkma durumu bendede var.Çok su içince mecbur çıkıyorum.

canım bende herkesi yatak odama sokmak istemediğimden şurdaki gibi birşey alıcam hem salona hem de misafirlerin geldiği odalara taşımak için. hem sallanıyo hem de çok uygun.

MİNİ PORTATİF BEBEK BEŞİĞİ - CİBİNLİKLİ-SALLANIR GittiGidiyor'da 66876301

aminnnn.. inş.. bebekli hayat nasıl :))

Mesaj tekrarııı :)

Son düzenleme:

Kız 2 gün önce 1.yılımızı doldurduk kocişle.
Hiç bahane yaptığımı hatırlamıyorum
Ama bu eminim kocişin sayesindedir.O kadar anlayışlı ve ilgili hoşuma gidiyor.
Mesela her o olaydan sonra teşekkür ediyor Bende kocişe teşşekkür ediyorum o edince.
Komiğiz biz ya.Canım kocişim nasılsa özledim

biz odamıza bir aldık pir aldık; oğlum 4 yaşında hala yanımızda malesef bu sefer kesinlikle odama almam; küçük bir boş odamız var oraya bir beşik bir de şifonyer o kadar. zaten üç kişi yatıyoruz; bir de dört kişi olursak oksijen kalmayacak :)

kuzum benim ya çok güldüm hoşuma gitti 4 kişi yatmak he bende bi beşik bide dolap alacağım okadar

canım benim ki iki test için gittiğimde bakılan ultrasyon varya 2nci düzey onda görüldü
bende kan pıhtılaşması var onun içinde coraspirin kullanıyorum o zamanda kullanıyordum kullanmaya da devam ediyorum
inşallah geçmiştir şimdi
ben henüz almadım canım amam eminönüne gidince sormuştum 140 tl dediler üçlü set halinde:26::26::26:

bence dr çok doğru açıklama yapmış canım sana hiç dert etme
bizim bir tanığın bebeğin kalbinde sorun olduğunu söylemişlerdi bize doğumdan 2-3 ay sonra fark etmişler
ben bebeği geçenlerde gördüm 8 aylık olmuş ve bebekde down sendomu olduğunu anladım çok belli oluyordu
gerçekten demekki kalp ele veriyor bu durumda çok şükür ki senin bebeğinin herşeyi iyi görünüyor öyle olmayada devam edecek allahın izniyle

Çok güzelmiş ya bayıldımm :)

Annem illede mobilya tarzı alalım diyor.
Hadi yatak odama aldık.Bebişim en azından 1 yaşına kadar yamacımda olucak çünkü.
Senin dediğin gibi misafir gelicek görmek isticek,yatak odama herkes girsin istemem.
Bende düşünebilirim.

ayyy hiç şimdiden alamam.. zaten az büyüsünler canımıza okuyacaklar. arkadaşların çocuklarında görüyorum ne pepeesi bitiyo ne calio su.. en iyisi şimdi kendi zevkimize göre almak azıcık ayaklanınca bizim aldıklarımızı beğenmeyecekler zaten :)))))))

Evet bende ilk 6 ay kesin yanimda istiyorum,sepetler benimde cok hosuma gidiyor fakat ben daha cok su tarz istiyorum daha rahat olur diye dusunuyorum.benimde yegenlerim var fakat ayni yerde yasamadigimiz icin bazi gereksiz birkac ay kullanilabilecek seyleri bile yeni alcam.
oturma odana bisey alcak misin peki sepeti mi kullanacaksin?

http://www.rabboon.be/uploads/cp/fotospecials/thumb/geuther.jpg

dedigim gibi sepetleri cok begeniyorum,odama yukardaki linkteki gibi istiyorum asagiyada malum uyandiktan sonrasi asagida geciyor,box almayi dusunuyorum (asagida linkini veriyorum) 3-4 yasina kadar asagida kullanabileyim diye,eger merdivenler olmasa bende tekerlekli bi sepet alip salona yatak odasina gotururdum ama imkansiz,boylede 3 tane yatak oluyo buyuyunce napcam ben onlari coooook kararsiz kaldim sastim kaldim.
yatarkende yanina mi alcaksin sepetle beraber?

http://www.babypark.nl/media/catalo...27136e95/b/o/box_kubus_ii_honing_met_lade.jpg

Kızlar çok merak ediyorum çatlakları oluşan varmı daha erkenmi yoksa zaten çoğumuz krem kullanıyoruz olmayacak galiba tek korkum çatlamak umarım olmaz ondan merak ediyorum

Benim henüz çatlağım olmadı canım.
Zaten olursa bu aydan sonra oluyormuş.
Ben kremde kullanmıyorum gerçi.
Henüz doktoruma danışmadım.Bu ay sonunda sorucam inşallah.
Ben sadece bebe yağı kullanıyorum.

kızlar bende oturma odası için böyle birşey alıcam hem kendi kendine sallanıyor

Fisher Price Çok Fonksiyonlu Salıncak(2482)

bu tarz beğeniyorsan şuna da bak canım.. bahçe ya da teras için de kullanılır 1 yaşına kadar. TOPKAPI DOĞALİ SEPET BEŞİK TAKIMI AHŞAP GittiGidiyor'da 66349123

ben yatarken de yanıma almayı düşünüyorum. bebek hamağı bakmıştık onun için. ama dönebilir mi bilmiyorum bi de düşme tehlikesi çıkabilir.
artık bebekler büyüdükçe birilerine veririz.. evde o kadar şeyi nereye koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…