koç burcu bebeği(21mart-20nisan)
koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, doğduğu andan itibaren evin yönetimini eline alır. Cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, bunun karşılığını da sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Eğer karnı acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlar. Doyduktan sonra ise etrafına gülücükler dağıtmaya başlar. Ama çok aç olsa da sevmediği mamayı yemeyecek kadar da inatçıdır. Onu uyutmak içinse zorlamaya kalkmadan, sakinleştirerek uyutmayı denemelisiniz.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır.
Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler.
Koç burcu bebeği ayağa kalkar kalkmaz dikkatleri üzerine çekmek ister. çığlık çığlığa, enerjik, hareketli, telaşlı, aceleci ve sabırsız bir şekilde koşturup durur. Fakat bu koşturma boş değildir, devamlı bir amaca ihtiyaç duyar.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız. Ancak koç çocuklarının kişiliklerinin bastırılması (baskı ve sertlik, ceza veya yaptırımlar uygulanması) hayatı onlar için çok zor hale getirir ve ilerleyen yaşlarında bu davranışlar onları olumsuz yönde etkileyecer ve hatta ciddi kişilik sorunlarına sebep olabilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var. Yerinde duramaz, sık sık kavga eder ve hatta yaralanabilir. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar.
Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. Içlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. Inanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir.
Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, koç çocuklarının her hangi bir şeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalışmaları imkansız gibidir. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgan davranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Koç çocukları anne ve baba desteği ile enerjisini doğru kullanıp çok mutlu olabilir.
Evet sanirim cok hevesliyiz, 3 ayliklarina kadar aldik:)
birde yatak konusunda birsey sormak istiyorum, yatak odaniza yataginizin yanina yatak almayi dusunuyor musunuz?
Odasinda takiminda olcak yatak, yatak odamdada istiyorum,benim evim 2 katli yukardan asagiya yatak indiremem e asagiyada box yada park yatak alsam diyorum cok olcak siz nasil yapcaksiniz?
bel ve sirt agrilari icin sunu onerebilirim,benimde cok agrimaya baslamisti,ikeadan uzun bi yastik aldim onu belimin altina koyuyorum,1tanede kisa aldim onuda bacaklarimin arasina aliyorum.
Canım ben öğle arasında hemşire odasına indim 35 dk. dinlendim. Sırtımı dinlendirdim. Malum tüm gün oturmaktan korkuyorum baskı olur diye, Sırt üstü yatmak dinlendirirken sırtımı iyi geliyor hemen geçiyor ağrı ama gece sağıma soluma dönük uyuyorum. İstem dışı zaten ben hep öyle yatardım. Yastığıa sarılıp yüzüstüde severimde acaba askı olurmu diye bir tek ona dikkat ediyorum
canım aynı dert bende de var gerçi bende skolyoz ile boyun fıtığı var ben ona bağlıyorum ben uyandığımda sırtüstü vaziyetindeysem yan dönmeden mümkünatı yok kalkamıyorum
Benimde sorunlu. sabit yatamam mümkün değil. aksi gibi eskiden sırt üstü sevmezdim şimdi yüz üstü yatamadığım için mi bilmem sırt üstü daha rahat geliyo. yan dönersem mutlaka ince yastık koyuyorum karnımın altına. gece zaten wc ihtiyacı yüzünden kaç defa uykum bölünüyoyani uykudan bi sey anlamaz oldum ben
Evet sanirim cok hevesliyiz, 3 ayliklarina kadar aldik:)
birde yatak konusunda birsey sormak istiyorum, yatak odaniza yataginizin yanina yatak almayi dusunuyor musunuz?
Odasinda takiminda olcak yatak, yatak odamdada istiyorum,benim evim 2 katli yukardan asagiya yatak indiremem e asagiyada box yada park yatak alsam diyorum cok olcak siz nasil yapcaksiniz?
guzel anneler hepınıze merhaba 2012 nısan annesıyım bızım topık bayagı sessızlestı kımseler yok gıbı bız de sızın gıbı dakıkada sayfalarla yarısırdık sımdı gunde 1 sayfa bıle degıl:))heyecanlarınıza ortak oldum sankı dun yasadım o mutlulugu.allahım zamanında sag salım almayı nasıp etsın kollarınıza mınıslaerınızı.
hahaa sende ben aslında normalde pek hoşlanmıyom o olaydan ama ara uzayınca istek oluomus demek ki haha hep basım agrıo yorgunum karnım ağrıo die uyurdum erkenden bide kocam erken uyuyamaz yalandan gidip uyuyyordum hemen =))
senin ki güzeli ama ben çok acı cekiodum canım acıo isteksiz olunca ama suana kadar iyiyiz=))) ayy yine utandımm
hahaa sende ben aslında normalde pek hoşlanmıyom o olaydan ama ara uzayınca istek oluomus demek ki haha hep basım agrıo yorgunum karnım ağrıo die uyurdum erkenden bide kocam erken uyuyamaz yalandan gidip uyuyyordum hemen =))
senin ki güzeli ama ben çok acı cekiodum canım acıo isteksiz olunca ama suana kadar iyiyiz=))) ayy yine utandımm
Ben odama 3-4 aylığa kadar yatabilecek sepet alıp süsletmeyi düşünüyorum. İlk aylar hep yanımızda olmalı emzirmek için sürekli kontrol altında yatakta odaya sığmaz en güzeli sepetler, Bizim aile de çok kullanılır kulanışlı oluyor, Bizim yeğenlerin sepetleri yok birilerine gitmiş ben mecburen yeni alıp süsleticem
biz odamıza bir aldık pir aldık; oğlum 4 yaşında hala yanımızda malesefbu sefer kesinlikle odama almam; küçük bir boş odamız var oraya bir beşik bir de şifonyer o kadar. Zaten üç kişi yatıyoruz; bir de dört kişi olursak oksijen kalmayacak :)
canım benim ki iki test için gittiğimde bakılan ultrasyon varya 2nci düzey onda görüldüBen koşuyolu Medipole gidiyorm. Detaylıyıda orda yaptırmaya karar verdim. Detaylıda dr.um perinatolog uzmana yatır nerde yaptıracaksan dedi. Medipolde Hakan bey var.
Güvencen var mı ? Sgk veya özel sağlık, Sgklıya 270 tl civarı .. Yeditepeye sormuştum ordada do. var 250 tl. Kadıköy şifada 350 tl. Ama bunlar özel sigortalı fiyatı sgk geçmiyor buralarda.
Rahim damarlarının dar olduğunu nasıl anladınız ? Bana kanamada rahimdeki damarlar genişlerken kanama yapmış olabilir dedi ama dar demedi acaba ne durumdaki hiç bakmadıkta..
ben henüz almadım canım amam eminönüne gidince sormuştum 140 tl dediler üçlü set halinde:26::26::26:kargom gelmiş.. internetten hamile geceliği ve iç çamaşırları almıştım.. nasıl çıkacak çok merak ediyorum.. akşam eve geçince görücem.. aranızda doğum için gecelik veya pijama alan var mı ? daha erken tabi ama ilerleyen aylarda kullanmak üzere alan vardır belki .. fiyatlar normallerinden çok farklı geldi bana ??
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım geldik doktordan
bu doktra ilk defa gittim perinatoloji uzmanı kendisi öncelikle bana amniyosentez yaptırmak isteyip istemediğimi sordu bende bilmiiyorum çok gerekli değilse yaptırmak istemiyorum dedim 2li ve 3lü testime baktı ben 3 test yaptırmıyorum hastalarıma dedi seninde 2li testin gayet iyi çıkmış dedi 2li testin güvenirliliği daha yüksek dedi sonra beni muayeneye aldı bebeğe bakmadan önce bana başladı anlatmaya dediki down sendromlu bebeklerde bazı anomalilikler görülür bunlardan başlıcası kalpte lekelerin olmasıdır dedi down sendromu kalp anomalisi ile yakından ilgilidir dedi bebekte en az 2 anomali olması durumunda down sendromundan bahsedebiliriz ve o zaman amniyosentez yapılması gereklidir dedi eğer 3lü testin değilde 2li testin riskli çıksaydı o zaman hemen yapalım derdim dedi sonra bebeğime baktı ve bütün organlarını inceledi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor dedi ben sana şu an amniyosentez tavsiye etmiyorum 22. haftada ayrıntılı ultrasonla bakalım eğer problem görürsek amniyosentez yaparız dedi ha sen yok ben yaptırmak istiyorum dersen hemen yapabiliriz dedi bende bu işin uzmanı sizsiniz size güveniyorum dedim ha birde sana %100 sağlıklı diyemem elbet ama %70-80 sağlıklı diyebilirim dedi
nevresm dnyası | cottonbox - sarev - ta nevresm takımları
özellikle prenses anneleri hello kittynin süper bebek nevresimleri var bakın bende yeni şimdi keşfettim daha bize neler var göremedim bizde oğlumuza bişiler bulurus inşallah bide hello kitty çift kişilik nevresim var 109 tl amaalamam ki
canım bende herkesi yatak odama sokmak istemediğimden şurdaki gibi birşey alıcam hem salona hem de misafirlerin geldiği odalara taşımak için. hem sallanıyo hem de çok uygun.
MİNİ PORTATİF BEBEK BEŞİĞİ - CİBİNLİKLİ-SALLANIR GittiGidiyor'da 66876301
aminnnn.. inş.. bebekli hayat nasıl :))
NEVRESM DNYASI | COTTONBOX - SAREV - TA NEVRESM TAKIMLARI
özellikle prenses anneleri hello kittynin süper bebek nevresimleri var bakın bende yeni şimdi keşfettim daha bize neler var göremedim bizde oğlumuza bişiler bulurus inşallah bide hello kitty çift kişilik nevresim var 109 tl amaalamam ki
Ben odama 3-4 aylığa kadar yatabilecek sepet alıp süsletmeyi düşünüyorum. İlk aylar hep yanımızda olmalı emzirmek için sürekli kontrol altında yatakta odaya sığmaz en güzeli sepetler, Bizim aile de çok kullanılır kulanışlı oluyor, Bizim yeğenlerin sepetleri yok birilerine gitmiş ben mecburen yeni alıp süsleticem
canım bende herkesi yatak odama sokmak istemediğimden şurdaki gibi birşey alıcam hem salona hem de misafirlerin geldiği odalara taşımak için. hem sallanıyo hem de çok uygun.
MİNİ PORTATİF BEBEK BEŞİĞİ - CİBİNLİKLİ-SALLANIR GittiGidiyor'da 66876301
Kızlar çok merak ediyorum çatlakları oluşan varmı daha erkenmi yoksa zaten çoğumuz krem kullanıyoruz olmayacak galiba tek korkum çatlamak umarım olmaz ondan merak ediyorum
http://www.rabboon.be/uploads/cp/fotospecials/thumb/geuther.jpg
dedigim gibi sepetleri cok begeniyorum,odama yukardaki linkteki gibi istiyorum asagiyada malum uyandiktan sonrasi asagida geciyor,box almayi dusunuyorum (asagida linkini veriyorum) 3-4 yasina kadar asagida kullanabileyim diye,eger merdivenler olmasa bende tekerlekli bi sepet alip salona yatak odasina gotururdum ama imkansiz,boylede 3 tane yatak oluyo buyuyunce napcam ben onlari coooook kararsiz kaldim sastim kaldim.
yatarkende yanina mi alcaksin sepetle beraber?
http://www.babypark.nl/media/catalo...27136e95/b/o/box_kubus_ii_honing_met_lade.jpg
Kızlar naz ve laternayı bugun hiç görmedim nerde olalar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?