canım benim ki iki test için gittiğimde bakılan ultrasyon varya 2nci düzey onda görüldü
bende kan pıhtılaşması var onun içinde coraspirin kullanıyorum o zamanda kullanıyordum kullanmaya da devam ediyorum
inşallah geçmiştir şimdi
ben henüz almadım canım amam eminönüne gidince sormuştum 140 tl dediler üçlü set halinde:26::26::26:
bence dr çok doğru açıklama yapmış canım sana hiç dert etme
bizim bir tanığın bebeğin kalbinde sorun olduğunu söylemişlerdi bize doğumdan 2-3 ay sonra fark etmişler
ben bebeği geçenlerde gördüm 8 aylık olmuş ve bebekde down sendomu olduğunu anladım çok belli oluyordu
gerçekten demekki kalp ele veriyor bu durumda çok şükür ki senin bebeğinin herşeyi iyi görünüyor öyle olmayada devam edecek allahın izniyle
ya cnm bendede öle oldu işte kalbinden şüphelendi ama test sonucum normal çıktı hala bi kuşku var içimde şimdi ayrıntılı ultrasona başka bi doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
bu tarz beğeniyorsan şuna da bak canım.. bahçe ya da teras için de kullanılır 1 yaşına kadar. TOPKAPI DOĞALİ SEPET BEŞİK TAKIMI AHŞAP GittiGidiyor'da 66349123
ben yatarken de yanıma almayı düşünüyorum. bebek hamağı bakmıştık onun için. ama dönebilir mi bilmiyorum bi de düşme tehlikesi çıkabilir.
artık bebekler büyüdükçe birilerine veririz.. evde o kadar şeyi nereye koyacağım
kızlar bende oturma odası için böyle birşey alıcam hem kendi kendine sallanıyor
Eki Görüntüle 552484
Fisher Price Çok Fonksiyonlu Salıncak(2482)
kızlar naz ve laternayı bugun hiç görmedim nerde olalar ki?
evet o modellerde var,onlarda hos,onlarin hem yatak icin yan tarafi aciliyo hemde uzun sure kullanilabiliyor, ama o zaman ilk 6 ay asagiya ne koysamki
Bebek hamagi,bebis pek hareket etmez ama yinede cok guvenilir gelmedi bana bilmiyorum,bir onceki mesajindaki sepet daha kullanisli ve guzel geldi bana.
Bunu ilk dogar dogmaz kullanabiliyor musunuz?ben bebegin ilk aylarda duz yerlerde yatmasi gerektigini biliyorumda.
evet o modellerde var,onlarda hos,onlarin hem yatak icin yan tarafi aciliyo hemde uzun sure kullanilabiliyor, ama o zaman ilk 6 ay asagiya ne koysamki
bebek hamagi,bebis pek hareket etmez ama yinede cok guvenilir gelmedi bana bilmiyorum,bir onceki mesajindaki sepet daha kullanisli ve guzel geldi bana.
bunu ilk dogar dogmaz kullanabiliyor musunuz?ben bebegin ilk aylarda duz yerlerde yatmasi gerektigini biliyorumda.
walla çok doğru bende koç burcuyum bütün huylar mevcut umarım bbana benzemez kızım yoksa cadı olur ben gibi
Kız 2 gün önce 1.yılımızı doldurduk kocişle.
Hiç bahane yaptığımı hatırlamıyorum
Ama bu eminim kocişin sayesindedir.O kadar anlayışlı ve ilgili hoşuma gidiyor.
Mesela her o olaydan sonra teşekkür ediyorBende kocişe teşşekkür ediyorum o edince.
Komiğiz biz ya.Canım kocişim nasılsa özledim
ayyy hiç şimdiden alamam.. zaten az büyüsünler canımıza okuyacaklar. arkadaşların çocuklarında görüyorum ne pepeesi bitiyo ne calio su.. en iyisi şimdi kendi zevkimize göre almak azıcık ayaklanınca bizim aldıklarımızı beğenmeyecekler zaten :)))))))
walla çok doğru bende koç burcuyum bütün huylar mevcut umarım bbana benzemez kızım yoksa cadı olur ben gibi
Kız 2 gün önce 1.yılımızı doldurduk kocişle.
Hiç bahane yaptığımı hatırlamıyorum
Ama bu eminim kocişin sayesindedir.O kadar anlayışlı ve ilgili hoşuma gidiyor.
Mesela her o olaydan sonra teşekkür ediyorBende kocişe teşşekkür ediyorum o edince.
Komiğiz biz ya.Canım kocişim nasılsa özledim
ayyy hiç şimdiden alamam.. zaten az büyüsünler canımıza okuyacaklar. arkadaşların çocuklarında görüyorum ne pepeesi bitiyo ne calio su.. en iyisi şimdi kendi zevkimize göre almak azıcık ayaklanınca bizim aldıklarımızı beğenmeyecekler zaten :)))))))
kullanamzsın canım bunu yatar pozisyona geçiyor ama bebek için uygun değil oğluma 1 yaşında almıştık 1 sene kullandı üstünden inmiyordu yatak kısmı kırıldı attık ona göre düz zeminli şeyler düşünün
kullanamzsın canım bunu yatar pozisyona geçiyor ama bebek için uygun değil oğluma 1 yaşında almıştık 1 sene kullandı üstünden inmiyordu yatak kısmı kırıldı attık ona göre düz zeminli şeyler düşünün
bende oyle biliyorum,ben bunu 6 aylikken almayi planliyorum,yemek yeme sandalyeside olanlar var.
1 sene kullandiysa guzel,acaba kullanisli olurmu diye merak ediyordum bende.
listeye benide ekleyebilir misiniz?
ÜYE ADI YAŞ SAT BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI BEBEK CİNSİYET KIZ ERKEK BEBEĞİN İSİMİ HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO ŞEHİR
yagmur. 23 1-7-2012 8-4-2013 birinci erkek - 57,5-62,5 yurtdisi
geberdirim valla o pepee yede Caillou gözümün cini ikiside izletmeyeceğim yani bide beğenir benim aldıklarımı gibime gelio polo tarzı seviyorum sade şıklık oda sever bence yani ? =) kızzz içime kurt düşürdün o kadar alırsam nankörlük eder begenmezse yaa nayırrr nolamaz nallahımmm
Kızlar Allah'ın izniyle hayırlısıyla,ayrıntılı ult. atlatsak sağlıkla,bir nebze daha rahatlayacağız inşallah...
Canım hoşgeldin,hayırlı olsun.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bilgilerini not aldım,ilk düzenlemede ekleyeceğim.
bu ayarlanmıyormu canım öyle yani bizim kullandığımız ayarlanıyordu hem özelliklerinde ayarlandığı yazıyor
bak özellikleride böyle bende gözümle görmedim ama netten özelliklerini okuyunca çok hoşuma gitti hem orta kısmındaki yer ilerleyen yaşlarda çıkarılıp sallanan sandalye gibi oluyor
Eki Görüntüle 552499
özellikleri
3 ayrı pozisyonu kendinde toplayan salıncak; hem salıncak, hem anakucağı, hem de sallanan sandalye.koltuk bölümü salıncaktan kolayca çıkarılabilir ve istenilen yere götürülebilir veya bebekbüyüdüğünde salıncak çerçevesi kaldırılabilir.salıncakta 2 sallanma hızı, 5 farklı müzik, ses kontrolü, çıkarılabilen 2 oyuncaklı oyuncak barı.anakucağı bebeğin beslenmesi veya uyuması için sabit pozisyona getirilebilir.bebek büyüdüğünde salıncak tamamen kaldırılır ve sallanan sandalye olarak kullanılmaya devam edilir.teknik özellikleri:
Oyuncak barı,hız ayarı,ses kontrolü,müzikler,3 noktalı koruma sistemi,makinede yıkanabilen kılıf.taşıma kapasitesi:
Salıncak ve anakucağı: 9 kg.sallanan sandalye: 18 kg.
kızlar bugün evde temizlik var giremedim o yüzden
az önce Hanipeks aradı 4'lü test sonuçlarını almaya gittiğinde(sonuçları iyiymiş çok şükür) hastanede fenalaşmış;tansiyonu 8/4 olmuş kan almışlar tahlil yapılacakmış
size haber vermek istedim;arkadaşımızı dualarınızdan eksik etmeyin
merhaba kızlar,
evde badana, iş yerinde bütçe telaşı derken istediğim kadar sık giremiyorum foruma.öncelikle tüm hasta anne adaylarımıza geçmiş olsun; perilous iyi haberlerini bekliyoruz canım.
arada bir depresif olma durumu hepimizde var demekki; ben de bazen dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum. zaten haberleri seyretmem eşim tarafından yasaklandı; her gün bir şehit cenazesi oluyor. şehit annelerinin eşlerinin gözyaşları böyle sank iiçime işliyor; ben de onlarla birlikte ağlıyorum televizyon karşısında
gözünün içine bakarak büyüttüğümüz yavrularımızı rabbim böyle kötülüklerden korusun.
kızlar geçmişin hepsini okuyamadım geldik doktordan
bu doktra ilk defa gittim perinatoloji uzmanı kendisi öncelikle bana amniyosentez yaptırmak isteyip istemediğimi sordu bende bilmiiyorum çok gerekli değilse yaptırmak istemiyorum dedim 2li ve 3lü testime baktı ben 3 test yaptırmıyorum hastalarıma dedi seninde 2li testin gayet iyi çıkmış dedi 2li testin güvenirliliği daha yüksek dedi sonra beni muayeneye aldı bebeğe bakmadan önce bana başladı anlatmaya dediki down sendromlu bebeklerde bazı anomalilikler görülür bunlardan başlıcası kalpte lekelerin olmasıdır dedi down sendromu kalp anomalisi ile yakından ilgilidir dedi bebekte en az 2 anomali olması durumunda down sendromundan bahsedebiliriz ve o zaman amniyosentez yapılması gereklidir dedi eğer 3lü testin değilde 2li testin riskli çıksaydı o zaman hemen yapalım derdim dedi sonra bebeğime baktı ve bütün organlarını inceledi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor dedi ben sana şu an amniyosentez tavsiye etmiyorum 22. haftada ayrıntılı ultrasonla bakalım eğer problem görürsek amniyosentez yaparız dedi ha sen yok ben yaptırmak istiyorum dersen hemen yapabiliriz dedi bende bu işin uzmanı sizsiniz size güveniyorum dedim ha birde sana %100 sağlıklı diyemem elbet ama %70-80 sağlıklı diyebilirim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?