2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
haklısın canım öyle bir şart yok demek ki ben de öyle zor randevu buldum ki aman eksiksiz tam olsun herşey diye aklıma garip garip detaylar geliyor ondan sordum :) Tabi canım ölçüm yapacaklar ultrason görüntüsü ile korkulacak birşey yok.

Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum canım.
İnsan burda sohbet ederken bile derdini unutuyor.
Değişiklik her zaman iyidir.Kendini çok yormadan tanıdı çıkar :)

İnşallah hayırlısıyla atlatırız canım.Bende düşünüyordum yanlız gitcem nasıl olcak caba diye.
Şimdi içim daha rahat.

Kesinlikle önemli olan tek şey sağlıklı olmaları.
İnsan çok korkuyor gerçekden.Hamiş kaldıkdan sonra annemi daha ii anladım.
Doğumdan sonra hislerimi düşünemiyorum.İnsanın içi gidiyor.
İlerde bebişine anlatır işde nasıl süpriz yaptın anneyle babaya diye anıları kalmış oldu :)

çok farklı bir duyguymuş gerçekten de şimdiden hissediyorum ben de. dediğin gibi annelerimizi daha iyi anlıyoruz.:)

çok farklı bir duyguymuş gerçekten de şimdiden hissediyorum ben de. dediğin gibi annelerimizi daha iyi anlıyoruz.:)

Bizim bebişimiz birde süpriz bebek oldu.
Hiç hazırlıklı değildik.Daha 10 aydır evliyim.
Eşimle ben çift çizgiyi görünce şok geçirdik :)
Şimdi o halimizi düşündükçe gülüyoruz.
Hayırlısıyla sağlıkla,eksiksiz noksansız alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.
Kısmetse doğum günümden 4 gün sonra bebişim kucağımda olcak.
24 yaşında anne olucam =) Eğer birde kız olursa babası yengeç olrak iki koç arasında kalacak yandı ki ne yandı:)

benim bacaklarım ağrıyor ya sanki km yol yürümüş gibiyim

Çok geçmiş olsun canım.
Özellikle ilk bebişlerde vucudumuzdaki değişiklikleri daha yoğun hissedermişiz.
Rahim büyüyor,bel genişliyor.Ağrıların olması çok normal.
Daha hamileliğin ilk başlarında sayılırız ama bence bu aylar ilerleyen aylardan daha önemli.
Evde mısın çalışıyor musun canım?

kızlar çatlak oluşmasın diye krem falan kullanmaya başlayanız var mı ?

kızlar çatlak oluşmasın diye krem falan kullanmaya başlayanız var mı ?

Ben henüz kullanmaya başlamadım.
3. aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum.
Hergün nerdeyse tartılıyorum şu anda hiç kilo almadım.
Ama göbişim belirginleşiyor gün geçtikçe.
Kullanmayı düşünüyorum mutlaka.

İnşallah normal doğum olurda en az hasarla atlatırız doğumu.

benim bacaklarım ağrıyor ya sanki km yol yürümüş gibiyim

Aynı ya ne oturmak istiyorum ne ayağa kalkmak.Kemiklerim ezilmiş gibi.
Artık vitamin alma zamanımız geldi belkide. Ben birşey kullanmıyorum çünkü. İlk zamanlar annenin normal yediği içtiği bebeğe yeter diyorlar. Kemiklerimizde mevcut bulunan kalsiyum bitmek üzere sanırım. Artık ikimize birden yetmiyor galiba.

ayyyy canımmmmmm geçmiş olsun taş taşımış gibisin desene. inşallah geçer

teşekkür ederim canım zaten bi belimiz bi bobomuz inşallah sağ salim atlatırız hamileliği artık.

çalışıyorum canım en cok o yüzden ağrılarım cok oluyor.

ne güzel olmuş işte maşallah. İnşallah ne güzel dedin eksiksiz noksansız olsunlar :) ağzıa sağlık. biz de hastanede kan testi sonucu aldığımız an nasıl bağırdık çağırdık bi görsen sevinçten :) keşke foroğraf çekseydik dedik sonra ama o heyecanla aklımıza gelmedi. Bizim de 7 senelik evliliğimiz var :) daha önce çok uğraşıp kasmadık açıkçası. Ama o ay çok istemiştik ve o niyetle birlikte olmuştuk:) Ben de eşim de 37 yaşındayız yani çok geç yaşta anne baba olmamıza rağmen bize de çok uğraşmadan (çok şükür) olduğu için mucize gibi geldi çok sevindik. Bizde de durum tam tersi şimdilik normal doğum tarihi 23 Nisan görünüyor yani Boğa olcak gibi ama pek tutmuyor bu hesaplamalar eğer 21'inden önce dünyaya gelip te Koç olursa ben iki KOÇ arasında kalcam :) (ikizler olarak)

Doktorun vitamin vermedi mi canım?
Ben nerdeyse ilk kontrole gittiğimden beri kullanıyorum.
Gerçi o zamanlar bebişim 6. haftasındaydı.
Hamileliğim bilinçli olmadığı için testi almayı reddediyordum yoktur diye :)
Bulantılarımda hep klimadandı zaten:)
Neyse kesinlikle vitamini ihmal etme.
Ben kullanıyorum ama yinede sırtımm çok ağrıyor.
Arada karnım sancıyor ki bugun o günlerden biri.
Rahim genişliyor,bel genişliyor.Allahım yardımcımız olsun.

teşekkür ederim canım zaten bi belimiz bi bobomuz inşallah sağ salim atlatırız hamileliği artık.

çalışıyorum canım en cok o yüzden ağrılarım cok oluyor.

Bende çalışıyorum.
Masa başı işim şükür hiç kalkmıyorum nerdeyse.
Ama sandalye tepesinde oturmakdan sırtım ağrıyor fena halde.
Artık eve gidince direk uzanmak dinlenmek istiyorum.
Ben böyleykende olan eşime oluyor.
Her geldiğinde eve nerdeyse uyuya kalıyorum.
Yemeği hazırlayıp uyandırıyor beni.Yiyip yine uyuyorum.
Biz hiç ayrı uyumadığımız için,bu sefer hadi sende gel uyuyalım diyorum.
Sağa dönüyor sola dönüyor sonunda uyuya kalıyor benimle birlikde:)
İlerde hepsini gülerek hatırlıcaz:)

inşallah canım normal doğum olur. bi arkadaşımda hemen başla dedi sonra gec oluyormuş o bebe yağı kullandı normal doğum yaptı hala daha sürüyor doğumdan sonra toparlanma evresinde de çatlak oluyormuş.ben fırsat bulduğumda alıcam.

valla ya. dr bana bütün vitaminleri içeren decavit adında bi hap verdi 3 haftadır hergün kullanıyorum.bir de balık yağı kullanıyorum

kızlar merhabaa yine ne çok sohbet etmişsiniz oku oku yetişemedim hepsine.keyifler iyidir inşallah.yarın biz 3. ayımıza giriyoruz

evet canım bende 8 saat oturuyorum arada geziniyorum ama yetmiyor.
benimde hafif bi bel ağrısı başladı bu sabah itibariyle.benim cok uykuyla problemim yok eşim benden cok uyuyor

kızlar merhabaa yine ne çok sohbet etmişsiniz oku oku yetişemedim hepsine.keyifler iyidir inşallah.yarın biz 3. ayımıza giriyoruz

maşallah Allah ım o günleri hepimize nasip etsin.
işler yoğun olmadığından sohbet ediyoruz gel katıl sende
ayy ne güzel 3. ay bitiyor en tehlikeli zamanları atlattın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…