ne güzel olmuş işte maşallah. İnşallah ne güzel dedin eksiksiz noksansız olsunlar :) ağzıa sağlık. biz de hastanede kan testi sonucu aldığımız an nasıl bağırdık çağırdık bi görsen sevinçten :) keşke foroğraf çekseydik dedik sonra ama o heyecanla aklımıza gelmedi. Bizim de 7 senelik evliliğimiz var :) daha önce çok uğraşıp kasmadık açıkçası. Ama o ay çok istemiştik ve o niyetle birlikte olmuştuk:) Ben de eşim de 37 yaşındayız yani çok geç yaşta anne baba olmamıza rağmen bize de çok uğraşmadan (çok şükür) olduğu için mucize gibi geldi çok sevindik. Bizde de durum tam tersi şimdilik normal doğum tarihi 23 Nisan görünüyor yani Boğa olcak gibi ama pek tutmuyor bu hesaplamalar eğer 21'inden önce dünyaya gelip te Koç olursa ben iki KOÇ arasında kalcam :) (ikizler olarak)
evet canım bende 8 saat oturuyorum arada geziniyorum ama yetmiyor.
benimde hafif bi bel ağrısı başladı bu sabah itibariyle.benim cok uykuyla problemim yok eşim benden cok uyuyor
kızlar merhabaa yine ne çok sohbet etmişsiniz oku oku yetişemedim hepsine.keyifler iyidir inşallah.yarın biz 3. ayımıza giriyoruz
inşallah canım normal doğum olur. bi arkadaşımda hemen başla dedi sonra gec oluyormuş o bebe yağı kullandı normal doğum yaptı hala daha sürüyor doğumdan sonra toparlanma evresinde de çatlak oluyormuş.ben fırsat bulduğumda alıcam.
benimde muhtemel doğum 28 nisan ama 21 nisandan önce olursa bende iki koç arasında kalıyorum
:):)
Tahmin ettiğin gibi olursa sende yandın ki ne yandın canım :)
Gerçi erkeklerde nasıldır tam bilmiyorum.
Ama eğer benim kızım olursa ve bana çekerse babası kesinlikle yandı:)
Birde yengeç eşim çok duygusaldır,romantikdir,düşüncelidir,hiç kırmak istemez.
Benide çok nazlar.Bende her anın tadını çıkarıyorum tabi=)
Bizim ailede hiç koç yok. Huyunu suyunu bilmediğimiz bir burç. Merak ediyorum doğrusu. Bende yengecim gözüm kormadı desem yalan olur.
inşallah canım normal doğum olur. bi arkadaşımda hemen başla dedi sonra gec oluyormuş o bebe yağı kullandı normal doğum yaptı hala daha sürüyor doğumdan sonra toparlanma evresinde de çatlak oluyormuş.ben fırsat bulduğumda alıcam.
valla ya. dr bana bütün vitaminleri içeren decavit adında bi hap verdi 3 haftadır hergün kullanıyorum.bir de balık yağı kullanıyorum
Ayy keşke benimde olmasa.
Uyku beni çok zorluyor.Dediğim gibi eşimle hiç ayrı uyumadığımız için,uykum yok hayatım dese hemen surat asıyorum.
Tabi kocişimde dayanamıyor geliyor hemen yamacıma :)
İnşallah zamanla atlatırız,kurtuluruz ağrılardan ne diyeyim.Sanada çok geçmiş olsun.
Oy oy oy maşallah.Darısı bizim başımıza inşallah.
Mide bulantıların nasıl?Annem hep 3. aya gir azalacak diyor beni mi kandırıyor bilmiyorum :)
Ben çarşamba doktoruma gidicem ya o zaman sorup burdada yazarım mutlaka.
Sen şimdilik acele etme.Nasıl çatlak olmuş mu arkadaşında merak ettim.
:):)
Tahmin ettiğin gibi olursa sende yandın ki ne yandın canım :)
Gerçi erkeklerde nasıldır tam bilmiyorum.
Ama eğer benim kızım olursa ve bana çekerse babası kesinlikle yandı:)
Birde yengeç eşim çok duygusaldır,romantikdir,düşüncelidir,hiç kırmak istemez.
Benide çok nazlar.Bende her anın tadını çıkarıyorum tabi=)
Oy oy yazdıklarını gülümseyerek okudum.
O anda uzakda olup sizi izlemek isterdim.
Eğer iki koç arasında kalırsan yandın ki ne yandın:)
Bence yaş hiç önemli değil,önemli olan o heyecanı kaybetmemek.
Sizde olanda bence kesinlikle bu.Bizim için belki daha erkendi ama kısmet böyleymiş.Eşimde 26 yaşında baba olucak:)
Ben ilk testi evde yaptım çift çizgiyi görünce şokdan ağladım.
O gün eşimin teyzesine iftara gittik.İkimizinde yüzü bembeyaz şaşkınlıkdan.
Anladılar tabi halimizden.Durumu açıkladık,doğruca hastaneye gittik kan testi için.
Kan testini beklerken markete uğradık.Bebek bezlerine,mamalarına bakıyoruz ikimizde:)
Sonra kan testini alınca ben direk %100 doğru mudur dedim.Evet dedi hemşire.
Biz yine iki şaşkın düşkün evimize doğru yola.Yolda anneme haber verdim.Bahede oturmuş benden haber bekliyorlar.
Çığlık çığlığa sevindiler.Telefonum o akşam hiç susmadı.Meğer herkes bu anı bekliyormuş..
Ayy çenem düştü.İlerde hamileliğin her ayını,doğumumuzu,bebişimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız ilk anı aynı böyle gülümseyerek anlatmayı nasip etsin allahım hepimize inşallah.
Bende decavit başladım. 2 hafta oluyor .Folik asitte içiyorum.
Aslında genel elevit veriyormuş ancak Dr.Leylanın vardır bildiği dedim. Forumlardan araştırdım elevit kilo aldırıyormuş sanırım .Sorucam dr.uma ne farkı var diye,
bende perşembe gitcem canım dr inşallah hayırlı haberlerle. valla zaten arkadaşımın kilosu hiç yoktu bi tek karnı çıkmıştı şuanda da çatlak yokmuş hiç.
eşim koç burcu huyunu suyunu hiç bişeye değişmem zaten hep diyorum bana değil eşime benzesin diye. inşallah ona benzer.iyi kalbli gönülsüz duygusal herkesin sevdiği biri olur yawrumda.
Bana doktorum folik asit çok mide bulantın olduğu için mideni yorar dedi.
Günde bir defa 3 tane alıyordum.Sonra değiştirdik onu,şimdi günde bir defa folidoce kullanıyorum.
ay inşallah canım ne güzel yazmışsın keyşfle okudum :) Allahım hiçbirzaman bu neşenizi mutluluğunuzu eksiltmesin.
Oy oy oy maşallah.Darısı bizim başımıza inşallah.
Mide bulantıların nasıl?Annem hep 3. aya gir azalacak diyor beni mi kandırıyor bilmiyorum :)
QUOTE]
bugün iyiyim bulantı yok ama dün bayagı kötüydüm açkende oluyor tokkende oluyor.inşallah geçer hepimizinki yaa.darısı sizin başınıza kızlar merak ediyorum bebeğimi özledim n kadar büyüdü kim bilir görmeyeliannen kurban olsun sana..
Mide bulantısı için ilaç alan var mı hanımlar?
Benim midem çok bulanıyor doktor ilaç verdi ama kullanmadım henüz,ilacım annemde kaldı.
Kullansam mı diye düşünüyorum artıkSu içmeye bir şey yemeye korkar oldum
merhaba bende aranıza katılayım dedim nisan annesi olucam Allah nasip ederse ama nasıl olur koç burcu bilmiyorum ama araştırdığıma göre Allah sabır versin bizlere çok zor bir burç, ben kova burcuyum biraz inatçıyım illa dedğim dediktir artık ben bebişe uyacağım mecburen :)) hafta sonu eşimle ilk defa bebek mağazalarına gittik eşim çok şaşkın ve donuktu bizim süpriz oldu bebiş olayı planlama olmadı eşim de sanırım bu yüzden şaşkın mağazada hiç sağa sola bakmadan değmeden dolaştı sonra bebek arabalarını gördük gidip baktık orada ilgilendi ona nasıl yaklaşayım bilmiyorum nasıl alışacak beni çok koruyo temizlik falan hep o yapıyor bişey olmasın diye ama bazen de bocalıyor birgün sabah kustum ''şimdi neden kustun ne var ki kusacak dedi'' beni üzdü ağlattı sonra kedni daha çok üzüldü erkekler hep böyle yapar mı bilemedim
Bende folidoce kullanıyorum. Ben günde bir defa bir tane aldım hep , 3 çok değil mi ? Gerçi bizim planlı hamilelik olduğu için ben folik asite 3 ay önceden başlamıştım. Senin ani olmuş okuduğum kadarıyla belki o yüzden fazla vermiştir.
Açıkçacı mide bulantım folik asit aldığımda kusmaya çeviriyor sanki dikkat ettim. Bir iki gün almadım kusma olmadı hiç... Ama oda lazım mecbur almak gerekecek.. Neyseki 3. aya girdik inşallah daha hafifleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?