2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Oy oy yazdıklarını gülümseyerek okudum.
O anda uzakda olup sizi izlemek isterdim.
Eğer iki koç arasında kalırsan yandın ki ne yandın:)
Bence yaş hiç önemli değil,önemli olan o heyecanı kaybetmemek.
Sizde olanda bence kesinlikle bu.Bizim için belki daha erkendi ama kısmet böyleymiş.Eşimde 26 yaşında baba olucak:)
Ben ilk testi evde yaptım çift çizgiyi görünce şokdan ağladım.
O gün eşimin teyzesine iftara gittik.İkimizinde yüzü bembeyaz şaşkınlıkdan.
Anladılar tabi halimizden.Durumu açıkladık,doğruca hastaneye gittik kan testi için.
Kan testini beklerken markete uğradık.Bebek bezlerine,mamalarına bakıyoruz ikimizde:)
Sonra kan testini alınca ben direk %100 doğru mudur dedim.Evet dedi hemşire.
Biz yine iki şaşkın düşkün evimize doğru yola.Yolda anneme haber verdim.Bahede oturmuş benden haber bekliyorlar.
Çığlık çığlığa sevindiler.Telefonum o akşam hiç susmadı.Meğer herkes bu anı bekliyormuş..

Ayy çenem düştü.İlerde hamileliğin her ayını,doğumumuzu,bebişimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız ilk anı aynı böyle gülümseyerek anlatmayı nasip etsin allahım hepimize inşallah.

benimde muhtemel doğum 28 nisan ama 21 nisandan önce olursa bende iki koç arasında kalıyorum

evet canım bende 8 saat oturuyorum arada geziniyorum ama yetmiyor.
benimde hafif bi bel ağrısı başladı bu sabah itibariyle.benim cok uykuyla problemim yok eşim benden cok uyuyor

Ayy keşke benimde olmasa.
Uyku beni çok zorluyor.Dediğim gibi eşimle hiç ayrı uyumadığımız için,uykum yok hayatım dese hemen surat asıyorum.
Tabi kocişimde dayanamıyor geliyor hemen yamacıma :)
İnşallah zamanla atlatırız,kurtuluruz ağrılardan ne diyeyim.Sanada çok geçmiş olsun.

kızlar merhabaa yine ne çok sohbet etmişsiniz oku oku yetişemedim hepsine.keyifler iyidir inşallah.yarın biz 3. ayımıza giriyoruz

Oy oy oy maşallah.Darısı bizim başımıza inşallah.
Mide bulantıların nasıl?Annem hep 3. aya gir azalacak diyor beni mi kandırıyor bilmiyorum :)

Ben çarşamba doktoruma gidicem ya o zaman sorup burdada yazarım mutlaka.
Sen şimdilik acele etme.Nasıl çatlak olmuş mu arkadaşında merak ettim.

benimde muhtemel doğum 28 nisan ama 21 nisandan önce olursa bende iki koç arasında kalıyorum

:):)

Tahmin ettiğin gibi olursa sende yandın ki ne yandın canım :)
Gerçi erkeklerde nasıldır tam bilmiyorum.
Ama eğer benim kızım olursa ve bana çekerse babası kesinlikle yandı:)
Birde yengeç eşim çok duygusaldır,romantikdir,düşüncelidir,hiç kırmak istemez.
Benide çok nazlar.Bende her anın tadını çıkarıyorum tabi=)

Bizim ailede hiç koç yok. Huyunu suyunu bilmediğimiz bir burç. Merak ediyorum doğrusu. Bende yengecim gözüm kormadı desem yalan olur.

Bizim ailede hiç koç yok. Huyunu suyunu bilmediğimiz bir burç. Merak ediyorum doğrusu. Bende yengecim gözüm kormadı desem yalan olur.

Erkek çocuklarını hiç bilmiyorum canım benimde çevremde yok.
Ama ben koçum.Çok inatçıyım,liderlik ruhumda var,illa dediğim olucak.
Çok nazlıyımdır mesela.İstediğim bir şey olursa onu mutlaka allem eder kallem eder yaptırırm.
Arkadaşlarım diyor ki sen mübarek günde doğmuşsun ki eniştemiz gibi bir eş bulmuşsun.
Eşimde yengeç bana göre daha duygusal,duygularını daha rahat dışa vurur.
Flört döneminde az çekmedi benden ama şimdi uslandım artık :)

Mide bulantısı için ilaç alan var mı hanımlar?

Benim midem çok bulanıyor doktor ilaç verdi ama kullanmadım henüz,ilacım annemde kaldı.
Kullansam mı diye düşünüyorum artık Su içmeye bir şey yemeye korkar oldum

Bende decavit başladım. 2 hafta oluyor .Folik asitte içiyorum.
Aslında genel elevit veriyormuş ancak Dr.Leylanın vardır bildiği dedim. Forumlardan araştırdım elevit kilo aldırıyormuş sanırım .Sorucam dr.uma ne farkı var diye,

bende perşembe gitcem canım dr inşallah hayırlı haberlerle. valla zaten arkadaşımın kilosu hiç yoktu bi tek karnı çıkmıştı şuanda da çatlak yokmuş hiç.
eşim koç burcu huyunu suyunu hiç bişeye değişmem zaten hep diyorum bana değil eşime benzesin diye. inşallah ona benzer.iyi kalbli gönülsüz duygusal herkesin sevdiği biri olur yawrumda.

Bana doktorum folik asit çok mide bulantın olduğu için mideni yorar dedi.
Günde bir defa 3 tane alıyordum.Sonra değiştirdik onu,şimdi günde bir defa folidoce kullanıyorum.

ay inşallah canım ne güzel yazmışsın keyşfle okudum :) Allahım hiçbirzaman bu neşenizi mutluluğunuzu eksiltmesin.

benim arkadaşımda 6. aya kadar decavit içti sonra elevit vermiş dr.
bakalım bende perşembe gitcem ne dicek dr. inşallah sağlıklıdır.
hani midem bulanıyor diye şikayet ediyorum ama bulanmadığında iyi mi acaba herşey yolunda mı diye merak eder oldum.

merhaba bende aranıza katılayım dedim nisan annesi olucam Allah nasip ederse ama nasıl olur koç burcu bilmiyorum ama araştırdığıma göre Allah sabır versin bizlere çok zor bir burç, ben kova burcuyum biraz inatçıyım illa dedğim dediktir artık ben bebişe uyacağım mecburen :)) hafta sonu eşimle ilk defa bebek mağazalarına gittik eşim çok şaşkın ve donuktu bizim süpriz oldu bebiş olayı planlama olmadı eşim de sanırım bu yüzden şaşkın mağazada hiç sağa sola bakmadan değmeden dolaştı sonra bebek arabalarını gördük gidip baktık orada ilgilendi ona nasıl yaklaşayım bilmiyorum nasıl alışacak beni çok koruyo temizlik falan hep o yapıyor bişey olmasın diye ama bazen de bocalıyor birgün sabah kustum ''şimdi neden kustun ne var ki kusacak dedi'' beni üzdü ağlattı sonra kedni daha çok üzüldü erkekler hep böyle yapar mı bilemedim

Erkek koçlarıda öyle oluyor desene :)
İnşallah hepimiz için hayırlı olur.Sende sor istersen ona göre karr veririz ne yapmamız gerektiğine.
Ben daha evlilik kilolalarını veremeden hamile kaldım
Hiç kilo almadım şu ana kadar ama ilerde ne olur bilmem.

Bana doktorum folik asit çok mide bulantın olduğu için mideni yorar dedi.
Günde bir defa 3 tane alıyordum.Sonra değiştirdik onu,şimdi günde bir defa folidoce kullanıyorum.

Bende folidoce kullanıyorum. Ben günde bir defa bir tane aldım hep , 3 çok değil mi ? Gerçi bizim planlı hamilelik olduğu için ben folik asite 3 ay önceden başlamıştım. Senin ani olmuş okuduğum kadarıyla belki o yüzden fazla vermiştir.

Açıkçacı mide bulantım folik asit aldığımda kusmaya çeviriyor sanki dikkat ettim. Bir iki gün almadım kusma olmadı hiç... Ama oda lazım mecbur almak gerekecek.. Neyseki 3. aya girdik inşallah daha hafifleyecek

merhaba doktorum bana da verdi emadur içiyorsun sabahları aç karına bulatıya iyi geliyor benim fazla bulantım olmadı bir kaç gün içtim iyi geldi sabah kalkınca hemen attım ağzıma bir de sana çubuk krakeri tavsiye ederim herkes de onu yememi söyledi tuzlu ve kuru oluduğundan bastırıyor umarım çabuk geçer bulantıların.

Kıyamam ya.Hoş geldin aramıza.
Bizimkide süpriz bebek oldu planlı olmadı.
İlk testi evde yaptığımda eşim emin miyiz iki kırmızı çizgi mi olcakdı,yeşil olmucak mıydı gibi bir yorum yaptı.
O anda ağlarken bir anda gülümsedim =) Erkekler babalığa sonradan alışıyor anneler ise bebiş rahme ilk düştüğünde.
Bence eşinin tepkileri çok normal,çünkü hiç hazırlıksız oldu.Benzer diyalokları bizde eşimle yaşıyabiliyoruz.
Henüz mağazalara bakmadık tabi daha çok erken.Ama eşimde eşin gibi bir şey olucak diye hiç bir şey yaptırmıyor bana.
Ama o kadar sakınmakda iyi değil akışına bırakmak yinede tedbirli davranmak en güzeli.

Folik asit günde bir defa 32 taneydi canım.
Şimdi kullandığım folidoce bunu bir tane alıyorum.
Folik asiti bırakdıkdan sonra fark ettim,mide bulantılarım daha az ama yinede oluyor malesef.
Artık sabredicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…