merhaba bende aranıza katılayım dedim nisan annesi olucam Allah nasip ederse ama nasıl olur koç burcu bilmiyorum ama araştırdığıma göre Allah sabır versin bizlere çok zor bir burç, ben kova burcuyum biraz inatçıyım illa dedğim dediktir artık ben bebişe uyacağım mecburen :)) hafta sonu eşimle ilk defa bebek mağazalarına gittik eşim çok şaşkın ve donuktu bizim süpriz oldu bebiş olayı planlama olmadı eşim de sanırım bu yüzden şaşkın mağazada hiç sağa sola bakmadan değmeden dolaştı sonra bebek arabalarını gördük gidip baktık orada ilgilendi ona nasıl yaklaşayım bilmiyorum nasıl alışacak beni çok koruyo temizlik falan hep o yapıyor bişey olmasın diye ama bazen de bocalıyor birgün sabah kustum ''şimdi neden kustun ne var ki kusacak dedi'' beni üzdü ağlattı sonra kedni daha çok üzüldü erkekler hep böyle yapar mı bilemedim
merhaba doktorum bana da verdi emadur içiyorsun sabahları aç karına bulatıya iyi geliyor benim fazla bulantım olmadı bir kaç gün içtim iyi geldi sabah kalkınca hemen attım ağzıma bir de sana çubuk krakeri tavsiye ederim herkes de onu yememi söyledi tuzlu ve kuru oluduğundan bastırıyor umarım çabuk geçer bulantıların.
Kıyamam ya.Hoş geldin aramıza.
Bizimkide süpriz bebek oldu planlı olmadı.
İlk testi evde yaptığımda eşim emin miyiz iki kırmızı çizgi mi olcakdı,yeşil olmucak mıydı gibi bir yorum yaptı.
O anda ağlarken bir anda gülümsedim =) Erkekler babalığa sonradan alışıyor anneler ise bebiş rahme ilk düştüğünde.
Bence eşinin tepkileri çok normal,çünkü hiç hazırlıksız oldu.Benzer diyalokları bizde eşimle yaşıyabiliyoruz.
Henüz mağazalara bakmadık tabi daha çok erken.Ama eşimde eşin gibi bir şey olucak diye hiç bir şey yaptırmıyor bana.
Ama o kadar sakınmakda iyi değil akışına bırakmak yinede tedbirli davranmak en güzeli.
Merhaba hoşgeldin,, Hayırlı olsun inşallah,
Eşlerde bizimle birlikte durumlarını değiştiriyorlar, onlarıda anlamak lazım , birde hazırlıksız olunca şaşkın olmlaarı normal.. Alışacaktır, Oda araştıyırodur amilelikte neler olur , tepkiler nelerdir, Benimki benden çok okurdu o söylüyor hatta bana çok normalmiş normale döneceksin diye:)
Biz hazırlıklydık istedik bebeğimiz olsun, Eşim çok iyi idare ediyor şu ana kadar , Ben günde rutin 2 kere kusuyorum nerdeyse bazen oluyor hiç kusmuyorum ama hasta gibi geziyorum canım birşey yapmak istemiyor, Benim eşimde gezmeyi çok sever zorluyor beni hadi çıkalım dolaşalım uyamıyorum bazen benim yüzümden sıkılıyor psikolojisine giriyorum ama bunu paylaşıyorum onunla çok zorlama beni hiç birşeyden zevk alamıyorum diye bizimde sorunumuz bu oluyor :)) Bir kere ben kusarken yanımdaydı sırtımı sıvazlıyordu , Onun sanki tiksinme bakışını gördüm çok sinir oldum, utandım ,kendime kızdım Onu çıkardım yanımdan zorla ; evet yaımda olmak istiyor ama o hareketi çok üzdü beni , Gerçi mesleği gereği daha kötü manzaralarla başbaşa kalabiliyor banada böyle dedi senden tiksinir miyim hiç üzüldüğüm için öyle bakmışımdır :))
Merhaba hoşgeldin,, Hayırlı olsun inşallah,
Eşlerde bizimle birlikte durumlarını değiştiriyorlar, onlarıda anlamak lazım , birde hazırlıksız olunca şaşkın olmlaarı normal.. Alışacaktır, Oda araştıyırodur amilelikte neler olur , tepkiler nelerdir, Benimki benden çok okurdu o söylüyor hatta bana çok normalmiş normale döneceksin diye:)
Biz hazırlıklydık istedik bebeğimiz olsun, Eşim çok iyi idare ediyor şu ana kadar , Ben günde rutin 2 kere kusuyorum nerdeyse bazen oluyor hiç kusmuyorum ama hasta gibi geziyorum canım birşey yapmak istemiyor, Benim eşimde gezmeyi çok sever zorluyor beni hadi çıkalım dolaşalım uyamıyorum bazen benim yüzümden sıkılıyor psikolojisine giriyorum ama bunu paylaşıyorum onunla çok zorlama beni hiç birşeyden zevk alamıyorum diye bizimde sorunumuz bu oluyor :)) Bir kere ben kusarken yanımdaydı sırtımı sıvazlıyordu , Onun sanki tiksinme bakışını gördüm çok sinir oldum, utandım ,kendime kızdım Onu çıkardım yanımdan zorla ; evet yaımda olmak istiyor ama o hareketi çok üzdü beni , Gerçi mesleği gereği daha kötü manzaralarla başbaşa kalabiliyor banada böyle dedi senden tiksinir miyim hiç üzüldüğüm için öyle bakmışımdır :))
ayy ne güzel süpriz olunca çok şok oluyor insan ben tahmin ediyordum bir hafta öncesinde falan ama senin de dediğin gibi erkekler öyle olmuyor sonra sonra anlıyor. ben fazla titizlik yapıyorum o da kızıyor geçen haftalarda işten eve geldim evi süpürdüm sildim vileda çektim falan ondan sonra kasıklarım ağrıdı iki üç gün bende korktum bıraktım ama böylesi güzel oluyor erkek temizlik yapıyor sen oturuyorsun ben boş durmayıp toz almayı yapıyorum kıyamıyorum okadar ona :)
benim ki ilk öğrendiğinde eyvah napcaz biz dedi, nasıl bakcaz, nasıl olcak, şimdi diye şaşkın şaşkın dört döndü evde başı iki elleri arasında dolandı durdu biz iki buçuk yıldır evliyiz ama 2 sene daha beklemeyi düşünüyorduk neyse ben durumdan memnunum oda öyle anniş babiş deyip zmanları geçiriyoruz :)
Benim eşimde hep hazırlıklıdır.Ama benzer diyalokları bizde yaşıyabiliyoruz.
Biz hiç ayrı plan yapmadığımız için benim uyku halim bizi zorluyor.Tv izlenicekse birlikde izleriz,uyuma zamanıysa birlikde uyuruz.
Mutfakda işim varsa eşimde benimle birlikde yapar.İki kişi yaparsak bize daha çok zaman kalır fıstığım der.
Şu anda hamileliğimden dolayı kendimi yorgun hisediyorum ve bende bir şey yapmak istemiyorum.
Yada erkenden uyumak istiyorum.Ama eşimde uykusu olmuyor,bu sefer sırf ben uyucam diye uyuyor sağa sola dönerek.
Eşimede kıyamıyorum.Bazen illede uyuma,tv izliyelim diyor.Çakyata uzanıyoruz ama ben uyuya kalıyorum.
Belli bir süre sonra koltukda uyumak rahatsız etmeye başlıyor.Hadi yatağımıza gidelim diyorum.
Somurtuyor ama yinede geliyor =) Bir kere dizisini izledi bende yanında uyumuşum yatagımıza geçtik.
Beni uyutup kalkış paşa yeniden.Uyandığımda fark ettim.O gece bir şey demedim.Sabah hemen mesaj attım.
Dün gece ilk kez ayrı uyuduk diye.Fıstığım öyle deme en fazla 1 saat ayrı kaldık,dizi bitti çamaşırları astım geldim yanına diyor:)
Alışıcaz zamanla oturucak herşey.
ayy çok hoş ya ne güzel demiş dizi bitti çamaşırları astım yattım anneleri görse duysa çıldırır benim kaynanam şahsen çatlar fesadından o kıyamamış bakkala ekmek almaya bile kendi gitmiş ama eşim bana her şeyde yardım ediyor arada kaynanamın yanında söylüyorum kaynanam bozuluyor çok hoşuma gidiyor benim kaynana tam cadı da :))
Mide bulantısı için ilaç alan var mı hanımlar?
Benim midem çok bulanıyor doktor ilaç verdi ama kullanmadım henüz,ilacım annemde kaldı.
Kullansam mı diye düşünüyorum artıkSu içmeye bir şey yemeye korkar oldum
ben 5-6 kere kullandım canım 4-5 saat kadar rahatlıyorsun.. uyku yapıyor.. Diğer türlü hastaneye yatışım yapılacaktı çünkü su içsem çıkarttım 1 ayda 4 kg vermişim..
ahh canım benim senin bulantılar biraz fazla o zaman ben şu ana kadar 3 kere kustum o kadar benim ki alışmadı tabi ondan saçmaladı neden kustun diye birde yemek kokuları benim midemi bulandıyor oda sadece o kokuda olur sanıyor. bence senin eşinde artık sen zorlanıyorsun diye üzülmüştür yazık onların da elinden bişey gelmiyor acıyarak bakıyorlar neyse yakın zamanda geçsin bulantıların sende rahat edersin ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum ne zaman karnım ağrıdı ozaman ben burdayım diyor bebişim :)
(( Maalesef , az önce yediğim öğle yemeğini çıkarttım, Çok kötüyüm yaa ne zaman geçecek ,, en fazla bir gün sürüyor iyi halim, Folik asit içmiştim , oda mı çıktı yine mi içmem lazım acaba?
Yok canım yine içmene gerek yok.
Bende öğle yemeğimi çıkarmıştım
Doktorunla konuş istersen seninde midemi folik asit yoruyor olmasın.
kızlar ikili test için bugün gitmeye karar verdim,randevu da aldım
ama acele mi ettim acaba 2-3 günden bşy değişir mi? 11+6 oldum bugün
Ben ona söyledim daha içecekmiyim diye erken başlamıştım ya , evet dedi 3. ayıda bitirmeliyiz.. Öyle deyince bende Başak burcuyum sen anlıyorsun burçlardan :)) Kural kuraldır ölceğimi bilsem
faydası var diye içiyorum işte...
Yok canım yine içmene gerek yok.
Bende öğle yemeğimi çıkarmıştım
Doktorunla konuş istersen seninde midemi folik asit yoruyor olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?