Kramplari olan anneler bnim annelik ve gebelik bakımı adlı kitabımda kramplarin kalsiyum eksikliğinden dolayı olduğunu söylüyor tavsiyesi kramp oluşan yere ovarak masaj yapın, ağrı geçtiğinde kan dolaşımını arttırmak için birkaç dakika yürüyün kalsiyum acsindan zengin besinleri tuketin diyor ben folic plus kullanıyorum içinde kalsiyum ve d vitamini de var 3 doktora da gösterdim uygun dedi
Bu arada esleriniz sukretsin ben 7temmuzda evlendim 15temmuzda hamile kaldım olarak hesaplanıyor sat tarihimi olduğu için ama biz 8senedir sevgiliydik o yuzden çok düşünmedik hatta düşük tehlikesi vardı sağlığı için elimizden geleni yaptık çok şükür şu an iyiyiz :) tek dileğimiz 3.aydan sonra sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmemiz ,bebis dogana kadar biraz gezelim evliliğin tadını çıkaralım :)
doktorun sana tarih vermemiş miydi, 12.haftanın sonuna denk geliyor benimki, Daha büyüyor tabi belirginleşiyor,
sağol canım inşallah hayırlı haberler ile dönerim,testlerin doğruluk payını etkiler mi bir kaç gün diye sorucam gerekirse kanımı sonra veririmyok canım 2-3 günden bişeycik olmaz 10.haftasında giden biri vardı heralde o gittiyse seninki gayet normaldir.inş hayırlı haberler getirirsin
Şimdi aradım, Gün aşırı alabilirsin dedi, Çözüm değil ama birgün en azından rahat edicem:))
evet doktorum tarih vermişti canım perşembe gidecektim ama dayanamadım
sağol canım inşallah hayırlı haberler ile dönerim,testlerin doğruluk payını etkiler mi bir kaç gün diye sorucam gerekirse kanımı sonra veririmbiran önce gideyim istedim ama birileri aklıma kurt düşürdü kaldım böyle
Bana doktorum 25'ine gün verdi.
Ben hep bu çarşamba diyorum ama benim kontrolüm haftaya salı ikili test için.
Tarih kavramım tamamen şaşdı yahu.
Senin yazdığını okuyunca anladım.
Doktorun gün vermemiş miydi?
canım 12+2 de gidecektim 11+6'da gidiyorum
Şimdi ben 10.09.2012 de doktorumun söylediğine göre 9 hafta 6 günlük hamişmişim.
Bugün ayın 17 si,ve ben 10 hafta 6 günlük hamileyim.
25 inde randevum var.O zaman bebişim 11 hafta 6 günlük olucak.
Yani canım doktorumun bana verdiği tarihe göre söylüyorum ki bence erken değil normal.
İçini ferah tut.
evet doktorum tarih vermişti canım perşembe gidecektim ama dayanamadım
sağol canım inşallah hayırlı haberler ile dönerim,testlerin doğruluk payını etkiler mi bir kaç gün diye sorucam gerekirse kanımı sonra veririmbiran önce gideyim istedim ama birileri aklıma kurt düşürdü kaldım böyle
Benimde lisedeki arkadaşıma doğum olana kadar erkek dediler.
Doğum yaptı iki hafta önce kızı oldu:) Gerçekden tamamen şans:)
ayy canım çok tatlısın teşekkür ederim üşenmemiş ne güzel hesap yapmışsın öyleeneyse erkense bile dr söyler herhalde dimi?
bu arada senin bebiş 25inde 12+0 olucak annesi :)
Gerçekten mi :)
Bende çalışıyorum.
Masa başı işim şükür hiç kalkmıyorum nerdeyse.
Ama sandalye tepesinde oturmakdan sırtım ağrıyor fena halde.
Artık eve gidince direk uzanmak dinlenmek istiyorum.
Ben böyleykende olan eşime oluyor.
Her geldiğinde eve nerdeyse uyuya kalıyorum.
Yemeği hazırlayıp uyandırıyor beni.Yiyip yine uyuyorum.
Biz hiç ayrı uyumadığımız için,bu sefer hadi sende gel uyuyalım diyorum.
Sağa dönüyor sola dönüyor sonunda uyuya kalıyor benimle birlikde:)
İlerde hepsini gülerek hatırlıcaz:)
:):)
Tahmin ettiğin gibi olursa sende yandın ki ne yandın canım :)
Gerçi erkeklerde nasıldır tam bilmiyorum.
Ama eğer benim kızım olursa ve bana çekerse babası kesinlikle yandı:)
Birde yengeç eşim çok duygusaldır,romantikdir,düşüncelidir,hiç kırmak istemez.
Benide çok nazlar.Bende her anın tadını çıkarıyorum tabi=)
Umarım.Kraker benimde en büyük kurtarıcım.
Ben fark ettim ne zaman azda olsa tatlıya yakın bir şey yesem yada içsem (sıkma portakal suyu bile)hemen mide bulantısı yapıyor ve çıkarıyorum.
Ben ekşi be tuzlu şeyleri tüketebiliyorum şu anda.Ne sütlü nede şerbetli hiç bir tatlıyı yiyemiyorum.Çikolatayı görmek bile istemiyorum.Hazır meyve suları,sıkma meyve suları hepsi midemi bulandırıyor.En büyük kurtarıcım çubuk kraker,ekşi elma,ekşi erik,beyaz leblebi.
nazcım merhaba..doktora gitmişsin..okudum haberlerini..cuma geceside benim bacagıma kramp girdi..bağırdım ağrısına..o nasıl acı yahu
bağırdım bağırdım eşim kalkmadı..sonrada geçti zaten..ama kızlar acı hissi hala oluyor bastıgımda orası acıyo..
annem dediki kramp girdimi hemen kalk üstüne bas dedi..aklınızda olsun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?