2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bilgi için teşekkürler canım.

Maşallah ben bize erken diyordum,evliliğimizin tadını çıkaramadık diyordum ama siz daha hızlı çıkmışsınız:)
Allahım sağlıkla,eksiksiz,noksansız bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

doktorun sana tarih vermemiş miydi, 12.haftanın sonuna denk geliyor benimki, Daha büyüyor tabi belirginleşiyor,

evet doktorum tarih vermişti canım perşembe gidecektim ama dayanamadım

yok canım 2-3 günden bişeycik olmaz 10.haftasında giden biri vardı heralde o gittiyse seninki gayet normaldir.inş hayırlı haberler getirirsin
sağol canım inşallah hayırlı haberler ile dönerim,testlerin doğruluk payını etkiler mi bir kaç gün diye sorucam gerekirse kanımı sonra veririm biran önce gideyim istedim ama birileri aklıma kurt düşürdü kaldım böyle

Şimdi ben 10.09.2012 de doktorumun söylediğine göre 9 hafta 6 günlük hamişmişim.
Bugün ayın 17 si,ve ben 10 hafta 6 günlük hamileyim.
25 inde randevum var.O zaman bebişim 11 hafta 6 günlük olucak.
Yani canım doktorumun bana verdiği tarihe göre söylüyorum ki bence erken değil normal.
İçini ferah tut.

ayy canım çok tatlısın teşekkür ederim üşenmemiş ne güzel hesap yapmışsın öylee neyse erkense bile dr söyler herhalde dimi?
bu arada senin bebiş 25inde 12+0 olucak annesi :)

Benim dr.da kendi yapmıyor ikiliyi o yüzden bana 3-15 i arasında bir tarihte gitmelisin demişti. 11. haftanın sonu - 14. haftanın başı oluyor Bende 8 ine aldım. Ortayı bulalaım diye:))

Zaten yapan dr. seni yönlendirir, bir - iki hafta sonra gel diye .

ayy canım çok tatlısın teşekkür ederim üşenmemiş ne güzel hesap yapmışsın öylee neyse erkense bile dr söyler herhalde dimi?
bu arada senin bebiş 25inde 12+0 olucak annesi :)

Ben daha tam hesaplamalara alışamadım canım :)
Zamanla alışıcam inşallah,teşekkür ederim bilgi için.
Vede rica ederim.Yardımlaşalım ki aklımızdaki soru işaretleri gitsin.

Sonunda bugunki mesaide bitti.
Herkese hayırlı akşamlar bebişlerinizede kendinizede dikkat edin.
Yarın görüşürüzz:)

Öncelikle hoşgeldiniz formumuza. Aynı durum bizde de var, son 1 aydır oturma odasında koltuklarda uyanıyoruz gece yarısı, lavabo ya kalkıyorum eşimi de uyandırıp odamıza geçiyoruz. Beni uyandırmaya kıyamadığı için bir koltuğa sıkışıyoruz :)

Benim doğumum da 25 nisan eğer 21inden önce doğarsa benim eşim de bir terazi olarak iki koçun arasında kalacak :)

Ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı demişler :)

Kızlar ankette kızımız oğlumuz olacak diye oy verenlerin doktorları gördü mü cinsiyetleri

Yazılanları takip etmeye çalışıyorum ama gözümden kaçtı mı acaba?

slm kızlaar değişik hamilelik belirtileri yaşayanlar var mı aranız da şu an bende mide bulantısı dışında hiç bişe yok

İyi bak kendine, kramp girdiğinde ileriki dönemlerde magnezyum destegi verebiliyorlar, istersen doktora gideceksin ya bunu da unutma söyle doktora, belki o bir yönlendirme yapar. Güzel günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…