2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar doktora gittim,bebişimin ense kalınlığı güzel;burun kemiği ölçümleri de gayet normalmiş :) kan testimin sonuçlarını beş gün sonra alacağım hayırlısı ile.. gayet mutlu döndüm anlayacağınız :) Allah tüm bebişlerin testlerinde yüzümüzü güldürsün inşallah;hepimize onların hayırlı ve güzel haberlerini buradan paylaşmayı nasip etsin inşallah ( amin )
bu arada dr %60 kız dedi;ama bana düşük bir ihtimal geldi eşim çok net gördü dr diyor ama bilemiyorum şuan sağlıklı olduğunu bilmek beni öyle mutlu etti ki kesin cinsiyet için üç haftacık daha beklerim olsun

Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

Ben geç kalmışım cevap yazmakta, bak iste daha erken rahatladın, ben 22'sini beklemek zorundayim:) saglikli olması da, bu iyi sonuclar da yaşadığın zor günlerin en güzel ödülü olmus, çok mutlu ol:)))

Ben geç kalmışım cevap yazmakta, bak iste daha erken rahatladın, ben 22'sini beklemek zorundayim:) saglikli olması da, bu iyi sonuclar da yaşadığın zor günlerin en güzel ödülü olmus, çok mutlu ol:)))

çok teşekkür ederim canım:) darısı sizlerin başına inşallah ( amin )
çok az kalmış senin de gitmene;gerçi böyle beklerken günler geçmek bilmiyor ama inşallah sende miniğinin güzel haberlerini bizimle paylaşacaksın,yüzümüzü güldüreceksin sende

Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah ( amin )

maşallah bebişe ayy bi de ben gitsem böle güzel haberler alsam artık darısı hepimizin başına :)

Mrb arkadaşlar yarın en kontrol seansına gidecem. Yarın makinaya göre 11+0 oluyorum. Normalde ise 11+6 oluyırum. Neyse makinaya göre önemli olan sanırım. Bu durumda yarın ikili test yaparmı acaba drum? Yoksa kontrol seansı olduğu için yapmazmı?yapılsa keşke yaa

Günaydın kızlarrr, bugün dr a gidicem rutin kontrol için ikili test için ne diyecek bakalımgitmişken yapar belkide..

Ayy ne güzel ne mutlu sana :)

Bebişini daha ayrıntılı görmüşsün onla ilgili daha fazla bilgi edinmişsin. Cinsiyeti de gönlünden geçtiği gibi ama en önemlisi hayırlısı neyse o olsun. Daha da önemlisi sağlıklı olmanıza çok sevindim.

Allah bizlere de mutlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

ay ne güsel bir soru işaretinden daha kurtuldun.darısı başımıza.cinseyet konusunu da Allah gönlüne göre versin.

Günaydın kızlarrr, bugün dr a gidicem rutin kontrol için ikili test için ne diyecek bakalımgitmişken yapar belkide..

günaydın güzel anniş hadi hayırlı haberlerle inşallah.

Çok sevindim Canım , aklında sorular kalmadı bebeğinde çok iyi maşallah ,
İnsanın aklını kurcalıyor 5 eylülde kontroldeydim , Benimde 8 ekimde ikilim , ama bu arada bebeğim nasıl merak ediyorum , kilo vermişim 52 olmuşum , Bebeğim iyi mi acaba ben bu hallerdeyken ,

Dr.uma gitsem bebeğim nasıl bir bakalım mı desem ne der acaba:)))

Ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı demişler :)

:):) Hayırlısı artık tatlım sağlıklı olsunda :))
Eşim de bu cümleye güvenerek beni arada tatlı yemeye zorluyor.
O kadar sevimli oluyor ki.Fıstığım birazda tatlı şeyler yesen derken :):)

Benim doğumum da 25 nisan eğer 21inden önce doğarsa benim eşim de bir terazi olarak iki koçun arasında kalacak :)

İki koç arasnda kalmak iyidir.Hele birde kız olursa eşlerimizin vay haline :)

:):)

Hoşbulduk canım.

Böyle duyarlı eşlere sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence.
Düzenimiz alt üst olsada ilerde gülümseyerek hatırlıcaz bu anları.

Amin.
Çok ama çok sevindim canım bebişin ve senin adına.
Allahım hayırlısıyla bizede mutlu haberleri paylaşmayı nasip etsin inşallah.
Ne kadar güzel erkenden için rahatladı.İnşallah kan testindede aynı sonuçları alırsın.
Bende testi yarın sanıyordum ya.Biran üzüldüm haftaya kadar beklicem ama olsun.
Geç olsun güç olmasın.Bebişlerimiz sağlıklı olsunda kız yada erkek hiç fark etmez canım.

Aynı soru bugünlerde benimde aklımdan geçiyor.
Bebişimi görmedim uzun zamandır çok merak ediyorum sağlığı iyi mi?
Keşke heran görebilsek de içimiz rahat etse.

laternacım gözün aydın bebişde sağlıklıymış çok şükür..darısı bizlerin başına..bakalım göstericekmi cinsiyeti..iyi olsunlarda gerçi..öğrenmesekde olur..

maşallah bebişe ayy bi de ben gitsem böle güzel haberler alsam artık darısı hepimizin başına :)

Amin canım inşallah darısı gitmeyenlerin başına;Allahın izni ile bebişlerimizin hepsinden sağlıklı haberler alacağız inşallah

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler hepimiz güzel bir gün daha geçirelim inşallah.bugün biraz iş yapıp yorulayım yarın nöbet var maleseff ev hanımı olmayı o kadar çok isterdim ki şu dönemde

günaydın güzel anneler hepimiz güzel bir gün daha geçirelim inşallah.bugün biraz iş yapıp yorulayım yarın nöbet var maleseff ev hanımı olmayı o kadar çok isterdim ki şu dönemde

günaydın canım..1.trimester bitti senin benimde 2-3 gün kaldı..sonrasında rahatlıcaz inşallah..ilk 3 ay çok zorlandık ama atlatıcaz..şimdi gebeliğin keyfini çıkarma zamanı

Günaydın canım...

Yorulsakda azcık,iyiki çalışıyoruz canım.
Ben evde olduğum sürede kendimi daha çok dinliyorum.
Bu sefer mide bulantılarım daha sık oluyor.Halsiz,güçsüz kalıyorum.
En azından iş yerinde işe dalıp gidiyorsunda zaman geçiyor.
Bugünümüze şükürler olsun.

amin canım,inşallah darısı başınıza insan merak ediyor cinsiyeti ama sağlıklı olduğunu bilmenin yanında şuan öyle önemsiz kaldı ki merakım.. sağlıkla alalım kucaklarımıza da varsın doğunca öğrenelim kız mı erkek mi :)
hepimizin yaşadıkları,hamilelik sıkıntıları,endişeleri ve bazen aklımızdan geçenler bile neredeyse aynı;ben yazılanları okurken ya ''aa aynı benim gibi'' yada ''demek böyle olacakmış'' diye okuyorum.. o yüzden benim sonucum da sizin sonucunuz olsun inşallah cinsiyetini de hayırlısı ile Allah gönlünüze göre nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…