2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

siz nasıl çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 24 saat nöbet şeklindeyim halen.bidahaki ay belli değil ama yorucu bizim iş dinlenme şansım yok sayılır.devlet memuru olmasam özel iş falan olsa çoktan çıkardım işten :)

günaydın canım..1.trimester bitti senin benimde 2-3 gün kaldı..sonrasında rahatlıcaz inşallah..ilk 3 ay çok zorlandık ama atlatıcaz..şimdi gebeliğin keyfini çıkarma zamanı

evet canım 3/1 i bitirdim çok şükür. kaldı geriye 6 ay.kış ayında o koca göbüşlerle kıyafet mantoda olmaz bize yaa

Dün akşam çok kötü oldum hanımlar.
Mide bulantısından hiç duramadım.
Akşam ne yediysem çıkardım.Sonra eşimle leblebi aldık midemi tutsun diye.
Onuda çıkardımHalsiz kendimi yataga attım.Eşimde geldi,o an göz göze geldik.
Bana gülerek dedi ki.Fıstığım sanki bana şuan keşke sen doğursan der gibi bakıyorsun dedi.
Bende dedim ki aynen öyle hayatım:) Sonra yine birden fena oldum midem artık bomboş.
Artık öğürmekden nefessiz kaldım.Nefes alamıyorum ama nasıl fenayım.Ağlıyorum artık hüngür hüngür.
Eşimi o an görmeniz lazım.Evin içinde nasıl koşturuyor.Su getiriyor,yüzümü yıkıyor.
Öyle bir panikledi ki:) Sonra rahatladım.Yine uzandım eşim bana patates haşladı,yedirdi.
Sonra uyuduk.Sabah diyorki çok korktum fıstığım artık seni daha iyi anladım.
Elimden geldiğince yanında oluyorum ama sen çok zorlu bir dönemden geçiyorsun.
Allah yardımcımız olsun.Dedim yaa numara geliyordur sana ama malesef aynen durum bu dedim.
Artık beni daha iyi anladı:)

Oyy fenaymış.Allah yardımcın olsun.
Benim sürekli oturmakdan oluşan sırt ağrılarım dışında bir sıkıntım yok şükür.
Masa başı çalışıyorum.Mesai30 17:30.Hafta sonu tatil.
Artık şirketteki 6. yılıma girmek üzereyim onun verdiği rahatlıkda var.
Müdürümde allah razı olsun çok iyi,çalışma arkadaşlarımda.
Zaten finanstayım ben rutin işler.Artık düzene oturduğu için ogünki sağlık durumuma göre işleri idare ediyorum çok şükür.
Allah zor şartlar altında çalışan hamiş arkadaşların yardımcısı olsun.

Günaydın :) Bende 11+0 da kontrole gitmiştim, ikilitest için iki hafta sonraya randevu verdi. 27 sinde gideceğim.

Ohh ne güzel :) Darısı hepimizin daşına. Bebişinin hep güzel haberlerini al inşallaahh.

Merhaba :) bende 11+0 da kontrole gitmiştim, ikili test için iki hafta sonrasına randevu verdi doktorum. 27 sinde gideceğim.

ersnil canım çok üzüldüm durumuna inşallah biran önce geçer bulantıların eşine maşallah inşallah hep böyle sana destek olsun
haşlanmış yeşil mercimek de bulantıya iyi geliyor tatlım az tuz ekleyerek bir dene

hastanede çalışıyorsun sanrım..24 saat çok zordur..Allah kolaylık versin..
evet dün kendime mont bakıyordum..M beden giydim tam oldu..yok L alalım dedik eşimle ama en fazla 5 aylıkken giyilir o mont..nasıl bulcaz bilmiyorum..
şişme mont istiyorum çünkü..

Çok geçmiş olsun canım allah kolaylıklar versin.
Gözlerim doldu okurken eminim benim gibi diğer bu anları yaşayan bayanlarda seni geyet iyi anlıyordur. Ben hiç eşimin yanında çıkarmadım belki de bu yüzden çok anlayamadı benim halimi. Eşinin söylediği de çok güzel valla hissetseler bizim yaşadıklarımızı çok daha farklı davranırlardı.

Çok teşekkür ederim canım.Umarım geçer.
Gerçekden artık kendimi çok halsiz hissediyorum.
Eşim saolsun elinden geleni yapıyor.Onun o panik hali beni gülümsetmeye yetti zaten :)
Bu öglen patates haşlatayım ablamıza diyordum.Yeşil mercimek haşlatayım daha kolay olur heralde.
Bilgi için teşekkürler.

Çok üzüldüm fenalaştığına Allah yardımcın olsun inşallah. Çok geçmiş olsun. Eşinin çevrende dört dönmesine de çok seivndim. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Her anlamda güzel bir sınavdan geçiyoruz ilişkilerimizin evliliklerimizin ne kadar sağlam olduğunu anlamamız için bir fırsat bu işte. Her ne sebeple olursa olsun iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirimize zaten sözler verdik. Kaldı ki böyle güzel bir amaç uğruna insan herşeye katlanıyor.

Çok saol canım.
Umarım en kısa sürede geçer.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Eşim anlayışlıdır,ilgilenirde ama ne olursa olsun insan yaşamadan anlayamaz.
Hiç bir şeye benzemiyor ki.Nazlanıyorum sanıyordur belkide.
Keşke iyi olsamda hiç zora sokmasam eşimide kendimide.

Daha öncede mide bulantılarım oldu ama dün ilk kez nefessiz kalıp hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Allahım kimseye yaşatmasın.Eşimde beni öyle görünce ilk kez baya bir panikledi.
Allah gerçekden razı olsun eşlerimizden dediğin gibi başımızdan eksik etmesin.
Onların desteği olmasa herşey çok daha zor olabilirdi.
bu günlerde geçicek.Erkeklerin askerlik anıları kadınların doğum hiyeleri bitmez derler ya bizde ilerde bebişimiz sağlıkla kucağımızda mışıl mışıl uyurken gülerek konuşucaz bu anları allahın izniyle inşallah.

ahh canım dün akşam ikimizde aynı şeyleri yaşamışız. bende ne yediysem cıkardım yine öğürmekten helak oldum. boğazım şişti sonunda limonlu su içtim biraz iyi geldi. sende dene istersen.

ahh canım dün akşam ikimizde aynı şeyleri yaşamışız. bende ne yediysem cıkardım yine öğürmekten helak oldum. boğazım şişti sonunda limonlu su içtim biraz iyi geldi. sende dene istersen.

Oy oy sanada çok geçmiş olsun canım.
Mide bomboş öğürmekden artık nefessiz kaldım.
Sanki bogazıma bir şey takıldı gitmiyor.
Eşim hemen yatırdı beni yüzüme su döktü,su içirdi biraz uzandımda öyle kendime geldim.
Limonlu suda aklımda bulunsun eşime söyliyimde hazırlıklı olsun.
Umarım bir daha yaşamayız.

canım sondan başa okuyorum ya yeni ulaştım yazına cevap verebilmek için :) Çok çok sevindim. Allah tamamıma erdirsin arkdaşım. Akşam rhat bir uyku uyumuşsundur maşallah. Darısı başımıza inşallah. Dünyanın en güzel haberi bu yaaaa bir anne için tarifsiz birşey. Allah bizlere de nasip etsin. Tebrik ederim. :)

ah canım ahhhh sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah birdaha göstermesin inşallah biran önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…