Günaydın canım...
Yorulsakda azcık,iyiki çalışıyoruz canım.
Ben evde olduğum sürede kendimi daha çok dinliyorum.
Bu sefer mide bulantılarım daha sık oluyor.Halsiz,güçsüz kalıyorum.
En azından iş yerinde işe dalıp gidiyorsunda zaman geçiyor.
Bugünümüze şükürler olsun.
günaydın canım..1.trimester bitti senin benimde 2-3 gün kaldı..sonrasında rahatlıcaz inşallah..ilk 3 ay çok zorlandık ama atlatıcaz..şimdi gebeliğin keyfini çıkarma zamanı
siz nasıl çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 24 saat nöbet şeklindeyim halen.bidahaki ay belli değil ama yorucu bizim iş dinlenme şansım yok sayılır.devlet memuru olmasam özel iş falan olsa çoktan çıkardım işten :)
Mrb arkadaşlar yarın en kontrol seansına gidecem. Yarın makinaya göre 11+0 oluyorum. Normalde ise 11+6 oluyırum. Neyse makinaya göre önemli olan sanırım. Bu durumda yarın ikili test yaparmı acaba drum? Yoksa kontrol seansı olduğu için yapmazmı?yapılsa keşke yaa
kızlar doktora gittim,bebişimin ense kalınlığı güzel;burun kemiği ölçümleri de gayet normalmiş :) kan testimin sonuçlarını beş gün sonra alacağım hayırlısı ile.. gayet mutlu döndüm anlayacağınız :) Allah tüm bebişlerin testlerinde yüzümüzü güldürsün inşallah;hepimize onların hayırlı ve güzel haberlerini buradan paylaşmayı nasip etsin inşallah ( amin )
bu arada dr %60 kız dedi;ama bana düşük bir ihtimal geldieşim çok net gördü dr diyor ama bilemiyorum şuan sağlıklı olduğunu bilmek beni öyle mutlu etti ki kesin cinsiyet için üç haftacık daha beklerim olsun
Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah
Mrb arkadaşlar yarın en kontrol seansına gidecem. Yarın makinaya göre 11+0 oluyorum. Normalde ise 11+6 oluyırum. Neyse makinaya göre önemli olan sanırım. Bu durumda yarın ikili test yaparmı acaba drum? Yoksa kontrol seansı olduğu için yapmazmı?yapılsa keşke yaa
siz nasıl çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 24 saat nöbet şeklindeyim halen.bidahaki ay belli değil ama yorucu bizim iş dinlenme şansım yok sayılır.devlet memuru olmasam özel iş falan olsa çoktan çıkardım işten :)
evet canım 3/1 i bitirdim çok şükür. kaldı geriye 6 ay.kış ayında o koca göbüşlerle kıyafet mantoda olmaz bize yaa
Dün akşam çok kötü oldum hanımlar.
Mide bulantısından hiç duramadım.
Akşam ne yediysem çıkardım.Sonra eşimle leblebi aldık midemi tutsun diye.
Onuda çıkardımHalsiz kendimi yataga attım.Eşimde geldi,o an göz göze geldik.
Bana gülerek dedi ki.Fıstığım sanki bana şuan keşke sen doğursan der gibi bakıyorsun dedi.
Bende dedim ki aynen öyle hayatım:) Sonra yine birden fena oldum midem artık bomboş.
Artık öğürmekden nefessiz kaldım.Nefes alamıyorum ama nasıl fenayım.Ağlıyorum artık hüngür hüngür.
Eşimi o an görmeniz lazım.Evin içinde nasıl koşturuyor.Su getiriyor,yüzümü yıkıyor.
Öyle bir panikledi ki:) Sonra rahatladım.Yine uzandım eşim bana patates haşladı,yedirdi.
Sonra uyuduk.Sabah diyorki çok korktum fıstığım artık seni daha iyi anladım.
Elimden geldiğince yanında oluyorum ama sen çok zorlu bir dönemden geçiyorsun.
Allah yardımcımız olsun.Dedim yaa numara geliyordur sana ama malesef aynen durum bu dedim.
Artık beni daha iyi anladı:)
ersnil canım çok üzüldüm durumuna inşallah biran önce geçer bulantılarıneşine maşallah inşallah hep böyle sana destek olsun
haşlanmış yeşil mercimek de bulantıya iyi geliyor tatlım az tuz ekleyerek bir dene
Bana gülerek dedi ki.Fıstığım sanki bana şuan keşke sen doğursan der gibi bakıyorsun dedi.
Bende dedim ki aynen öyle hayatım:) Sonra yine birden fena oldum midem artık bomboş.
Artık öğürmekden nefessiz kaldım.Nefes alamıyorum ama nasıl fenayım.Ağlıyorum artık hüngür hüngür.
Eşimi o an görmeniz lazım.Evin içinde nasıl koşturuyor.Su getiriyor,yüzümü yıkıyor.
Öyle bir panikledi ki:) Sonra rahatladım.Yine uzandım eşim bana patates haşladı,yedirdi.
Allah yardımcımız olsun.Dedim yaa numara geliyordur sana ama malesef aynen durum bu dedim.
Çok geçmiş olsun canım allah kolaylıklar versin.
Gözlerim doldu okurken eminim benim gibi diğer bu anları yaşayan bayanlarda seni geyet iyi anlıyordur. Ben hiç eşimin yanında çıkarmadım belki de bu yüzden çok anlayamadı benim halimi. Eşinin söylediği de çok güzel valla hissetseler bizim yaşadıklarımızı çok daha farklı davranırlardı.
Çok üzüldüm fenalaştığınaAllah yardımcın olsun inşallah. Çok geçmiş olsun. Eşinin çevrende dört dönmesine de çok seivndim. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Her anlamda güzel bir sınavdan geçiyoruz ilişkilerimizin evliliklerimizin ne kadar sağlam olduğunu anlamamız için bir fırsat bu işte. Her ne sebeple olursa olsun iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirimize zaten sözler verdik. Kaldı ki böyle güzel bir amaç uğruna insan herşeye katlanıyor.
ahh canım dün akşam ikimizde aynı şeyleri yaşamışız. bende ne yediysem cıkardım yine öğürmekten helak oldum. boğazım şişti sonunda limonlu su içtim biraz iyi geldi. sende dene istersen.
kızlar doktora gittim,bebişimin ense kalınlığı güzel;burun kemiği ölçümleri de gayet normalmiş :) kan testimin sonuçlarını beş gün sonra alacağım hayırlısı ile.. gayet mutlu döndüm anlayacağınız :) Allah tüm bebişlerin testlerinde yüzümüzü güldürsün inşallah;hepimize onların hayırlı ve güzel haberlerini buradan paylaşmayı nasip etsin inşallah ( amin )
bu arada dr %60 kız dedi;ama bana düşük bir ihtimal geldieşim çok net gördü dr diyor ama bilemiyorum şuan sağlıklı olduğunu bilmek beni öyle mutlu etti ki kesin cinsiyet için üç haftacık daha beklerim olsun
Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah
Biz dün akşam seninle aynı kaderi paylaşmışız
Ben öğleden sonra çıkardım demiştim ardından yoğurt ve çubuk yedim su içtim servise binmeden de onları çıkardım .. Millet ağladın mı ne oldu diyor hem kötü görünüyorum hem kötü hissediyorum , Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki , Servisten indim eve gidene kadar mide boş ama hala bulanıyor , Eve girdim eşim karşıladı zaten direk anladı yüzümden sen çıkarmışsın dedi :) Ben direk banyoya öğürmekten midem boş olduğu için daha çok yoruldum , Beni bir ağlama tutu ama gözlerim şişti kocam napcanı şaşırdı ki beni ilk kez öyle görüyor sen hiç ağlamazsın sanırdım diyor , ne yapabilirim diye dolandı ama dedim beni bırak ben yatıcam iki saat uyumuşum kalktım duş aldım ama psikolojide bitiyor kendinide kötü hasta hissediyorsun ...Ne zaman bitecek gidecek bilmiyorum ama çok güçsüz kalıyorum artık yaa... kiloda vermişim 52 kilo olmuşum
Eşim dün diyor ki şimdi anladım Cennet anaların ayakları altındadır sözünü :) Bunu dediği an içim bir rahatladı kızlar , Huzur geldi içime , Allah analarımıza ve bize sağlık versin ..
ahh canım dün akşam ikimizde aynı şeyleri yaşamışız. bende ne yediysem cıkardım yine öğürmekten helak oldum. boğazım şişti sonunda limonlu su içtim biraz iyi geldi. sende dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?