2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

perşembeyi iple cekiyorum bi göreyim bıdıkımı herşeyi unutcam. annem sağolsun o olmasa napardım.öğlen yemeğimi gönderiyor akşama yemeğin yoksa yapayım göndereyim diyor. canım annem benim.
artık cok iyi biliyorum annelerin hakkı ödenmez.

ayyyyyy hepinize nazar değdi yaaaa çok üzüldüm geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bebişler için nelre katlanıyoruz. Bize bir gülümseyecekler bütün sıkıntılarımızı unutucaz inşallah.

Allah annelerimizi başımızdan sağlıkla eksik etmesin yeni evlendiğim sene birtaraftan çalışıyorum evde zor duruma düşmeyim bocalamayım diye hergün yemek taşımıştı bana üzülüyorum böyle düşündükçe yazık.

ayy ben dün mercimek yemeği yedim hem faydalı olsun diye ama maalesef istifra ( Bana niye hiç bir şey iyi gelmiyor ama yaa..

Oy oy oy kıyamam ya.Çok geçmiş olsun canım.
Eşlerimizin desteği gerçekden çok ama çok önemli.
Allah eşlerimizden razı olsun.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyor aynı şeyleri hissediyoruz.
Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Eşim artık iyice alıştı bu halimi.İllede yanımda durur,rahatsız olduğunu hissetsem asla izin vermem durmasına.
Ama uzak durduğunda daha çok üzülüyor benimle birlikde.

Son düzenleme:

iyide bu kadar detay vermeseydiniz..bulanmayan midemi bulandırdınız

Oy oy bende haftaya salı görücem allah nasip kısmet ederse.
Çok merak ediyorum eminim kocaman olmuşdur.
İlk ultrasonda nokta kadardı.Sonraki gittiğimizde belirginleşmişdi baya.
En son gittiğimde ise artık kalp atıslarını duydum,nasıl atıyor pıt pıt diye gözlerim doldu canımdan can o benim.
Bacakları,kafası baya belirgindi.Doktorum hareketlenmiş dedi hatta.
İşde o anlar tüm sıkıntılara değiyor.
Ahh annelerimiz ahh.Ben ilk bu sıkıntıları yaşadığımda anneme dedim ki senin hakkın ödenmez anne.
Ben yorulmiyim diye herşeyi hazırlar atar dolabıma.
Biraz uzagız annemle keşke daha yakın olbilseydik diye düşünüyorum bazen.

Kızlar yaa, dün doktora gittim.12. haftamdayım.Normalde 2'li tarama testi vermesi gerek. dr. erken özürlülük taraması istiyorum dedi.Ayrıntılı ultrason ve 2'li test.Benim bildiğim ayrıntılı ultrasonu 20. haftta ile 22. hafta gibi bir zamanda istiyorlar.Sordum o zamanda isteyeceğim dedi.Fiyatıda 175 tl. ben ikili testimi üniversitede yaptırıp para vermeyi düşünmüyordum.12. haftada sadece ense kalınlığına bakmıyorlarmı sanırım para almak için istiyor.Sizden de ayrıntılı ultrason istedilermi? birde benim bulantım vardı ama kusmuyordum.iki gündür sabah yediklerimi çıkartıyorum.12. hafta geçer diye bekledim hep ama galiba yeni başlıyor.Moralim pek bozuk....

arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim öğrenmeden önce ev taşıdım badana yaptım halı yıkadım ağaçtan meyve topladım ama yavrum annesi gibi inat çıktı bırakmadı bizi şimdi çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe sanki sinir stres beni buluyo eşim tarafı bu kız hamile demiyolar her konuda sinir ediolar beni çok karışığım bu günlerde bazen bebek için yanlış zamanmı diyorum sonra karnıma dokunuyorum iyiki var diyorum çok duygusal oldum yafu

Moralini hiç bozma canım belki geçicidir.
Arada böyle olması normal.
Benden ayrıntılı ultrason istemedi.
Sadece ikili test dedi.Onada 145 Tl fiyat verdi.
Bende çalıştığım için zaman sıkıntından dolayı kendi doktorumda yaptırmak istediğimden randevuyu aldım.
Normalde dışarda yapılanada bakıyor doktrum sıkıntı yaratmıyor.
Elbet doktorun bir bildiği vardır.Ama eğer her kontrolde paralı testleri sunuyorsa önüne bir düşün derim.
Benim ilk gittiğim doktor ne ikili test nede başka bir şey sırf kan testleri için 300 lira fiyat çıkarmışdı.
Araştırdım normal değil,zaten pek suratsızdı hemen bırakdım.Doktor seçimide çok önemli.

Hiç erken diye düşünme bence arkadaşım.
Bundan 1 yıl sonra olsa bile aynı şeyler yaşıcakdın,yaşıcakdık.
Yıllarda bu konuda tedavş gören insanlar var.O yüzden hiç olumsuz düşünme.
Huylu huyundan vazgeçmez.Ha şimdi ha sonra davranış yine aynı olucakdır.
Sen kendini sakin ve ferah tut.

Kızlar günaydın,
Ben cepten girdiğim için alıntı yapmak zor oluyor o yuzdn LATERNE annemize tebrikler diyorum çok sevindiim Mevlam bu güzel hberi vermeyi bize de nasip etsin inşallah.
Dun gceyi benim gb zor geçiren annelere de geçmiş olsun bnim mide yanmam oldu çok Fena sabaha kadR soda,kraker,ekmek içi herşeyi denedim midem eşim uyuduktan sonra tuttugu için de tek başıma atlatmaya callistim dergide yastıklarının üst. Üste koyup dik yatın yazıyordu öyle yaptım öylece uyumusum çok sukur
Ben bodrum'dan istanbula gelin geldim çok uzaklar bana o yüzden annem yanımda yok ya daha üzülüyorum bu hallerime gecnlerde canım nasıl ispank çekti anlatamam kayinnvalidem yapmış göndermiş sagolsun ama annemden çok farkli yapmış yedim ama farkli geldiği için tiksindim ispanaktan ama annem yapsa nasıl yerim
Eşim gnduz ise gidiyor mesla ben evde yalnizim ama ben dusuk tehlikemdn dolayı.clisamazdim zaten ama bu aralar calissaydim isterdim dediğiniz gb evde zman geçmiyor o yuzdn herşey uzun sürüyor

canım sıkılıyor ya havada bi açıyor bi kapanıyor. iyice sıkıcı oluyorç işte yok

Bencede bir bildiği vardır. Ama kendi anlaşmalı olduğu yerden istemesi hoşuma gitmedi.Çünkü ben belki başka biyerde daha uygun bir fiyata yaptıracağım.onuda kabul etmesi gerekir.Şu anda iki dr. a birden gidiyorum diğerinde haftaya randevum var.O ne diyecek merak ediyorum.Onun da isteğini dikkate alarak sanırım tek doktora karar vereceğim artık.merak ettiğim sizden de ayrıntılı ultrason isteyip istemediğiydi.Çünkü bu ayda istendiğini hiç duymadım.teşekkür ederim cevabın için.

Çok geçmiş olsun canım.Kayınvalidende yine allah razı olsun en azından düşünmüş.
allah yardmcın olsun evde olmak bence çok zor.Ama madem bebeğinin sağlığı herşeye değer bence.
Evde olsam şimdi nede güzel uyurdum.İşin ne kadar rahat olursa olsun bazen insan gerçekden yoruluyor.
Hayırlısıyla atlatıcaz bugunleri inşallah.

rica ederim canım.Doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı.
Ben geçen hafta kontrole gittim ve ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi.
Sadece ikili test dedi.Onada dışarda yaptırmak istersen bakarım dedi.
Ama ben zaman sıkıntısından dolayı istemedim.Malesef bazı doktorlar tamamen maddiyat olarak düşünüyorlar.
Doğru seçimi yapmak çok önemli.

canım sıkılıyor ya havada bi açıyor bi kapanıyor. iyice sıkıcı oluyorç işte yok

Bzim burdada hava yağmurlu.
İş var ama acil değil o yüzden arada yapıyorum.
Şu anda ay kapandığı için bos vaktım oluyor şükür.
Bak biz burdayız sıkma canını.
Öğle arasınada az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…