Hiç erken diye düşünme bence arkadaşım.
Bundan 1 yıl sonra olsa bile aynı şeyler yaşıcakdın,yaşıcakdık.
Yıllarda bu konuda tedavş gören insanlar var.O yüzden hiç olumsuz düşünme.
Huylu huyundan vazgeçmez.Ha şimdi ha sonra davranış yine aynı olucakdır.
Sen kendini sakin ve ferah tut.
ayy ben dün mercimek yemeği yedim hem faydalı olsun diye ama maalesef istifra( Bana niye hiç bir şey iyi gelmiyor ama yaa..
cnm bebemden yana bi sıkıntım yok onun verdiği her sıkıntıya razıyım ama şu ailelerin düşüncesiz tavırları beni deli edio hamileyim yatılı misafir getiriyorlar ben kendime bakamıyorum halim yok bide misafir galiba birazda ben abartıyorum hep pışpışlanmak istiyorum
ERSNiL çok teşekkür ederim canım öyle ya da böyle atlaticaz kayinvlidm sağolsun hergün yapıp gönderiyor eşimle
Allah herkese bu donmde çevresinde anayisli insanlar nasip etsin yoksa cok zor
doğru diyorsunuz walla ama işte çirkef gelin olmak istemiyorum herşey güzellikle olması varken ama ben böyle düşündükçe galiba ters tepiyor bu gidişle cadı gelin olacağım galiba
Bence öyle adlandırma.
Hamişsin şimdi herkesin senin etrafında pervane olma dönemi.
İnsan tm bu sıkıntıların arasında kesinlikle çevresinden en yakınlarıdan manevi destek bekliyor.
ya varya sen harikasın şu an çok iyi oldum seni bu sitenin psikolğu seçiyorum:d
Dün akşam çok kötü oldum hanımlar.
Mide bulantısından hiç duramadım.
Akşam ne yediysem çıkardım.Sonra eşimle leblebi aldık midemi tutsun diye.
Onuda çıkardımHalsiz kendimi yataga attım.Eşimde geldi,o an göz göze geldik.
Bana gülerek dedi ki.Fıstığım sanki bana şuan keşke sen doğursan der gibi bakıyorsun dedi.
Bende dedim ki aynen öyle hayatım:) Sonra yine birden fena oldum midem artık bomboş.
Artık öğürmekden nefessiz kaldım.Nefes alamıyorum ama nasıl fenayım.Ağlıyorum artık hüngür hüngür.
Eşimi o an görmeniz lazım.Evin içinde nasıl koşturuyor.Su getiriyor,yüzümü yıkıyor.
Öyle bir panikledi ki:) Sonra rahatladım.Yine uzandım eşim bana patates haşladı,yedirdi.
Sonra uyuduk.Sabah diyorki çok korktum fıstığım artık seni daha iyi anladım.
Elimden geldiğince yanında oluyorum ama sen çok zorlu bir dönemden geçiyorsun.
Allah yardımcımız olsun.Dedim yaa numara geliyordur sana ama malesef aynen durum bu dedim.
Artık beni daha iyi anladı:)
aramıza hoşgeldin canım :) hayırlı olsun bebişin ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hiç bir şey için tatlı canını sıkma,stres yapma,azcık gamsız olmaya çalış.. bebişinden başka takma kafana bşyarkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim öğrenmeden önce ev taşıdım badana yaptım halı yıkadım ağaçtan meyve topladım ama yavrum annesi gibi inat çıktı bırakmadı bizi şimdi çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe sanki sinir stres beni buluyo eşim tarafı bu kız hamile demiyolar her konuda sinir ediolar beni çok karışığım bu günlerde bazen bebek için yanlış zamanmı diyorum sonra karnıma dokunuyorum iyiki var diyorum çok duygusal oldum yafu
Bütün annelere merhaba ...
Bugün benim doğum günüm ama en güzel doğum günüm))) 35 yaşıma giriyorum 1.5 senelik evliyiz birbirimizi çooook severek evlendik.Hayatta en çok istediğim ikimizin bir parçasını hayata getirmekti.Geçen sene Aralıkta niyetine girdik ve doktora gittim kontroller için testler falan yapıldı ve sonuç kabusss(((( Sonuçlar için doktora gittiğim günü ömrüm boyunca unutmıcam.Flim sahnesi gibi hatırladıkça gözlerim doluyor hala.Erken menopoz teşhisi yumurta rezervi kötü çok acil tüp bebek oda çok ümitli değil!!!! Vee sıkıntılı aylar başladı ilk yumurta takibi ile denedik olmadı.Her ay hastalandığımda ağlamaktan mahfoluyordum eşim çok üzülüyordu .Sonra ilk tüp bebek denemesi kesin olacak psikolojisi ile başlayıp dibe vurduğum o korkunç süreç.Hemen arkasından kullandığım ilaçlardan dolayı göğsümde oluşan kistleri aldırmak için bir ameliyat.Sonrasında tekrarladığından bir biyopsi.1 ay sonrası son tüp bebek denemesi.Allahtan transfer edilmeden olumsuz sonuçlandı da 12 gün bekleme eziyetini kabusunu yaşamadan bitti....Vee 7 ayda bende bitmiştimm eşim benim üzülmeme hiç dayanamaz oturduk konuştuk dediki ben senin böyle yıpranmana dayanamıyorum bu işi oluruna bırakalım olmazsada olmasın biz mutluyuz.Benimde gücüm kalmamıştı ve biz bu işten vazgeçtikkkk....Derken Ağustosta hastalanmayı bekliyorum tatile gidicez tatilde hasta olmak istemiyorum hadi ne zaman olucam hormonlar dengemi bozdu derken ,bir test yapmak geldi aklıma eminim bişey yok ama içten acabamı silik bir çizgi çıktı hemen kan tahlili derken HAMİLEYİMMM....))))) Hiç olmasını beklemediğimiz olması imkansız diye düşündüğümüz bir zamanda koca bir süpriz)))) Şunu anladım ki herşey boş Allahım ol dedimi o oluyor ne kadar imkansızda olsa.Şükürler olsun kucağımıza almayıda nasip etsin tanrım...İşte bu yüzden bu sene benim yaşadığım en güzel doğum günü inşallah seneye hediyemi kucağıma almış olarak daha da mutlu bir yaş kutlucam...))) Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize sevgiler her geçen günümüz dahada güzel olsun inşallah......
canım benim senin çok zor geçiyor işallah biter yakın zamanda da rahatlarsın. çok güldüm keşke sen doğursan gibi bakıyorsun lafına çok hoş ya öyle imkan olsa onlar doğursa anlasalar nasıl zor :)
kızlar size doktorun dün akşam koyduğu yasakları da yazayım;
- mikrodalga,cep telefonu ve pc'den uzak duracaksın dedi
(laptop kucağımda yazıyordum ben size;söyledim çok kızdı)
- çiğ et,kola,soda veee çukulata yasak
- iki buçuk litre su mutlaka içilecek,yürüyüş yapılacak
ikili test için muayene ücreti haricinde ekstra bir ücret ödemedim ( Acıbademe gidiyorum )
Bugün benim doğum günüm ama en güzel doğum günüm))) 35 yaşıma giriyorum 1.5 senelik evliyiz birbirimizi çooook severek evlendik.Hayatta en çok istediğim ikimizin bir parçasını hayata getirmekti.Geçen sene Aralıkta niyetine girdik ve doktora gittim kontroller için testler falan yapıldı ve sonuç kabusss(((( Sonuçlar için doktora gittiğim günü ömrüm boyunca unutmıcam.Flim sahnesi gibi hatırladıkça gözlerim doluyor hala.Erken menopoz teşhisi yumurta rezervi kötü çok acil tüp bebek oda çok ümitli değil!!!! Vee sıkıntılı aylar başladı ilk yumurta takibi ile denedik olmadı.Her ay hastalandığımda ağlamaktan mahfoluyordum eşim çok üzülüyordu .Sonra ilk tüp bebek denemesi kesin olacak psikolojisi ile başlayıp dibe vurduğum o korkunç süreç.Hemen arkasından kullandığım ilaçlardan dolayı göğsümde oluşan kistleri aldırmak için bir ameliyat.Sonrasında tekrarladığından bir biyopsi.1 ay sonrası son tüp bebek denemesi.Allahtan transfer edilmeden olumsuz sonuçlandı da 12 gün bekleme eziyetini kabusunu yaşamadan bitti....Vee 7 ayda bende bitmiştimm eşim benim üzülmeme hiç dayanamaz oturduk konuştuk dediki ben senin böyle yıpranmana dayanamıyorum bu işi oluruna bırakalım olmazsada olmasın biz mutluyuz.Benimde gücüm kalmamıştı ve biz bu işten vazgeçtikkkk....Derken Ağustosta hastalanmayı bekliyorum tatile gidicez tatilde hasta olmak istemiyorum hadi ne zaman olucam hormonlar dengemi bozdu derken ,bir test yapmak geldi aklıma eminim bişey yok ama içten acabamı silik bir çizgi çıktı hemen kan tahlili derken HAMİLEYİMMM....))))) Hiç olmasını beklemediğimiz olması imkansız diye düşündüğümüz bir zamanda koca bir süpriz)))) Şunu anladım ki herşey boş Allahım ol dedimi o oluyor ne kadar imkansızda olsa.Şükürler olsun kucağımıza almayıda nasip etsin tanrım...İşte bu yüzden bu sene benim yaşadığım en güzel doğum günü inşallah seneye hediyemi kucağıma almış olarak daha da mutlu bir yaş kutlucam...))) Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
kızlar size doktorun dün akşam koyduğu yasakları da yazayım;
- mikrodalga,cep telefonu ve pc'den uzak duracaksın dedi
(laptop kucağımda yazıyordum ben size;söyledim çok kızdı)
- çiğ et,kola,soda veee çukulata yasak
- iki buçuk litre su mutlaka içilecek,yürüyüş yapılacak
ikili test için muayene ücreti haricinde ekstra bir ücret ödemedim ( Acıbademe gidiyorum )
Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Kızlar yaa, dün doktora gittim.12. haftamdayım.Normalde 2'li tarama testi vermesi gerek. dr. erken özürlülük taraması istiyorum dedi.Ayrıntılı ultrason ve 2'li test.Benim bildiğim ayrıntılı ultrasonu 20. haftta ile 22. hafta gibi bir zamanda istiyorlar.Sordum o zamanda isteyeceğim dedi.Fiyatıda 175 tl. ben ikili testimi üniversitede yaptırıp para vermeyi düşünmüyordum.12. haftada sadece ense kalınlığına bakmıyorlarmı sanırım para almak için istiyor.Sizden de ayrıntılı ultrason istedilermi? birde benim bulantım vardı ama kusmuyordum.iki gündür sabah yediklerimi çıkartıyorum.12. hafta geçer diye bekledim hep ama galiba yeni başlıyor.Moralim pek bozuk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?