2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ERSNiL çok teşekkür ederim canım öyle ya da böyle atlaticaz kayinvlidm sağolsun hergün yapıp gönderiyor eşimle
Allah herkese bu donmde çevresinde anayisli insanlar nasip etsin yoksa cok zor

HESTIA ense kalınlığının ölçtü mu peki ? Bnim gorumcemin kızının ense kalın cikmis o yuzdn doktor ayrıntılı test istemiş ama ayrıntılı testte bişey olmadığı ortaya cikmis kizimizda çok sağlıklı çok şükür
Enseyi olcmediyse neye gore istemiş anlamadım para tuzağı da olbilir forumlarda çok var böyle olaylar para içim gereksiz test yaptirn doktorlar malesef

cnm bebemden yana bi sıkıntım yok onun verdiği her sıkıntıya razıyım ama şu ailelerin düşüncesiz tavırları beni deli edio hamileyim yatılı misafir getiriyorlar ben kendime bakamıyorum halim yok bide misafir galiba birazda ben abartıyorum hep pışpışlanmak istiyorum

ayy ben dün mercimek yemeği yedim hem faydalı olsun diye ama maalesef istifra ( Bana niye hiç bir şey iyi gelmiyor ama yaa..

canım bulantı varken yağlı,salçalı,soğanlı yemeklerden kaçın iyice kötü yapar..mercimeği yağsız sadece tuzla haşlanmış ye bulantıyı kesmek için

Yok canım ben abarttığını düşünmüyorum.
Zaten halsiz ve yorgun kalıyoruz.Ehhmisafir geldiğindede ben uzanayım siz yapın diyecek halin yok.
Bence gerçekden zor,eminim benim başıma gelse bende aynı tepkiyi verirdim.
Ama işde huylu huyundan vazgeçmiyor.Kötü olmakdansa eşinden destek alabilirsin.
Umarım herşey dilediğin gibi olur.

ERSNiL çok teşekkür ederim canım öyle ya da böyle atlaticaz kayinvlidm sağolsun hergün yapıp gönderiyor eşimle
Allah herkese bu donmde çevresinde anayisli insanlar nasip etsin yoksa cok zor

Amn canım.
Benim annem uzak ha diyince gelemiyor ama gittiğimizde herşeyi hazırlamış bana ayırmış olur.
Kayınvalidem memlekette bazen keşke artık gelse diyorum.
Gerçi eşimin teyzesi kuzenler var allah razı olsun ne istesem yaparlar,hazırlayıp getirirler.
Aile konusunda şanslıyım çok şükür.

doğru diyorsunuz walla ama işte çirkef gelin olmak istemiyorum herşey güzellikle olması varken ama ben böyle düşündükçe galiba ters tepiyor bu gidişle cadı gelin olacağım galiba

doğru diyorsunuz walla ama işte çirkef gelin olmak istemiyorum herşey güzellikle olması varken ama ben böyle düşündükçe galiba ters tepiyor bu gidişle cadı gelin olacağım galiba

Bence öyle adlandırma.
Hamişsin şimdi herkesin senin etrafında pervane olma dönemi.
İnsan tm bu sıkıntıların arasında kesinlikle çevresinden en yakınlarıdan manevi destek bekliyor.

Bence öyle adlandırma.
Hamişsin şimdi herkesin senin etrafında pervane olma dönemi.
İnsan tm bu sıkıntıların arasında kesinlikle çevresinden en yakınlarıdan manevi destek bekliyor.

ya varya sen harikasın şu an çok iyi oldum seni bu sitenin psikolğu seçiyorum:d

Bütün annelere merhaba ...
Bugün benim doğum günüm ama en güzel doğum günüm))) 35 yaşıma giriyorum 1.5 senelik evliyiz birbirimizi çooook severek evlendik.Hayatta en çok istediğim ikimizin bir parçasını hayata getirmekti.Geçen sene Aralıkta niyetine girdik ve doktora gittim kontroller için testler falan yapıldı ve sonuç kabusss(((( Sonuçlar için doktora gittiğim günü ömrüm boyunca unutmıcam.Flim sahnesi gibi hatırladıkça gözlerim doluyor hala.Erken menopoz teşhisi yumurta rezervi kötü çok acil tüp bebek oda çok ümitli değil!!!! Vee sıkıntılı aylar başladı ilk yumurta takibi ile denedik olmadı.Her ay hastalandığımda ağlamaktan mahfoluyordum eşim çok üzülüyordu .Sonra ilk tüp bebek denemesi kesin olacak psikolojisi ile başlayıp dibe vurduğum o korkunç süreç.Hemen arkasından kullandığım ilaçlardan dolayı göğsümde oluşan kistleri aldırmak için bir ameliyat.Sonrasında tekrarladığından bir biyopsi.1 ay sonrası son tüp bebek denemesi.Allahtan transfer edilmeden olumsuz sonuçlandı da 12 gün bekleme eziyetini kabusunu yaşamadan bitti....Vee 7 ayda bende bitmiştimm eşim benim üzülmeme hiç dayanamaz oturduk konuştuk dediki ben senin böyle yıpranmana dayanamıyorum bu işi oluruna bırakalım olmazsada olmasın biz mutluyuz.Benimde gücüm kalmamıştı ve biz bu işten vazgeçtikkkk....Derken Ağustosta hastalanmayı bekliyorum tatile gidicez tatilde hasta olmak istemiyorum hadi ne zaman olucam hormonlar dengemi bozdu derken ,bir test yapmak geldi aklıma eminim bişey yok ama içten acabamı silik bir çizgi çıktı hemen kan tahlili derken HAMİLEYİMMM....))))) Hiç olmasını beklemediğimiz olması imkansız diye düşündüğümüz bir zamanda koca bir süpriz)))) Şunu anladım ki herşey boş Allahım ol dedimi o oluyor ne kadar imkansızda olsa.Şükürler olsun kucağımıza almayıda nasip etsin tanrım...İşte bu yüzden bu sene benim yaşadığım en güzel doğum günü inşallah seneye hediyemi kucağıma almış olarak daha da mutlu bir yaş kutlucam...))) Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize sevgiler her geçen günümüz dahada güzel olsun inşallah......

canım benim senin çok zor geçiyor işallah biter yakın zamanda da rahatlarsın. çok güldüm keşke sen doğursan gibi bakıyorsun lafına çok hoş ya öyle imkan olsa onlar doğursa anlasalar nasıl zor :)

aramıza hoşgeldin canım :) hayırlı olsun bebişin ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hiç bir şey için tatlı canını sıkma,stres yapma,azcık gamsız olmaya çalış.. bebişinden başka takma kafana bşy

kızlar size doktorun dün akşam koyduğu yasakları da yazayım;
- mikrodalga,cep telefonu ve pc'den uzak duracaksın dedi
(laptop kucağımda yazıyordum ben size;söyledim çok kızdı)

- çiğ et,kola,soda veee çukulata yasak

- iki buçuk litre su mutlaka içilecek,yürüyüş yapılacak

ikili test için muayene ücreti haricinde ekstra bir ücret ödemedim ( Acıbademe gidiyorum )

Doğum günün kutlu olsun.Gerçekden en muhteşem en paha biçilemez hediyeyi almışsın.
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Gerçekden çok zorlu bir süreçten geçmişsiniz eşinle birlikde.Eşinide çok takdir ettim doğrusu helal olsun.
Tüm o zor günlerin ardından mutluluğa kavuşmanıza çok ama çok sevindim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun kalbimize göre versin,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin.

canım benim senin çok zor geçiyor işallah biter yakın zamanda da rahatlarsın. çok güldüm keşke sen doğursan gibi bakıyorsun lafına çok hoş ya öyle imkan olsa onlar doğursa anlasalar nasıl zor :)

İnşallah en kısa zamanda geçer canım.
Midem bomboş ama yinede midem bulanıyor
Eşimin o sözü benide çok güldürdü.İyiki yanımda eşimin desteği olmasa herşey daha zor olurdu.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.
Gıda alımı konusunda sıkıntım yokda.
Pc ve telden uzak durmak imkansız.
Mikro dalgam var ama sık kullanmıyorum.
Yürüyüş işe gidip gelirken yürüyorum belli bölümleri,suda en fazla 1,5 litre içiyorum
Bende durumlar böyle.İkili teste ne kadar ödedin canım sorması ayıp?

ayy canım benim yeni yaşın kutlu olsun;sevdiklerinle sevenlerinle bir ömrü sağlıkla huzurla geçir inşallah bebişin uğurun olsun inşallah ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Süpersin canım , pc olayı mecburen telefonuda kulaklığa geçtim ben ... içeceklerde zaten kola benzeri ayran,çay dahi içemiyorum , ama bazen midem yanınca soda içiyordum onu mineralli su ya çevirecektim sende yazınca tam oldu :)
Ama çikolata hem ağzımın tadı değişsin diye hemde bebeğe mutluluk versin diye gofret tarzında yemiştim bir iki kez ... Bana bir arkdaşım demişti ki ikiliye gitmeden önce profetrol yada tatlı tarzı bir şey ye , Bebek hareketleniyormuş. Cinsiyet görme şansı yükselir

Bütün annelere merhaba ...

Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize sevgiler her geçen günümüz dahada güzel olsun inşallah......

Mutluluğunuz daim olsun inşallah :)))

Okuyunca çok sevindim dediğin gibi en iyi zamanı yaradan biliyor....
İnşallah bebeklerimizide sağlıkla kucaklarız

canım 12. hafta da ense kalınlığı ve ikili teste bakılıyor;daha bunlara bakılmamışken ve herşey normal görünüyorken senden böyle bir test istemesi bulunduğu hastaneye gelir olsun diye istemiş gibi bizleri böyle aciz zamanımızda hasta değil de ayaklı cüzdan gibi görenler de var malesef güvenebileceğin başka dr yok mu tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…