ikili test için muayene ücreti haricinde ekstra bir ücret ödemedim ( Acıbademe gidiyorum )
Süpersin canım , pc olayı mecburen telefonuda kulaklığa geçtim ben ... içeceklerde zaten kola benzeri ayran,çay dahi içemiyorum , ama bazen midem yanınca soda içiyordum onu mineralli su ya çevirecektim sende yazınca tam oldu :)
Ama çikolata hem ağzımın tadı değişsin diye hemde bebeğe mutluluk versin diye gofret tarzında yemiştim bir iki kez ... Bana bir arkdaşım demişti ki ikiliye gitmeden önce profetrol yada tatlı tarzı bir şey ye , Bebek hareketleniyormuş. Cinsiyet görme şansı yükselir
İstanbulda mıısn ? Bende medipole gidiyorum , İkiliye 200-220 tl gibi bir rakam almıştım ...
Bütün annelere merhaba ...
Bugün benim doğum günüm ama en güzel doğum günüm))) 35 yaşıma giriyorum 1.5 senelik evliyiz birbirimizi çooook severek evlendik.Hayatta en çok istediğim ikimizin bir parçasını hayata getirmekti.Geçen sene Aralıkta niyetine girdik ve doktora gittim kontroller için testler falan yapıldı ve sonuç kabusss(((( Sonuçlar için doktora gittiğim günü ömrüm boyunca unutmıcam.Flim sahnesi gibi hatırladıkça gözlerim doluyor hala.Erken menopoz teşhisi yumurta rezervi kötü çok acil tüp bebek oda çok ümitli değil!!!! Vee sıkıntılı aylar başladı ilk yumurta takibi ile denedik olmadı.Her ay hastalandığımda ağlamaktan mahfoluyordum eşim çok üzülüyordu .Sonra ilk tüp bebek denemesi kesin olacak psikolojisi ile başlayıp dibe vurduğum o korkunç süreç.Hemen arkasından kullandığım ilaçlardan dolayı göğsümde oluşan kistleri aldırmak için bir ameliyat.Sonrasında tekrarladığından bir biyopsi.1 ay sonrası son tüp bebek denemesi.Allahtan transfer edilmeden olumsuz sonuçlandı da 12 gün bekleme eziyetini kabusunu yaşamadan bitti....Vee 7 ayda bende bitmiştimm eşim benim üzülmeme hiç dayanamaz oturduk konuştuk dediki ben senin böyle yıpranmana dayanamıyorum bu işi oluruna bırakalım olmazsada olmasın biz mutluyuz.Benimde gücüm kalmamıştı ve biz bu işten vazgeçtikkkk....Derken Ağustosta hastalanmayı bekliyorum tatile gidicez tatilde hasta olmak istemiyorum hadi ne zaman olucam hormonlar dengemi bozdu derken ,bir test yapmak geldi aklıma eminim bişey yok ama içten acabamı silik bir çizgi çıktı hemen kan tahlili derken HAMİLEYİMMM....))))) Hiç olmasını beklemediğimiz olması imkansız diye düşündüğümüz bir zamanda koca bir süpriz)))) Şunu anladım ki herşey boş Allahım ol dedimi o oluyor ne kadar imkansızda olsa.Şükürler olsun kucağımıza almayıda nasip etsin tanrım...İşte bu yüzden bu sene benim yaşadığım en güzel doğum günü inşallah seneye hediyemi kucağıma almış olarak daha da mutlu bir yaş kutlucam...))) Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize sevgiler her geçen günümüz dahada güzel olsun inşallah......
ben eskişehir'deyim canım,burada acıbademin ssk ile anlaşması var;muayene ücreti 42tl .. ikili test yaptırdığımda sadece muayene ücreti ödedimİstanbulda mıısn ? Bende medipole gidiyorum , İkiliye 200-220 tl gibi bir rakam almıştım ...
Sonay28 öncelikle doğum gününüz kutlu olsun okurken ağladım valla ahh şu hamilelik hormonları
Inşallah herşey yolunda gidecek ve seneye daha mutlu yazacksin bize insllah
LATERNE soda icilmeli diye biliyordum ben günde 1 tane, ama digerleri aynen, sosis salam gb çığ etlerden uzak durucaz pastorize olmayan süt ve süt urunlerindn de ,konserve şeyler yasak , markette satılan sallama bitki caylari, siyah çay, microdalga radyasyonun en fenası, laptoplarin da radyasyon yayma yeri altidir o yüzden dikkat dikkat hepimze
Bende istanbuldayım ikiliye 145 Tl fiyat verdiler.
eda nerde tüp bebek yaptırdın aynı gün transferimiz sanırım ben maslak acıbademde bülent beye yaptırdım
Canım , soda değilde mineralli suyu tavsiye diyorlar,
Sodayıda çok dayanamazsan ilaç içemediğinden ve midene iyi gelecekse günde bir kere içebilirsiniz diyordu bir forumda.
kızlar size doktorun dün akşam koyduğu yasakları da yazayım;
- mikrodalga,cep telefonu ve pc'den uzak duracaksın dedi
(laptop kucağımda yazıyordum ben size;söyledim çok kızdı)
- çiğ et,kola,soda veee çukulata yasak
- iki buçuk litre su mutlaka içilecek,yürüyüş yapılacak
ikili test için muayene ücreti haricinde ekstra bir ücret ödemedim ( Acıbademe gidiyorum )
cnm bebemden yana bi sıkıntım yok onun verdiği her sıkıntıya razıyım ama şu ailelerin düşüncesiz tavırları beni deli edio hamileyim yatılı misafir getiriyorlar ben kendime bakamıyorum halim yok bide misafir galiba birazda ben abartıyorum hep pışpışlanmak istiyorum
Ben zaten oldum olası ikisi arasındaki farkı anlayamamisimdir :)
Bu arada bende medipole gidiyorum oncleri medicnaya gittim ama ssk anlaşmalı fiyatı 90 tl idi hadi dedik olsun her gidisimizde bayıldık sonra kan testlerine 900 fiyat verince kaçtık ki dr lar hiç iyi ilgilenmiyor medipol senem hnm super ma bayıldım kadına
soda yasak dedin ama o meyveli soda olmasın maden sodasında mineral olduğu için hergün içilmesi öneriliyor kaslarda oluşan kasılmalar mineral eksikliğinden oluyormuş kuzenim ilk hamilelikte içmemiş çok kasılması olmuş bacaklarda ve vücudunda, ikinci hamileliğinde günde iki tane soda içmiş hiç kasılma ağrı olmadı diyor bende onun tavsiyesiyle içiyorum soda doğal olduğu için her doktorun metodu uygulaması farklı
Bütün annelere merhaba ...
Bugün benim doğum günüm ama en güzel doğum günüm))) 35 yaşıma giriyorum 1.5 senelik evliyiz birbirimizi çooook severek evlendik.Hayatta en çok istediğim ikimizin bir parçasını hayata getirmekti.Geçen sene Aralıkta niyetine girdik ve doktora gittim kontroller için testler falan yapıldı ve sonuç kabusss(((( Sonuçlar için doktora gittiğim günü ömrüm boyunca unutmıcam.Flim sahnesi gibi hatırladıkça gözlerim doluyor hala.Erken menopoz teşhisi yumurta rezervi kötü çok acil tüp bebek oda çok ümitli değil!!!! Vee sıkıntılı aylar başladı ilk yumurta takibi ile denedik olmadı.Her ay hastalandığımda ağlamaktan mahfoluyordum eşim çok üzülüyordu .Sonra ilk tüp bebek denemesi kesin olacak psikolojisi ile başlayıp dibe vurduğum o korkunç süreç.Hemen arkasından kullandığım ilaçlardan dolayı göğsümde oluşan kistleri aldırmak için bir ameliyat.Sonrasında tekrarladığından bir biyopsi.1 ay sonrası son tüp bebek denemesi.Allahtan transfer edilmeden olumsuz sonuçlandı da 12 gün bekleme eziyetini kabusunu yaşamadan bitti....Vee 7 ayda bende bitmiştimm eşim benim üzülmeme hiç dayanamaz oturduk konuştuk dediki ben senin böyle yıpranmana dayanamıyorum bu işi oluruna bırakalım olmazsada olmasın biz mutluyuz.Benimde gücüm kalmamıştı ve biz bu işten vazgeçtikkkk....Derken Ağustosta hastalanmayı bekliyorum tatile gidicez tatilde hasta olmak istemiyorum hadi ne zaman olucam hormonlar dengemi bozdu derken ,bir test yapmak geldi aklıma eminim bişey yok ama içten acabamı silik bir çizgi çıktı hemen kan tahlili derken HAMİLEYİMMM....))))) Hiç olmasını beklemediğimiz olması imkansız diye düşündüğümüz bir zamanda koca bir süpriz)))) Şunu anladım ki herşey boş Allahım ol dedimi o oluyor ne kadar imkansızda olsa.Şükürler olsun kucağımıza almayıda nasip etsin tanrım...İşte bu yüzden bu sene benim yaşadığım en güzel doğum günü inşallah seneye hediyemi kucağıma almış olarak daha da mutlu bir yaş kutlucam...))) Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize sevgiler her geçen günümüz dahada güzel olsun inşallah......
tatlım yasak olan soda! ( suyun sonradan karbondioksit eklenmiş hali) maden suyu doğal olduğu için mineral yönden zengin ve faydalı..
Bugün hava çok bunaltıcı, bizim şirket daha da bunaltıcı.
Nefesim daralıyor kısa kısa nefesler alabiliyorum ancak.
Zaten 2-3 haftadır burnum hafif tıkalı, şimdi bu havada iyice daraldım.
Varmı benim gibi nefes problemi yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?