2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

arada sırada gofret yada küçücük bir parça çukulata yemekten bşy olacağını sanmıyorum,kakaonun kafein içermesi sebebiyle yasak;kafein direk bebeğe ulaşıyormuş çünkü hareketlenmesinin sebebi de kafeindir yani..

Doğum günün kutlu olsuuunnn :) en güzel doğum günü hediyenle ömür boyu en güzel mutlulukları yaşayın inşallah.

Sonay28 öncelikle doğum gününüz kutlu olsun okurken ağladım valla ahh şu hamilelik hormonları
Inşallah herşey yolunda gidecek ve seneye daha mutlu yazacksin bize insllah
LATERNE soda icilmeli diye biliyordum ben günde 1 tane, ama digerleri aynen, sosis salam gb çığ etlerden uzak durucaz pastorize olmayan süt ve süt urunlerindn de ,konserve şeyler yasak , markette satılan sallama bitki caylari, siyah çay, microdalga radyasyonun en fenası, laptoplarin da radyasyon yayma yeri altidir o yüzden dikkat dikkat hepimze

Canım , soda değilde mineralli suyu tavsiye diyorlar,

Sodayıda çok dayanamazsan ilaç içemediğinden ve midene iyi gelecekse günde bir kere içebilirsiniz diyordu bir forumda.

eda nerde tüp bebek yaptırdın aynı gün transferimiz sanırım ben maslak acıbademde bülent beye yaptırdım

selam bende tup bebek yaptırdım sat 31 hazıran 18 temmuz yumurta toplanma gunum 24 temmuz transfer gunum tahmını dogum tarıhı 11 nısan 2013 ınsallah saglıkla kucagımızada alırız bebeklerımızı benım ılk bebegım ınsallah hepımıze hayırlı saglıklı olsun bebeklerımız benıde lısteye eklersenız sevınırım

Son düzenleme:
Canım , soda değilde mineralli suyu tavsiye diyorlar,

Sodayıda çok dayanamazsan ilaç içemediğinden ve midene iyi gelecekse günde bir kere içebilirsiniz diyordu bir forumda.

Ben zaten oldum olası ikisi arasındaki farkı anlayamamisimdir :)
Bu arada bende medipole gidiyorum oncleri medicnaya gittim ama ssk anlaşmalı fiyatı 90 tl idi hadi dedik olsun her gidisimizde bayıldık sonra kan testlerine 900 fiyat verince kaçtık ki dr lar hiç iyi ilgilenmiyor medipol senem hnm super ma bayıldım kadına

Herkese merhabalar, işler çok yoğundu daha şimdi foruma yazabiliyorum, geriye dönük yazıları okudum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun, iyi haberler alanlara hayırlı olsun.

soda yasak dedin ama o meyveli soda olmasın maden sodasında mineral olduğu için hergün içilmesi öneriliyor kaslarda oluşan kasılmalar mineral eksikliğinden oluyormuş kuzenim ilk hamilelikte içmemiş çok kasılması olmuş bacaklarda ve vücudunda, ikinci hamileliğinde günde iki tane soda içmiş hiç kasılma ağrı olmadı diyor bende onun tavsiyesiyle içiyorum soda doğal olduğu için her doktorun metodu uygulaması farklı

Ben bu mide bulantılarıyla ne yapcam hiç bilmiyorum
Sabah öğlen ne yediysem gitti.Artık o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi.
Akşamada misafirim var oyy oyyyyy

canım benim yazık sana misafirin yanında yat uyu kus kusmasan bile öyle davran rahatsız olup gitsinler ikram falan verme ne işi var misafirin hemde yatılı gelenlerde akıl yok hiç yapma iş falan gitsinler kıyamam zaten zor geçiyor sadece sen değil hepimiz pışpışlanmak istiyoruz senin böyle düşünmen olman doğal o kalmaya gelenler anormal

Bugün hava çok bunaltıcı, bizim şirket daha da bunaltıcı.
Nefesim daralıyor kısa kısa nefesler alabiliyorum ancak.
Zaten 2-3 haftadır burnum hafif tıkalı, şimdi bu havada iyice daraldım.

Varmı benim gibi nefes problemi yaşayan

canım ben de medipole gidicem ordan randevu aldım da senem diye doktor göremedim selen olmasın sakın.

tatlım yasak olan soda! ( suyun sonradan karbondioksit eklenmiş hali) maden suyu doğal olduğu için mineral yönden zengin ve faydalı..

seni tebrik ederim Allah kucağın almayı nasip etsin inşallah sağlıkla. Doğum günün de kutlu ve mutlu olsun. Sağlıkla nice senelere eşin ve bebişin ile birlikte.

vallahi şuanda içiyorum üstünü direk okuyorum TÜRK KIZILAYI Doğal Zengin Mineral Su DOĞAL MADEN SUYU Afyonkarahisar

bu serbest yani değil mi ben içiyorum hemen hemen hergün.

tatlım yasak olan soda! ( suyun sonradan karbondioksit eklenmiş hali) maden suyu doğal olduğu için mineral yönden zengin ve faydalı..

Bugun bende aynen senin ruh halini paylaşıyorum canım.
Belkide ondan kendimi çok dinliyorum,kendimi dinledikçede mide bulantım hiç bitmiyor
Kendimi işe vermeye çalışıyorum ama ne mümkün
Allahım yardımcımız olsun gerçekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…