2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Akşama misafirim gelcek kızlar.
Bugün işden erken çıkıyorum hazırlık yapcam.
Yarın hayırlısıyla görüşürüz.Sorunsuz bir akşam ve gece diliyorum

bende normal istiyorum en sağlıklısı o ama ben panik atağım o ameliyathaneyi falan görünce panik yaparım bebeğide kendimide riske atmak istemiyorum o an müdahale etmeleri lazım acıbademde sadece epidural varmış öle bidurumda komple uyutma gibi bişeyleri yok bende onvak hastanesine gidiorum sebahattin akyıla çok babacan bi adam çok kararsızım yani

bende normal istiyorum en sağlıklısı o ama ben panik atağım o ameliyathaneyi falan görünce panik yaparım bebeğide kendimide riske atmak istemiyorum o an müdahale etmeleri lazım acıbademde sadece epidural varmış öle bidurumda komple uyutma gibi bişeyleri yok bende onvak hastanesine gidiorum sebahattin akyıla çok babacan bi adam çok kararsızım yani

hurmanın doğumu kolaylaştırıcı faydası olduğu kesinlikle doğru ama son haftalar da yemek gerekiyor,bizim için sakıncalı Allah korusun kızlar dikkat edin
bebiş belli olduğunda doktorun ilk yasakladıkları;
hurma
nar
maydonoz

Bende 2 kilo aldım nolmus yani:) ama ben düğün zamanı zayıflamıştım cok o yüzden hamile olmasam da alırdım
Bu arada nar lütfen ilk aylar yasak olsun ben Cook severiimm

Canım ben Ramazan boyu hurma yedim her akşam meğer ramazanda oruç tutarken hamileymişim.. İlk kez duydum bunuda ,

Maydonoz içinde dr.a sordum ben , maydonozun günahını alıyorlar dedi bana :)) Ben yinede tüketmiyorum zaten yiyemiyorumda tere filanda yemedim.

Yinede dikkat etmek lazım ne olcak ilk 3 ay yemeyelim o zaman

anestezi ile sezeryan yokmuy muş?hiç bilgim yok bu konuda ama gerekli durumlarda kullanıyorlardır öyle katı kuralları olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi tam olarak da bilmiyorum
doktorunun adını duydum başkalarından da iyi diyorlar;şuan için en önemli şey senin doktoruna güvenmen ve onun senin dilinden anlıyor olması :)

öyle tabi aslında acıbadem işimede evimede yakın benim için çok iyi olurdu ama sırf bu yüzden gitmedim

kızlar daha öncede yazmıstım. sıksık giremiyorum :)) almanya ya evime ve esime dönmeden önceki son günlerim. ailemle doyasıya vakit geciriyorum.

bebegimide gider gitmez tekrar görecegim insallah. alısverise basladınızmı bilm,yorum ama ben bebek icin degilde kendim icin pantolon , tayt ve bir iki üst aldım. gitmeden burdan istediigim gibi alayım istedim.

hepimize Allah hayırlısı ile bebeklerimize kavusmayı nasip etsin

kızlar ya bu hafta işe başladım çok zor geçiyor dersler ya zaten daha kitap yok defter yok çocuklarda derslere başlayamıyorum bir de durup durup öğürüyorum of ama yaa:18:

bende maydanoz, hurma, ve nar düşük yaptığını bilmiyorum ama doktorum adaçayı içme dedi düşük yaptığını iddia ediyorlar ne olur olmaz dikkat et dedi zaten hiç sevmem adaçayını çok ağır kötü kokusu var sakın içmeyin sizde

hayırlı yolculuklar sana şimdiden..senin yerinde olsam bi kaç parça bişi daha alırdım..almanya pahalı kıyafet konusunda..

Çok şükür,Allah'ın izniyle bende Nisan annesi olacağım inşallah.

Mezopotamya'cım yeni girdim k.bakma nasılsın? nasıl oldun? İşe başladın mı ?
Ben serumu yediğim günden bu yana çok şükür biraz daha iyiyim.Hiç değilse (midem ağzımda denilen o his) az biraz geçmiş durumda.Ancak hala doğru dürüst beslenmiyorum,canım yemek istemiyor.
Sen de çok sulu şeyler yememeye dikkat et canım.Çorba filan yerine kuru şeyler yemeye çalış ekmek arası gibi.Bir de yemek yerken su içme.
Umarım iyisindir canım,geçmiştir kötü günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…