günaydın kıslar :)
bugün sadece hafif bir bulantı var hiç çıkarmadım.
ama korkarak yiyorum.
yarın doktora gidiyorum
çok merak ediyorum bebeğimi.
Kızlarrr dün doktorA gittim bebegimi gördüm elleri kolları oynuyordu zibidinin çok tatlıydı
Kızlarrr dün doktorA gittim bebegimi gördüm elleri kolları oynuyordu zibidinin çok tatlıydı
Günaydınn Arkadşalarr,,
Serumu neye göre veriyor dr.lar, Kan da değer mi bakıyorlar yada bebeğe mi bakıp karar veriyorlar,
Bende günde 2 kez çıkarıyorum ve halsiz hissediyorum ama multi vitamin içiyorum. Dr. a bir tek folik asit bulantı yaparmı diye sordum oda günaşırı iç dedi, Onun dışında ne yapacak ki olağan durum diye hiç hastaneye gitmeyi düşünmedim ama acaba gitsem mi?
günaydın kızlar,
Doktor ikili için bana ayın 28'ine gün verdi. Ben o tarihte 13+1 oluyorum. Geç değilmi ya. Sinir oldum. Katinacım sen ne zaman gidiyorsun ikiliye. Bu arada nasılsın nasıl gidiyor.
ohh maşallah.. :)) ikili test yaptırdınmı..yoksa normal muayenemi oldun?
herkese günaydın bu arada..
Maşallah allah nazarlardan saklasın.
Bende salı günü gidicem allah nasip kısmet ederse.
Bir yandan ikili test için korkarken diğer yandan bebişimi göreceğim için seviniyorum.
İnşallah bende hayırlı haberlerle geri döneceğim.
ben iyiyim bugune kadar zorlandım biraz ama bugun iyiyim canım..sen nerelerdesin dilemcim yaa..gözüm arıyo arada gel..yoğunmusun..
hayır bitanem tarihin geç değil 11-14 hafta arası yapılıyo daha zamanı var..canını sıkma..
daha iyi geç olsun canım cinsiyet daha net anlaşılır..ben cumartesi doktorum oradaysa gidicem 12+3 olucak..eğer olmazsa p.tesi gidicem..
CNM BENDE SABAH KENDİME GÜZEL Bİ EKMEK ARASI YAPTIM SÜT ALDIM İŞE GELİRKEN Bİ GÜZEL BESLENEYİM DEDİM AMA BİTİRMEMLE WC KOŞMAM BİR OLDU YİNE GİTTİM SİMİT YEDİM :d
Herkese günaydınlar mutlu huzrlu sağlıklı rahat neşeli bir gün olsun inşallahhhhhhh
off ya ben açık öğretimde okuyodum aynı zamanda.bütünlemeye 2 dersim kalmıştı ama yine kalcam sanırım.
canım sıkıldı yaa bi de sistem değişiyor bu sene kredili sisteme geçiliyor. eğer 2 dersten kalırsam 4 ders almak zorundayım püffff
bende ne güzel itcek diye seviniyodum habire ders artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?