2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Prensez,Nageisa,Mezopotamya ,
kızlar kıyamam ben size ay alıntı yapamadım İnşAllah birrr an önce bulantılarınız geçer neşeli günlere dönersiniz ben de 2 haftamı gurbet ellerde yatağa yapışık geçirdim bilirim unutmayın bu geçici bir dönem,moralinizi yüksek tutun açın komik video izleyin,dergi okuyun kafayı dağıtın..
Ayrıca bulantının olması bebeğin sağlıklı olduğunun bir göstergesiymiş bunu düşünün...Allah'a emanet olun..

laterne seninle sat günlerimiz hemen hemen aynı senin şimdi kaç haftalık oldu doktor bana 9 haftalık dedi bir hafta geç döllenmiş dedi

günaydın kıslar :)
bugün sadece hafif bir bulantı var hiç çıkarmadım.
ama korkarak yiyorum.
yarın doktora gidiyorum
çok merak ediyorum bebeğimi.

günaydın kıslar :)
bugün sadece hafif bir bulantı var hiç çıkarmadım.
ama korkarak yiyorum.
yarın doktora gidiyorum
çok merak ediyorum bebeğimi.

CNM BENDE SABAH KENDİME GÜZEL Bİ EKMEK ARASI YAPTIM SÜT ALDIM İŞE GELİRKEN Bİ GÜZEL BESLENEYİM DEDİM AMA BİTİRMEMLE WC KOŞMAM BİR OLDU YİNE GİTTİM SİMİT YEDİM :d

Günaydın ben geldim...

laterne'cım yazdığını okudum.Maydanoz ve hurmayı biliyordum ama narı hiç duymamıştım.
Dünde nar yedim Allahım yardımcımız olsun,bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah.
İnsan gerçekden çok korkuyor.

Günaydınn Arkadşalarr,,

Serumu neye göre veriyor dr.lar, Kan da değer mi bakıyorlar yada bebeğe mi bakıp karar veriyorlar,

Bende günde 2 kez çıkarıyorum ve halsiz hissediyorum ama multi vitamin içiyorum. Dr. a bir tek folik asit bulantı yaparmı diye sordum oda günaşırı iç dedi, Onun dışında ne yapacak ki olağan durum diye hiç hastaneye gitmeyi düşünmedim ama acaba gitsem mi?

Kızlarrr dün doktorA gittim bebegimi gördüm elleri kolları oynuyordu zibidinin çok tatlıydı

Maşallah allah nazarlardan saklasın.
Bende salı günü gidicem allah nasip kısmet ederse.
Bir yandan ikili test için korkarken diğer yandan bebişimi göreceğim için seviniyorum.
İnşallah bende hayırlı haberlerle geri döneceğim.

Bana doktorum mide bulantım çok olduğu için folik asit mideni dahada yorar dedi ilacımı değiştirdi.
Onun dışında iş yerinde zorlanmıyim diye birde mide bulantısı hapı verdi.
Ama ben henüz kullanmaya başladım,etkisi ne kadar olur bilemiyorum.
Rutin kontrollerin olduğu sırada doktoruna durumu açıklıyabilirsin,oda seni en iyi şekilde yönlendirir bence.

günaydın kızlar,

Doktor ikili için bana ayın 28'ine gün verdi. Ben o tarihte 13+1 oluyorum. Geç değilmi ya. Sinir oldum. Katinacım sen ne zaman gidiyorsun ikiliye. Bu arada nasılsın nasıl gidiyor.

günaydın kızlar,

Doktor ikili için bana ayın 28'ine gün verdi. Ben o tarihte 13+1 oluyorum. Geç değilmi ya. Sinir oldum. Katinacım sen ne zaman gidiyorsun ikiliye. Bu arada nasılsın nasıl gidiyor.

ben iyiyim bugune kadar zorlandım biraz ama bugun iyiyim canım..sen nerelerdesin dilemcim yaa..gözüm arıyo arada gel..yoğunmusun..
hayır bitanem tarihin geç değil 11-14 hafta arası yapılıyo daha zamanı var..canını sıkma..
daha iyi geç olsun canım cinsiyet daha net anlaşılır..ben cumartesi doktorum oradaysa gidicem 12+3 olucak..eğer olmazsa p.tesi gidicem..

İnşallah canım yaa hepimiz güzel haberlerle gelelim.. bende dün korkarak gittim..

Ben iyiyim canım Allaha şükür hiç miğdem bulanmadı. Aksine ilk günden beri acayip iştahım açıldı. Doymak bilmiyorum. Şimdiden 3,5 kilo aldım. Bu gidişe sonum ne olur bilmiyorum vallla. Onun dışında işlerim çok yoğun evet. Yazamaya pek fırsatım olmuyor fakat nisan ve mart annelerini sürekli takipteyim.

CNM BENDE SABAH KENDİME GÜZEL Bİ EKMEK ARASI YAPTIM SÜT ALDIM İŞE GELİRKEN Bİ GÜZEL BESLENEYİM DEDİM AMA BİTİRMEMLE WC KOŞMAM BİR OLDU YİNE GİTTİM SİMİT YEDİM :d

ah canım sorma bende kaç sabahtır sadece simit yiyorum kuru kuru.yatmadan önce süt içiyordum sabah kalkınca süt içerdim bu hafta onlarıda içemiyorum

Herkese günaydınlar mutlu huzrlu sağlıklı rahat neşeli bir gün olsun inşallahhhhhhh

günaydım canım Allah neşemizi sağlığımızı huzurumuzu bozmasın.

Kızlarrr dün doktorA gittim bebegimi gördüm elleri kolları oynuyordu zibidinin çok tatlıydı

ohh ne güzel bende yarın gidicem cok merak ediyorum ne durumda

off ya ben açık öğretimde okuyodum aynı zamanda.bütünlemeye 2 dersim kalmıştı ama yine kalcam sanırım.
canım sıkıldı yaa bi de sistem değişiyor bu sene kredili sisteme geçiliyor. eğer 2 dersten kalırsam 4 ders almak zorundayım püffff
bende ne güzel itcek diye seviniyodum habire ders artıyor

Allah yardımcın olsun özgecim..zorlaştırdılar sınavları maalesef

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun

ikili testi yaklaşan arkadaşlar sizler için dua ediyorum heyecan yapmayın hayırlısıyla hepimiz çok güzel haberler alacağız inşallah

inşallah sıkıntılarımız geçer de keyifli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip eder allah'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…