- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
Arkadaşlar merhaba bende toplamda 1kilo aldım maalesef. Hedefim ilk üç ayı kilo almadan tamamlamaktı ama maalesef 1 kilo aldım bile. Arkadaşlar ben normalde çok yiyen arka arkaya bir sürü şeyler yiyebilen biriydim. Ama hamilelikle birlikte yemek yediğim zaman eritememe gibi bir sorunla karşılaştım. Demin tavuk çorbası içtim 2 tabak (çok sevdiğim için) normalde ksinlikle beni etkilemez hatta hemen eritirim ama hamilelikle birlikte yemek sanki boğazımdaymış gibi hissediyorum ve kolayca eritemiyorum. Sizde de varmı bu durum?
eritmekten kastın ne canım? kabızlık hazımsızlık falan mı var? benimde ilk dönemlerde çok sıkıntım olmuştu ama kabızlıktan yana.
Ben hic yetişemiyorum inanın
Kimse listeye adını yazdırmak istemiyor mu?
Cnm hazımsızlık denebilir kabız değilim şükür her gün giderim wc'ye ama yedikten sonra mide hemen hazmedemiyor sanırsam ve uzun süre yediğim şeyi midemde boğazımda hissediyorum
Arkadaşlar merhaba bende toplamda 1kilo aldım maalesef. Hedefim ilk üç ayı kilo almadan tamamlamaktı ama maalesef 1 kilo aldım bile. Arkadaşlar ben normalde çok yiyen arka arkaya bir sürü şeyler yiyebilen biriydim. Ama hamilelikle birlikte yemek yediğim zaman eritememe gibi bir sorunla karşılaştım. Demin tavuk çorbası içtim 2 tabak (çok sevdiğim için) normalde ksinlikle beni etkilemez hatta hemen eritirim ama hamilelikle birlikte yemek sanki boğazımdaymış gibi hissediyorum ve kolayca eritemiyorum. Sizde de varmı bu durum?
Cnm hazımsızlık denebilir kabız değilim şükür her gün giderim wc'ye ama yedikten sonra mide hemen hazmedemiyor sanırsam ve uzun süre yediğim şeyi midemde boğazımda hissediyorum
Liste nedir?
Ben bir haftadır ancak aktif olarak giriyorum ama çok fayda gördüm çok keyif aldım arkadaşlarla paylaşımdan. Size de teşekkür ederim forum için.
Ben hic yetişemiyorum inanın
Kimse listeye adını yazdırmak istemiyor mu?
Topic in ilk sayfasında annenin yası yaşadığı sehir bat ve sat tarihlerinin olduğu liste
Aslında kilo da eklemek istiyordum ama bakıyorum siZler hamile iken bile benden zayıfsiniz.;( ama ister iseniz eklerim
Bu arada ikili testler sonucunda cinsiyetler belirlenecek insaallah .. Laterna kardesime kız olabilir demiş listeye eklemedim kesin olanı Allah bilir gerçi bı daha ki ultrasona belki daha belirgin olur
Benim 1 kızım var 5,5 yasında Nisan annesi olurum diye cok umitle idim nasip olmadı liste yapmıştım sonrasında aranızda Nisan annesi olmayan bı ben kaldım bazen gülümseyerek bazen kıyamam ya diyerek okuyorum yazdıklarınızı
Mide bulantilari ha gayret yakında geçecek insaallah ... Bu arada ben esime cok eziyet etmiştim hamile iken tekrar hamile kalırım diye ödü patlıyor 9 ay çekilir mı ? Yandık anam ki ne yandık diye gerçi ben 8. Ay dogum yaptım 1 ay da Rabbim acıdı adamcagiza Erkeenden kurtuldu
Mezopotamya'cım yeni girdim k.bakma nasılsın? nasıl oldun? İşe başladın mı ?
Ben serumu yediğim günden bu yana çok şükür biraz daha iyiyim.Hiç değilse (midem ağzımda denilen o his) az biraz geçmiş durumda.Ancak hala doğru dürüst beslenmiyorum,canım yemek istemiyor.
Sen de çok sulu şeyler yememeye dikkat et canım.Çorba filan yerine kuru şeyler yemeye çalış ekmek arası gibi.Bir de yemek yerken su içme.
Umarım iyisindir canım,geçmiştir kötü günler...
Çok şükür,Allah'ın izniyle bende Nisan annesi olacağım inşallah.
merhabaa hanımlar
eğer bebeğim aceleci dawranmassaa bende nisan annesi olacağım inş
slm hanımlarrr bende nisan annesi olucam inşaallah aranıza yeni katıldım...
hoş geldiniz kızlarbebişleriniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah
Kızlar bende uzun süredir giremedim ne çok yazılmış ancak son 3 sayfaya bakabildim bende hala hasta gibi olan tek ben kaldım sanıyordum meğer benim gibi hememn hemen herkes sürekli hasta hali tuhaf geliyor bende evde yalnızım çalışmıyorum ailem başka şehirde eşim sağolsun çok yardımcı oluyor ama zor geçiyor bende nerdeyse yaklaşık 2 aydır aynı koltukda yaşar oldum bulantı yaznma hazımsızlık yaşamak zor ben tam 3 aylık yeni oldum ama gecmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?