Yaşasınnnnnn 10. Haftaya girdim bugün ben çok mutluyum :) allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah. Biz burda hamilelik günlüğünde hergün farklı gelişmeler yazıyor ya onu eşime kopyalayıp maıl atıyorum her sabah resmi değiştiğinde de gönderiyorum çok seviniyoruz :) ne güzel bir uygulama böyle:) 5 gün sonr abebeğimi görcem çok heyecanlıyım. Ilk kez bundan sonra onunla ve benimle hep ilgilenecek doktor ile tanışacağız allah kısmet ederse. ))
Allah yardımcın olsun özgecim..zorlaştırdılar sınavları maalesef
Yaşasınnnnnn 10. Haftaya girdim bugün ben çok mutluyum :) allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah. Biz burda hamilelik günlüğünde hergün farklı gelişmeler yazıyor ya onu eşime kopyalayıp maıl atıyorum her sabah resmi değiştiğinde de gönderiyorum çok seviniyoruz :) ne güzel bir uygulama böyle:) 5 gün sonr abebeğimi görcem çok heyecanlıyım. Ilk kez bundan sonra onunla ve benimle hep ilgilenecek doktor ile tanışacağız allah kısmet ederse. ))
evet ya herşeyi arap saçına çevirdiler.
ya bi de şimdi internetten doğum izninin uzatılmasına bakıyorudm.4 aydan 6 aya uzatılcakmış.
eylül ayında meclis acılınca netleşcek falan yazıyor ama daha bişey yok.
onunla ilgili bişey okursak birbirimizi haberdar edelim.
ya bi de şimdi internetten doğum izninin uzatılmasına bakıyorudm.4 aydan 6 aya uzatılcakmış.
ikili test yaptıran var mı arkadaşlar nasıl yapıolrlar merak ediyorum bende iki hafta sonra gidicem bakalım geçen hafta kalp atışlarını dinledik çok güzeldi ya minicik böle pıt pıt
nice 10 haftalara sağlıkla büyüt içindeki mucizeyi canım benimm..
Ben henüz yaptırmadım,haftaya salı yaptırıcam kısmetse.
Ultrasondan ölçüm yapıyormuş doktor,laterne arkadaşımız gitti.
Çok şükür sorunsuz atlattı darısı başımıza.
Nice nice 10. haftalara canım.Sizin heyecanınıza bayılıyorum :)
Benim hiç aklıma gelmedi eşimle paylaşmak.Bende mail atıcam şimdi.
Babamızda görsünde sevinsin :) Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
amin inş artık en yaptırınca nasıl olduğunu anlatırsın bize
canım benim sağol eksik olma inşallah hepimize evet yaaa her sabah benden haber bekler yemez içmez işe başlamadan hemen at ta aklım kalıyor diyor yazık yaaa. işte açıp size günaydın mesajı attığımda ona da göndriyorum
Tabiyki canım,mutlaka yazarım.
Salı 16:45 de randevum ama muhtemelen tüm gün işe gelmicem.
Çarşamba işe geldiğimde yazarım.İnşallah hepimiz sorunsuz olarak atlatırız,mutlu çıkarız hastaneden.
İnsan düşündükçe hem korkuyor,hemde tarih biran önce gelsin istiyor.
cnm zaten gitme işe kanunda ayda bir gün kontrol iznimiz var haberin olsun
Ne kadar güzel ya:)
Senin anlatım şeklinde çok hoş insanı gülümsetiyor:)
Bende şimdi mail attım kocişime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?