2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yaşasınnnnnn 10. Haftaya girdim bugün ben çok mutluyum :) allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah. Biz burda hamilelik günlüğünde hergün farklı gelişmeler yazıyor ya onu eşime kopyalayıp maıl atıyorum her sabah resmi değiştiğinde de gönderiyorum çok seviniyoruz :) ne güzel bir uygulama böyle:) 5 gün sonr abebeğimi görcem çok heyecanlıyım. Ilk kez bundan sonra onunla ve benimle hep ilgilenecek doktor ile tanışacağız allah kısmet ederse. ))

nice 10 haftalara sağlıkla büyüt içindeki mucizeyi canım benimm..

Allah yardımcın olsun özgecim..zorlaştırdılar sınavları maalesef

evet ya herşeyi arap saçına çevirdiler.
ya bi de şimdi internetten doğum izninin uzatılmasına bakıyorudm.4 aydan 6 aya uzatılcakmış.
eylül ayında meclis acılınca netleşcek falan yazıyor ama daha bişey yok.
onunla ilgili bişey okursak birbirimizi haberdar edelim.

ikili test yaptıran var mı arkadaşlar nasıl yapıolrlar merak ediyorum bende iki hafta sonra gidicem bakalım geçen hafta kalp atışlarını dinledik çok güzeldi ya minicik böle pıt pıt

Nice nice 10. haftalara canım.Sizin heyecanınıza bayılıyorum :)
Benim hiç aklıma gelmedi eşimle paylaşmak.Bende mail atıcam şimdi.
Babamızda görsünde sevinsin :) Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

6 aya uzatıldığında yanılmıyorsam aynı pozisyon garantisi olmucakmış.
Farklı pozisyonda çalışmaya devam edilebilirmiş.
Hakkımızda hayırlısı.Bende şimdilik 4 ay olmuyacağım için zaten alınacak olan muhasebe elemanının arayışları hızlandırıldı şükür.

ayyyyy ne güzel olur var ya mimişlerimizle daha çok vakit geçirebiliriz inşallah olur da yazık onlar süt bekler ilgi bekler :)

ikili test yaptıran var mı arkadaşlar nasıl yapıolrlar merak ediyorum bende iki hafta sonra gidicem bakalım geçen hafta kalp atışlarını dinledik çok güzeldi ya minicik böle pıt pıt

Ben henüz yaptırmadım,haftaya salı yaptırıcam kısmetse.
Ultrasondan ölçüm yapıyormuş doktor,laterne arkadaşımız gitti.
Çok şükür sorunsuz atlattı darısı başımıza.

canım benim sağol eksik olma inşallah hepimize evet yaaa her sabah benden haber bekler yemez içmez işe başlamadan hemen at ta aklım kalıyor diyor yazık yaaa. işte açıp size günaydın mesajı attığımda ona da göndriyorum

amin inş artık en yaptırınca nasıl olduğunu anlatırsın bize

Tabiyki canım,mutlaka yazarım.
Salı 16:45 de randevum ama muhtemelen tüm gün işe gelmicem.
Çarşamba işe geldiğimde yazarım.İnşallah hepimiz sorunsuz olarak atlatırız,mutlu çıkarız hastaneden.
İnsan düşündükçe hem korkuyor,hemde tarih biran önce gelsin istiyor.

Ne kadar güzel ya:)
Senin anlatım şeklinde çok hoş insanı gülümsetiyor:)
Bende şimdi mail attım kocişime :)

Merhaba Nazcım,

Bende az önce aradım Leyla hn.ı , ben çok kusuyorum doktorumm napcaz dedim :) Güldü tam bir gebelik belirtisi dedi.
Peki çok fazla beslenemiyorum bebekte sorun olmaz dimi dedim hayır bebek açısından sorun yok dedi. Ve eğer çok halsiz kalırsan serum takarız dedi. Oda su veriyorlarmış vücuda hastalar bir anda iyi hissediyor naptınız çok iyi geldi diyor ama biz sadece vücudun su ihtiyacını karşılıyoruz dedi. Banada suyu bir saatte bir bardağı yayarak iç dedi lıkır lıkır bir anda içme diyor...

İçim rahatladı en azından bebek için sorun yok bende kendimi güçsüz bırakmamak için yudum yudum su içicem :)))

Seninde kontrolün iyi geçer inşallah ,

cnm zaten gitme işe kanunda ayda bir gün kontrol iznimiz var haberin olsun

Bu inşallah bize denk gelirr, ne süper olur ya , ben hamile kalmadan öncede okumuştum bu haberi oo iyiki bebek yapmamışım daha demiştim o zaman :))

cnm zaten gitme işe kanunda ayda bir gün kontrol iznimiz var haberin olsun

Benim izin konusunda çok şükür sorunum olmuyor canım.
Müdürüm en baştan söyledi izni hiç sıkıntı yapma diye.
İşlerim biraz yoğun gelirsem onsan sebep gelirim,sonra randevu saatine yakın çıkarım.
Zaten hastane işime daha yakın,10 dkda motorla karşıya geçicem o kadar.
Artık bakalım hayırlısı.

arkadaşlar bebeği hiç rüyanızda görüyormusunuz ben geçen gün gördüm böyle kıvırcık saçları vardı benim gibi sarışındı kucağıma almışım ama baya büyümüş haliydi galiba erkekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…