2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayyyyy ne güzel olur var ya mimişlerimizle daha çok vakit geçirebiliriz inşallah olur da yazık onlar süt bekler ilgi bekler :)

evet canım inşllah kabul edilir.süt iznide değişcekmiş bu tasarıyla.biz doğum yapıncaya kadar kabul edilir inş.

Bu inşallah bize denk gelirr, ne süper olur ya , ben hamile kalmadan öncede okumuştum bu haberi oo iyiki bebek yapmamışım daha demiştim o zaman :))

inşallah canım

Canım bir problem olmaz normaldir dediğine çok sevindim. İnşallah geçecek bu günler Allahın izni ile. Bebek anneden alacağı herşeyi alıyormuş zaten biz kendimiz için yiyip içiyormuşuz bazı şeyleri hiç merak etme. Suya biz de dikkat edelim yavaş yavaş içmeye sağol. İnşallah canım çok sağol. Mutlaka yazarım gelince doktorumuz aynı olduğu için sana ne dedi bana ne dedi laflarız :) güzel oldu böyle sayende ben de o doktoru seçtim.

çok tşk canım ben de senin yazdıklarını keyifle okuyorum.

Teşekkürler canım

Allah hayırlara çıkarsın canım.
Ben hiç rüyamda görmedim.

kız ağzından bal damlıyor ALLAH RAZI OLSUN bilgilendirdin. Yaaaa buarada yasal bişeyler kaçırmıyoruz dimi yaaa ben resmi hiçbir kurumla birşey yapmadım birara hamile olduğumuzu bildirmemiz lazım vs bişeyler duymuştum aranızda yapan var mı vallahi canımızla uğraşmaktan kaçırmayalım da

cnm zaten gitme işe kanunda ayda bir gün kontrol iznimiz var haberin olsun

walla ben bi tek sağlık ocağına gittim çünkü hamilelik olunca gel demişlerdi ondan başka bir yerede gitmedim bide bazıları hamilelik sigortası yaptırıyormuş onu duydum hatta birisi öyle doğumu bedavaya getirmiş hemde özel hastanede ama hiç araştırmadım

ayyyy Allah gönlüne göre versin canım ne güzel bir rüyaymış. Ben malesef henüz görmedim. benim de çok saçma rüyalarım oluyor kendimi gençkız olarak görüyorum falan arkadaşlarım varmış falan onlarla gezip tozarken. HA AHA AHA AHA Bilinçaltı işte şimdi hernekadar 37 yaşında olsam da henüz anne baba olmadığımız için sorumluluk yoktu ya ne de olsa rahattık şimdi herhalde bir daha yapamayacağım şeyleri mi görüyorum ne yapıyorum çok komik :)

zaten insan korktuğu yada olmasını istediği şeyleri görürmüş rüyasında bende bazen saçma sapan şeyler görüyorum eşim beni aldatırmış bi gün adama uyku sersemi saldırmazsam iyidir

sağol canım bi araştırmaya çalışayım. Sağlık ocağına gitmenin süresi var mı ?

:):)

Hahaha çok hoşsun ya.
Çok neşelisiniz eşinde sende.En azından yazdıklarından ben onu çıkarıyorum.
Bebişinizi ilk kucağınıza aldığınızda görmek isterdim halinizi:)

ha aha ha ha :) çok haklısın ben de gördüm geçengün böyle bir kabus iki tane turist kız vardı eşim anolara sarılmış falan Ayyy Allah korusun bir uyandım sabah o da tam benim karnımı (bebeği) öpüyormuş. Ayyy ne sevindim kabus olduğunu anlayınca bi de bebeği öperken görünce :) Bazen bebeği unutuyorum ben uyanınca diyorum ki hani öyle olur ya insan ''Lan güzel birşey vardı neydi'' diyorum kendi kendime uyku sersemi sonra hatırlıyorum bebeği gülüyorum :) Artık nasıl uyuyup nasıl rüyalar görüyorsam tamamen kopuyorum hayattan sanki tövbe yarabbim.

zaten insan korktuğu yada olmasını istediği şeyleri görürmüş rüyasında bende bazen saçma sapan şeyler görüyorum eşim beni aldatırmış bi gün adama uyku sersemi saldırmazsam iyidir

walla ne kadar erken gidersen o kadar iyi bazen test falan isteyebilirler form dolduruyorlar aşı takibi için falan geç kalma

Benide aradılar sağlık ocağından.
Hamile misiniz diye sordular evet dedim.
Kaydımı aldılar.Bende şaşırdım nerden biliyorlar diye.
Ama onun dışında aramadılar bende uğramadım.
Şimdi gitmem mi gerekiyor yoksa ararlar mı?

kızlar bayadır gelemiyordum foruma, yeni katılan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun, ben ikili testimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı :))benim kanda düşüklük çıktı ama sorun değil o sanırım :)
bu arada ilk defa bebeği gömek çok heycan vericiydi kızlar, parmaklarına kadar herşeyi oluşmuş yavrumun :)) önce zıplamaya başladı, kafayı resmen bize çevirdi, sanki biize baktı , sonra parmağını eme eme uyudu, ben ilk defa kendimi anne gibi hissetmeye başladım

Aynene benide aradılar , ama yanlış sağlık merkezi aradı :))) Sizin kendi sağlık merkezinize yönlendiriyorum dedi. Onlar arayacaklar ve bir gün oraya uğramalısınız dedi. Doğumdan sonrada takip için gerekliymiş.

Hahahahah :) O tarz rüyalar bazen bende görüyorum.
Tam kabus.Eşim güya beni istemiyormuş ama ben peşinden koşturuyorum:)
Sonra uyanıyorum,bakıyorum eşim bana sarılmış,(sarılmadan uyuyamıyor) mışıl mışıl uyuyor ohh bee diyorum :)
Eşim her akşam dua okuyor bebeğimiz için,sonrada karnıma doğru üflüyor:)
Hayatım ne yapıyorsun dedim ilk yaptığında.Bebeğimize nazar değmesin diye dua okudum üflüyorum dedi.
Beni aldı bir gülmek :) Her akşam yatağımızda uyumadan aynı şeyi yapıyor:):)

Bebeğinin keyfi yerinde Maşallahh,

Sizler böyle yazdıkça ben 8 ekimi nasıl beklicem ama yaa.. Parmak emme pozisyonlarına geçtiler demek ne güzel ,
Ben seviyorum konuşuyorum ama acaba hisseder mi beni diye düşünüyorum

:))) Bebeğe dua okuma olayı çok güzel , Benimki henüz bana okuyup üflüyor bulantılarım geçsin diye:))) Malum oda etkileniyor ne çabuk biterse o kadar bebeğe odaklanıcaz

Son düzenleme:

Bizde eşimle nikah işlemleri sırasında hep yan yana olalım ayrı işlem yaptırmayalım diye,bizim oranın sağlık merkezine gittik.
Burda mı oturcaksınız dediler evet dedik.İkimizde kaydı bizim oradakine aldırdık:):)
Ama eşimin olduğu yerde oturuyoruz ve sağlık merkezinin orda olması gerekiyor.
En iyisi haftaya salı sağlık ocağınada bir uğrayayım oda aradan çıksın.

:))) Bebeğe dua okuma olayı çok güzel , Benimki henüz bana okuyup üflüyor bulantılarım geçsin diye:))) Malum oda etkileniyor ne çabuk biterse o kadar bebeğe odaklanıcaz

:):)

Benimde çok hoşuma gitti ilk yaptığında :)
Bende okuyorum ama üflemiyorum :):)
Bazende eşim fıstığım dua okudun dimi diye beni uyarıyor çok tatlı oluyor o zaman :):)
Kıyamam ya eşinde haklı ne yapsın seninle birlikde oda üzülüyor.

Oyy kıyamam ya okurken gözlerim dolu dolu oldu.
Allahım hayırlısıyla bizede mutlu haberler vermeyi nasip etsin.
Benim ikili testimde haftaya salı ve çok korkuyorum
Kandaki düşüklük çok önemli değil diye biliyorum bende,sonralarında hala aynıysa kan ilacı veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…