- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
ayyyyy ne güzel olur var ya mimişlerimizle daha çok vakit geçirebiliriz inşallah olur da yazık onlar süt bekler ilgi bekler :)
Bu inşallah bize denk gelirr, ne süper olur ya , ben hamile kalmadan öncede okumuştum bu haberi oo iyiki bebek yapmamışım daha demiştim o zaman :))
Merhaba Nazcım,
Bende az önce aradım Leyla hn.ı , ben çok kusuyorum doktorumm napcaz dedim :) Güldü tam bir gebelik belirtisi dedi.
Peki çok fazla beslenemiyorum bebekte sorun olmaz dimi dedim hayır bebek açısından sorun yok dedi. Ve eğer çok halsiz kalırsan serum takarız dedi. Oda su veriyorlarmış vücuda hastalar bir anda iyi hissediyor naptınız çok iyi geldi diyor ama biz sadece vücudun su ihtiyacını karşılıyoruz dedi. Banada suyu bir saatte bir bardağı yayarak iç dedi lıkır lıkır bir anda içme diyor...
İçim rahatladı en azından bebek için sorun yok bende kendimi güçsüz bırakmamak için yudum yudum su içicem :)))
Seninde kontrolün iyi geçer inşallah ,
çok tşk canım ben de senin yazdıklarını keyifle okuyorum.
arkadaşlar bebeği hiç rüyanızda görüyormusunuz ben geçen gün gördüm böyle kıvırcık saçları vardı benim gibi sarışındı kucağıma almışım ama baya büyümüş haliydi galiba erkekti
cnm zaten gitme işe kanunda ayda bir gün kontrol iznimiz var haberin olsun
kız ağzından bal damlıyor ALLAH RAZI OLSUN bilgilendirdin. Yaaaa buarada yasal bişeyler kaçırmıyoruz dimi yaaa ben resmi hiçbir kurumla birşey yapmadım birara hamile olduğumuzu bildirmemiz lazım vs bişeyler duymuştum aranızda yapan var mı vallahi canımızla uğraşmaktan kaçırmayalım da
arkadaşlar bebeği hiç rüyanızda görüyormusunuz ben geçen gün gördüm böyle kıvırcık saçları vardı benim gibi sarışındı kucağıma almışım ama baya büyümüş haliydi galiba erkekti
ayyyy Allah gönlüne göre versin canım ne güzel bir rüyaymış. Ben malesef henüz görmedim.benim de çok saçma rüyalarım oluyor kendimi gençkız olarak görüyorum falan arkadaşlarım varmış falan onlarla gezip tozarken. HA AHA AHA AHA Bilinçaltı işte şimdi hernekadar 37 yaşında olsam da henüz anne baba olmadığımız için sorumluluk yoktu ya ne de olsa rahattık şimdi herhalde bir daha yapamayacağım şeyleri mi görüyorum ne yapıyorum çok komik :)
walla ben bi tek sağlık ocağına gittim çünkü hamilelik olunca gel demişlerdi ondan başka bir yerede gitmedim bide bazıları hamilelik sigortası yaptırıyormuş onu duydum hatta birisi öyle doğumu bedavaya getirmiş hemde özel hastanede ama hiç araştırmadım
sağol canım bi araştırmaya çalışayım. Sağlık ocağına gitmenin süresi var mı ?
ayyyy Allah gönlüne göre versin canım ne güzel bir rüyaymış. Ben malesef henüz görmedim.benim de çok saçma rüyalarım oluyor kendimi gençkız olarak görüyorum falan arkadaşlarım varmış falan onlarla gezip tozarken. HA AHA AHA AHA Bilinçaltı işte şimdi hernekadar 37 yaşında olsam da henüz anne baba olmadığımız için sorumluluk yoktu ya ne de olsa rahattık şimdi herhalde bir daha yapamayacağım şeyleri mi görüyorum ne yapıyorum çok komik :)
zaten insan korktuğu yada olmasını istediği şeyleri görürmüş rüyasında bende bazen saçma sapan şeyler görüyorum eşim beni aldatırmış bi gün adama uyku sersemi saldırmazsam iyidir
walla ne kadar erken gidersen o kadar iyi bazen test falan isteyebilirler form dolduruyorlar aşı takibi için falan geç kalma
Benide aradılar sağlık ocağından.
Hamile misiniz diye sordular evet dedim.
Kaydımı aldılar.Bende şaşırdım nerden biliyorlar diye.
Ama onun dışında aramadılar bende uğramadım.
Şimdi gitmem mi gerekiyor yoksa ararlar mı?
ha aha ha ha :) çok haklısın ben de gördüm geçengün böyle bir kabus iki tane turist kız vardı eşim anolara sarılmış falan Ayyy Allah korusun bir uyandım sabah o da tam benim karnımı (bebeği) öpüyormuş. Ayyy ne sevindim kabus olduğunu anlayınca bi de bebeği öperken görünce :) Bazen bebeği unutuyorum ben uyanınca diyorum ki hani öyle olur ya insan ''Lan güzel birşey vardı neydi'' diyorum kendi kendime uyku sersemi sonra hatırlıyorum bebeği gülüyorum :) Artık nasıl uyuyup nasıl rüyalar görüyorsam tamamen kopuyorum hayattan sanki tövbe yarabbim.
kızlar bayadır gelemiyordum foruma, yeni katılan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun, ben ikili testimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı :))benim kanda düşüklük çıktı ama sorun değil o sanırım :)
bu arada ilk defa bebeği gömek çok heycan vericiydi kızlar, parmaklarına kadar herşeyi oluşmuş yavrumun :)) önce zıplamaya başladı, kafayı resmen bize çevirdi, sanki biize baktı , sonra parmağını eme eme uyudu, ben ilk defa kendimi anne gibi hissetmeye başladım
Hahahahah :) O tarz rüyalar bazen bende görüyorum.
Tam kabus.Eşim güya beni istemiyormuş ama ben peşinden koşturuyorum:)
Sonra uyanıyorum,bakıyorum eşim bana sarılmış,(sarılmadan uyuyamıyor) mışıl mışıl uyuyor ohh bee diyorum :)
Eşim her akşam dua okuyor bebeğimiz için,sonrada karnıma doğru üflüyor:)
Hayatım ne yapıyorsun dedim ilk yaptığında.Bebeğimize nazar değmesin diye dua okudum üflüyorum dedi.
Beni aldı bir gülmek :) Her akşam yatağımızda uyumadan aynı şeyi yapıyor:):)
Aynene benide aradılar , ama yanlış sağlık merkezi aradı :))) Sizin kendi sağlık merkezinize yönlendiriyorum dedi. Onlar arayacaklar ve bir gün oraya uğramalısınız dedi. Doğumdan sonrada takip için gerekliymiş.
:))) Bebeğe dua okuma olayı çok güzel , Benimki henüz bana okuyup üflüyor bulantılarım geçsin diye:))) Malum oda etkileniyor ne çabuk biterse o kadar bebeğe odaklanıcaz
kızlar bayadır gelemiyordum foruma, yeni katılan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun, ben ikili testimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı :))benim kanda düşüklük çıktı ama sorun değil o sanırım :)
bu arada ilk defa bebeği gömek çok heycan vericiydi kızlar, parmaklarına kadar herşeyi oluşmuş yavrumun :)) önce zıplamaya başladı, kafayı resmen bize çevirdi, sanki biize baktı , sonra parmağını eme eme uyudu, ben ilk defa kendimi anne gibi hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?