selam kızlar bende allahın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah benım bebegım 9 yıl sonra tup bebek yontemıyle rabbımın hedıyesı oldu sat 31 hazıran yumurta toplaması 18 temmuz transfer 24 temmuzda gerceklestı cok sukur.suan 11 haftanın ıcındeyım yanı 10+6 gunluk hamıleyım sımdı merak edıyorum 11 hafatlıkmı sayılıyorum yoksa 12 haftalıkmı hesaplayacam haftaya bende ıkılı test ıcın randevua aldım ınsallh saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı bu arada muhtemel dogum tarıhı 11 nısan 2013 allh hepımızı kavustursun saglıkla sıhatle bebeklerımıze
Ayyy ne guzel yaa kocalariniz yaninizda..
Ben 1aydir ayriyim esimden.. Her gece telefon acar dualarimizi okur ufler ordan bizim icin..
Biz iki yili geckin suredir bekliyorduk yavrumuzu.. Mucize oldu bizim icin.. Coook kiymetli.. Rabbim saglikla kucaklarimiza almak nasip etsin..
Bugun aksam ustu bende gidiyorum insallah kontrole.. En son gittigimde sadece kafasi cok belirgindi kolu bacagi yoktu ve hareket etmiyordu.. Cok heyecanliyim nasil gorecegim bakalim.. 11+6 bugun.. 12. Haftayi bitirdik sayilir.. Cok sukur..
selam kızlar bende allahın ıznıyle nısan annesı olacam ınsallah benım bebegım 9 yıl sonra tup bebek yontemıyle rabbımın hedıyesı oldu sat 31 hazıran yumurta toplaması 18 temmuz transfer 24 temmuzda gerceklestı cok sukur.suan 11 haftanın ıcındeyım yanı 10+6 gunluk hamıleyım sımdı merak edıyorum 11 hafatlıkmı sayılıyorum yoksa 12 haftalıkmı hesaplayacam haftaya bende ıkılı test ıcın randevua aldım ınsallh saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı bu arada muhtemel dogum tarıhı 11 nısan 2013 allh hepımızı kavustursun saglıkla sıhatle bebeklerımıze
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün.
11. haftanın içindesin şu anda.Maşallah allah nazarlardan saklasın.
Oyy kıyamam ya okurken gözlerim dolu dolu oldu.
Allahım hayırlısıyla bizede mutlu haberler vermeyi nasip etsin.
Benim ikili testimde haftaya salı ve çok korkuyorum
Kandaki düşüklük çok önemli değil diye biliyorum bende,sonralarında hala aynıysa kan ilacı veriyorlar.
cok güzel bir öğle yemeği yedim inşallah bişey olmaz. 300gr dan fazla yoğurt yedim ilk defa bu hafta.
inşallah sizinde öğle yemeğiniz güzel gecer.
Oy oy kıyamam.
Allahım hayırlısıyla eşine sonrada sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
İkili testi yaptırdın mı?
Bende bebişimi son gördüğümde kafası baya belirgindi,bacaklarınıda net gördük.
Hatta doktorum hareketlenmiş dedi:) Bende haftaya salıyı iple çekiyorum.
kızlaaaar dün bebeğimiii gördüüm :) o beş parmağına kurban olurum onun kıpır kıpırdı:) ikili testimizi yaptırdık Allaha şükür herşey yolunda .. Ama kan tahlil sonuçları 5 gün sonra gelicek dediler.. bide bizim bebiş 1 hafta önden gidiyor sanırım mart annesi olucam 26 martı gösteriyor. doktorum doğum tarihini baştan konuşmak lazım dedi.. Sağlıklı olsunda . Cinsiyetinide göstermedi bizim yaramaz öğrenemedik bidahaki randevuda artık görürüz inş... Allahım hepimizin bebişlerini sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah ....
Benide aradılar sağlık ocağından.
Hamile misiniz diye sordular evet dedim.
Kaydımı aldılar.Bende şaşırdım nerden biliyorlar diye.
Ama onun dışında aramadılar bende uğramadım.
Şimdi gitmem mi gerekiyor yoksa ararlar mı?
kızlar bayadır gelemiyordum foruma, yeni katılan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun, ben ikili testimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı :))benim kanda düşüklük çıktı ama sorun değil o sanırım :)
bu arada ilk defa bebeği gömek çok heycan vericiydi kızlar, parmaklarına kadar herşeyi oluşmuş yavrumun :)) önce zıplamaya başladı, kafayı resmen bize çevirdi, sanki biize baktı , sonra parmağını eme eme uyudu, ben ilk defa kendimi anne gibi hissetmeye başladım
aman maşallah diyim nazar değmesin dilini ısır özgecim..alsın bol bol annişden kalsiyum..
eğer numarası varsa bir ara gitmen gerekiyorsa yada yakınsa bi git uğra doktorda çok ilgiliydi bizim herşeyi anlattı izah etti şöle yap böle yap şunu ye die
Amiiiinnn.. Coook tesekkur ederim canim..
Ben ankarada yasiyorum ama hamileligimin basinda kanamam oldu ve dusuk riskim vardi.. Doktor yatak istirahati verdi o nedenle su an Adapazarinda ailemin yanindayim. Burda bir doktora gittim 24une randevu verdi ikili icin ama 180tl de fiyat cikardi hastane ki tanidik oldugumuz icinmis bu rakam.. Yuhhh dedim.. Simdi dogumevinde bir tanidik bulduk.. Ona gidecegim danisacagim.. Eger ordada yapiliyorsa vermeyecegim o parayi hastaneye.. Ankaradaki doktorum ayni test icin 30 tl fark istiyor aradaki resmen ucurum.. Ama iste bakalim nasil olcak.. Bugun ya da mecbur pazartesiye kalcak.. Ankaraya da ekimin ilk haftasi donecegim.. İkili zamani geciyor.. O nedenle mecbur burda olacak..
inşallah alllah hepimize hayırlı habeler verir, kan hapına başlattı doktor, bulantılarım çok yoğun olduğu zamanlarda iyi beslenemedim, hoş hala çok iyi beslenemiyorum ama iki hafta önceye göre farklıyım baya ,bu arada ben 1 kilo almışım , göbiş çıkmaya başlıyor:))
ersnıl cok tesekur ederım canım ınsallah hepımız saglıkla sıhatle bebeklerımızı kucagımıza alırız rabbım kımsenın emegını bosa saymasın nazarlardan korusun hepımızı
kızlar merhaba ben de nisan annesi adayayıyım. benim bu 2. gebeliğim ama ilk gebeliğim 8. haftada bebeğimin kalp atışlarını duyamama sebebiyle düşükle sonuçlandı.
şimdiki gebeliğim tüp bebek yöntemiyle oldu. 3. gün embriyo tranferi oldu. inşallah ikizlerim olacak.
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat ve afiyet versin.
inşallah kucağımıza almayı hayırlı bir şekilde büyütmeyi
ve en önemlisi onların mutlu anlarına şahit olmayı hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?