hoş geldiniz kızlarbebişleriniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah
Herkese merhaba
Ben bugün hiç yazamadım ama yazışmaları arada okudum. Maşallah günden güne daha iyi oluyoruz. Haftalar ilerledikçe sıkıntılar bitip yerini heyecanlara ümitlere bırakıyor.
İkili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum. Allah haftası henüz dolmayan bizlere de iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Ben de merakla ikili testi yaptıracağım günü bekliyorum. Doktorum tarih vermediği için kendim takip ediyorum ve hangi test kaçıncı haftada yapılır sorusuna iyi bir cevap buldum. SAT girdiğinizde gayet açıklayıcı bir liste dökümü çıkartıyor. Tarih aralığında uygun zamanı seçip randevumu ona göre alacağım.
Hamilelik Takvimi, Gebelik Takvimi Hesaplama, Hamilelik Hesab
Umarım sizinde işinize yarar.
ayy çok teşekkürlerİnş-ALLAH sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
bu arada mide bulantısının olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diye yazmış bi arkadaşım da , ben mide bulantısı ne hiç bilmedim çok şükür bin şüküryani şimdi bebeğim sağlıksız mı
inş-ALLAH bulantısı olan arkadaşlarımında hemencecik geçer bi ohh çekerler
herkese merhaba
ben bugün hiç yazamadım ama yazışmaları arada okudum. Maşallah günden güne daha iyi oluyoruz. Haftalar ilerledikçe sıkıntılar bitip yerini heyecanlara ümitlere bırakıyor.
Ikili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum. Allah haftası henüz dolmayan bizlere de iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Ben de merakla ikili testi yaptıracağım günü bekliyorum. Doktorum tarih vermediği için kendim takip ediyorum ve hangi test kaçıncı haftada yapılır sorusuna iyi bir cevap buldum. Sat girdiğinizde gayet açıklayıcı bir liste dökümü çıkartıyor. Tarih aralığında uygun zamanı seçip randevumu ona göre alacağım.
hamilelik takvimi, gebelik takvimi hesaplama, hamilelik hesab
umarım sizinde işinize yarar.
bende bugün midem iyi diyordum yine karışmaya başladı 10+2 gündeyim, bulantı hapını içiyim en iyisi yoksa ekmek yemekten kilo alıcam
limon, ekşi elma, mandalina hayatım bunlardan ibaret tatlı görmeye bile dayanamıyorummmm
ankaradan sevgilerrr
Oyy yaa resmen içimi rahatlattın.
Bugun benim hiç mide bulantım olmadı.
İlk başlarla çok yoğundu nerdeyse 3 öğün.
Sonra iki öğün oldu.
Dün gece oldu.
Ama bugun hiç olmadı.
Bende bebeğime bir şey mi oldu diye endişeleniyordum.
Söylemesi ayıp lavaboda sürekli acaba kan var mı diye bakıyorum.
Paranoyak oldum yaa
Oyy yaa resmen içimi rahatlattın.
Bugun benim hiç mide bulantım olmadı.
İlk başlarla çok yoğundu nerdeyse 3 öğün.
Sonra iki öğün oldu.
Dün gece oldu.
Ama bugun hiç olmadı.
Bende bebeğime bir şey mi oldu diye endişeleniyordum.
Söylemesi ayıp lavaboda sürekli acaba kan var mı diye bakıyorum.
Paranoyak oldum yaa
bende bugün midem iyi diyordum yine karışmaya başladı 10+2 gündeyim, bulantı hapını içiyim en iyisi yoksa ekmek yemekten kilo alıcam
limon, ekşi elma, mandalina hayatım bunlardan ibaret tatlı görmeye bile dayanamıyorummmm
ankaradan sevgilerrr
Bende senin gibi tatlı görmeyede içmeyede dayanamıyorum.
Bugun yine hep ekşi şeyler tükettim.
Mide bulantım var ama önceki gibi çıkarma boyutunda değil.
Bakalım akşama doğru ne olcak.
ayy çok teşekkürlerİnş-ALLAH sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
bu arada mide bulantısının olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diye yazmış bi arkadaşım da , ben mide bulantısı ne hiç bilmedim çok şükür bin şüküryani şimdi bebeğim sağlıksız mı
inş-ALLAH bulantısı olan arkadaşlarımında hemencecik geçer bi ohh çekerler
Bende senin gibi tatlı görmeyede içmeyede dayanamıyorum.
Bugun yine hep ekşi şeyler tükettim.
Mide bulantım var ama önceki gibi çıkarma boyutunda değil.
Bakalım akşama doğru ne olcak.
Birde ben bugun hiç doymuyorum yahuu
birde kendimi çok şişmiş gibi hissediyorummm ben
Sorma kontrol bende de var
Geçen gün bir ters hareket yaptım iki gündür hem korkuyorum hem her tuvalette bakıyorum bir durum var mı diye. Allah korusun ya kötüyü de hiç aklımızdan eksik etmiyoruz.
kızlar bayadır gelemiyordum foruma, yeni katılan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun, ben ikili testimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı :))benim kanda düşüklük çıktı ama sorun değil o sanırım :)
bu arada ilk defa bebeği gömek çok heycan vericiydi kızlar, parmaklarına kadar herşeyi oluşmuş yavrumun :)) önce zıplamaya başladı, kafayı resmen bize çevirdi, sanki biize baktı , sonra parmağını eme eme uyudu, ben ilk defa kendimi anne gibi hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?