2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkese merhaba

Ben bugün hiç yazamadım ama yazışmaları arada okudum. Maşallah günden güne daha iyi oluyoruz. Haftalar ilerledikçe sıkıntılar bitip yerini heyecanlara ümitlere bırakıyor.

İkili test sonuçlarını alanları tebrik ediyorum. Allah haftası henüz dolmayan bizlere de iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

Ben de merakla ikili testi yaptıracağım günü bekliyorum. Doktorum tarih vermediği için kendim takip ediyorum ve hangi test kaçıncı haftada yapılır sorusuna iyi bir cevap buldum. SAT girdiğinizde gayet açıklayıcı bir liste dökümü çıkartıyor. Tarih aralığında uygun zamanı seçip randevumu ona göre alacağım.

Hamilelik Takvimi, Gebelik Takvimi Hesaplama, Hamilelik Hesab

Umarım sizinde işinize yarar.

slm kızlaar bi şey sorcam ikili teste gidenler neden kan tahlilini geç aldınıız ?

hoş geldiniz kızlar bebişleriniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza alıp öpüp koklamayı nasip etsin inşallah

ayy çok teşekkürler İnş-ALLAH sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

bu arada mide bulantısının olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diye yazmış bi arkadaşım da , ben mide bulantısı ne hiç bilmedim çok şükür bin şükür yani şimdi bebeğim sağlıksız mı

inş-ALLAH bulantısı olan arkadaşlarımında hemencecik geçer bi ohh çekerler

Amin canım benim.
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla mutlu şekilde döneceğiz.
Bu arada verdiğin linke tıkladım.Doğum tarihime 7 nisan dedi:)
Şimdi hepsini tek tek okucam,teşekkürler canım.

Oyy yaa resmen içimi rahatlattın.
Bugun benim hiç mide bulantım olmadı.
İlk başlarla çok yoğundu nerdeyse 3 öğün.
Sonra iki öğün oldu.
Dün gece oldu.
Ama bugun hiç olmadı.
Bende bebeğime bir şey mi oldu diye endişeleniyordum.
Söylemesi ayıp lavaboda sürekli acaba kan var mı diye bakıyorum.
Paranoyak oldum yaa

bende bugün midem iyi diyordum yine karışmaya başladı 10+2 gündeyim, bulantı hapını içiyim en iyisi yoksa ekmek yemekten kilo alıcam

limon, ekşi elma, mandalina hayatım bunlardan ibaret tatlı görmeye bile dayanamıyorummmm

ankaradan sevgilerrr

Link için teşekkürler banada tarih vermedi doktorum burdan takip ederim ...

Bende senin gibi tatlı görmeyede içmeyede dayanamıyorum.
Bugun yine hep ekşi şeyler tükettim.
Mide bulantım var ama önceki gibi çıkarma boyutunda değil.
Bakalım akşama doğru ne olcak.

Sorma kontrol bende de var
Geçen gün bir ters hareket yaptım iki gündür hem korkuyorum hem her tuvalette bakıyorum bir durum var mı diye. Allah korusun ya kötüyü de hiç aklımızdan eksik etmiyoruz.

Merhaba,
bir yerde
12. haftada bulantıların azaldıgını okumustum, o yuzden bence merak edilecek durum yok, ne guzel bulantılardan kurtulmaya başlamışsın..

banada doktorum pazartesi vermişti bulantı hapını birtek salı günü içtim bencede kendini zorlama iç bitane rahatla allaha şükür o günden beri midem çok bulanmadı eeeee artık yavaş yavaş geçiçek

Bende senin gibi tatlı görmeyede içmeyede dayanamıyorum.
Bugun yine hep ekşi şeyler tükettim.
Mide bulantım var ama önceki gibi çıkarma boyutunda değil.
Bakalım akşama doğru ne olcak.

benim şu anda çok fena karışıyo çalışmam alzım ama nerdee uykumda geldi ekşi yiyince erkekmi oluyordu:)

masanın üstü limon ekşi elma kivi mandalina manav dükkanı gibi:)

Aynen canım bende de mide bulantısı yok.

Hatta geçen gittiğimde doktoruma sordum "bünyeye göre değişir,ne güzel işte" dedi...

Benim bu 2. Gebeliğm oğlumda da 3. Aya kadar bulantım olmuştu daha sonra azalıyor yok oluyor kilolar gelmeye başlıyor
Bence kafanızı bulantılara takmayın allahın iznizle zamanı gelince rahatlayacağız bebeklerimizi bol bol besleyeceğiz farkındaysanız bulantı yazıları bile azalmaya başladı

birde kendimi çok şişmiş gibi hissediyorummm ben

walla bende hiç tatlı yemiyorum göresi gözüm yok bulantı yok falan derken nazar değdirdim kendime iki gündür fenayım ben normalde şeftaliden nefret eferim tüylerine dokunamam ama manyak gibi şeftali yiyorum annem çocuk ya turuncu olacak yada kıllı doğacak diye dalga geçiyor

Sorma kontrol bende de var
Geçen gün bir ters hareket yaptım iki gündür hem korkuyorum hem her tuvalette bakıyorum bir durum var mı diye. Allah korusun ya kötüyü de hiç aklımızdan eksik etmiyoruz.

Nerdeyse mide bulantım olsun dicem :)
Gerçekden allah yardımcımız olsun.

Ayy okurken nasıl heyecanlandimm anlatamam bebisin gibi yerimde zıpladım valla çok güzel böyle seyleri duymak sizlerden maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…