2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

aynen cnm bende evlendikten sonra 9 kilo aldım onu vereyim derken ramazan çıksın derken hayırlısı ya artık herşeyin bi çaresi var bebemiz sağlıklı olsunda spora falan gideriz

aynen cnm bende evlendikten sonra 9 kilo aldım onu vereyim derken ramazan çıksın derken hayırlısı ya artık herşeyin bi çaresi var bebemiz sağlıklı olsunda spora falan gideriz

Artık öyle yapcaz canım.
Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.
İşde ben o yüzden diyorum ki listeli besleneyim.
Doktorumlada konuştum 3 ayın çıksın zaten çıkarıyorsun dedi.
Artık hayırlısı

cnm kullanmaya başladınmı yada kaçıncı ayda başlayacaksın

Göbeğim daha çok büyümedi ama benim zaten ergenliğimden beri çatlak sorunum olduğu için önümüzdeki hafta başlayacağım. Eczanelerde çok pahalı bende internette güvendiğim bir siteden aldım. Elime ulaşınca kullanmaya başlıcam. Bitkisel mi bilmiyorum ama ben doktoruma çok güveniyorum, zararlı olsa bunu vermezdi.

kızlar ben kızıma hamileyken kakao yağı-bademyağı-hindistan cevizi yağı karışımı kullanmıştım...

aktar önermiş eşime..
kokusu tuhaftı ama çatlamdım...
ondanmıdır bilemem..ama sürmediğim yerler çatladı azcık...
ben hep karnıma sürmüştüm orası çatlamadı doğuma 1 hafta kala bacağımda çatlama oldu küçücük..
oarayada sürseymişim keşke.....

kaçıncı ayda kullanmaya başladın doğuma kadar hep kullandınmı günde bir keremi sürdün ayy çok sordum şimdiden saol

kaçıncı ayda kullanmaya başladın doğuma kadar hep kullandınmı günde bir keremi sürdün ayy çok sordum şimdiden saol

canım 3. aydan sonra başlamıştım aslında günde 2 kez sürsün demiş aktardaki bey..
ama ben günde 1 kez sürdüm geceleri özellikle...2 günde 1 sürdüğüm bile oldu...
faydasını gördüm yani hemde ucuz yollu bişey...doğuma kadar kullandım...
ha bu arada kullanırsan sadece karnına sürme..kalçana ve üst bacakların bide memişlerede sürrr
bu sefer yine kullanıcam evde hazır ettim bile 1 aya kalamaz başlıcam

Son düzenleme:

saol cnm teşekkür ederim birde deri altını nemli tutmak önemliymiş çatlamamsı için bunun içinde bol bol su için diorlar buda kardeşinizden bir tavsiye

cnm badem yağı tüylenme yaptı mı

Kendi kendime nazar değdirdim
Midem alt üst oldu çıkardım mecbur.
Şuan çok halsizim ve inanılmaz başım ağrıyor.

Yazılanların hepsini okudum not aldım.
Doktoruma danışayım duruma göre bende kullanıcam.
Her zaman doğal olandan yanayım.

cnm bnm geçmişler olsuuun baş ağrısı bende de war migrenim wardı yine çok şükür okadar ağrımıyor ,ama ağrım war ne yazıkki

ben karışım olarak kullandım canım..
tüylenem falan yapmadı bende....
herkeste farklı olabilir tabiii

bende bi araştırayım bari belki bende de yapmaz tüylenme , çatlaklarda olmaz

cnm benimde öle oluyo doktor tansiyonun birden düşüp yükseliosa ondan olur dedi ayran içince geçio benim hem midemede iyi oluo

Kızlar merhaba, çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum, girebildiğimde de son yazılanları okuyup çıkıyorum.

Ben dün ikili teste gittim, ultrason sonuçlarımı hemen paylaştı doktor, ense kalınlığının 2,5 cm altında olmasının yanında burun kemiğinin oluşmuş olması önemliymiş, kalp ritmi ve atış sayısı önemliymiş, çok şükür her şey yolunda :)
kan tahlili sonuçlarım cuma günü çıkacakmış ama sigara kullanmadığım için, yaşım da doğuma uygun olduğu için büyük bir risk beklenmediğini söyledi doktorum :) :)

vee detaylı ultrason muayenesinde henüz kesin olmasa da cinsiyetinin görüldüğünü söyledi doktorum :) bir oğlum olacak sanırım :) :)

folik asit kullanmayı bırakmamı söyledi doktorum, kan tahlilimde demirin yüksek olduğu gözükmüştü bu nedenle demire de başlamadı.
sadece multivitamin ve omega 3 verdi, bir de grip aşısı olmamın çok iyi olacağını söyledi.

sizlerde durumlar nasıl, var mı ikili teste giren, cinsiyet öğrenen?

cnm benimde öle oluyo doktor tansiyonun birden düşüp yükseliosa ondan olur dedi ayran içince geçio benim hem midemede iyi oluo

Teşekkür ederim bilgi için canım.Şuan hiç bir şey yemesem daha iyi.20 dkya çıkıcam işden yolda zorlanmiyim.

cnm bnm geçmişler olsuuun baş ağrısı bende de war migrenim wardı yine çok şükür okadar ağrımıyor ,ama ağrım war ne yazıkki

Çok saol canım.Sanada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer.
Allahım yardımcımız olsun.

Maşallah ya.Allah nazarlardan saklasın.
Darısı bizim başımıza inşallah.Ben henüz gitmedim kısmetse haftaya salı gidicem.
Umarım bende bu şekilde iyi haberler paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…