ya nette biraz araştırma yaptım lierac diye bi krem var onu öneriyor herkez birde kakao yağını öneriyorlar
İnşallah bizde verenlerden oluruz canım.
Zaten öyle bir şeyki ben 72 kiloyla hamile kaldım.
Evlendiğimde 62 kiloydum.10 aydır evliyim ve 10 kilo aldım.
Daha evliliğin kilolarını veremeden ki diyetisyene başlamışdım,kavitasyona gitmişdim,spor salonuna yazılacaktım ramazan çıkdıktan sonra.
Tabi sonra ne oldu hamile kaldığımı öğrendim.Hepsi uçup gitti.İşde o yüzden ben çok dikkatli olmalıyım.
Yinede alsamda çok takılmam heralde bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
ben bu gittiğimde doktoruma çatlaklar için ne yapabiliriz die sorucam belki biraz erken ama şimdiden önlem almak lazım malum göbiş çıkmaya başladı.
Benim doktorum çatlaklar için lierac veriyor.
Benim doktorum çatlaklar için lierac veriyor.
aynen cnm bende evlendikten sonra 9 kilo aldım onu vereyim derken ramazan çıksın derken hayırlısı ya artık herşeyin bi çaresi var bebemiz sağlıklı olsunda spora falan gideriz
cnm kullanmaya başladınmı yada kaçıncı ayda başlayacaksın
kızlar ben kızıma hamileyken kakao yağı-bademyağı-hindistan cevizi yağı karışımı kullanmıştım...
aktar önermiş eşime..
kokusu tuhaftı ama çatlamdım...
ondanmıdır bilemem..ama sürmediğim yerler çatladı azcık...
ben hep karnıma sürmüştüm orası çatlamadı doğuma 1 hafta kala bacağımda çatlama oldu küçücük..
oarayada sürseymişim keşke.....
kaçıncı ayda kullanmaya başladın doğuma kadar hep kullandınmı günde bir keremi sürdün ayy çok sordum şimdiden saol
canım 3. aydan sonra başlamıştım aslında günde 2 kez sürsün demiş aktardaki bey..
ama ben günde 1 kez sürdüm geceleri özellikle...2 günde 1 sürdüğüm bile oldu...
faydasını gördüm yani hemde ucuz yollu bişey...doğuma kadar kullandım...
ha bu arada kullanırsan sadece karnına sürme..kalçana ve üst bacakların bide memişlerede sürrr
bu sefer yine kullanıcam evde hazır ettim bile 1 aya kalamaz başlıcam
saol cnm teşekkür ederim birde deri altını nemli tutmak önemliymiş çatlamamsı için bunun içinde bol bol su için diorlar buda kardeşinizden bir tavsiye
canım 3. aydan sonra başlamıştım aslında günde 2 kez sürsün demiş aktardaki bey..
ama ben günde 1 kez sürdüm geceleri özellikle...2 günde 1 sürdüğüm bile oldu...
faydasını gördüm yani hemde ucuz yollu bişey...doğuma kadar kullandım...
ha bu arada kullanırsan sadece karnına sürme..kalçana ve üst bacakların bide memişlerede sürrr
bu sefer yine kullanıcam evde hazır ettim bile 1 aya kalamaz başlıcam
cnm badem yağı tüylenme yaptı mı
Kendi kendime nazar değdirdim
Midem alt üst oldu çıkardım mecbur.
Şuan çok halsizim ve inanılmaz başım ağrıyor.
Yazılanların hepsini okudum not aldım.
Doktoruma danışayım duruma göre bende kullanıcam.
Her zaman doğal olandan yanayım.
ben karışım olarak kullandım canım..
tüylenem falan yapmadı bende....
herkeste farklı olabilir tabiii
Kendi kendime nazar değdirdim
Midem alt üst oldu çıkardım mecbur.
Şuan çok halsizim ve inanılmaz başım ağrıyor.
Yazılanların hepsini okudum not aldım.
Doktoruma danışayım duruma göre bende kullanıcam.
Her zaman doğal olandan yanayım.
cnm benimde öle oluyo doktor tansiyonun birden düşüp yükseliosa ondan olur dedi ayran içince geçio benim hem midemede iyi oluo
cnm bnm geçmişler olsuuunbaş ağrısı bende de war migrenim wardı yine çok şükür okadar ağrımıyor ,ama ağrım war ne yazıkki
Kızlar merhaba, çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum, girebildiğimde de son yazılanları okuyup çıkıyorum.
Ben dün ikili teste gittim, ultrason sonuçlarımı hemen paylaştı doktor, ense kalınlığının 2,5 cm altında olmasının yanında burun kemiğinin oluşmuş olması önemliymiş, kalp ritmi ve atış sayısı önemliymiş, çok şükür her şey yolunda :)
kan tahlili sonuçlarım cuma günü çıkacakmış ama sigara kullanmadığım için, yaşım da doğuma uygun olduğu için büyük bir risk beklenmediğini söyledi doktorum :) :)
vee detaylı ultrason muayenesinde henüz kesin olmasa da cinsiyetinin görüldüğünü söyledi doktorum :) bir oğlum olacak sanırım :) :)
folik asit kullanmayı bırakmamı söyledi doktorum, kan tahlilimde demirin yüksek olduğu gözükmüştü bu nedenle demire de başlamadı.
sadece multivitamin ve omega 3 verdi, bir de grip aşısı olmamın çok iyi olacağını söyledi.
sizlerde durumlar nasıl, var mı ikili teste giren, cinsiyet öğrenen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?