2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar ikili test yaptırmak çok gerekli mi?
Yaptırmasak nasıl bir risk olur?

Canım ben yaptirmayacagim testleri. Allah korusun olumsuz bir şey söyleseler bile bu vakitten sonra canlı kanlı bebeğimi aldırmam . Karnımdayken müdahale yapilamazmis bir sorun varsa ee bende kiyamam onu yok etmeye. Rabbim korusun onu..
Bir de denk geldi birkaç arkadasımda hep sakatlık riski var dendi kızlar aylarca iki gözü iki çeşme geçirdiler hamileliklerini, çok şükür sag salim aldılar kucaklarına bebeklerine. Boş yere stres sıkıntı oldu.

merhaba arkadaşlar.
ben sizi bir ay falan geriden takip ediyorum.henüz 6 haftalık hamileyim. bir önceki bebeğimin kalbi durdu 10.haftada malesef.rabbim kimseye yaşatmasın.şimdi de geçen hafta az bişey pembe-kahverengi akıntım olmuştu başka olmadı. ultrasonda 2 yerde kanama alanı görülüyor.progesteronun hapını kullanıyordum şimdi iğnesini de kullanıyorum.ayrıca raporluyum.
çok korkuyorum bu bebeğimi de kaybetmekten. benm gibi ultrasonda kanama alanı olup da hamileliği sağlıkla devam eden var mı?

günaydın kızlar...hayırlı sabahlar..
uzun zamandır şikayetim vardı kaşıntı akıntı..sonunda mantara çevirdi malesef..
ALlahtan 3.ay dolduda fitil kullanabilicem..

cnm benim ablamda 3 kere bebeğini kaybetti gitmediği doktor kalmadı en son devlet hastanesinde bir doktor vardı o bildi kan pıhtılaşması varmış şimdi insülin gibi iğne verdi hergün kendi vuruyor sendede olacak diye birşey yok ama anlatınca ablama benzettim bunu bi değerlendir istersen

benim arkadasımda 2 bebegini kan pıhtılaşma sorunundan dolayı kaybetti..genelde büyük orantıda birden fazla düşüğün sebebi bu malesef..

malesef devlet 2 kayıptan önce pıhtılaşma testlerini yapmıyor. özelde de 3bin lira civarı tutuyor. testleri yaptırabilmem için bu bebeğimi de kaybetmiş olmam lazım allah korusun

malesef devlet 2 kayıptan önce pıhtılaşma testlerini yapmıyor. özelde de 3bin lira civarı tutuyor. testleri yaptırabilmem için bu bebeğimi de kaybetmiş olmam lazım allah korusun

ALlah korusun sağlıkla tutunsun miniğin..kendine korku verme..seninle kalıcak inşallah annesi..

Kızlar günaydınlarrr :) sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah hepimiz için. Bebişlerimizi çok güzel besleyelim.

Canım bence o zaman devlete gittiğinde 2 kaybım var de nereden bilecekler? Hiç riske atma derim ben bu nedenle bebeğini kaybeden bir sürü insan duydum... Devlet hastanelerini anlayamıyorum yaaa ne demek 2 kayıptan önce yapılmaz

Arkadaslar merhaba.

Dun son mesajimi yazdiktan sonra bilgisayar basinda siddetli kanama gecirdim.

Ben bebegimi kaybettigimi dusundum . Cunku normal kanama degildi. sirkette dr. ve arkadaslar sakinlestirmeye calistilar ama herkesin bakisi ve beni teselli edisinden onlarinda umutsuz oldugu belliydi.

Acil ambulansla hastaneye geldik. ve muayenede bebegim hareketliydi:)) Allahima sukur.

Ama hala riskimiz var... hastanede yatistayim. bugunde burdayim. Hala kanama gorunuyor..

Dua edin bize... Sizde kendinize iyi bakin...

geçmiş olsun canım yaaaaa ben de tam geçmiş olsun yazacaktım yeni okudum birsürü yazmışsınız maşallah dün öğlenden beri giremedim çok vakit aldı. Üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah canım benim.

günaydın canım..bebişimi dün güzel besledimde..mantar olmusum .. mantar fabrikası açsam cidden zengin olucam hee

canım neden olmuş kanama şok oldum yazını görünce..Rabbim korusunnn senide evlanıda..SImsıkı tutunsun sana annesi..Allahım onları bize bağışlasın..
moralini sakın bozma canım bak hastanedesin..güvendesin..biraz dinlen..çok geçmiş olsun..Dualarımız seninle canım..

ah canım yaaaaaaaaa bi baştan bi sondan okuyorum yeni gördüm çok üzüldüm. Hay Allahım yaaaaa neden olmuş ki Allah korusun. Adet kanaması gibi miydi nasıldı? hAY aLLAH BAK HEYECANDAN YAZAMIYORUM . AMAN ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞE BİRŞEY OLMAMIŞ ŞÜKÜRLER OLSUN. MERAK ETME HİÇBİRŞEY OLMAYACAK ALLAHIN İZNİ İLE BAK GÖR. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…