Kızlar merhaba, çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum, girebildiğimde de son yazılanları okuyup çıkıyorum.
Ben dün ikili teste gittim, ultrason sonuçlarımı hemen paylaştı doktor, ense kalınlığının 2,5 cm altında olmasının yanında burun kemiğinin oluşmuş olması önemliymiş, kalp ritmi ve atış sayısı önemliymiş, çok şükür her şey yolunda :)
kan tahlili sonuçlarım cuma günü çıkacakmış ama sigara kullanmadığım için, yaşım da doğuma uygun olduğu için büyük bir risk beklenmediğini söyledi doktorum :) :)
vee detaylı ultrason muayenesinde henüz kesin olmasa da cinsiyetinin görüldüğünü söyledi doktorum :) bir oğlum olacak sanırım :) :)
folik asit kullanmayı bırakmamı söyledi doktorum, kan tahlilimde demirin yüksek olduğu gözükmüştü bu nedenle demire de başlamadı.
sadece multivitamin ve omega 3 verdi, bir de grip aşısı olmamın çok iyi olacağını söyledi.
sizlerde durumlar nasıl, var mı ikili teste giren, cinsiyet öğrenen?
Teşekkür ederim bilgi için canım.Şuan hiç bir şey yemesem daha iyi.20 dkya çıkıcam işden yolda zorlanmiyim.
Çok saol canım.Sanada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer.
Allahım yardımcımız olsun.
Kızlar merhaba, çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum, girebildiğimde de son yazılanları okuyup çıkıyorum.
Ben dün ikili teste gittim, ultrason sonuçlarımı hemen paylaştı doktor, ense kalınlığının 2,5 cm altında olmasının yanında burun kemiğinin oluşmuş olması önemliymiş, kalp ritmi ve atış sayısı önemliymiş, çok şükür her şey yolunda :)
kan tahlili sonuçlarım cuma günü çıkacakmış ama sigara kullanmadığım için, yaşım da doğuma uygun olduğu için büyük bir risk beklenmediğini söyledi doktorum :) :)
vee detaylı ultrason muayenesinde henüz kesin olmasa da cinsiyetinin görüldüğünü söyledi doktorum :) bir oğlum olacak sanırım :) :)
folik asit kullanmayı bırakmamı söyledi doktorum, kan tahlilimde demirin yüksek olduğu gözükmüştü bu nedenle demire de başlamadı.
sadece multivitamin ve omega 3 verdi, bir de grip aşısı olmamın çok iyi olacağını söyledi.
sizlerde durumlar nasıl, var mı ikili teste giren, cinsiyet öğrenen?
cnm kalp atımı ne kadardı hatırlıyormusun
ya benim geçen hafta gitiiğimizde bebeminki 160 dı ama doktor normal dedi
cnm bide ultrason renklimiydi
renkliydi, fotoğrafını bile aldım bebeğimin, kime benzediğini tartışıyoruz eşimle :)
ayyyy allah tamamına erdirsin inş ben geçen özel hastaneye gittim ama normal ultrasondu hiç bişey belli olmuo bebek bile gözükmüo desem yeri çok kara sen kendinmi talep ettin renkli yoksa özel muayenehanesinemi gittin hastanedemi varmış renkli
inşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.
ben özel hastaneye gidiyorum, ben talep etmedim, doktorum her zaman kullandığı ultrason cihazıyla bakıyordu, birden bire renkli açtı, hem ses, hem de 3 boyutlu renkli görüntüyü karşımda görünce ben de heyecanlandım. sonra bir de fotoğrafını çekti, bildiğin fotoğraf kağıdına bastı verdi. :) artık her gidişimde isterim sanırım :)
bu ilk gittiğim için acemiliğe geldi ama bida bende hep renkli isterim ek ücret verdinmi renkli için
yaaa çok güzel walla ikili test nasıl oldu kanmı aldılar ultrason falanmı nasıl oluyo bide renkli ultrasonmuydu çünkü ben bu gittiğimizde çok göremedim ultrason çok karanlıktı galiba
evet canım neden ole zıpladı anlamadım ultrason mu rahatsız etti acaba ama hemen yoruldu galiba çünkü 1 dk filan hareket etti , sonra parmağını emmeye başlayınca ben iyice şok oldum, doktora sordum ben mi yanlış görüyorum diye, doğru görüyosun dedi güldü daha ne hareketleri car bunların bi bilsn dedi, inş tüm anne adayları en yakın zamanda görür çünkü ben inanılmaz heycanladım :))Ayy okurken nasıl heyecanlandimm anlatamam bebisin gibi yerimde zıpladım valla çok güzel böyle seyleri duymak sizlerden maşallah
Aramıza hoşgeldin canım.
İlk bebeğin için üzüldüm.Allah ikinci bebeğine uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin.
Zor bir süreç atlatmışsın.Allahım yardımcın olsun.
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Kızlar ikili test yaptırmak çok gerekli mi?
Yaptırmasak nasıl bir risk olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?