Sizdede oluyor mu kızlar?
Gece mesela çok sıcakladığımı hissediyorum ben.
Yorganı bacaklarımın arasına alıp,sola dönüp üstümü açık bırakırsam ancak rahat ediyorum.
Kocişde üşüyor galiba iyice yorgana sarılıyor,benide örtüyor sinir oluyorum.
Birde ağrılar,sırtım bacaklarım her yanım ağrıyor.
Bir ara uyandığımda bacağım kocişin üzerindeydi
Sürekli lavaboya kalkma durumuda bitmedi.
Artık yüz üstü rahat rahat uyumak istiyorumm
Yanlız kimse yüzüğüne yorum yapmadı dikkatini çekerim.
Oğluşun şimdiden tüm ilgileri üzerine topladı yandın sen
benim çok uykum geldi yaaa biran önce akşam olsunnn erkenden yatıcammmm
güzel anneler hepinize hayırlı akşamlar
ben sürekli geçmişi okuyayım derken, bi de bakıyorum gece saat 2 olmuş, kendimle ilgili yazacaklarımı unutuyorum
bugün vakit bulmuşken hemen aklımdakileri yazayım istedim size
-doğum çiçeğiniz var mı?
bu soru bana da ilk sorulduğunda 'o ne ki acaba? Hastaneye giderken çiçek mi yaptırıp gidicez diye düşünmüştüm :44::44:
meğer bu çiçek, kuru bir çiçekmiş, dalları içine doğru kurumuş minyatür ağaç gibi bişey,
Hz. Fatıma annemizin eli diye de geçiyor ve sadece mekke ve medine den geliyomuş, yakın zamanda umreye gidecek olan bi yakınınız varsa isteyin.
Banada bi arkadaşım söyledi, çiçeği sancılarınız başladığında suya koyuyormuşsunuz ve çiçek yumuşayıp dallarını açtıkça rahminizde kendiliğinden rahatça açılıyomuş ve kolaylıkla doğum yapıyomuşsunuz.
Gelinimizin annesi hacca gittiğinde istedim ben geldi, umarım dualarımızla birlikte tüm sebeplere yapışıyoruz, Allahın izniyle kolay doğum yaparız.
Bi de doğumu kolaylaştıran bi dua varmış onu suya okuyup, sancılar başlayınca içiyomuşsun, eltimden istiycem, alınca hemen yazarım buraya da
:89:cok :89:asık :89:
Bizde göz göze gelince
Birsey mı istiyorsundiyorum
Yook gülüm :18iyor
Bizde romantik sayılırız bazen
ama ama bende görümceyimmmmmm
sabahtan beri gecmsi okumaya calisiyorum yine de bitmedi ha
direk mevzuya dalayim benim gorumcem yokkaynim var bitane o da bu kafayla giderse eltimde olmayacak
bi yandan gurbet zor ama karisanin edenin de olmamasi guzel, hiiic donesim gelmiyor Turkiyeden tatilden donunce
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
evet aynılarını yaşıyorum gün içinde de o yanma hissi oluyor tepemden kaynar su boşalıyor sanki ateş basıyor kuyruk sokumumda felaket bir ağrı oluyor ve dediğin gibi sol yanıma yatıp bacağımın arasına yorganı sokarsam rahatca uyuyorum =)
efettt yaaa bacım sağol muckk sen farkettin ya muahh=)
oğlumuzun odasını almaya gideceğizzz yehuuuuu iyi akşamlar ballar yarın fotosunu paylaşırım aldıklarımın =)
kendinize gayım bakın hoşçakalın muck
şimdi geldim hast. Kızlar öldüm ama ne çok bekleniyormuş..biraz burukum herşeyi normal ama midesi normalden büyük çıktı bunun için 2 hafta sonra detaylı tekrarlanıcak inş. Bi sorun çıkmaz
ben biliyorumcanım bu çiçeği bana hamile kalmaya çalışırken getirtmişlerdi hacdangüzel anneler hepinize hayırlı akşamlar
ben sürekli geçmişi okuyayım derken, bi de bakıyorum gece saat 2 olmuş, kendimle ilgili yazacaklarımı unutuyorum
-doğum çiçeğiniz var mı?
bu soru bana da ilk sorulduğunda 'o ne ki acaba? Hastaneye giderken çiçek mi yaptırıp gidicez diye düşünmüştüm :44::44:
meğer bu çiçek, kuru bir çiçekmiş, dalları içine doğru kurumuş minyatür ağaç gibi bişey,
Hz. Fatıma annemizin eli diye de geçiyor ve sadece mekke ve medine den geliyomuş, yakın zamanda umreye gidecek olan bi yakınınız varsa isteyin.
Banada bi arkadaşım söyledi, çiçeği sancılarınız başladığında suya koyuyormuşsunuz ve çiçek yumuşayıp dallarını açtıkça rahminizde kendiliğinden rahatça açılıyomuş ve kolaylıkla doğum yapıyomuşsunuz.
Gelinimizin annesi hacca gittiğinde istedim ben geldi, umarım dualarımızla birlikte tüm sebeplere yapışıyoruz, Allahın izniyle kolay doğum yaparız.
Bi de doğumu kolaylaştıran bi dua varmış onu suya okuyup, sancılar başlayınca içiyomuşsun, eltimden istiycem, alınca hemen yazarım buraya da
güle güle kullanın canım şimdiden resmini bekliyoruz odanınmnnoğlumuzun odasını almaya gideceğizzz yehuuuuu iyi akşamlar ballar yarın fotosunu paylaşırım aldıklarımın =)
kendinize gayım bakın hoşçakalın muck
Kocişi aradım kart bilgilerini aldım ve kendime kitap sipariş verdim,çok mutlu oldum.
Elimdeki bitmicek diye yavaş yavaş okuyordum.Yolda kitapsız olunca zaman hiç geçmiyor.
Şimdi toparlanıp çıkıcam kızlar,akşama kaynanam yemeğe çağırdı yemek derdim yok.
Şöyle rahat rahat gideyim acele etmeden.
Kendinize dikkat edin yarın görüşürüz.
maşallah canım, hayırlı olsun yeni işin, kısmetiyle geliyo senin bebişKızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyum Allah dualarımızı kabul etti bebeğim kısmetiyle geliyorr
İşim oldu kızlar inşallah bi aksilik olmazsa son anda şu anda onaylandı geçişim inanılmaz mutluyum
çok üzülüyodum bebeğime gerekenleri alamayacağım diye
Hepinizi seviyorummmm
ben Ramazandan beri her epilasyon yaptığımda resmen lime lime derimi koparıyor gibi oluyo,, kaş bıyık alırken aman Allahım ağlıyorum resmen offfffffff:18::18::18::18:Kızlar bende gecmişi okuyayım derken bugüne yetişemez oldum bu aralar yogunumda çok fazla giremiyorum..bugün kendime ciciler almaya gittim ama yine istediğim gibi bir şey bulamadım çorap, çamaşır,ve mevcut numaramdan bir büyükte çizme aldım,ordanda ağda ya gittim ama bu defa çok canım yandı gözlerimden yaş aktı yaa böylemi olacak bundan sonra( yarın saat 15.00 da detaylım var çok heycanlıyım
-doğum çiçeğiniz var mı?
Canım çok sevindim.
Hayırlı,uğurlu olsun,hersey gönlüce olsun inşallah.
..
hayırlı olsun canım çok sevindim
maşallah canım, hayırlı olsun yeni işin, kısmetiyle geliyo senin bebiş
-doğum çiçeğiniz var mı?
yaa bilseydim ondanda isterdim bebeğime hurma ve zemzem ayırdım yeni hacdan gelen bi yakınımdan.acaba bulabilir miyim ki? bide kızlar son ayımıza girince bol bol hurma yemeliyiz zamanı gelince yine hatırlatırım doğuma yardımcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?