kuzum sen çiçeğin özünü içmişsin zaten, korkma senin rahim alacağını almış, inşallah rahat olur doğumunamin inş..malesefki kurtmadım napıcağımı bilememiştim hatta atmaya korktum seninde dediğin gibi mübarek topraklardan geliyor toprağa gömmüştüm off şimdi nerden bulacağız bir daha
yok canımm yaa gözü kör olmayasıca elevittten sonra 3 kilo aldıminsallah annemin yaptigina benzemistir:44:
Gulimier kiz daha kilo veriyon mu yeter daha verme :))
kuzum sen çiçeğin özünü içmişsin zaten, korkma senin rahim alacağını almış, inşallah rahat olur doğumun
yok canımm yaa gözü kör olmayasıca elevittten sonra 3 kilo aldım
kızlar bugün detaylı usg girdim..Allahıma şükürler olsunki herşey yolunda:)dr gelişimi 1 hafta önde gidiyor bu çok iyi dedi,prensesimin boyu:24cm kilosu:368 miş...Rabbim tüm bebek bekleyen annelere hep hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş.gercekten ayaklarım titredi resmen usg odasına girerken,tansiyonum normalde hep 9/5 olurdu buğün 11/8 olmuştu sedyeye yattığım an kalbim yerinden fırlayacaktı sanki,şükürler olsunki güzel haberlerle kendime geldim.... bu arada ben ilişki konusunu sordum dr çok sık olmamak şartıyla devam dedi:) seyahat engelim vardı onuda çok uzun km olmaması şartıyla kaldırdı, eee kim tutar beni bursa da Allah nasip ederse yarın istanbula gidiyoruz::))
ellerine sağlık canım benim, ordan gelesiye canı çıkar makarnanın , sağolasıntepsiyi yollarim ne demek
ama benim planlarım hız kesmeden zayıflayarak doğuma gitmektikiz zaten 1 kilo bebek rahim suyu muyu eder masallah 3 kilo iyi baya
bende ilk 3 ayda 2 kilo almistim sonra birden hoop 3 kilo daha aldim,istahim acildi cok fena
kim demiş ki aslı astarı var mı bilinmez, herkes yazıyo bişiler, doktorun duymamışsa yoktur heraldeya ananas erken doguma sebep oluyo mu cidden, ben cok yedim, doktoruma sordum oyle bisey duymadim dedi ama bazi yerlerde yazmislar:18:
maşallah canım, darısı bizim başımıza, bakalım benim kız ne alemde olacak, çok merak ediyorum yaaaa,kızlar bugün detaylı usg girdim..Allahıma şükürler olsunki herşey yolunda:)dr gelişimi 1 hafta önde gidiyor bu çok iyi dedi,prensesimin boyu:24cm kilosu:368 miş...Rabbim tüm bebek bekleyen annelere hep hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş.gercekten ayaklarım titredi resmen usg odasına girerken,tansiyonum normalde hep 9/5 olurdu buğün 11/8 olmuştu sedyeye yattığım an kalbim yerinden fırlayacaktı sanki,şükürler olsunki güzel haberlerle kendime geldim.... bu arada ben ilişki konusunu sordum dr çok sık olmamak şartıyla devam dedi:) seyahat engelim vardı onuda çok uzun km olmaması şartıyla kaldırdı, eee kim tutar beni bursa da Allah nasip ederse yarın istanbula gidiyoruz::))
ellerine sağlık canım benim, ordan gelesiye canı çıkar makarnanın , sağolasın
ama benim planlarım hız kesmeden zayıflayarak doğuma gitmekti
yaklaşık 15 kilo vererek, maşallahım var kız benim, 95 kiloyla hamile kalmak cesaret ister cidden
iştahım çok açıldı diyemem,çok aşırı aşermem falan da yok,2 öğün yemek bi de meyve yiyorum akşamları,
kendim yapınca kokusuna doyuyorum heralde, annemde yada başka yerde yiyince daha fazla yediğimi farkettim,
ama ah o elevit yok mu o elevit, doktorum bi de kilo çok almayayım diye yarım iç dedi bana
17 saat yol benim pertim cikiyo makarnayi dusunmek istemiyorum
yine verirsin insalah dogumdan sonar bebesin pesinde kosturmaktan:))
benim kocis yoldaymis gideyim sofra kurayim hadi iyi geceler size
Günaydın arkadaşlar...
GÜNAYDINNNNN :))
nasılsın hanipeksim ??
​Mutsuzum canım....
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?