2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amin inş..malesefki kurtmadım napıcağımı bilememiştim hatta atmaya korktum seninde dediğin gibi mübarek topraklardan geliyor toprağa gömmüştüm off şimdi nerden bulacağız bir daha
kuzum sen çiçeğin özünü içmişsin zaten, korkma senin rahim alacağını almış, inşallah rahat olur doğumun
insallah annemin yaptigina benzemistir:44:

Gulimier kiz daha kilo veriyon mu yeter daha verme :))
yok canımm yaa gözü kör olmayasıca elevittten sonra 3 kilo aldım

kuzum sen çiçeğin özünü içmişsin zaten, korkma senin rahim alacağını almış, inşallah rahat olur doğumun

yok canımm yaa gözü kör olmayasıca elevittten sonra 3 kilo aldım

kiz zaten 1 kilo bebek rahim suyu muyu eder masallah 3 kilo iyi baya

bende ilk 3 ayda 2 kilo almistim sonra birden hoop 3 kilo daha aldim,istahim acildi cok fena

ya ananas erken doguma sebep oluyo mu cidden, ben cok yedim, doktoruma sordum oyle bisey duymadim dedi ama bazi yerlerde yazmislar:18:

kızlar bugün detaylı usg girdim..Allahıma şükürler olsunki herşey yolunda:)dr gelişimi 1 hafta önde gidiyor bu çok iyi dedi,prensesimin boyu:24cm kilosu:368 miş...Rabbim tüm bebek bekleyen annelere hep hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş.gercekten ayaklarım titredi resmen usg odasına girerken,tansiyonum normalde hep 9/5 olurdu buğün 11/8 olmuştu sedyeye yattığım an kalbim yerinden fırlayacaktı sanki,şükürler olsunki güzel haberlerle kendime geldim.... bu arada ben ilişki konusunu sordum dr çok sık olmamak şartıyla devam dedi:) seyahat engelim vardı onuda çok uzun km olmaması şartıyla kaldırdı, eee kim tutar beni bursa da Allah nasip ederse yarın istanbula gidiyoruz::))

masallah canim kizina iyi bakmissin

tepsiyi yollarim ne demek
ellerine sağlık canım benim, ordan gelesiye canı çıkar makarnanın , sağolasın

kiz zaten 1 kilo bebek rahim suyu muyu eder masallah 3 kilo iyi baya

bende ilk 3 ayda 2 kilo almistim sonra birden hoop 3 kilo daha aldim,istahim acildi cok fena
ama benim planlarım hız kesmeden zayıflayarak doğuma gitmekti
yaklaşık 15 kilo vererek, maşallahım var kız benim, 95 kiloyla hamile kalmak cesaret ister cidden
iştahım çok açıldı diyemem,çok aşırı aşermem falan da yok,2 öğün yemek bi de meyve yiyorum akşamları,
kendim yapınca kokusuna doyuyorum heralde, annemde yada başka yerde yiyince daha fazla yediğimi farkettim,
ama ah o elevit yok mu o elevit, doktorum bi de kilo çok almayayım diye yarım iç dedi bana

ya ananas erken doguma sebep oluyo mu cidden, ben cok yedim, doktoruma sordum oyle bisey duymadim dedi ama bazi yerlerde yazmislar:18:
kim demiş ki aslı astarı var mı bilinmez, herkes yazıyo bişiler, doktorun duymamışsa yoktur heralde
ama bazen doktorların da duymadığı şeyler oluyo, ben doktoruma polen içsem bebeğe zararı olur mu demiştim, polen mi o ne ki demişti banaşok olmuştum

maşallah canım, darısı bizim başımıza, bakalım benim kız ne alemde olacak, çok merak ediyorum yaaaa,
bende anne mi olucam, benim de bebeğim mi olacak ayyyyyyyy ne güzellllll

17 saat yol benim pertim cikiyo makarnayi dusunmek istemiyorum

yine verirsin insalah dogumdan sonar bebesin pesinde kosturmaktan:))

benim kocis yoldaymis gideyim sofra kurayim hadi iyi geceler size

günaydın güzel anneler ve bebişleri..... doğum çiceği gelen arkadaşım ismini unuttum kusura bakma kullandıktan sonra atma benim komşumda kullanmışta daha sonra kendi kendine kuruyormuş. tekrar bi başkasına verebiliyormuşun.. suya girince aynı açılıyormuş.. ve çok kolay doğum yapmış banada söyledi sipariş ettim ama maalesef gelmez herhalde. bi de sezeryan gerçi benim doğumda.. hayırlısı artık...

Günaydııınnn anneleerr ve tatlı bebişleriii :)))) ayrıntılı ultrasonumuz bitti bebeğimm çok hareketliymiş doktor sürekli bunu söyledi ben de sebebini sordum bu çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi çok güzel bir kızın olcak dedii bacak bacak üstüne atmış duruyordu kızım :)))

günaydın kızlarr; nasılsınız??
biz iyiyiz çok şükür. bebişim son günlerde daha bi harketli olmaya başladı çok şükür. dün akşam uzanıyordum oynamaya başladı. göbeğimi açtım. bekledik bekledik en son sağlam bi tekme attı. babası da gördü. acaip mutlu oldu :)) elini koyunca hissediyordu da gözle görmek çok değişik geliyor babalara. sürekli soruyor nasıl bir duygu içinde birinin hareket etmesi falan diye :))
küçük kuzum benimmmm nasıl güzel kokacak doğunca. sabırsızlanmaya başladım şimdiden valla 4 ay nasıl geçecek acaba :)))

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..

geçmiş olsun canımmm
bi dr gitsdeydin keşke hamileyken kullanılan ilaçlar var diş ağrsı için
benimde çok uykum var onun dışında iyiyiz çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…