2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bu kaka var ya normalde para demekmiş rüyada ama hamileyken ne demek bilmiom:)hayır olsun canım rüyan..

Bende 1 aya yapamam.

Kiz bana ne dese şaşar kalirim
Gözlerimi kapayinca o herseyi yapiyormu :18:

voltajım normalken gitmek bi derece,çeşit çeşit pozisyonu war,bacakları baya ayırıyon filan,benimkinde en azından
ama hamileyken o arkanı dönme olmadığı için ayakta yapıyomuş yeni öğrendim bende
benim gittiğim yerde yanyana kabinler war,üstleri açık ama,beni o uzandığımız şeye dikilttirdi
benimde boy uzunya:))Allahtan kimse yoktu o an yoksa ben herkesin taa şeyini görebilrdim:))
bütün ağdacıya tepen baktım:))

nası dayanıyosun canım,benimde dişim kırıldı çürümeye başlamış,akşam sabah kadar uyumadım,ağrıdan şoka giricektim titremeye başladım
bugün gittim dr ilaç kullanıyorum,haftaya çektiricem inşallah(
dün geceden beri ağlıyorum,Allah eşimden razı olsun..

Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)

Eklentiler

• $PC060508.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Chosy cnm benim de dolgulu dişim kırıldı ve ağrı oluyor doktorun direk çekelim mi dedi ? bana k.doğum doktorum kanal tedavisini önermedi röntgen de çektiremedim...

Kiz gözümün önüne getiriyordum sesli güldüm ya Allah'ta seni güldürsün .
Bakalım bir cesaret giderim belki:18:
Yoksa benim agdaylan garniturlenmis yadigar makineme talim

benim annem der ki, erkeklere hiç surat asmıycan, hep güler yüzlü olucan, hiç bi yerim ağrıyo demiyceksin, hastayım demiyceksin,yemeğini hazır ediceksin, çocukları ağlatmayıp hep sus pus besliycen, o zaman en süper hatun sensin, ama karşılığında da beklentilerin minumum olacak, hiçbişey istemiyceksin,
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuu

bende 2 gündür çıkardım yüzüğümü, sabahları şiş gibi oluyodu, tuzu kestim biraz ama tuzsuz hayat çok bayat beeeee

malum bugün kurtlar vadisi gecesi evdedir kocalar:))senin eşin çok gec kalmış be tatlım vardiyalımı çalışıyor..

yok kuzum saat daha 5bucuk burda 6 gibi cikar benimki, saat farki var:))

aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyiz makarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur

oyyyyyşşş maşallah annesi
yerim ben onu, minik sıpa, yeri çok rahat belli

çok tatlı yüzüğün, ben de alsam bi tane böle bişi, çıkardım yüzük sıkıyor artık

Rabbim bi daha yaşatmasın , geçmiş olsun canım,attın mı canım suyunu içtikten sonra?
atmadıysan kurut doğuma yakın yine suya koyarsın, bana öyle dediler bilmiyorum ki ama her halukarda mübarek topraklardan geliyo, faydası türlü türlüdür inşallah

aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyiz makarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur

ayyy çok özendim şimdi sana keşke burda da saat 5,30 olsaydı( makarne böreğiiii bayılırım ellerine sağlık:))

Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)

maşallah göbüşüne limonluparfecim,
benim göbüşe benziyo seninki,
benim hamileliğe başladığım zamanlarda bu kadardı işte göbeğim, zayıflayınca çekilmişti içeri, şimdi yine bu kadar

ohayolu bacı, eline sağlık, bizede bi parça göndersene, gece gece yiyelim

amin inş..malesefki kurtmadım napıcağımı bilememiştim hatta atmaya korktum seninde dediğin gibi mübarek topraklardan geliyor toprağa gömmüştüm off şimdi nerden bulacağız bir daha

yarın bebek mevlüdüne gidicem inşallah,
orda belki makarnalı bişiler vardır,
yoksa hemen eve gelip yaparım,
canım çekti bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…