bende dun Sabah degisik bi ruya gordum sanirim guzeldi, voltaj nerdesin kiz yorumlarsin sen
esmer cekik gozlu bi oglum varmis ne bana benziyor ne babasina :)) kucakliyorum opuyorum falan emzircem, gogsume bakiyorum sut geliyor baya iyi diyorum masallah, emziriyorum bi guzel
sonra altini dgistircem ben altini acmadan bakiyorum heryerine bulasmis kakasiuzuluyorum yapamadim beceremedim diye
Hayırlı haberlerle gel inşallah .
Ben daha alti hiç agdaciya aldirmadim hep kendim aldım arada erinirsem koluma bacağıma gidiyorum.
Cok utanıyorum ben ya dogum yaklaştıkça kendim alamam çünkü hem göbek hemde kızım rahat vermiyor.
Kafama poşet takip gidesim varKimler geliyor diyorda yemezler
Bende 1 aya yapamam.
Kiz bana ne dese şaşar kalirim
Gözlerimi kapayinca o herseyi yapiyormu :18:
nası dayanıyosun canım,benimde dişim kırıldı çürümeye başlamış,akşam sabah kadar uyumadım,ağrıdan şoka giricektim titremeye başladımHoşbulduk kuzu dişimde çürük oldu yirmilik dişim yan duruyormuş oda çıkmaya başlamış yana doğru uzadıgı için yan dişimin köküne baskı yapıyormuş onun da kökünü çürütmüş yirmilik çürük apse hepsi yani ama karafil süper iyi geliyor hafifletiyor tamamen geçirmiyor da o dayanılma acı yok şuan sızlıyor sadece
Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)
voltajım normalken gitmek bi derece,çeşit çeşit pozisyonu war,bacakları baya ayırıyon filan,benimkinde en azından
ama hamileyken o arkanı dönme olmadığı için ayakta yapıyomuş yeni öğrendim bende
benim gittiğim yerde yanyana kabinler war,üstleri açık ama,beni o uzandığımız şeye dikilttirdi
benimde boy uzunya:))Allahtan kimse yoktu o an yoksa ben herkesin taa şeyini görebilrdim:))
bütün agdaciya tepen baktım :))..
günaydın kızlar; nasılsınız? ben gergin ve sinirliyim gene kocam deli etti gece gece beni. adam sinir küpü mübarek. sanki o hamile. valla benden çok o anlayış bekliyor sanırım.
dün öğleden sonra alışverişe çıktım. gez gez zaten bişey bulamadım yorgunluktan haşatım çıktı. zaten bel fıtığım var üstelik bi de kasığımda bi şişlik oluştu hamilelikte muhtemelen kasık fıtığı dedi doktor. ikisinin ağrısı dünyadan soğutuyor beni. üstelik çarşı içinde arabayı bırakacak yer yok taaa otoparka geri yürüdüm o yorgunlukla.
üstelik ala ala 1 tane tişört ancak bulabildim. bi de kuzucuğuma oyuncak aldım o kadar.
o halde eve geldim. yemekler yaptım falan. akşam da bir arkadaşa gittik. eşim çamaşır ve bulaşık makinelerini kuruverecekti. yeni taşındılarda. orda da oğlum burnumdan getirdi. bende babama gidicem diye. ben bütün bunların üstüne hiç sesimi çıkarmadım. ama beyefendi neymiş çocuk uyumuyormuş diye sinir küpü oldu. ya bırak ya bana ver diyorum yok. milletin yanında terslenmeler falan. bi de diyor ben sıkıntılıyım sen bana sırtını dönüp yatıyorsun.
napacaksam anlamadım. milletin yanında nasıl tersledi beni. eve geldik sinir küpü. gidip boynuna mı sarılayım. ben zaten bitmişim ağrılardan. güya o bana çok anlayışlı ben değilim havasında. ona kalsa dile getirmiyor ama benim ağrıyan eden yerlerimden bıktı. napacaksam sanki ben. keyfimden bel fıtığı oldum sanki. off ya ne kadar anlayışsız bu erkekler. sanki fırt diye sorunsuzca doğuruvercez.
iyi hoş her şeye yardımcı ama böyle yaptı mı yardımının falan bana bi hayrı kalmıyor ki. Allahım kimseye muhtaç etmesin kimseyi koca da olsa. ana baba da olsa.
canım ben hep derdim 2 oğlum olsa emre ve ege koysam diye ama eşim muğlalı bi gidiyoruz tatilde herkes EGE. bana sıkıntı geliyor.
son aylarda görürsün şiddeti canım :)) ufff kaburgalara bi dalıyorlar valla acıdan gözünden yaş geliyor. :)) nasıl da korkuttum dimi
ayy hiç duyma canım onları benim de bi arkadaşım ben hamileyken bana doğum hikayesini anlatmıştı başka bir arkadaş odaya bir girdi. baktı ben büzülmüş kalmışım. o arkadaşa bi kızdı bi kızdı deli misin sen diye. ama insanlar düşüncesiz canım hiiç bakma sen onlara.
hayırlısıyla bir şey çıkmaz inşallah canım sen içini ferah tut
hayırlı olsun canım çok sevindim
oyyy Allah sabır versin. benimkiler ben rahatsızım diye ilk hamileliğimde 1 ay kalmışlardı. sağolsunlar iyiler hoşlarda ben sıkıntıdan patlamıştım. rahatça oturmak kalkmak falan hayal oluyor. üstelik yat diyorlar ama insan yayılıpta yatamıyor ki. bi de herşeye karıştıkalrı için benim surat giderek düşüyor. sonra gelsin kocayla kavgalar. üfff çok geriliyorum yakında gelecekler ama en fazla 15 gün kalırlar sanırım. gerçi o 15 günün etkileri bizim evden 3 ayda zor siliniyor. Allah kolaylık versin sana canım.
bende çok utanıyordum voltajcığım ama bir gün şartladım kendimi gittim. 1-2 seferden sonra biraz alıştım ama yine de her gidişte üfleye püfleye erteleye erteleye gidiyordum. ilk hamileliğimde de acısa da gitmeye devam ettim. ama bunda genital bölge varislerim öyle bi çıktı ki. güvenip gidemedim. ne yappsam ne yapsam derken ağda bantlarıyla evde yapmaya karar verdim. çok ayıp olcak ama kocamdan yardım aldım valla. çokta rahat oldu. boşuna utana sıkıla gidiyormuşum. doğumdan sonrada inşallah kendim evde yapmaya devam ederm. ohh ne güze. bi de ablam kızıyordu çok günah gitme diye. çok arada kalıyordum şükür o dertten de kurtuldum.
bende 2 gündür çıkardım yüzüğümü, sabahları şiş gibi oluyodu, tuzu kestim biraz ama tuzsuz hayat çok bayat beeeeeselam kızlar size bir sorum olacak. benim 2 gündür ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı ama çok değil hafif böyle bir durumdayım yaşayan var mı acaba aranızda. bu şişlikler için çözüm bilen var mı?
Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
nerde bu gece kuşları bugün:)
bugun kocalari evdedir, ben burdayim benimki cikmadi isten daha:))
malum bugün kurtlar vadisi gecesi evdedir kocalar:))senin eşin çok gec kalmış be tatlım vardiyalımı çalışıyor..
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa
Eki Görüntüle 570052 burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)
Eki Görüntüle 570054 burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben
Eki Görüntüle 570053 buda hello kitty li kendimce alyansım =)
evet canım ben biliyorum bu çiceği banada mahallemden bir komşum getirmşti..benim gebeliklerim hep riskli gebelik oluyolardı 3 tane üst üste düşük yapınca komşum bu çiceği bana getirdi ve dediki..bunu hamile kaldığın zaman suya koyup beklet çicek acıldıktan sonra suyunu iç Allahın izni ile hemileliğin iyi gececek dedi .bende söylediği gibi yaptım hamd olsun şimdilik bir sıkıntı yok.. ama şimdi kafam takıldı yanlışmı yaptık biz(
yok kuzum saat daha 5bucuk burda 6 gibi cikar benimki, saat farki var:))
aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyizmakarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur
yok kuzum saat daha 5bucuk burda 6 gibi cikar benimki, saat farki var:))
aksama vadi izleyemicez yasasin, caya davetliyizmakarna boregi yaptim goturmek icin daha firina vermedim bakalim insallah guzel olmustur
oyyyyyşşş maşallah annesi
yerim ben onu, minik sıpa, yeri çok rahat belli
çok tatlı yüzüğün, ben de alsam bi tane böle bişi, çıkardım yüzük sıkıyor artık
Rabbim bi daha yaşatmasın , geçmiş olsun canım,attın mı canım suyunu içtikten sonra?
atmadıysan kurut doğuma yakın yine suya koyarsın, bana öyle dediler bilmiyorum ki ama her halukarda mübarek topraklardan geliyo, faydası türlü türlüdür inşallah
ayyy çok özendim şimdi sana keşke burda da saat 5,30 olsaydı( makarne böreğiiii bayılırım ellerine sağlık:))
ohayolu bacı, eline sağlık, bizede bi parça göndersene, gece gece yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?