ya çok yaramas dedi doktor amcamız durmuyor ki bi net çekeyim dedi bende korktum durmaması rahatsız mı acaba diye hayır hareketli olması çok güzel bişi dedi bide hareket ettikce görüntü kayıyor yamuluyor falan dedim ki burnu uzun mu büyük mü ne dedim annesine bensio büyük mü senin burnun dedi dedim yok yanlış görmüşüm çok hoş bir burnu var minnacık dedim güldü çok fenasın dedi daktır amca=) annemde mutluluktan uçmuştu görünce seslendim duymadı böyle yapmıştı aynen oyy yerim anamı ben napsın ilk ve tek torunu anasıda ben oluca=)
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa
Eki Görüntüle 570052 burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)
Eki Görüntüle 570054 burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben
Eki Görüntüle 570053 buda hello kitty li kendimce alyansım =)
demyy ama numaralarını nerden bulacağım ki cumartesileri sağlık ocağısı açık olar mı ki =)kuzumm ayy süper bir duygu içim gitti valla gördükçe hiç durmuo sıpa azıcık durduda burnun küçük oldugunu farkettim yoksa doğana kadar aklım takılırdı burnu nasıl die =) hadi sayalım senin içindeeee geri geri bugün beeeeeeşş
(epiduralide hiç sorma ya süper oldu)
aha bu emir bebek gibi bizim dorukhan bebek durmuo içinde alanı geniş buldu herhalde
canım maşallah oğluşuna çok tatlı görünüyorrr
bende oğlumu çok özledim iki hafta oldu görmeyeli randevumuzda bu salı çabuk geçsin günler
Hahahaha bayılazammmm kendinide araya katmadan duramazmış benim bacım.
Ehh anasıda sen olunca,alemsin alemm
ay cnm benim ya, allah hepimize böle sağlıklı haberler almayı ve böle fotolar koymayı nasip etsin, ne kadar güzel bi bebek ne kadar masum Allahın hikmeti onlar ya, çok duygulandım:)
Öylemi diyorsun canım :44: Benimde evde denemediğim yastık kalmadı,henüz aradığım rahatlığı bulamadımO nedenle alsam mı diye düşünüyordum.Çok teşekkür ederim
Canım benimAmin , inşallah , hepimizinkileri...
Canım benim Allah'ın izniyle iki hafta sonrada hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah...Aklına kötü şeyler getirme sakın...Doktorun emin olmak istemiştir...
canım seninle aynı şafağımız ben bu sonucu anlamadım ama iki hafta sonra inşallah her şey yolunda olur benim dr ayrıntılı felan istemicek galiba inşaallah en kısa zamanda normale döner içini ferah tut
inşallah iki hafta sonra normal çıkar canım
Goturdun abur cuburlari yegenimizin midesini doldurdun di mi seni gidi gidi. Uzulme kuzum burkma icini her sey yolundadir ben inaniyorum
canım korkma lütfen Allahın izni ile iki hafta sonra hayırlı haberlerini alacağız oğluşunun
Wosgicimmm üzme kuzucugunu. Sen tecrübeli annesin canım bizden iyi bilirsin bir sorun olsa diğer organlarından da belli olurdu Allah korusun.. Birseycik çıkmayacak göreceksin canım
Anaaa gece hiç gelmeyen bizim fıstıklara bak
Hemen jet hızıyla okudum .
Öncelikle firuze denen maymun gitti,hurrem bozulduda bozuldu ohh.onu mor görmek beni rahatlatıyor gerdanindan 10 kilo sucuk çıkar
Wosgi gecmis olsun bitanem Allah yardımcın olsun...hayırlı haberlerle gelin inşallah dualarimizdasin.
Temmuz sıkma canını , benim eşimde hamileymisim gibi davranmaz hersey aynıdır . Bugun gerçi aklına ne estiyse seni kırdıysam affet demiş umarım doğru kisiye atmıştırisin sakası ben bugun doğumlarımda kabasin bunda senle gitmeyeceğim dedim ona yazdı.uzme kendini hırsını çıkar icinde tutma.
Nemu sen anlattikca benim gözüm seyirdi tikim başlayacaktı .Allah yardımcın olsun azıcık duyarlı olsalardı .git yat yat uyu bunlar kos kos otursunlar.
Anacim benim kocacim daha 90 dk maca bakmamistir.
Ben ondan daha düşkünüm hurrem reklama girdikce baktım oturdu benle hurreme baktı
Aynen tatlım,boşverdik gitti.Biz dostluğumuza bakalım gerisi yalan.
Bizimde randevumuz bu salı.
Son 5 gün kaldı.Benimde nerdeyse 3 hafta olucak oğluşumu görmeyeli.
Babasıda izin alıcak oğluşumuzu görücez kısmetse.
sağolun kızlar inş. oğlumda birşey çıkmaz yanlış görmüş olsunlar çok korkuyorum sağ sağlim kucağıma almak nasip olur inş.
Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 50
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200
Kızlar dualarını tamamlayanlar veya bugün tamamlayamayacak olanlar mutlaka dua topiğinden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
olar mı bacımmm olar mı katmadan olar mı heçç biz böyle mutluyuz demi bacım =)
aynı gün canım randevularımız
sen ayrıntılı için gideceksin galiba inşallah herşey iyi çıkar canımmm
benimde üç hafta oldu sayılır görmeyeli bu kontrolde doğum hakkında konuşucaz bakalımm :26::26::26::26:
tüp bebek olunca genelde sezeryan oluyor galiba hasta kendisi normal istemediği sürece tüp bebek merkezindeki doktorum da sezeryan demişti ama bu doktorumla hiç konuşmadım bakalım o ne diyecekkk:26::26:
Yanlız kimse yüzüğüne yorum yapmadı dikkatini çekerim.
Oğluşun şimdiden tüm ilgileri üzerine topladı yandın sen
Evet canım benim benimki detaylı olacak.
Merakla bekliyorum nasıl geçecek,oğluşumuda çok özledim.
Arada hareketleniyor,tepkilerini tam hissediyorumda öyle rahatlıyorum yoksa duramazdım.
Sen ne düşünüyorsun canım?Önemli olan senin kararın.
Herşey yolunda giderse neden normal olmasın ki.
canım Naz yazmıştı bitirdim diye bu topicte.. bilgin olsun. hanipeks bugün izinli akşam ancak haber verir. kalan olursa tamamlarız. çeksem mi ben biraz daha her ihtimale karşı ??
benim çok uykum geldi yaaa biran önce akşam olsunnn erkenden yatıcammmm
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa
Eki Görüntüle 570052 burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)
Eki Görüntüle 570054 burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben
QUOTE]
Severim ben bu miniği, Çok net ne güzel çıkmış, Bende yarın görücem inşallah Detaylımız var bakalım hayırlısı ...
Laternem ben bitti dememisimcok sory Bitti
Oldum bittim yorgunluktan yeni geldim eve.
Demett benim kocam ev alsın leğen koyup ayaklarını yıkamazsam yediğim gözüme Dursun
Rabbim tez zamanda kurtarsın ben gibi kira kira dolaşanları .9. Evim 10. Kendi evim olsun.
Gönlüme göre alayım eşyamı 11 yıldır kaynanagilin aldığı koltuk yatak odası.
Şan için giderken eşyaları catiiiirr catiiirrr kirmazsam bana da voltaj demesinler.
Kiz 2. Bebeğe alışamadım demisin gelirsem yanına
Ben 3.nun haberini alınca betona düşmüş gibiydim günlerce ağladım .
Hem evsiz ,hem hasta ,hem 3. Cocuk.zor dostum zor.
10 tane senden iyi varsa 20 tane kötü var biri ben bak.
Her halimize şükür ...
Neyse cok geciktim evi supurmedim toz,yemek yapacagım aaaaaa
Durdurun dunyayı
Opuyorum sizleri kelebeklerim.
Ilk cocugun kac yasinda?
Ben sana bisey deyimmi,benim abimin 2oglu var ve aralarinda 1 bucuk yas var,bizde ilk duydugumuzda sasirmistik daha ilki yeni oldu diye ama Allah'im boyle istemis demekki.
simdi o 2sini gormen lazim,biri 6bucuk yasinda digeri 5,birbirisiz hcbirsey yapmiyorlar,magazaya giriyolar konusa konusa oyuncak seciyorlar,okuldan cikiyorlar okulda naptiklarini anlatiyorlar,evde canlari s1k1lmiyor,ve yengem ikisinide bianda buyuttu gitti, birlikte okula goturuyor,birlikte kurslara yolluyor vs.O kadar cok avantaji varki inan.
Bende 2.ye fazla ara vermek istemiyorum onlari gordukce.
Sende sakin millete kulak asma,onlarin her zaman diycek birseyleri vardir,kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?