2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hahahaha bayılazammmm kendinide araya katmadan duramazmış benim bacım.
Ehh anasıda sen olunca,alemsin alemm

ay cnm benim ya, allah hepimize böle sağlıklı haberler almayı ve böle fotolar koymayı nasip etsin, ne kadar güzel bi bebek ne kadar masum Allahın hikmeti onlar ya, çok duygulandım:)

Benim doktorumda oğluşum için hep çok hareketli yaramaz olacak der.
Bakalım bizim oğlan duracak mı.Her zaman çok net pozlar yakılıyordu doktorum uzun uğraşlar sonucu.
Umarım salı günüde öyle olur.Çok merak ediyorum.....

[h=2]Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :[/h]
Naz.............................................. 300
Esrasm......................................... 50
Voltaj............................................ . 200
Hanipeks......................................... 200

Kızlar dualarını tamamlayanlar veya bugün tamamlayamayacak olanlar mutlaka dua topiğinden haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

canım maşallah oğluşuna çok tatlı görünüyorrr
bende oğlumu çok özledim iki hafta oldu görmeyeli randevumuzda bu salı çabuk geçsin günler

ben dün gördüm ama şimdiden özledimm yavrumu 1 ay sonra randevumuz bizim ama haftaya falan randevu almamı söyledi daktırım üniye gitcem üniversitede ayrıntılı usg çektir dedi o yüsden bide o zaman görcemmm ahhahahahaha çok mutlu oluyorum az kalmış az sabrettt

Hahahaha bayılazammmm kendinide araya katmadan duramazmış benim bacım.
Ehh anasıda sen olunca,alemsin alemm

olar mı bacımmm olar mı katmadan olar mı heçç biz böyle mutluyuz demi bacım =)

ay cnm benim ya, allah hepimize böle sağlıklı haberler almayı ve böle fotolar koymayı nasip etsin, ne kadar güzel bi bebek ne kadar masum Allahın hikmeti onlar ya, çok duygulandım:)

evt kuzum şükürler olsun rabbime masum olmazlar mı melek onlar şuan aminn hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

canım seninle aynı şafağımız ben bu sonucu anlamadım ama iki hafta sonra inşallah her şey yolunda olur benim dr ayrıntılı felan istemicek galiba inşaallah en kısa zamanda normale döner içini ferah tut

inşallah iki hafta sonra normal çıkar canım

Goturdun abur cuburlari yegenimizin midesini doldurdun di mi seni gidi gidi. Uzulme kuzum burkma icini her sey yolundadir ben inaniyorum

canım korkma lütfen Allahın izni ile iki hafta sonra hayırlı haberlerini alacağız oğluşunun

Wosgicimmm üzme kuzucugunu. Sen tecrübeli annesin canım bizden iyi bilirsin bir sorun olsa diğer organlarından da belli olurdu Allah korusun.. Birseycik çıkmayacak göreceksin canım

sağolun kızlar inş. oğlumda birşey çıkmaz yanlış görmüş olsunlar çok korkuyorum sağ sağlim kucağıma almak nasip olur inş.

aynı gün canım randevularımız
sen ayrıntılı için gideceksin galiba inşallah herşey iyi çıkar canımmm
benimde üç hafta oldu sayılır görmeyeli bu kontrolde doğum hakkında konuşucaz bakalımm :26::26::26::26:
tüp bebek olunca genelde sezeryan oluyor galiba hasta kendisi normal istemediği sürece tüp bebek merkezindeki doktorum da sezeryan demişti ama bu doktorumla hiç konuşmadım bakalım o ne diyecekkk:26::26:

sağolun kızlar inş. oğlumda birşey çıkmaz yanlış görmüş olsunlar çok korkuyorum sağ sağlim kucağıma almak nasip olur inş.

KUZUMMMMM herşeyden önce sen pozitif ol lütfen kesin bişi yok sonuçta annesi senin üzüldüğünü hissettikçe oğluşunda üzülecek kız yiğenimi üzmee kızarım bak balım anla işte bunlar nisan bebekleri nazlılar şimarıklar korkutuolar ki ilgi çeksinler nazlansınlar demi =) nisan bebesi bunlar annelerini hafif korkutup hemen toparlarlar nazlılar napak çekecess nazlarını pozitif olarak demi =)

canım Naz yazmıştı bitirdim diye bu topicte.. bilgin olsun. hanipeks bugün izinli akşam ancak haber verir. kalan olursa tamamlarız. çeksem mi ben biraz daha her ihtimale karşı ??

olar mı bacımmm olar mı katmadan olar mı heçç biz böyle mutluyuz demi bacım =)

Yanlız kimse yüzüğüne yorum yapmadı dikkatini çekerim.
Oğluşun şimdiden tüm ilgileri üzerine topladı yandın sen

Evet canım benim benimki detaylı olacak.
Merakla bekliyorum nasıl geçecek,oğluşumuda çok özledim.
Arada hareketleniyor,tepkilerini tam hissediyorumda öyle rahatlıyorum yoksa duramazdım.

Sen ne düşünüyorsun canım?Önemli olan senin kararın.
Herşey yolunda giderse neden normal olmasın ki.

iyidir canım oğluşun merak etme
ben ne düşündüğümü bilmiyorummm ama sezeryana daha yakın duruyor gibiyimmm:26::26::26:

Laternem ben bitti dememisim cok soryBitti
Oldum bittim yorgunluktan yeni geldim eve.

Demett benim kocam ev alsın leğen koyup ayaklarını yıkamazsam yediğim gözüme Dursun
Rabbim tez zamanda kurtarsın ben gibi kira kira dolaşanları .9. Evim 10. Kendi evim olsun.
Gönlüme göre alayım eşyamı 11 yıldır kaynanagilin aldığı koltuk yatak odası.
Şan için giderken eşyaları catiiiirr catiiirrr kirmazsam bana da voltaj demesinler.
Kiz 2. Bebeğe alışamadım demisin gelirsem yanına
Ben 3.nun haberini alınca betona düşmüş gibiydim günlerce ağladım .
Hem evsiz ,hem hasta ,hem 3. Cocuk.zor dostum zor.
10 tane senden iyi varsa 20 tane kötü var biri ben bak.
Her halimize şükür ...
Neyse cok geciktim evi supurmedim toz,yemek yapacagım aaaaaa
Durdurun dunyayı
Opuyorum sizleri kelebeklerim.

canım Naz yazmıştı bitirdim diye bu topicte.. bilgin olsun. hanipeks bugün izinli akşam ancak haber verir. kalan olursa tamamlarız. çeksem mi ben biraz daha her ihtimale karşı ??

canım geçmişi okuyamadım görmedim,söylediğin iyi oldu ( uzun zamandırda dua topiğindeyim düzenleme yaptım orada (
okumana gerek yok voltajımda okumuş,Hanipeks de okuyor sorun yok yani.. hepsi tamam sayılır
Allah razı olsun tatlım benim

benim çok uykum geldi yaaa biran önce akşam olsunnn erkenden yatıcammmm

Yaa benimde gözlerim kapanıyor , Havada kasfetli.. Yarın detaylıya gidicem onu düşünüp düşünüp kendime geliyorum :))) Bu arada artık bende kızımı hisediyorum , annesine dokunuşlar yapıyor kuzumm ,Çok güzel birşeymiş içinde bir canlının varlığını bu şekilde hissetmek

ayy haklısın canım Allahım gönlüne göre versin ,olmayan herkese ev versin inşallah. valla bizde dişimizi sıkıp aldık ister istemez şu aralar biraz tereddütünü yaşıyoruz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşaşllah.
haklısın canım valla insan hiç daha kötüsünü düşünmüyor sanki en beteri kendi başına gelmiş gibi hissediyor.Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza bize de kolaylık versin inşallahhh
hadi kolay gelsin işlerin çabucak bitsin inşallh

16 aylık canım. 20 ay olacak aralarında kısmetse.böyle güzel olumlu örnekler duymak çok hoşuma gidiyor canım çok moral oldu valla bana sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…