2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar 3lü tarama testinde down sendromu yüksek çıkan oldumu aranızda. Moralim çok bozuldu 2li de bişey çıkmamıştı şimdi ambiyosentez önerdi doktor napıcam bilmiyorum

Kızlar 3lü tarama testinde down sendromu yüksek çıkan oldumu aranızda. Moralim çok bozuldu 2li de bişey çıkmamıştı şimdi ambiyosentez önerdi doktor napıcam bilmiyorum

benim de test sonucum kötü çıktı ve korkudan amniyosentez yaptırdım. ikili testin sonucu iyi çıktıysa ve ultrasonda belirti yoksa yaptırmasak da olabilirmiş aslında; ama insan o anda panik ile böyle düşünemiyor.amniyosentez işlemi çok korkulacak birşey değil bu arada ama test sonucunu beklerken çektiğim üzüntü sıkıntı bana bir ömür yeter. bir de amniyosentez yaptıran bir sürü arkadaşım oldu ve hiçbirinde kötü çıkmadı. inşallah senin de öyle olacak merek etme. Allaha emanet.

patates ve muz yiyerek olmaz canım doktora git hemen ishal olduğun için vücudun sıvı kaybediyor hamilelikte de tam tersi sıvı ihtiyacı var.
doktora git acile falan serum takıyorlar seruma ilaç yapmıyorlar sanırım en iyi bilgiyi doktorun verir. Benim kanamam olmuştu acile gittim bir bayana serum takmışlar geçmiş olsun neyiniz var dedim ishalden dolayı geldim dedi sende git doktora ne diyecekse o desin normal zaman da patates muz süper kurtarıcı ama maruzatımız var şimdi durumlar farklı ihmal etme

cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun, dişinde çürük mü var, sadece diş etlerin mi iltihaplandı?

Hoşbulduk kuzu dişimde çürük oldu yirmilik dişim yan duruyormuş oda çıkmaya başlamış yana doğru uzadıgı için yan dişimin köküne baskı yapıyormuş onun da kökünü çürütmüş yirmilik çürük apse hepsi yani ama karafil süper iyi geliyor hafifletiyor tamamen geçirmiyor da o dayanılma acı yok şuan sızlıyor sadece

Merhaba Docalan,
Evet, ben varım. Benim de ikili testte bir sorun çıkmadı ama daha sonra yapılan dörtlü testte riskim 1:47 çıktı( Fikir aldığım tüm doktorlar amniyosentez şart dediler. 3 hafta önce yaptırdım ve 5 gün önce sonucumu aldım. Bebeğimin kromozomal bir sorunu olmadığı anlaşıldı:))) Tabii beklemek ve amniyosentez yaptırmaya karar vermek çok zordu. Ama yine bu forumdan bir arkadaşımız dörtlü test sonrası amniyo oldu ve o da çok şükür sağlık haberlerini aldı bebeğinin:) Yine üçlü test sonucu amniyo yaptıran bir diğer arkadaşımız sa ikin gün önce güzel haberler verdi:) Bana sormak istediğin bişi olursa mutlaka sor. Benim de bu aşamada çok soru vardı kafamda, nasıl bir duygu olduğunu bilirim(( Ama şunu bil ki ikili testin de iyiyse %97 hiç bir şey çıkmayacak. Çok çok ufak bir ihtimal o da seni bulmayacak. O yüzden lütfen lütfen üzme kendini.. Stress, üzüntü bebeklerimize yapacağımız en kötü şeyler..Herhangi bir sorun olursa beklerim. Kendine çok dikkat et, içini rahat tut..

benim ikilide yüksek çıkmıştı cnm amniyosentez değilde cvs testi yapıldı ama bişey çıkmadı oda amniyosentez le aynı iğne ile sıvı alınıo ama biri karından alınıo biri plasentadan alınıo bu konua aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum canını sıkma sonuç iyi çıkacak merak etme bende senin gibi bir ayım beklllemekle geçti zehir oldu

Geçmiş olsun canım benim.

Mayıs anneleri topiğine bakmıştımda,orda nisan annelerinden bile daha etkin durumdayız aramızda 100 sayfa var gibi bir yazdı okudum.
Onuda kızlarla paylaştım,konusu gelmişken.
Bizden yana bir sıkıntı yok şükür.

arkadaşlar benim dualar tamamdır dua topiğine giremedim sabahtan öğlene kadar ofiste yoktum döndüm internet yoktu şimdi geldi bildiriyorum. çok öptüm biraz yoğunum müsait olunca yazarım yine inşallah herkes iyidir.

tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa

burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)

burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben

buda hello kitty li kendimce alyansım =)

cnm ya Allah sabır versin ne diyim, çok çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü gerçekten ya, Allah yardım etsin ne diyimi iyi ki karanfil iyi geliyo, karanfil yağı da var galiba gerçi kullanabilir miyiz bilmiyorum

anladım canımm iyide niye yarışıyorlar ki anlamadım amaçları farklı demek ki bizlerin harika dostlukları oluştu allah nazarlardan uzak tutsun herkes kendi işiyle ilgilensin ama bide şu açıdan düşünelim demekki imrendiren bir topiğimiz varki bizimle yarışıyorlar bakın bizim hiç öyle bir derdimiz yok ihtiyacımız yok hıhhh

bayıldım ben bu kuzuya annesi. sanki klavyenin üzerinde uyuyakalmış gibi ikinci resim. sanki çok geniş bir yerdeymiş gibi çıkmış resimler. o kadar yer var mı içerde. ultrasonda sağda solda sürekli karartılar görünce yerleri darmış gibi gelmişti bana.

bende bilmiyorum ama tansiyon düşürüo onu farkettim fazla çiğnersem basım gözüm dönüo =) yutmuomda çiğneyip dişimin orda bekletiom etkisi geçince tükürüom

Yaaa gözlerim dolu dolu oldu ama.
Sen şimdi bırak yüzüğü filan (yüzüğünü beğendim bu arada) oğluşunu yerim ben senin ya.
İlk resimde hareket etmediği için çok net anlaşılmış maşallah ne kadarda tatlı bir oğlan olucak.
Ben çok istiyorum oğluşumu görmeyi son 5 gün hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.

Bu arada aşı için sen ara konuş tatlım.Epidural içinde sevindim en azından için rahat etmişdir.

maasAllah burun hep bi garip cikiyor sanirim, iyice buyuk adam gibi elini koymus basinin altina yerim.
Gecmis olsun bu arada.

Kız egomegonun oğluşu görünce sana yazmamışım.
Kolay gelsin tatlım kendini çok yorma.Allahım kabul etsin dualarını inşallah.

ya çok yaramas dedi doktor amcamız durmuyor ki bi net çekeyim dedi bende korktum durmaması rahatsız mı acaba diye hayır hareketli olması çok güzel bişi dedi bide hareket ettikce görüntü kayıyor yamuluyor falan dedim ki burnu uzun mu büyük mü ne dedim annesine bensio büyük mü senin burnun dedi dedim yok yanlış görmüşüm çok hoş bir burnu var minnacık dedim güldü çok fenasın dedi daktır amca =) annemde mutluluktan uçmuştu görünce seslendim duymadı böyle yapmıştı aynen oyy yerim anamı ben napsın ilk ve tek torunu anasıda ben oluca=)

canım maşallah oğluşuna çok tatlı görünüyorrr
bende oğlumu çok özledim iki hafta oldu görmeyeli randevumuzda bu salı çabuk geçsin günler

Aynen tatlım,boşverdik gitti.Biz dostluğumuza bakalım gerisi yalan.

canım maşallah oğluşuna çok tatlı görünüyorrr
bende oğlumu çok özledim iki hafta oldu görmeyeli randevumuzda bu salı çabuk geçsin günler

Bizimde randevumuz bu salı.
Son 5 gün kaldı.Benimde nerdeyse 3 hafta olucak oğluşumu görmeyeli.
Babasıda izin alıcak oğluşumuzu görücez kısmetse.

demyy ama numaralarını nerden bulacağım ki cumartesileri sağlık ocağısı açık olar mı ki =) kuzumm ayy süper bir duygu içim gitti valla gördükçe hiç durmuo sıpa azıcık durduda burnun küçük oldugunu farkettim yoksa doğana kadar aklım takılırdı burnu nasıl die =) hadi sayalım senin içindeeee geri geri bugün beeeeeeşş

(epiduralide hiç sorma ya süper oldu)
aha bu emir bebek gibi bizim dorukhan bebek durmuo içinde alanı geniş buldu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…