Kızlar 3lü tarama testinde down sendromu yüksek çıkan oldumu aranızda. Moralim çok bozuldu 2li de bişey çıkmamıştı şimdi ambiyosentez önerdi doktor napıcam bilmiyorum
kızlar ya ben çok fena ishal oldum. kan ilacından dolayı sürekli devam eden ama rahatsız etmeyen bi ishalim vardı. bu gün sabahtan beri aniden karnıma bi ağrı saplanıyo ve tuvalete fırlıyorum. 10-15 dk sonra yine aynı şey... çok yoruldum ya git gel git gel. napıcam şimdi???
cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun, dişinde çürük mü var, sadece diş etlerin mi iltihaplandı?
Kızlar 3lü tarama testinde down sendromu yüksek çıkan oldumu aranızda. Moralim çok bozuldu 2li de bişey çıkmamıştı şimdi ambiyosentez önerdi doktor napıcam bilmiyorum
Hoşbulduk kuzu dişimde çürük oldu yirmilik dişim yan duruyormuş oda çıkmaya başlamış yana doğru uzadıgı için yan dişimin köküne baskı yapıyormuş onun da kökünü çürütmüş yirmilik çürük apse hepsi yani ama karafil süper iyi geliyor hafifletiyor tamamen geçirmiyor da o dayanılma acı yok şuan sızlıyor sadece
Geçmiş olsun canım benim.
Mayıs anneleri topiğine bakmıştımda,orda nisan annelerinden bile daha etkin durumdayız aramızda 100 sayfa var gibi bir yazdı okudum.
Onuda kızlarla paylaştım,konusu gelmişken.
Bizden yana bir sıkıntı yok şükür.
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana .....
Eki Görüntüle 570052 burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)
Eki Görüntüle 570054 burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben
Eki Görüntüle 570053 buda hello kitty li kendimce alyansım =)
cnm ya Allah sabır versin ne diyim, çok çok geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü gerçekten ya, Allah yardım etsin ne diyimi iyi ki karanfil iyi geliyo, karanfil yağı da var galiba gerçi kullanabilir miyiz bilmiyorum
arkadaşlar benim dualar tamamdır dua topiğine giremedim sabahtan öğlene kadar ofiste yoktum döndüm internet yoktu şimdi geldi bildiriyorum. çok öptüm biraz yoğunum müsait olunca yazarım yine inşallah herkes iyidir.
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa
Eki Görüntüle 570052 burda biraz durdu oğluşum bu biraz net görüntü kaymadı bunda =)
Eki Görüntüle 570054 burrrdaaa elimizi yüzümüzün altına koymuş yatıyoruz ama hareket ettiğimiz için hala burnumuz bi garip çıkmış ama yerim onu ben
tünaydın meleklerim;
umarım hepiniz iyisinizdir geçmişin tamamını okuyamadım okuduğum kadarı pek birşey yok birtek içimi çok sızlatan ve okurken gözlerimden yaş akıtmayı beceren ve hala yazarken gözlerimi doldurup içi sızlatan hanipeksin öğrencisi canım benim allahım sana şifalar versin meleğim.biz iyiyiz benim sadece diş problemim ve ara sıza kasıklarıma girem sancı dışında birşeyim yok dün kontrole gittik 3boyutlu ultrasona girdik ama benim tosuncuğum çok hareketli olduğu için çok net çekemediler iki tane iyi var onları paylaşayım bide yüzük muhabbeti olmuş bende dore hello kittyli yüzük aldım onu takıyorum =) herşey gayet güzel çıktı ama beni hala aşı için çağırmadılar ben bi gitsem mi acaba =) haaa bu arada burda epidural normal doğum yok diye çok üzülüyordum dühn doktorum dedi ki 1 aydır yapılıyor çok şanslısın yeni geldi dedi bende fiyatını sordum sizler hep 2binlerde söyleyince o civarda bişi bekliyordum dedi ki o normale göre tuzlu 1350 bende bir an sizin fiyatlara göre ucuz gelince yooo iyiymiş süper öyle yapalım dedim dur sakın 5,5 aylık mı doğurcan dedi dedim çok sevindim yaaa
bayıldım ben bu kuzuya annesi. sanki klavyenin üzerinde uyuyakalmış gibi ikinci resim. sanki çok geniş bir yerdeymiş gibi çıkmış resimler. o kadar yer var mı içerde. ultrasonda sağda solda sürekli karartılar görünce yerleri darmış gibi gelmişti bana.
anladım canımm iyide niye yarışıyorlar ki anlamadım amaçları farklı demek ki bizlerin harika dostlukları oluştu allah nazarlardan uzak tutsun herkes kendi işiyle ilgilensin ama bide şu açıdan düşünelim demekki imrendiren bir topiğimiz varki bizimle yarışıyorlar bakın bizim hiç öyle bir derdimiz yok ihtiyacımız yok hıhhh
canım maşallah oğluşuna çok tatlı görünüyorrr
bende oğlumu çok özledim iki hafta oldu görmeyeli randevumuzda bu salı çabuk geçsin günler
Yaaa gözlerim dolu dolu oldu ama.
Sen şimdi bırak yüzüğü filan (yüzüğünü beğendim bu arada) oğluşunu yerim ben senin ya.
İlk resimde hareket etmediği için çok net anlaşılmış maşallah ne kadarda tatlı bir oğlan olucak.
Ben çok istiyorum oğluşumu görmeyi son 5 gün hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.
Bu arada aşı için sen ara konuş tatlım.Epidural içinde sevindim en azından için rahat etmişdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?