Günaydın , hayırlı cumalar canlar.
Hastalara şifa,dertlilere deva dilerim.
kızlar biz beşiğimizin siparişini verdik. annemle babam beşiği biz alıcaz dediler. sizin istediğiniz gibi olsun dediler.
mobilyacıları dolaştık. büyüyebilen beşiklerden sipariş verdik.1 ay sonra annemlere teslim edicekler ya da buraya göndericekler.
beşikle birlikte yatak ve uyku setide içindeydi. uyku setini katalogtan sipariş verdik.
beşiği aldıktan sonra çarşıya gittik. bursalı olanlar kapalı çarşıyı bilir. bakırcılar çarşısında bir dükkana girdik.
yeni açılan bir mağazaymış. çok uygun fiyata kıyafetler aldık. nakit olunca pazarlıkta yaptım.
hastane çıkış setleri, battaniye, bornoz, alt açma, alt üst takımlar, ağız mendili, badiler bir sürü şey aldı anneciğim.
bize hiç para harcatmadı. eşim sadece lizözlü lohusa pijaması aldı. çok pahalı geldi ama sen çok beğendin alalım dedi.
hamile elbisesi de aldım. sonra sosyete pazarına gittik. orda da alışveriş yaptık bir pijamada ordan aldım. hemde çok uygun fiyata.
mavisi yoktu ama pembe aldım kaçırmak istemedim.
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
sağol canım beşik için erken aslında ama bidaha gitme şansımız olmadığı için mecburen sipariş verdik. alışveriş yaptığımız mağaza özlem bebe (çil bebe) canım internet fiyatından bile daha ucuza aldık. kredi kartı geçmiyor ama nakitte iyi indirim yaptılar. istediğim fiyata inmeyince 2 paket çorap ve 2 tane ayakkabıyıda bunlarda hediye olsun o zaman dedim.hayırlı olsun canım cicileriniz bende ocak gibi gidicem allah nasip ederse bursaya bol bol gezmeyi planlıyorum gözümde canlandı sen anlatınca özlemim birkez daha arttı bak....
günaydın , hayırlı cumalar canlar.
Hastalara şifa,dertlilere deva dilerim.
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
maşallah canım göbüşüne,bugün bende ekliym bari:)Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)
Chosy cnm benim de dolgulu dişim kırıldı ve ağrı oluyor doktorun direk çekelim mi dedi ? bana k.doğum doktorum kanal tedavisini önermedi röntgen de çektiremedim...
dini olarak bişe diyemem tabide,çok rahat oluyo kıs,20 dk tüm vücut tertemiz,ağdacıdan çıkınca inan 5 kilo vermiş gibi hafifliyom:))
Kiz gözümün önüne getiriyordum sesli güldüm ya Allah'ta seni güldürsün .
Bakalım bir cesaret giderim belki:18:
Yoksa benim agdaylan garniturlenmis yadigar makineme talim
hamilelikte diş köklerinde problemler de olabiliyomuş,belki öle bişedir..sağol canım
sağol mezoşum.. bende karanfili duydum ama sabah gelirken unuttum almayı..hangi dişin ağrıdıgını bilsem belki iyi gelicek bişi yapıcam ama 4 ü birden ağrıyo ..Allah yardımcımız olsun..
Günaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
öncelikle tebrikler,gözün içinde geçmiş olsun,hepimizin bünyesi tepetaklak oldu,gözün hamilelikle ilgilidr inşallah,en kısa zamanda geçer..Sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben okuyayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
biz akşam eve döndük.
çok şükür evimdeyim artık.
sağol canım beşik için erken aslında ama bidaha gitme şansımız olmadığı için mecburen sipariş verdik. Alışveriş yaptığımız mağaza özlem bebe (çil bebe) canım internet fiyatından bile daha ucuza aldık. Kredi kartı geçmiyor ama nakitte iyi indirim yaptılar. Istediğim fiyata inmeyince 2 paket çorap ve 2 tane ayakkabıyıda bunlarda hediye olsun o zaman dedim.
Fotoğraflarını çekip albüme koyucam.ama bugün asmye gitmem gerekiyor. Tetanoz aşısını yaptırmadım. Grip olunca yapmadılar. Bugün öğleden sonra hem aşıyı sorucam hemde ilaç yazdırıcam.
canım geçmiş olsun. allah sabır versin.kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
hoşbulduk canım. evet canım evim evim güzel evim.sağol kzum benim..sende hoşgeldin yuvana..insanın evi gibi yok dimi
amin canım rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.canım ya orda öyle güzel vakit geçirmene o kadar çok sevindim ki.. tatil iyi bitti sonuçta senin için.. Aldıklarını güle güle kullanman nasip olsun inşallahhhhh
günaydın süper anne.. ben nedense seni görmeden çok seviyom be voltaj.. sanki ailemden biriymişsin gibi geliyo kızsana güzel bir gün diliyorum
amin canım daha iyileri sizlerin olur inşallah.Canım Voltajım hoşgeldinHayırlı cumalar Nasılsın?
Canım benim hayırlı olsun,sağlıkla,mutlulukla,güle güle,iyi günlerde kullanın inş.
Mezosum gecmis olsun ,
Cok zor bir durum gecen hafta aynı şey benim akrabama oldu.karsi taraftan 2 kisi öldü.asiri alkolden ilaclara cvp veremediler.olenlerden birinin oğulları silahlanip kuşandı
İntikam alacaklarmis. Onlarda tanıdık ,koca sehirde nasil denk geldiler hayret birsey.bir kızımız onlarda gelindi. Cok karıştı ortalık Allah yardım etsin.
Canım benim bizimle paylaştığın teşekkürler öncelikle.
Bazen gerçekden çok ufak şeyleri sorun haline getirebiliyoruz.
Allahım yardımcısı olsun arkadaşının,yaşadıkları hiçde kolay değil.
Allahım rahmet eylesin vefat eden kişilerede,mekanları cennet olsun.
Allah sabır versin arkadaşına,çok zor bi durum,sende üzme kendini çok,hepimiz ne yazıldıysa onu görücez..
teşekkür ederim kızlar.. çok şükür bugün iyiyim dün bende olayın şokundaydım o çıkana kadar da kendime gelemedim. yalnız dün duanın gücünü bir kez daha gördüm. olay duyulduğu andan itibaren tüm öğretmen arkadaşlar dua ağı oluşturdu iş sonuçlanıncaya kadar. bir sürü ayrı grup tefriciye bağışladı birkaç saat içinde. yani ben güvenlik için bile olsa bırakmazlardı diye düşünüyordum sonuçta ortada iki can vardı. ama akşam serbest kaldı..
duayı eksik etmeyin ne olur..Allah sizleri, eşlerinizi, ailelerinizi ve bebeklerinizi korusun..
Arkadaşlar şuan yoğunum anlatacağım dün dr canımı sıktı biraz. Şeker hastası adayıymışım. Bir de dedemin 2. ölüm yıl dönümüydü, neredeyse babamdan çok severdim o derece, ölüm anında benim ismimi sayıklamıştı. psikolojim normal değil şuan
tetanoz aşısı için mi gittin canım? :18: çok tuzlu yiyorsan ödem olabilirmiş tatlım. tuzu azaltmak gerekiyor sanırım.kızlar ya sabah aşı olmaya gittim doktor canımı sıktı tansiyonum çok düşük geldi ödem çok fazla bunun altında tehlikeli bişey var doktorunla bi görüş die öğleden sonra gideceğim bakalım ne diyecek doktor benim sıkıntım hiç bitmeyecek anlaşılan
tetanoz aşısı için mi gittin canım? :18: çok tuzlu yiyorsan ödem olabilirmiş tatlım. tuzu azaltmak gerekiyor sanırım.
Hee unutmadan bende bir balığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?