günaydın teyzesii :)) senin cancanlara da günaydınnn
keyiflerine pek düşkünler hanımlaryer teyzesi o bacağıııı
aşkolsun laterne teyze.. onlar mercimek ve fasulyeden terfi edeli çokkk oldu. bak kaç cm olmuşlar.. 30 luk cetvel kadar benim minik kızım artık :)))bak bacak bacak üstüne atan fasülye gördün mü sen hiç
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
biz akşam eve döndük.
çok şükür evimdeyim artık.
Arkadaşlar şuan yoğunum anlatacağım dün dr canımı sıktı biraz. Şeker hastası adayıymışım. Bir de dedemin 2. ölüm yıl dönümüydü, neredeyse babamdan çok severdim o derece, ölüm anında benim ismimi sayıklamıştı. psikolojim normal değil şuan
Günaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
Günaydııınnn anneleerr ve tatlı bebişleriii :)))) ayrıntılı ultrasonumuz bitti bebeğimm çok hareketliymiş doktor sürekli bunu söyledi ben de sebebini sordum bu çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi çok güzel bir kızın olcak dedii bacak bacak üstüne atmış duruyordu kızım :)))
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..
ya ananas erken doguma sebep oluyo mu cidden, ben cok yedim, doktoruma sordum oyle bisey duymadim dedi ama bazi yerlerde yazmislar:18:
kızlar bugün detaylı usg girdim..Allahıma şükürler olsunki herşey yolunda:)dr gelişimi 1 hafta önde gidiyor bu çok iyi dedi,prensesimin boyu:24cm kilosu:368 miş...Rabbim tüm bebek bekleyen annelere hep hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş.gercekten ayaklarım titredi resmen usg odasına girerken,tansiyonum normalde hep 9/5 olurdu buğün 11/8 olmuştu sedyeye yattığım an kalbim yerinden fırlayacaktı sanki,şükürler olsunki güzel haberlerle kendime geldim.... bu arada ben ilişki konusunu sordum dr çok sık olmamak şartıyla devam dedi:) seyahat engelim vardı onuda çok uzun km olmaması şartıyla kaldırdı, eee kim tutar beni bursa da Allah nasip ederse yarın istanbula gidiyoruz::))
Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum nedense bu durum evde benden başka kimsenin umrunda değil bu da üzüyor beni eşim bu konulara okadar ilgisizki başka bir yerde tekrar baktıralım dedim oralıbile olmadı bende sustum benim çocuğum olduğu kadar onunda çocuğu biraz endişe duyması ve beni anlaması lazım naz yapmadığım halde artık sabredemiyormuş kaprislerime patlıycakmış sürekli bi huzursuzluk var evde 2 kelime konuşmadan yatıyoruz o sormayınca bende anlatmıyorum öle işte banada bir dokundun içimdekileri döküverdim kusura bakma canım.
antibitotik vermişleri canım abimin eşine abse yapmıştı onun ki mutlaka sanada birşey önerecektir...çok geçmiş olsun
ben her akşam erken yatıcam diye gidiyorum ama ama oomuyor işte aslında geç de yatmıyorum on-on buçuk gibi yatıyorum ama sabah 6 da tuvalet için uyanıyorum sonrada uyku tutmuyır bi daha...yarın misafirim var birşeyler hazırlıcam bu akşam
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah(
ama ben kuzucuklara hiç fasulye dememiştim içimde kaldı( minişleri fasulyeden saydım diye kızma hemen yaaa:2:
sen benim fasulyeme bir bak teyzesi bugün ne kadar büyümüş;şimdi oda kızıp bir tekme atarsa anneciğine şaşırmam yani
canım ya bu erkeklerin hepsi aynı demek kibiz de son bir haftadır sürekli benzer şeyler yüzünden atışıyoruz.. Bizim gibi hissetmiyorlar bu çok net artık. Bende doktorumla ilgili çok olumsuz şeyler duydum kaç gün ağladım gitmem artık ona diye. Eşim diyor ki ne olacak ki, herkes aynı mı , hergün onlarca kadına doğum yaptırıyo demek ki bir sorun yok.. Bende kızdım. Sanki tek benim çocuğum ama tabi o acıyı çekecek olan benim.. Onlar şu an işin eğlencesinde. Tekme mi attı, beşik mi alınacak, yok kızım bana büyüyüp çay mı getirecek.. Ben şu son haftada iyice anladım artık. Normalde çok duyarlı bir insan olmasına rağmen eşim kesinlikle benim şu an içinde bulunduğum fizyolojik ve psikolojik durumun hiç farkında değil.
sağol mergenim..bugun akşama kadr dayanmaya çalışıcam evde denicem karanfili.sen nasılsın tekmeliyomu bebişler..
Canım inşallah...Çok sıcak ve soğuk şeyler yeme,ağrın artmasın hayatım...
Çok şükür iyiyiz canım.Bebişlerimin bir tanesini çok net hissediyorum çok şükür ama diğer kuzum sık pozisyon değiştiriyor sanırım onu daha az hissediyorum,çikolata,meyveyle tekme dileniyorum
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
belkide o tekmeleyen diğerini sıkıstırmıstır..sen tekmeleme ben tekmelerim ancak burda benim sözüm geçer
şaka bi yana maşallah kuzularına..
artık tekmeleri çok sert hissetme zamanlarımız başladı..
ben öne doğru oturayım aşağı vuruyo..illa arkana yat diyo..yatıyorum rahatlıyo sıpa
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
maşallah canım kızına.
ay bende yarın doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur.
katinam tatlım sanada çok geçmiş olsun.
kızlar biz beşiğimizin siparişini verdik. Annemle babam beşiği biz alıcaz dediler. Sizin istediğiniz gibi olsun dediler.
Mobilyacıları dolaştık. Büyüyebilen beşiklerden sipariş verdik.1 ay sonra annemlere teslim edicekler ya da buraya göndericekler.
Beşikle birlikte yatak ve uyku setide içindeydi. Uyku setini katalogtan sipariş verdik.
Beşiği aldıktan sonra çarşıya gittik. Bursalı olanlar kapalı çarşıyı bilir. Bakırcılar çarşısında bir dükkana girdik.
Yeni açılan bir mağazaymış. çok uygun fiyata kıyafetler aldık. Nakit olunca pazarlıkta yaptım.
Hastane çıkış setleri, battaniye, bornoz, alt açma, alt üst takımlar, ağız mendili, badiler bir sürü şey aldı anneciğim.
Bize hiç para harcatmadı. Eşim sadece lizözlü lohusa pijaması aldı. çok pahalı geldi ama sen çok beğendin alalım dedi.
Hamile elbisesi de aldım. Sonra sosyete pazarına gittik. Orda da alışveriş yaptık bir pijamada ordan aldım. Hemde çok uygun fiyata.
Mavisi yoktu ama pembe aldım kaçırmak istemedim.
kızlar biz beşiğimizin siparişini verdik. annemle babam beşiği biz alıcaz dediler. sizin istediğiniz gibi olsun dediler.
mobilyacıları dolaştık. büyüyebilen beşiklerden sipariş verdik.1 ay sonra annemlere teslim edicekler ya da buraya göndericekler.
beşikle birlikte yatak ve uyku setide içindeydi. uyku setini katalogtan sipariş verdik.
beşiği aldıktan sonra çarşıya gittik. bursalı olanlar kapalı çarşıyı bilir. bakırcılar çarşısında bir dükkana girdik.
yeni açılan bir mağazaymış. çok uygun fiyata kıyafetler aldık. nakit olunca pazarlıkta yaptım.
hastane çıkış setleri, battaniye, bornoz, alt açma, alt üst takımlar, ağız mendili, badiler bir sürü şey aldı anneciğim.
bize hiç para harcatmadı. eşim sadece lizözlü lohusa pijaması aldı. çok pahalı geldi ama sen çok beğendin alalım dedi.
hamile elbisesi de aldım. sonra sosyete pazarına gittik. orda da alışveriş yaptık bir pijamada ordan aldım. hemde çok uygun fiyata.
mavisi yoktu ama pembe aldım kaçırmak istemedim.
Günaydın , hayırlı cumalar canlar.
Hastalara şifa,dertlilere deva dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?