2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben yemeğe gidiyorum kızlar,şirket yemeğimiz var.
Öğleden sonrada toplantımız olucakmış müdür şimdi söyledi.
Ne kadar sürer bilmiyorum,inşallah yine gelebilirim.
Gelemezsem eğer kendinize ve yiyenlerime iyi bakın.

kolay gelsin.. afiyet bak şeker olsun.. kuzucuğuna yarasın

Ersnil aksam vadiyi izlememiş Mıperformansı düşük geldi bana

125 gunüm kalmış Gizlar -10 da torpil 115

Ersnil aksam vadiyi izlememiş Mıperformansı düşük geldi bana

onun vadiden çektiğini bende pazartesi akşamları karadayı dan çekiyorum. ya adam asla tv izlemiyor ne maç ne başka bi sey haber dısında tv karsısında görmedım. ama bu imirzalıoğlundan mıdır nedir bir ezel vardı. o zamanda nişanlıydık yine böyle pazartesi çıkıyordu o da. pazartesi buluşmamız imkansızdı ya da susup izleyeceksin yanında. şimdi de karadayı çıktı. bende hiç hazzedemedim şu adamdan bi türlü.. sevmıyom onun dizilerini

Canikolar herkes iyi mi?

Bizi soracak olursaniz perisan haldeyiz.. Bel agrilarim oyle cok ki gunluk yasantim alt ust durumda..
Sali gunu kontrol var o gun konusacagim doktorla.. Yuruyemiyorum o derece agrim var..
Bir de bu halde dun temizlik yaptirdim.. Kadinin basinda dikil dikil catladim.. Veee her zamanki gibi mutlu son.. Tertemiz camlarima yagip tum camlari itina ile batiran yagmur!!
Moralim sifir keyfim yok vee aksama misafirim var. Pazara kadar kuzenim bizde kalcak.. Cimcime kizi ile evimizi senlendirecekler insallah..

İste bizdeki depresif hal durumunun kisa ozeti.. Ozledim ya saatlerce cene calmayi. Pztesiden sonra gorusuruz bol bol.. Opuyorum hepinizi.

Anaa ezel varken ben yine hamileydim
Benim eşimde pek sever de bu dizisine hiç bakmadı.
Suskunlarimiz vardı tutkndu.onlarda sagolsunlar bu sezon suyu çıktı bitti.
yok canım yeni değil.. 2. senesiymiş.. o doldu çok..bir de bu gizli şeker muhabbeti sarstı onu
Öyle mı
İnsanın ici efil efil olur kiz

Rabbim şifa versin.

sen dert etme canım benim ki biraz erken olacak doktorun öngörüsüne göre de öyle.. sen bir koç alırsın inş kucağına

eşim de ben de oğlak burcuyuz yenigelen de koç olunca "küçükbaş"lar olarak takılacağız.

"Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi

Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay

Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu

Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay"

hemşom geçmişler olsunn... salma kendini öyle.. bak ne güzel kuzen de gelecekmiş. benim de ev berbat durumda. ama psikolojım kadına da dayanmıyor artık. dediğin gibi şunu yap bunu yap demektense kendim sürüne sürüne yapayım bu hafta daha iyi.. bizim kadın pek bi rahat.. cep telefonumu uzun süre kullanıyo, kahvesini çayını eksik etmeyeceksin bi de her yemeği beğenmıyo. geçenlerde birsey yapmaya üşendim anacığım mantı yapmıştı onu çıkardım suya atıyorum diyor ki dışardan söylerdik uğraşma :)) çok gıcık etti beni son gelişinde.
bel ve sırt ağrısı bende de tavan yaptı. dün gece 3 yastık koydum olmadı birini bacağımın arasına attım olmadı debelenip durdum . sabah yatağın yer tarafından yastık cıkıyordu :)

Anaa ezel varken ben yine hamileydim
Benim eşimde pek sever de bu dizisine hiç bakmadı.
Suskunlarimiz vardı tutkndu.onlarda sagolsunlar bu sezon suyu çıktı bitti.

kız Voltaj şu duada dediğin gibi kolay bir doğum yapayım hemide normal olsun o zaman inan 6 ay sonra yenisini yaparım. ben çok istiyorum yaş farkı olmamasını. benle erkek kardeşim arasında 13 ay var ve o benim herşeyim. kankaydık her zaman :)) onunla ilişkimi gördükçe eşimde nolur peşine hemen yapalım diyo. bakalım hersey doguma bağlı :))))

Tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış
İkisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış

fıstığım aynı anda yaptık bağışlamasını isminle bağışladım merak etme,Allah kabul etsin inşallah

geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Mezos birini dogurda sen 2. Ne zaman dilersen olsun

Benim 2 gündür midem cok bulanıyor yahu
Bebeğim büyüyor demekki pittisini yesin annesi

canım yeni işin bol kazançlı huzurlu ve hayılrlı olsun tebrik ederim.

çok şükür canım gözümüz aydın. geçmiş olsun sen de sıkıntı yaşamışsın ama sonuçta aksi bir durum çıkmadığına sevindim.

üzülme düşük tansiyon yüksekten iyidir biraz saçmalamışlar. geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun ölenlere Allah rahmet eylesin her iki tarafın da işi zor.

canım çok şükür ki bişey olmamış bebişine geçmişler olsun.

evine hoşgeldin. tatilin sonlara doğru güzelleşmiş sevindim. Aldıklarınız için güle güle kullanın canım güzel günlerde.

geçmiş olsun cnaım Allah şifalar versin. sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. dualarını kabul etsin.

canım sağlık ocağında bana da dediler boşver canını sıkma bişeycik olmayacak. Dedene Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın inşallah.

canım dikkat et kendine üzüldüm geçmiş olsun.

canım yaaa çok tatlı maşallah gözümüz aydın.

geçmiş olsun canım. üzüldüm.

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..

harika haberler ne güzel maşallah canım.

maşallah çok tatlıymış göbüşün ve bebişin :)

Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)

sedagg cım korkma bence,benim sağlık ocağındaki dr da böle çok abartıyo,dr bana 3buçuk aylıkken filan minoset içebilirsin baş ağrın olunca demişti,bi ara çok ağrıdı başımki içmemek için direndim,okula gidemicektim baş ağrım yüzünden,rapor almak içi gittim sağlık ocağına,kadın kesinlikle almıcaksın ilaç dedi,tansiyonum hamile kaldığımdan beri 9-5 civarında,kendi drum normal diyo,sağlık ocağındaki düşük dio,sağlık ocağındaki herşeyi abartıyo,eğer kendi drum o kadın olsaydı bırakırdım walla..abartmıştır seninkide

sağol canım bilgilendirme için,bende çektircem perşembe,içimi rahatlattın:))

voltajj Allah kabul etsin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…