Ben yemeğe gidiyorum kızlar,şirket yemeğimiz var.
Öğleden sonrada toplantımız olucakmış müdür şimdi söyledi.
Ne kadar sürer bilmiyorum,inşallah yine gelebilirim.
Gelemezsem eğer kendinize ve yiyenlerime iyi bakın.
o torpille benimde 108yaklaştıkça yısıf yısıffffff
Ersnil aksam vadiyi izlememiş Mıperformansı düşük geldi bana
Hanipeksin dedesi mı oldu
Anaa ezel varken ben yine hamileydimonun vadiden çektiğini bende pazartesi akşamları karadayı dan çekiyorum. ya adam asla tv izlemiyor ne maç ne başka bi sey haber dısında tv karsısında görmedım. ama bu imirzalıoğlundan mıdır nedir bir ezel vardı. o zamanda nişanlıydık yine böyle pazartesi çıkıyordu o da. pazartesi buluşmamız imkansızdı ya da susup izleyeceksin yanında. şimdi de karadayı çıktı. bende hiç hazzedemedim şu adamdan bi türlü..sevmıyom onun dizilerini
Öyle mıyok canım yeni değil.. 2. senesiymiş.. o doldu çok..bir de bu gizli şeker muhabbeti sarstı onu
sen dert etme canım benim ki biraz erken olacak doktorun öngörüsüne göre de öyle.. sen bir koç alırsın inş kucağına
Canikolar herkes iyi mi?
Bizi soracak olursaniz perisan haldeyiz.. Bel agrilarim oyle cok ki gunluk yasantim alt ust durumda..
Sali gunu kontrol var o gun konusacagim doktorla.. Yuruyemiyorum o derece agrim var..
Bir de bu halde dun temizlik yaptirdim.. Kadinin basinda dikil dikil catladim.. Veee her zamanki gibi mutlu son.. Tertemiz camlarima yagip tum camlari itina ile batiran yagmur!!
Moralim sifir keyfim yok vee aksama misafirim var. Pazara kadar kuzenim bizde kalcak.. Cimcime kizi ile evimizi senlendirecekler insallah..
İste bizdeki depresif hal durumunun kisa ozeti.. Ozledim ya saatlerce cene calmayi. Pztesiden sonra gorusuruz bol bol.. Opuyorum hepinizi.
Anaa ezel varken ben yine hamileydim
Benim eşimde pek sever de bu dizisine hiç bakmadı.
Suskunlarimiz vardı tutkndu.onlarda sagolsunlar bu sezon suyu çıktı bitti.
eşim de ben de oğlak burcuyuz yenigelen de koç olunca "küçükbaş"lar olarak takılacağız.
"Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi
Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay
Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu
Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay"
aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnn
aminnnn Ya Rabbim.. sen kolaylık nasip et hepimize..
Voltajım ağzına diline sağlık..Allah razı olsun.. ben ismimi Laterneye göndermiştim duayı o yapacak diye sana iletti mi acebaaaa ??
tüm dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Selam kızlar.. Geçmişi okumadan girdim, umarım herkes iyiydir.
Dün detaylı ultrasonum vardı, Allaha şükür bebeğimin ölçümleri falan herşey normal.
Fakat akşam eve gelince akıntı gibi biraz kanamam oldu. Hemen doktorumu aradım, anlattım bide kan uyuşmazlığımız olduğu için en ufak kanamada haberim olsun demişti. Bu sabah gittim muayene oldum çok şükür sorun yokmuş.
Vajinal baktılar, rahim ağzı açıklığı falan olabilirmi diye, sonra normal ultrasonla bebeğime baktı o da iyiymiş çok şükür.
Çok endişeli bir gece geçirdim, hamile kaldığımdan beri sorunsuz gidiyordu, şu anda çok yorgun hissediyorum.
fıstığım aynı anda yaptık bağışlamasını isminle bağışladım merak etme,Allah kabul etsin inşallah
Mezos birini dogurda sen 2. Ne zaman dilersen olsun
Benim 2 gündür midem cok bulanıyor yahu
Bebeğim büyüyor demekki pittisini yesin annesi
Kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyum Allah dualarımızı kabul etti bebeğim kısmetiyle geliyorr
İşim oldu kızlar inşallah bi aksilik olmazsa son anda şu anda onaylandı geçişim inanılmaz mutluyum
çok üzülüyodum bebeğime gerekenleri alamayacağım diye
Hepinizi seviyorummmm
Selam kızlar.. Geçmişi okumadan girdim, umarım herkes iyiydir.
Dün detaylı ultrasonum vardı, Allaha şükür bebeğimin ölçümleri falan herşey normal.
Fakat akşam eve gelince akıntı gibi biraz kanamam oldu. Hemen doktorumu aradım, anlattım bide kan uyuşmazlığımız olduğu için en ufak kanamada haberim olsun demişti. Bu sabah gittim muayene oldum çok şükür sorun yokmuş.
Vajinal baktılar, rahim ağzı açıklığı falan olabilirmi diye, sonra normal ultrasonla bebeğime baktı o da iyiymiş çok şükür.
Çok endişeli bir gece geçirdim, hamile kaldığımdan beri sorunsuz gidiyordu, şu anda çok yorgun hissediyorum.
kızlar ya sabah aşı olmaya gittim doktor canımı sıktı tansiyonum çok düşük geldi ödem çok fazla bunun altında tehlikeli bişey var doktorunla bi görüş die öğleden sonra gideceğim bakalım ne diyecek doktor benim sıkıntım hiç bitmeyecek anlaşılan
Mezosum gecmis olsun ,
Cok zor bir durum gecen hafta aynı şey benim akrabama oldu.karsi taraftan 2 kisi öldü.asiri alkolden ilaclara cvp veremediler.olenlerden birinin oğulları silahlanip kuşandı
İntikam alacaklarmis. Onlarda tanıdık ,koca sehirde nasil denk geldiler hayret birsey.bir kızımız onlarda gelindi. Cok karıştı ortalık Allah yardım etsin.
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
Allahım yar ve yardımcısı olsun..dışarda olsada bu travmayı hiç bir zaman atlatamayacak üstünden..arabayı her çalıştırdıgında bu olay gelicek aklına..çok zor..Yer gök dua ile duruyo hakikaten..dünde ben işe gelirken minübüs kaza yaptı..Arkadan bize çarptılar..Allahtan hafif bir kazaydı..yaşamak an meselesi..Allahım acı keder göstermesin böyle şeylerle sınamasın hiç kimseyi..
kızlar biz beşiğimizin siparişini verdik. annemle babam beşiği biz alıcaz dediler. sizin istediğiniz gibi olsun dediler.
mobilyacıları dolaştık. büyüyebilen beşiklerden sipariş verdik.1 ay sonra annemlere teslim edicekler ya da buraya göndericekler.
beşikle birlikte yatak ve uyku setide içindeydi. uyku setini katalogtan sipariş verdik.
beşiği aldıktan sonra çarşıya gittik. bursalı olanlar kapalı çarşıyı bilir. bakırcılar çarşısında bir dükkana girdik.
yeni açılan bir mağazaymış. çok uygun fiyata kıyafetler aldık. nakit olunca pazarlıkta yaptım.
hastane çıkış setleri, battaniye, bornoz, alt açma, alt üst takımlar, ağız mendili, badiler bir sürü şey aldı anneciğim.
bize hiç para harcatmadı. eşim sadece lizözlü lohusa pijaması aldı. çok pahalı geldi ama sen çok beğendin alalım dedi.
hamile elbisesi de aldım. sonra sosyete pazarına gittik. orda da alışveriş yaptık bir pijamada ordan aldım. hemde çok uygun fiyata.
mavisi yoktu ama pembe aldım kaçırmak istemedim.
sağolun kızlar ya bende haber veremedim size. pazartesi bursaya gittik. çok az kaldığımız için herşeyi bir anda yapmaya çalıştık o yüzden çok yoruldum.
evet tatlım öyle oldu. ağlarsa anam ağlar gerisi yalannn...
annem hiçbişey yaptırmadı bana. soğuk suyla bişey yapmadığım için gribimde geçti gibi öksürüğüm de azaldı.
izinin sonu güzel bitti de eşim tayin isticem demeye başladı. bebek doğduktan 2 ay sonra evi toplamam gerekecek.
çok zor bakalım napıcaz. çıkmama ihtimalide var. hayırlısı ne diyelim. sen nasıl oldun canım sende grip olmuşsun?
Sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben okuyayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar şuan yoğunum anlatacağım dün dr canımı sıktı biraz. Şeker hastası adayıymışım. Bir de dedemin 2. ölüm yıl dönümüydü, neredeyse babamdan çok severdim o derece, ölüm anında benim ismimi sayıklamıştı. psikolojim normal değil şuan
Günaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
Katinamm geçmiş olsun
Hanipeks ne oldu neden mutsuzsun???
geçmiş olsun canım. üzüldüm.Günaydııınnn anneleerr ve tatlı bebişleriii :)))) ayrıntılı ultrasonumuz bitti bebeğimm çok hareketliymiş doktor sürekli bunu söyledi ben de sebebini sordum bu çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi çok güzel bir kızın olcak dedii bacak bacak üstüne atmış duruyordu kızım :)))
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar..
yine diş ağrısıyla uyandım ne yazıkki..
çenem gözüm uyusmus durumda ağrıdan
sizler nasılsınız..
kızlar bugün detaylı usg girdim..Allahıma şükürler olsunki herşey yolunda:)dr gelişimi 1 hafta önde gidiyor bu çok iyi dedi,prensesimin boyu:24cm kilosu:368 miş...Rabbim tüm bebek bekleyen annelere hep hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inş.gercekten ayaklarım titredi resmen usg odasına girerken,tansiyonum normalde hep 9/5 olurdu buğün 11/8 olmuştu sedyeye yattığım an kalbim yerinden fırlayacaktı sanki,şükürler olsunki güzel haberlerle kendime geldim.... bu arada ben ilişki konusunu sordum dr çok sık olmamak şartıyla devam dedi:) seyahat engelim vardı onuda çok uzun km olmaması şartıyla kaldırdı, eee kim tutar beni bursa da Allah nasip ederse yarın istanbula gidiyoruz::))
Daha pazartesi günü ekleyeceğim demiştim ama hem iş yerindeki yoğunluğun verdiği yorgunluk hem de soğuk algınlığından eve gelince halim olmadı.
Bu da benim yeni yeni büyüyen göbişim kızlar :)
kızlar ya sabah aşı olmaya gittim doktor canımı sıktı tansiyonum çok düşük geldi ödem çok fazla bunun altında tehlikeli bişey var doktorunla bi görüş die öğleden sonra gideceğim bakalım ne diyecek doktor benim sıkıntım hiç bitmeyecek anlaşılan
sağol canım bilgilendirme için,bende çektircem perşembe,içimi rahatlattın:))dişi ağrıyan arkadaşlar benim bu ikinci gebeliğim eşimin arkadaşı diş hekimi benim oğlum da bana kanal yaptı bu dönem yapılabiliyor. dr bi görüşün.. ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeliymiş ama arada 3 ayda yapılabilirmiş.. boş yere çekmeyin.. çok şükür oğlumda da hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?