kızlar ya sabah aşı olmaya gittim doktor canımı sıktı tansiyonum çok düşük geldi ödem çok fazla bunun altında tehlikeli bişey var doktorunla bi görüş die öğleden sonra gideceğim bakalım ne diyecek doktor benim sıkıntım hiç bitmeyecek anlaşılan
mezocum bende balığım eşimde balık bebekte balık olursa yandık.eşim diyor ki duygusal bir balık verme sakın elime :)) zaten kız duygusal olacak bir de balık olursa biz nasıl çekeriz nazını kaprisini :)))
o öyle deyince aklıma şey geldi. çocuklar duymasında Gönül hamileyken Selami onu burçlarla ilgili kızdırmıştı. o da dedi ki beni sinirlendirme selamiiiii , tutarım kendimi bir ay daha veririm eline bir akrep görürsün :))) (bende akrebim bu arada)
voltajjj sen tatlı bi balıksın demek ki (kıvırmakkkk kıvırmakkkk)
Canım ben kendimi bildim bileli tansiyonum hep düşüktür.Gariptir doktorum bu konuyu dert etmezken,sağlık ocağındaki hekim üzerinde durmuştu.Moralini bozma lütfen...Doktorunla görüş mutlaka,için rahatlasın...Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar ya sabah aşı olmaya gittim doktor canımı sıktı tansiyonum çok düşük geldi ödem çok fazla bunun altında tehlikeli bişey var doktorunla bi görüş die öğleden sonra gideceğim bakalım ne diyecek doktor benim sıkıntım hiç bitmeyecek anlaşılan
evet canım nihayet döndüm. çok sağol tatlım ekleyince söylerim.hanipekscim canım benim allahım rahmet eylesin,nurlar içinde yatırsın dedeni.
Doktor neler söyledi merakla bekliyoruz canım benim,sen moralini bozma yeter.
Dertsizcim kuzucum evine döndün mü?Beşik almışsınız hayırlı olsun şimdiden.
Resmini ekleyince haber verde bizde bakalım tatlım.
wosgicim sen nasılsın tatlım?Moralini yüksek tutuyorsun değil mi?
İki hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Egomego gelmedi kanımca,oğluşunun odasını alcaklardı resim eklicekdi onuda merak ediyorum.
Henüz geçmişe bakamadım,bugun işlerim çok yoğun.
hanipekscim canım benim allahım rahmet eylesin,nurlar içinde yatırsın dedeni.
Doktor neler söyledi merakla bekliyoruz canım benim,sen moralini bozma yeter.
dertsizcim kuzucum evine döndün mü?beşik almışsınız hayırlı olsun şimdiden.
Resmini ekleyince haber verde bizde bakalım tatlım.
wosgicim sen nasılsın tatlım?moralini yüksek tutuyorsun değil mi?
Iki hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz.
egomego gelmedi kanımca,oğluşunun odasını alcaklardı resim eklicekdi onuda merak ediyorum.
Henüz geçmişe bakamadım,bugun işlerim çok yoğun.
Canım benim sen üzme kendini.
Aşırı tuz az su içmekden kaynaklanıyordur ödem.
Tansiyonum benimde düşer genelde,yüksek olmasından daha iyidir tatlım.
Bakma sen onlara,abartmış biraz.
Sen sürekli kontollerine giden bir insansın,aile hekimliğine bağlı kalmıyorsun ki.
Bir sorun görse doktorun söylemiş olurdu zaten.
selam kızlar.. Geçmişi okumadan girdim, umarım herkes iyiydir.
Dün detaylı ultrasonum vardı, allaha şükür bebeğimin ölçümleri falan herşey normal.
Fakat akşam eve gelince akıntı gibi biraz kanamam oldu. Hemen doktorumu aradım, anlattım bide kan uyuşmazlığımız olduğu için en ufak kanamada haberim olsun demişti. Bu sabah gittim muayene oldum çok şükür sorun yokmuş.
Vajinal baktılar, rahim ağzı açıklığı falan olabilirmi diye, sonra normal ultrasonla bebeğime baktı o da iyiymiş çok şükür.
çok endişeli bir gece geçirdim, hamile kaldığımdan beri sorunsuz gidiyordu, şu anda çok yorgun hissediyorum.
evet canım nihayet döndüm. çok sağol tatlım ekleyince söylerim.
sağol tatlım burda olmak dertleşmek herkes gibi banada çok iyi geliyor allaha şükür iyiyim bebeğimde iyi hissediyorum o annesinin 3. Erkeği olacak ne şanslı bir kadınım ben yahu 3 erkek etrafımda pervane yada ben onların etrafında
Selam kızlar.. Geçmişi okumadan girdim, umarım herkes iyiydir.
Dün detaylı ultrasonum vardı, Allaha şükür bebeğimin ölçümleri falan herşey normal.
Fakat akşam eve gelince akıntı gibi biraz kanamam oldu. Hemen doktorumu aradım, anlattım bide kan uyuşmazlığımız olduğu için en ufak kanamada haberim olsun demişti. Bu sabah gittim muayene oldum çok şükür sorun yokmuş.
Vajinal baktılar, rahim ağzı açıklığı falan olabilirmi diye, sonra normal ultrasonla bebeğime baktı o da iyiymiş çok şükür.
Çok endişeli bir gece geçirdim, hamile kaldığımdan beri sorunsuz gidiyordu, şu anda çok yorgun hissediyorum.
haklısın cnm ya bende bu konuda çok hassasım işte bişey olacak die korkuyorum bakalım bi gidelim suyuda çok içiorum ama nie hala oluo anlamadım
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Mezopotamya,Tul ve Umutege annelerimize ve nazli kuzularına guc ver.onlara kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
•••Ayrıca gecen hafta dualadim fakat dualamasi vaktinden geç yazıldığı için (asidaydim)göremeyen okuyamayan arkadaslarımız var ise
Laterne,Vitamin ve katinamm için el fâtiha...
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Mezopotamya,Tul ve Umutege annelerimize ve nazli kuzularına guc ver.onlara kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
•••Ayrıca gecen hafta dualadim fakat dualamasi vaktinden geç yazıldığı için (asidaydim)göremeyen okuyamayan arkadaslarımız var ise
Laterne,Vitamin ve katinamm için el fâtiha...
aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnn
aminnnn Ya Rabbim.. sen kolaylık nasip et hepimize..
Voltajım ağzına diline sağlık..Allah razı olsun.. ben ismimi Laterneye göndermiştim duayı o yapacak diye sana iletti mi acebaaaa ??
tüm dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?