2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

nasılsınız? bebişler nasıl?
biz akşam eve döndük.
çok şükür evimdeyim artık.

Öyle mi dersin, ben de hep koç olacak diyorum ama.

benim hep içimden geçen o mart bebeği olucak bizimkiler..bak gör :)

evettttt.. bana doktor da 1 nisan dedi. voltaj diyo sezeryan 10 gün önceden alınıyo. bir de bu aralar cok sık duydugum suyu azalmıs alalım hemen muhabbeti var. benim kızım ağlak bir balık olabilir yani

günaydın kızlar nasılsınız....

biz iyiyiz sen nasıl oldun ? keyfin yerinde mi wosgicim ?

geçmiş olsun canım, umarım geçici, önemsiz bişeydir.

bebişini de sağlıkla büyüt.

Günaydın canlarım ve canlarımın cancanları

Hayırlı cumalar....

günaydın teyzesii :)) senin cancanlara da günaydınnn

bacak bacak üstüne atmış minik mucize :))))

keyiflerine pek düşkünler hanımlar yer teyzesi o bacağıııı

günaydın güzellerim ve minik fasulyeleri

Cumanız hayırlı olsun inşallah..

aşkolsun laterne teyze.. onlar mercimek ve fasulyeden terfi edeli çokkk oldu. bak kaç cm olmuşlar.. 30 luk cetvel kadar benim minik kızım artık :))) bak bacak bacak üstüne atan fasülye gördün mü sen hiç

biz iyiyiz sen nasıl oldun ? Keyfin yerinde mi wosgicim ?

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum nedense bu durum evde benden başka kimsenin umrunda değil bu da üzüyor beni eşim bu konulara okadar ilgisizki başka bir yerde tekrar baktıralım dedim oralıbile olmadı bende sustum benim çocuğum olduğu kadar onunda çocuğu biraz endişe duyması ve beni anlaması lazım naz yapmadığım halde artık sabredemiyormuş kaprislerime patlıycakmış sürekli bi huzursuzluk var evde 2 kelime konuşmadan yatıyoruz o sormayınca bende anlatmıyorum öle işte banada bir dokundun içimdekileri döküverdim kusura bakma canım.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah (

antibitotik vermişleri canım abimin eşine abse yapmıştı onun ki mutlaka sanada birşey önerecektir...çok geçmiş olsun
ben her akşam erken yatıcam diye gidiyorum ama ama oomuyor işte aslında geç de yatmıyorum on-on buçuk gibi yatıyorum ama sabah 6 da tuvalet için uyanıyorum sonrada uyku tutmuyır bi daha...yarın misafirim var birşeyler hazırlıcam bu akşam

çok geçmiş olsun canımmm tansiyonun düşmüştür belki dikka et kendine
allah şifa versin
hoşgeldin aramıza allah şifa versin inşallah önemli birşey çıkmaz
dualrı sırayla üç arkadaşımıza okuyoruz latanerneyla konuşalım bu hafta bir arkadaşımız müsede ederse onun yerine sana okuyabilirzzz

oy tatlım geçmiş olsun,tansiyonun falan mı düştü acaba?bir de arada bulantılar yokluyor artık kurtuluş yok sanırım...
kapalı mekanlarda nefes almakta daha zorlaşıyor sanki

dertsizzzzzzz.... aklımız sende kaldı canım ya. gördün mü aileni ? bursa'ya geçtiniz değil mi ? umarım iyisindir..
sağolun kızlar ya bende haber veremedim size. pazartesi bursaya gittik. çok az kaldığımız için herşeyi bir anda yapmaya çalıştık o yüzden çok yoruldum.

dertsizim pek uzun ve meşakkatli bir tatil oldu senin için
umarım sonu güzel bitmiştir izninizin??
evet tatlım öyle oldu. ağlarsa anam ağlar gerisi yalannn...
annem hiçbişey yaptırmadı bana. soğuk suyla bişey yapmadığım için gribimde geçti gibi öksürüğüm de azaldı.
izinin sonu güzel bitti de eşim tayin isticem demeye başladı. bebek doğduktan 2 ay sonra evi toplamam gerekecek.
çok zor bakalım napıcaz. çıkmama ihtimalide var. hayırlısı ne diyelim. sen nasıl oldun canım sende grip olmuşsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…