Öyle mi dersin, ben de hep koç olacak diyorum ama.
benim hep içimden geçen o mart bebeği olucak bizimkiler..bak gör :)
günaydın kızlar nasılsınız....
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
biz akşam eve döndük.
çok şükür evimdeyim artık.
bacak bacak üstüne atmış minik mucize :))))minik mucizelerimizzzz :)))
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
biz akşam eve döndük.
çok şükür evimdeyim artık.
Sevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben okuyayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.
arkadaşlar diş sorunları artmış, her gece diş ipi kullanın ve sensondyn f le dişlerinizi fırçalayın. Allahın izniyle sorun yaşamazsınız
bence balık olacak bizimkiler( keşke koç olsalardı :26:
Günaydın canlarım ve canlarımın cancanları
Hayırlı cumalar....
bacak bacak üstüne atmış minik mucize :))))
günaydın güzellerim ve minik fasulyeleri
Cumanız hayırlı olsun inşallah..
biz iyiyiz sen nasıl oldun ? Keyfin yerinde mi wosgicim ?
yarın evdeyim doktora gidicem sabahtan..
sadece ağrı kesici minoset verebiliyo oda kesmiceği için içmek istemedim..yarın ne olucak bakalım
bende dün 11 de uyumusum..uykumu aldım bugun sende erkenden yat canım..ilk zamanlarki uyku geri geldi sanırım..
antibitotik vermişleri canım abimin eşine abse yapmıştı onun ki mutlaka sanada birşey önerecektir...çok geçmiş olsunyarın evdeyim doktora gidicem sabahtan..
sadece ağrı kesici minoset verebiliyo oda kesmiceği için içmek istemedim..yarın ne olucak bakalım
bende dün 11 de uyumusum..uykumu aldım bugun sende erkenden yat canım..ilk zamanlarki uyku geri geldi sanırım..
çok geçmiş olsun canımmm tansiyonun düşmüştür belki dikka et kendineGünaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
Katinamm geçmiş olsun
Hanipeks ne oldu neden mutsuzsun???
hoşgeldin aramıza allah şifa versin inşallah önemli birşey çıkmazSevgili arkadaşlar ben de nisan annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse, dua grubunuzu ve nisan anneleri grubunu yeni keşfettim. Benim görme alanımda bir kayıp var leke gibi arkadaşlar yaklaşık 2 aydır, nörolog ve göz doktoruyla görüştüm birşey bulunamadı, mr çektirmek de istemedim biraz bekle dediler. Hamilelikte olur dediler en sonunda ama beyinden de şüphelendiler. Ben de salat-ı tefriciyeye başalmıştım, sizin grubu görünce dualarınıza katılmak istedim. Benim gözüm için de niyet eder misiniz arkadaşlar, ne kadar eksikse ben okuyayım. Şu an 4444 ü tamamlıyorsunuz sanırım, yasin ve kenzül arş da okurum. Hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik süreci diliyorum cevaplarınızı bekliyorum.
balık mı? ama 20 mart-20 nisan koç değil mi
balık mı balık??????????
balık olmaz
ben kendimi koça göre hazırladım
Günaydın kızlarrr
Bugün ben otobüste fenalaştım neden oldu anlamadım kahvaltımı yapmıştım ayaktayım diye mi oldu bilmiyorum çok koşturuyorum yoruldum mu acaba?? Birden midem bulandı baya kötü bir şekilde gözlerim karardı nasıl indiğimi bilmiyorum otobüsten temiz havaya çıkınca toparladım biraz arkadaşı aradım sağolsun geldi aldı işyerine getirdi şimdi izin aldım eve gideceğim.
Katinamm geçmiş olsun
Hanipeks ne oldu neden mutsuzsun???
sağolun kızlar ya bende haber veremedim size. pazartesi bursaya gittik. çok az kaldığımız için herşeyi bir anda yapmaya çalıştık o yüzden çok yoruldum.dertsizzzzzzz.... aklımız sende kaldı canım ya. gördün mü aileni ? bursa'ya geçtiniz değil mi ? umarım iyisindir..
evet tatlım öyle oldu. ağlarsa anam ağlar gerisi yalannn...dertsizim pek uzun ve meşakkatli bir tatil oldu senin için
umarım sonu güzel bitmiştir izninizin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?