kizz nasi bakiyonuz dogum videolarina ben daha bitane bile izlemeye cesaret edemedim, boyle giderim doguma heralde :18:
diger anne gruplarindan bikac kisinin doktoru demis ananas yeme diye:44: sanirim Laternenin doktoruda oyle demisti:44:
Topragım iste
Kibarlığa Bak yahu allahim yaareppim.yirim seni .senden hoş yorumlarından uzak kaldık ama yorma kendini.
Yılbaşına sensiz girmeyelim hegirmem yoksa ben
Canım benim Allah kolaylık versin işlerinde...Kendine dikkat et
Kim Kaç Adet Tefriciye Okuyacak :
Laterne.....................................200
Perilous.....................................300
Ofelyam......................................50
Vitamin......................................200
Esrasm......................................100
Görkemre...................................200
Wosgi........................................200
Hanipeks....................................204
Gulimier......................................300
Umutege....................................500
Dmt...........................................200
Medet........................................200
Secilce.......................................100
Ersnil.........................................300
Yüksek Voltaj..............................200
TOPLAM PAYLAŞILAN.............3254 Salat-ı Tefriciye
Dualarımızı tamamlamak için son gün Perşembe saat 15:00...
Tefriciye okuyanlardan isteyenler 1 Kenzül Arş okuyabilirler..
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlarım lütfen Dua Topiğine yazın buradan takip edemiyorum..
Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
Canım benim kolay gelsin sana yorma fazla. Bende düşünmüştüm bugün Naz hiç sohbetlere girmiyor, kendinden hiç bahsetmiyor diye..
Yoğunluğun bitince inşallah katılırsın sende..
Esra ananas yeyince ne oluyormuş kiz :26:
Dogum videolarına bende bakmam 2 tane anca izlemisimdir oda kansiz nestersiz olan.
Uyku arası sohbeti yaniRüyanda bizi gör
kızlar kaçırdım ben galiba kime dedi doktoru ananas yeme diye?? benim dr hamile kaldığım hafta yasakladı ananas,hurma,nar ve maydanozu
zararlı olacağına hiç inanasım gelmese de yemedim valla(
kızlar kaçırdım ben galiba kime dedi doktoru ananas yeme diye?? benim dr hamile kaldığım hafta yasakladı ananas,hurma,nar ve maydanozu
arkadaşlar ben hep yıl sonlarında çok yoğun oluyorum bütün sene olmadığım kadar ay sonuna doğru daha da felaket olcakonun için çok takip edemedim geçmişi okudum ama bazı cevap yazmak için dündenişaretleyip yazamadıklarım silinmiş herhalde inşallah kimsenin önemli birşeyini atlamamışımdır. Öyle bir durum var ise kusuruma bakmayın geriden takip edince böyle oluyor.
somewherecold, borek baya guzel olmustu p.agacindaki tarif guzel ama sakin 4 yumurta koyma cok fazla, 2 yeter :)) ustune 1 sari surdum ben hatta...
kızlar ağlamamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
bende yaptım canım o börekten ama ben üstüne sırf yumurta sürmedim
3 yumurta yoğurt süt karışımı var ya ondan bir bardak ayırdım böreği kestikten sonra onu döktüm üzerine çok güzel oldu diğer türlü çok yumurta kokabilir....çok da güzel oldu eşim bayıldı aynı suböreği gibi olmuş dedi bu hafta yine yapıcammm
İşte böyle istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
benden önce kimse dokunmasın bebeğime hatta kordon kesilmeden önce bana versinler, ilk beni hissetsin beni duysun, garibim bi köşede benim dikilmemi beklemesin istiyorum: çok mu şey istiyorum:26::26::26:
bildiğim kadarıyla bu yiyecekler rahim kasılmasına sebep oluyormuş:26::26::26:
bende hiç birini yemiyorum şuanda bunların
son ay hurma yemenin iyi olduğunu duymuştum ben rahim açılmasına yardımcı oluyormuş:26:
Neee su böreğimi :84:
Müsait bir zamanda tarif rica ediyoruz
videoyu izlemedim ama burdaki dogum yapan arkadslarin anlattigina gore bebek dogar dogmaz annenin gogsune koyuyolarmis oylece, baba da isterse kordonu kesiyomus
bebekle iletisim icin yapiyorlar heralde
esinin her aninda yaninda olmasina izin vermeleri cok hos ama, sezeryana bile sokuyolar, Allah korusun ters bisey olurda sezeryan olursam benimki dayanamaz gerci bayilir kalir orada
yalanci su boregi diyebiliriz, makarna boregi portakal a.nda var tarif cok da kolay yapmasi afiyet bal seker olsun ikizlere
MAKARNA BÖREĞİ:
Malzemeler:
• 1 paket kelebek makarnası
• 2 su bardağı süt
• 2-3 kaşık yoğurt
• 3 yumurta
• 1 su bardağının 4/3'ü kadar sıvıyağ
• 3 yufka
• 300 gr. yağlı beyaz peynir
1 bağ maydanoz
Hazırlanması:
1. 1 paket makarnayı haşlıyoruz ve haşanlandıktan sonra süzüyoruz çok iyi haşlanması lazım canım .Beyaz peynirin içine 1 bağ maydanozu doğrayıp harmanlıyoruz. (ben maydonaz koymuyorum)Süt, yumurta,yoğurt, sıvıyağ biraz tuzu bir kapta karıştırılıyor.bu harçtan bir su bardağı ayırdıktan sonra kalan karışım makarnayla karıştırılır.
2. Fırın tepsisi yağlanır ve 1 tane yufka serilir Makarnanın yarısı yufkanın üzerine dökülür. Ve üzeri örtülür 2. Yufkayı serdikten sonra kalan makarna da onun üzerine serilir son yufkayla üzeri kapatılır…böreği dilim dilim kestikten sonra ayırdığımız bir bardak harcı üzerine döküyoruz…isteğe göre üstüne susam ve çörek otu da koyabilirsiniz
afiyet olsun
afiyet olssun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?