2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
somewherecold, borek baya guzel olmustu p.agacindaki tarif guzel ama sakin 4 yumurta koyma cok fazla, 2 yeter :)) ustune 1 sari surdum ben hatta...

kızlar kaçırdım ben galiba kime dedi doktoru ananas yeme diye?? benim dr hamile kaldığım hafta yasakladı ananas,hurma,nar ve maydanozu

zararlı olacağına hiç inanasım gelmese de yemedim valla (

esrasm ne oluyo yaw ananas yediğinde :26: ben bilmiyordum sürekli alıyorum :18: midem bulandığı zamanlarda diğer meyvelerden tiksinmiştim ona sarmıştım öyle kaldı bende.. birsey yapmadı,, sımdıye kadar yapardı heralde :18:

Son düzenleme:
ay ben de seyredemiyorum vallahi :)
kizz nasi bakiyonuz dogum videolarina ben daha bitane bile izlemeye cesaret edemedim, boyle giderim doguma heralde :18:

diger anne gruplarindan bikac kisinin doktoru demis ananas yeme diye:44: sanirim Laternenin doktoruda oyle demisti:44:

canım benimmmm sağol eksik olma :) çok şekersin :)

Topragım iste
Kibarlığa Bak yahu allahim yaareppim.yirim seni .senden hoş yorumlarından uzak kaldık ama yorma kendini.
Yılbaşına sensiz girmeyelim he girmem yoksa ben

canım benim sağol hepimize inşallah.

Canım benim Allah kolaylık versin işlerinde...Kendine dikkat et

canım ben dua topiğine de yazdım 300 selati tefriciye ve 1 kenzül arş okurum.

canım benim sağol inşallah toparlar da yazarım yazdıklarınızı okurum

Canım benim kolay gelsin sana yorma fazla. Bende düşünmüştüm bugün Naz hiç sohbetlere girmiyor, kendinden hiç bahsetmiyor diye..
Yoğunluğun bitince inşallah katılırsın sende..

Esra ananas yeyince ne oluyormuş kiz :26:
Dogum videolarına bende bakmam 2 tane anca izlemisimdir oda kansiz nestersiz olan.

erken doguma sebep olurmus netten baya baktim kimi yerde cok faydali yiyin kimi yerde hamileler yememeli diye neyse dolaptakini bitireyim daha yemem artik napalim

Uyku arası sohbeti yani Rüyanda bizi gör

aman nerde bende o yetenek, sizi gorunus olarak tahmin etmeye calissam tam tersi cikar

kızlar kaçırdım ben galiba kime dedi doktoru ananas yeme diye?? benim dr hamile kaldığım hafta yasakladı ananas,hurma,nar ve maydanozu

Biz yine embriyo transferi sonrası ananas yemekten içimiz dışımız ananas oluyordu,çok şaşırdım.

sana demis:)) gecenlerde gordum de yazdigini, bende cok yedim ondan bi sorayim dedim

doktoruma da sordum zararli mi diye, amerikali avrat hic ole bisey duymadim dedi

nazım benim yeni yıla girince yine rahat edersin,bol bol sohbet etme fırsatın olur inşallah

somewherecold, borek baya guzel olmustu p.agacindaki tarif guzel ama sakin 4 yumurta koyma cok fazla, 2 yeter :)) ustune 1 sari surdum ben hatta...

bende yaptım canım o börekten ama ben üstüne sırf yumurta sürmedim
3 yumurta yoğurt süt karışımı var ya ondan bir bardak ayırdım böreği kestikten sonra onu döktüm üzerine çok güzel oldu diğer türlü çok yumurta kokabilir....çok da güzel oldu eşim bayıldı aynı suböreği gibi olmuş dedi bu hafta yine yapıcammm

bildiğim kadarıyla bu yiyecekler rahim kasılmasına sebep oluyormuş:26::26::26:
bende hiç birini yemiyorum şuanda bunların
son ay hurma yemenin iyi olduğunu duymuştum ben rahim açılmasına yardımcı oluyormuş:26:

Neee su böreğimi :84:

Müsait bir zamanda tarif rica ediyoruz

videoyu izlemedim ama burdaki dogum yapan arkadslarin anlattigina gore bebek dogar dogmaz annenin gogsune koyuyolarmis oylece, baba da isterse kordonu kesiyomus

bebekle iletisim icin yapiyorlar heralde

esinin her aninda yaninda olmasina izin vermeleri cok hos ama, sezeryana bile sokuyolar, Allah korusun ters bisey olurda sezeryan olursam benimki dayanamaz gerci bayilir kalir orada

evet tatlım ben de pek çok yerde okudum;hurma doğumu kolaylaştırıyormuş..
son hafta yasak olan her şeyden yeriz bol bol :))

Neee su böreğimi :84:

Müsait bir zamanda tarif rica ediyoruz

MAKARNA BÖREĞİ:

Malzemeler:
• 1 paket kelebek makarnası
• 2 su bardağı süt
• 2-3 kaşık yoğurt
• 3 yumurta
• 1 su bardağının 4/3'ü kadar sıvıyağ
• 3 yufka
• 300 gr. yağlı beyaz peynir
1 bağ maydanoz

Hazırlanması:
1. 1 paket makarnayı haşlıyoruz ve haşanlandıktan sonra süzüyoruz çok iyi haşlanması lazım canım .Beyaz peynirin içine 1 bağ maydanozu doğrayıp harmanlıyoruz. (ben maydonaz koymuyorum)Süt, yumurta,yoğurt, sıvıyağ biraz tuzu bir kapta karıştırılıyor.bu harçtan bir su bardağı ayırdıktan sonra kalan karışım makarnayla karıştırılır.
2. Fırın tepsisi yağlanır ve 1 tane yufka serilir Makarnanın yarısı yufkanın üzerine dökülür. Ve üzeri örtülür 2. Yufkayı serdikten sonra kalan makarna da onun üzerine serilir son yufkayla üzeri kapatılır…böreği dilim dilim kestikten sonra ayırdığımız bir bardak harcı üzerine döküyoruz…isteğe göre üstüne susam ve çörek otu da koyabilirsiniz
afiyet olsun
afiyet olssun

bence de eşimin herşeyi görmesine gerek yok, ben ona sonra anlatırım:

yalanci su boregi diyebiliriz, makarna boregi portakal a.nda var tarif cok da kolay yapmasi afiyet bal seker olsun ikizlere

Canlarım teşekkürler,not aldım...

Gelecek ilk misafirlerime yapayım bari,normalde hamur işi,makarna vb. yemiyorum artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…