ewt kuzum aşı için gittim zaten tuzu kestim tansiyon 7-4 yatırdılar falan biraz sanki öle bi konuştu ki öleceksin der gibi bunun altında başka bi sebep var sanki iki ay ömrün kaldı dedi gibi oldu yani onu deseydi bu kadar pat die sölemezdi
kızlar aslında sizi dün uyaracaktım sürekli forumdaydım ama öyle kötüydüm ki elim gitmedi yazmaya.. önceki gece birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan biri akşam okuldan dönerken kaza yapıyor. yeni araba almıştı..gece yarısı bir msaj geldi ben kaza yaptım , iki kişi öldü, nezarete atıyorlar su an , dua et diye. donakaldım öylece. eşime dedim ben bu haldeyken bana şaka yapmazlar ben konusacak halde değilim bi ara bizim arkadaşları. neyse öğrendik ki ilçeden merkeze dönerken iki kişinin ölümüne neden olduğu bir kaza yapmış. jandarma nezarete atmış. tabi o gece bana uyku yok. çok sevdiğim ve de çok çok iyi niyetli merhametli biridir arkadaşım. öyle üzüldüm ki. o karıncayı bile incitecek biri değilken birkaç dakika içinde hayatı alt üstü oldu. tabi bin şey geçti aklımdan meslek hayatı bitecek, olayın yarattığı travma ayrı bi boyutu işin, ölenler gencecik iki kişi onların yuvasına düşen ateş falan.. daha gündüz şakalaşmıştık ... sabah nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. ama bizim de resmen canımızdan can çıktı çok sevilen biridir kendisi. dün gece hatası olmadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı da rahat bir nefes aldık.
diyeceğim o ki araç kullanan arkadaşlarım çok dikkatli olun, sizden değil karşı taraftan gelecek hatalara karşı da dua edin Rabbim korusun görünen görünmeyen her kaza beladan. kontağı çevirmeden bir dua edip öyle yola çıkın.. ve hayatta öyle büyük dertler var ki çaresi olmayan bunu düşünüp ufak şeyler için kendinizi paralamayın.. bir saat içinde insanın hayatı alt üst olabiliyor hiçbirsey yokken.
arkadaşlar ben hep yıl sonlarında çok yoğun oluyorum bütün sene olmadığım kadar ay sonuna doğru daha da felaket olcakonun için çok takip edemedim geçmişi okudum ama bazı cevap yazmak için dündenişaretleyip yazamadıklarım silinmiş herhalde inşallah kimsenin önemli birşeyini atlamamışımdır. Öyle bir durum var ise kusuruma bakmayın geriden takip edince böyle oluyor.
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! Dogum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta dogum nasib eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere caresin,biz aciziz.Sen veren,affedensin affet bizi allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı saglikla sihhatle kucaklarımıza almamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Mezopotamya,Tul ve Umutege annelerimize ve nazli kuzularına guc ver.onlara kolay dogum nasib eyle.Evlatlarinin sicacik nefeslerini duymayi,koklamayi nasib eyle.Sen bize bizden yakinsin ya Rab! Cektikleri zorluklarin mukafatini ver Allahim...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
•••Ayrıca gecen hafta dualadim fakat dualamasi vaktinden geç yazıldığı için (asidaydim)göremeyen okuyamayan arkadaslarımız var ise
Laterne,Vitamin ve katinamm için el fâtiha...
kızlar ben sürekli giremiyorum o yüzden şimdiden yazayım dedim..doğar doğmaz bebişler sizi emmeden maden suyu verirseniz giç gazı olmaz denenmiştir...ve ilk banyosunda hiç sabun sürmededn sırtına su dökmeden elinizle ovun kirpi gibi batttığını göreceksiniz sırtının korkmayın devaam yıkamaya yıkadıkça sabunladıkça gidiyor.. hiç sırt ağrısı olmazmış ben oğluma yaptım. şiddetle tavsiye ediyorum.. birde kayserilerdoğar doğmaz balla yumurta yaparlar kız çocuklarına vücuda sürerler kı lolmasın diye.. yapmak isterseniz aklınızda olsun isterim.. birde doğumdan önce (maalesef ben sezeryan oldum bilmiyordum bunu)15 gün falan rahim açılsın diye karanfilli su içiliyormuş...tabiki bir bardak suya 7 tane meryem suresi unutmayın..allah hepimizi bir avazda kurtarsın inş...
Canikolar herkes iyi mi?
Bizi soracak olursaniz perisan haldeyiz.. Bel agrilarim oyle cok ki gunluk yasantim alt ust durumda..
Sali gunu kontrol var o gun konusacagim doktorla.. Yuruyemiyorum o derece agrim var..
Bir de bu halde dun temizlik yaptirdim.. Kadinin basinda dikil dikil catladim.. Veee her zamanki gibi mutlu son.. Tertemiz camlarima yagip tum camlari itina ile batiran yagmur!!
Moralim sifir keyfim yok vee aksama misafirim var. Pazara kadar kuzenim bizde kalcak.. Cimcime kizi ile evimizi senlendirecekler insallah..
İste bizdeki depresif hal durumunun kisa ozeti.. Ozledim ya saatlerce cene calmayi. Pztesiden sonra gorusuruz bol bol.. Opuyorum hepinizi.
Anaa ezel varken ben yine hamileydim
Benim eşimde pek sever de bu dizisine hiç bakmadı.
Suskunlarimiz vardı tutkndu.onlarda sagolsunlar bu sezon suyu çıktı bitti.
arkadaşlar ben hep yıl sonlarında çok yoğun oluyorum bütün sene olmadığım kadar ay sonuna doğru daha da felaket olcakonun için çok takip edemedim geçmişi okudum ama bazı cevap yazmak için dündenişaretleyip yazamadıklarım silinmiş herhalde inşallah kimsenin önemli birşeyini atlamamışımdır. Öyle bir durum var ise kusuruma bakmayın geriden takip edince böyle oluyor.
Kizlar whitesheep,sipsezan birde tugbabbgl vardı nerdeler ki:26:
kızlar ağlamamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
Tüp bebek transferi sonrası ananas yemek çok yaygındır,hiç böyle bir etkisinin olduğunu duymamıştım.
kizz nasi bakiyonuz dogum videolarina ben daha bitane bile izlemeye cesaret edemedim, boyle giderim doguma heralde :18:
diger anne gruplarindan bikac kisinin doktoru demis ananas yeme diye:44: sanirim Laternenin doktoruda oyle demisti:44:
Erkencisin bugün canım,hoşgeldin
hosbuldum esimi ise yolladim biraz bakayim dedimgeri yatcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?