2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım 2 hafta sonra bütün organlarının orantılı olacağından eminim ben merak etme ben de duymuştum öyle çıkabiliyor bazen diye.

tatlım geçmiş olsun,korkma bence abartmış;aşıya gittiğimde benimde 7/4 çıktı tansiyonum;bana da hemşire pek bir üzülerek baktı :) düşük tansiyon iyidir tatlım,Allaha çok şükür hiç yükselmedi tansiyonum.. kendi doktorumda 9/6'ya bile yüksek diyecekler neredeyse..

hayırlı haberler ile gel gelinimin anası :)

Rabbim hepimizi,ailelerimizi ve sevdiklerimizi korusun kazalardan belalardan inşallah..

böyle olaylar yaşayanlara ve şahit olanlara ders oluyor ama sadece haberlerde duyanlar için hiç bir şey ifade etmiyor
acizliğimizi unutuyoruz

arkadaşlar ben hep yıl sonlarında çok yoğun oluyorum bütün sene olmadığım kadar ay sonuna doğru daha da felaket olcak onun için çok takip edemedim geçmişi okudum ama bazı cevap yazmak için dündenişaretleyip yazamadıklarım silinmiş herhalde inşallah kimsenin önemli birşeyini atlamamışımdır. Öyle bir durum var ise kusuruma bakmayın geriden takip edince böyle oluyor.

Kim Kaç Adet Tefriciye Okuyacak :

Laterne.....................................200
Perilous.....................................300
Ofelyam......................................50
Vitamin......................................200
Esrasm......................................100
Görkemre...................................200
Wosgi........................................200
Hanipeks....................................204
Gulimier......................................300
Umutege....................................500
Dmt...........................................200
Medet........................................200
Secilce.......................................100
Ersnil.........................................300
Yüksek Voltaj..............................200

TOPLAM PAYLAŞILAN.............3254 Salat-ı Tefriciye

Dualarımızı tamamlamak için son gün Perşembe saat 15:00...
Tefriciye okuyanlardan isteyenler 1 Kenzül Arş okuyabilirler..

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlarım lütfen Dua Topiğine yazın buradan takip edemiyorum..

Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Canım benim kolay gelsin sana yorma fazla. Bende düşünmüştüm bugün Naz hiç sohbetlere girmiyor, kendinden hiç bahsetmiyor diye..
Yoğunluğun bitince inşallah katılırsın sende..

ayy bugün iş yeri çok yoğun valla başım şişti kalabalıktan yoruldum bebeğim de tepip duruyor anne bi rahat dur diyo sanırım :))

Amin...İnşallah...

Canım ağzına,yüreğine sağlık,Allah razı olsun,okunan duaları kabul etsin inşallah...

Paylaştığın için teşekkürler canım.İlk kez duydum maden suyunu,ballı yumurtayı...

Kuzum maşallah sana ne çok misafir ağırlıyorsun...

Kendine dikkat et

Anaa ezel varken ben yine hamileydim
Benim eşimde pek sever de bu dizisine hiç bakmadı.
Suskunlarimiz vardı tutkndu.onlarda sagolsunlar bu sezon suyu çıktı bitti.

Suskunlar güzeldi canım ya,seviyordum...

Beren (İntikam) ve Tuba (20 dakika) yeni diziye başlıyorlarmış.

Canım benim Allah kolaylık versin işlerinde...Kendine dikkat et

Topragım iste
Kibarlığa Bak yahu allahim yaareppim.yirim seni .senden hoş yorumlarından uzak kaldık ama yorma kendini.
Yılbaşına sensiz girmeyelim he girmem yoksa ben

kizz nasi bakiyonuz dogum videolarina ben daha bitane bile izlemeye cesaret edemedim, boyle giderim doguma heralde :18:

Tüp bebek transferi sonrası ananas yemek çok yaygındır,hiç böyle bir etkisinin olduğunu duymamıştım.

diger anne gruplarindan bikac kisinin doktoru demis ananas yeme diye:44: sanirim Laternenin doktoruda oyle demisti:44:

Hanipeks canim dedene Allah rahmet eylesin, Allah onu cennetine alsin insallah...

seker testinin sonuclarini almadan uzulme hemen, iyi cikacaktir insallah

kizz nasi bakiyonuz dogum videolarina ben daha bitane bile izlemeye cesaret edemedim, boyle giderim doguma heralde :18:
diger anne gruplarindan bikac kisinin doktoru demis ananas yeme diye:44: sanirim Laternenin doktoruda oyle demisti:44:

Erkencisin bugün canım,hoşgeldin

Esra ananas yeyince ne oluyormuş kiz :26:
Dogum videolarına bende bakmam 2 tane anca izlemisimdir oda kansiz nestersiz olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…