2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok çok geçmiş olsun. İyi olmanıza çok sevindim. Sorunsuz, sıkıntısız dönersiniz evinize inşallah. Dualarım sizinle..

Ben daha 6 haftalıktım akıntı kaşıntı dedim fitil verdi. ama bana da öyle geliyor ki mantar oluştu. smear testim ikili test yaptırmaya gideceğim gün çıkacak o zaman bakalım belli olur.

ah cnım benimmmm ben de ağladım vallahi burda ama sonuç önemli olan maşallah. AYYYY NE SEVİNDİM BEBİŞİNE BİRŞEY OLMADIĞINA ANLATAMAM.
Bir de seninle biz aynı hastaneye gidiyoruz ya içim çok fena oldu işten izinalabilsem kalkıp gelicem yani okadar.

ACİL ŞİFALAR CANIM TEKRAR.

bam güm pata küte demek çok hoş anlatmışsın canım ya

Aynen bende öyleyim,yanımda,yakınımda bebek olmadı ve ailelerimizle aynı şehirde değiliz,o nedenle tedirginim biraz...

Haftaya kitap siparişlerinde bulunacağım inş.

Ben daha 6 haftalıktım akıntı kaşıntı dedim fitil verdi. ama bana da öyle geliyor ki mantar oluştu. smear testim ikili test yaptırmaya gideceğim gün çıkacak o zaman bakalım belli olur.

smear rahim ağzı kanseri testi..bunda mantarın saptanacagını sanmıyorum..doktorun alttan muayenesi yeterli bu konuda..
sanada geçmiş olsun canım..

Inşallah canım çok iyi olur kitap :) bizimle de paylaşırsın hoşuna giden birşey olursa.

İnsallah canim. ben ve esim cekmeye basladik ...internetten baktik simdi

anne 99 defa sag elini bebege dogru koyup cekerse Allah bebegi korurmus..

Allah razi olsun senden.

Canım benim Allah sendende razı olsun,ne demek,keşke fazlası gelse elimizden...

Allah yar ve yardımcın olsun. Allah seni ve bebeğini korusun inşallah

Hiç panik yapma, benim bir velim vardı, 9.aya kadar gitmediği doktor kalmamış ve hepsi de engelli demiş. Ama oğlumuz sapasağlam sağlıklı dünyaya geldi.

Çok geçmiş olsun, iyi düşün iyi olsun, evrene kötü mesaj göndermeyelim. Dua edeceğim size.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Salı günü ilk hamile kıyafetimi satın aldım. Bir kot. Hayatımda böyle rahat bir şey görmedim. Bundan sonra da hep bu kotlardan giyeceğim.

merhaba arkadaşım öncelikle rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin bebeğini bende iki bebeğimi 7 ve 8 haftalarında kalbi durduğu için kaybettim şuan 12 haftalık hamileyim şükürler olsun bu gebeliğimin 7 haftasında içeride kanlanma görüldü progestan başladık hala kullanıyorum 9. haftasında yok oldu kanlanma çok az leke bende yaşadım şuan bebeğim çok sağlıklı şükürler olsun öncelikle lütfen panik ypma rabbimize güven ve dua et bende dua edicem inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim...

Salı günü ilk hamile kıyafetimi satın aldım. Bir kot. Hayatımda böyle rahat bir şey görmedim. Bundan sonra da hep bu kotlardan giyeceğim.

Hayırlı olsun.. Merak ettim ünlü bir markadan mı aldın? Ben LCW'de denedim bel lastiği çok bol geldi belki ilerleyen aylarda alırım diye düşündüm.

ahh cnm bnm en iyisi dr.un söylediği sen ona güwen son adet tarihinin ilk günü de dahil,birde sen say bakalım ne kadar olmuş cnm

ya cnm valla benim bu konuda kafam bi milyon adet tarihine göre şu an 11 haftalık internetten bakıorum 12 hafta gözüküo doktor 9 haftalık dio anlamadım benim bebem kaç haftalık:S

hoşbulduuuk amin inş-ALLAH hepimiz sağlıkla alırız ..bnde alacağım kotlardan ama biraz daha bekliyorum hawalar soğusunda,ama k.validem elbise fln almış

Hoşgeldinizzzzzzz, Hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…