Canlarım.. neden oldugu belli degil. dr. icerde damarlarin catlamasi olabilir diyor. adet kanamasi gibi degildi. iki battaniye kirlettimo kadar ve ben cok umutsuzdum ama Rabbimiste .. insallah dualariniz yanimda.
Cok korktum cok agladim hastaneye gelene kadar ama dr. sen niye telaslaniyorsun Onun keyfi yerinde bak hareketli deyince gormeliydiniz beni :)) bu sefer sevincten hickiriklara boguldum.
Veren Allah o bize hediye .. ilk donemler evet cok riskli hep hayirlisi dedim ve diyorum.
Telefondan yaziyorum. Guzel dileklerini iletenlere cok tesejkur ederim. Hepimiz saglikli olalim insallah.
Size yazmak icimi rahatlatiyorderdimden anlayacak ve hiz tanimadigim kisilerden dua almak cok guzel
ah canım yaaaa akıntın var mı?
ahh canım insan fitilden korkuyo işte..benim ilk önce idrar yollarımda iltihap vardı..ilk doktorum fitil yazdı..ama kendi doktorum 3 ay kullanma bişi dedi..bol su iç..kullanmadım bende..neyse bu rahatsızlık devam etti ve malesef mantara çevirdi..c.tesi ikili test için gidicem..vaginal muayenede isticem çünkü bayadır rahatsızım bu durumdan..
Canlarım.. neden oldugu belli degil. dr. icerde damarlarin catlamasi olabilir diyor. adet kanamasi gibi degildi. iki battaniye kirlettimo kadar ve ben cok umutsuzdum ama Rabbimiste .. insallah dualariniz yanimda.
Cok korktum cok agladim hastaneye gelene kadar ama dr. sen niye telaslaniyorsun Onun keyfi yerinde bak hareketli deyince gormeliydiniz beni :)) bu sefer sevincten hickiriklara boguldum.
Veren Allah o bize hediye .. ilk donemler evet cok riskli hep hayirlisi dedim ve diyorum.
Telefondan yaziyorum. Guzel dileklerini iletenlere cok tesejkur ederim. Hepimiz saglikli olalim insallah.
Size yazmak icimi rahatlatiyorderdimden anlayacak ve hiz tanimadigim kisilerden dua almak cok guzel
ne güzel yazmışsın canım amin darısı başımıza inşallah. Ablam var evet ama malesef ankaradaonun için ne hamileliğinden ne bebekten bişey anlayamadım. zaten şimdi 4 yalşında Allah bağışlasın. ilk doğduğunda hastanede ben kalmıştım refakatçı. 15 gün de ankarada kalmıştım. Azcık tecrübe var gibi. Hatta hiç yanımızda yakınımızda bebek olmamıştı daha önce ben ay ben nasıl tutucam falan diye korkuyordum bir baktım Allah mecbur kalınca methanet veriyor bi cesaret gelmişti bi baktım cart curt altını değiştiriyorum dokunamam derken doktor öyle dedi diye bam güm pata küte sırtına vura vura gazını çıkartmalar falan :) Hatta onlar cesaret edemediler ilk tırnaklarını bile ben kestiydim :)
Ben daha 6 haftalıktım akıntı kaşıntı dedim fitil verdi. ama bana da öyle geliyor ki mantar oluştu. smear testim ikili test yaptırmaya gideceğim gün çıkacak o zaman bakalım belli olur.
bam güm pata küte demekçok hoş anlatmışsın canım ya
Aynen bende öyleyim,yanımda,yakınımda bebek olmadı ve ailelerimizle aynı şehirde değiliz,o nedenle tedirginim biraz...
Haftaya kitap siparişlerinde bulunacağım inş.
İnsallah canim. ben ve esim cekmeye basladik ...internetten baktik simdi
anne 99 defa sag elini bebege dogru koyup cekerse Allah bebegi korurmus..
Allah razi olsun senden.
Inşallah canım çok iyi olur kitap :) bizimle de paylaşırsın hoşuna giden birşey olursa.
ya bide arkadaşlar her doktor değerli farklı söyleyebiliormuş doktorun uzmanlığına göre bende kararsızım bide herşeyi çok çabuk takarım kafaya acaba bi doktorla yetinmeyip ikinciye falanmı gitsem diye düşünüyorum şimdiden
merhaba arkadaşlar.
ben sizi bir ay falan geriden takip ediyorum.henüz 6 haftalık hamileyim. bir önceki bebeğimin kalbi durdu 10.haftada malesef.rabbim kimseye yaşatmasın.şimdi de geçen hafta az bişey pembe-kahverengi akıntım olmuştu başka olmadı. ultrasonda 2 yerde kanama alanı görülüyor.progesteronun hapını kullanıyordum şimdi iğnesini de kullanıyorum.ayrıca raporluyum.
çok korkuyorum bu bebeğimi de kaybetmekten. benm gibi ultrasonda kanama alanı olup da hamileliği sağlıkla devam eden var mı?
Kızlar günaydınlarrr :) sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah hepimiz için. Bebişlerimizi çok güzel besleyelim.
selamm kızlarrrr
bgn çok şükür 3.aydayızzz
slm nisan anneleri
bizide aranıza alırmısınız
allah nasip ederse bende nisan annesi olacağımmmmmmm
merhaba arkadaşlar.
ben sizi bir ay falan geriden takip ediyorum.henüz 6 haftalık hamileyim. bir önceki bebeğimin kalbi durdu 10.haftada malesef.rabbim kimseye yaşatmasın.şimdi de geçen hafta az bişey pembe-kahverengi akıntım olmuştu başka olmadı. ultrasonda 2 yerde kanama alanı görülüyor.progesteronun hapını kullanıyordum şimdi iğnesini de kullanıyorum.ayrıca raporluyum.
çok korkuyorum bu bebeğimi de kaybetmekten. benm gibi ultrasonda kanama alanı olup da hamileliği sağlıkla devam eden var mı?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Salı günü ilk hamile kıyafetimi satın aldım. Bir kot. Hayatımda böyle rahat bir şey görmedim. Bundan sonra da hep bu kotlardan giyeceğim.
ya cnm valla benim bu konuda kafam bi milyon adet tarihine göre şu an 11 haftalık internetten bakıorum 12 hafta gözüküo doktor 9 haftalık dio anlamadım benim bebem kaç haftalık:S
Hoşgeldinizzzzzzz, Hayırlı uğurlu olsun
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Salı günü ilk hamile kıyafetimi satın aldım. Bir kot. Hayatımda böyle rahat bir şey görmedim. Bundan sonra da hep bu kotlardan giyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?