2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi geceler hatunlar,ben bugun bir uyumusum uyandığımda 19.30 du
Basım ağrımıştı .
Esim yarın memlekete gidiyor pazar aksama donecek .
•••••
hanipeks gecmis olsun canım .kiz seker yüksekte niye ictin kola vs. İmama kızıp oruç bozmadın inşallah
Tatlım o botlarından vazgeç derim ben ilk hamileliğimde bel ağrısı cok yasadım doğumdan sonra 3 fıtığım bir siyatigim hatıra kaldı.fitiktan tedavi gördüm gecti ama siyatik

Çınarımıza maşallah barekallah kiz yaslanmis yatıyor bulmuş pambik kimin yer ohhh,bende öyle yatsam sererdim malzemelerimi
Doğumun yine bahara kalmış :)) can saglıgı . Kocatepe'nin sitesinde okuduysan eğer orada bebeğin ileri Yada geriden gelmesi dogum zamanını etkilemiyor. Benim oglusum 3 hafta kızım 2 hafta onden gitmesine rağmen dogum zamanları değişmedi .kizim başka sebepten ötürü erken doğdu oğlumu aldılar artık :))))
Hayırlı gebelik ve dogum olsun inşallah

Hanipeks kizz oglun ne tatli masallah benimkinin de var boyle resmi mal ortada

bak ne guzel yatiyor oglun masum masum, uzme kendini de oglusuna

Ben ben ben
Yukselenim yengecti yanlis hatirlamiyorsamyok anam ben biraz duygusalim sanirsam.savunmam da hazirdir,öz aglamayinca,göz ağlamaz derim
Benim oğlumda akrep hemen hıı diyorlar akreple balik cok iyi anlaşır gerisi teferruat diyorum
He eşimde koç cokta ahim sahim bir burc değil

benimde yukselenim yengec, burcum basak resmen catisiyorlar biri mantik biri duygusallik :)) sevdigim biri bisey desin hemen gozler saril saril, hic de savunamam kendimi oturur zirlarim hep

yengeçlikten demekki senin duygusallık
benim yükselenimde boğa
hepisi hayvan haşarat sonuçta iyi geçinirler bencede balık yenkeç akrep boğa

ama yinede içlerinde en masumu senin paluk sankim

hadi hadi ahım şahım değil dersin şimdi burda, adam pazar günü eve dönünce koçum benim hoşgeldin, canın ne ister börekler açayım, ayaklarını yıkayayım dersin seni gidi gidi

anlaşamadığım tek burç sanırsam yaylar, aşırı negatif geliyolar bana, samimiyet kuramıyolar bence, şimdiye kadar tanıdıklarım hep öyle çıktı yani

anlaşamadığım tek burç sanırsam yaylar, aşırı negatif geliyolar bana, samimiyet kuramıyolar bence, şimdiye kadar tanıdıklarım hep öyle çıktı yani

kiz oyle deme benim kocam yay cok eglenceli olurlar aslinda, ortama kolay uyum saglarlar yani benim tanidiklarim oyle en azindan :))

benimde yukselenim yengec, burcum basak resmen catisiyorlar biri mantik biri duygusallik :)) sevdigim biri bisey desin hemen gozler saril saril, hic de savunamam kendimi oturur zirlarim hep

anam bacım başak benim, Allahım mantığnan mantığnan diye diye canımızı çıkarıyo annem, mantıksız hiç konuşmaz kendileri

ev alsın sırtını bile keselerim.kiz daha yeni beni delirtti sanki damat kendi olacak bir panik "ne var bu kadar,bir daha ben bir yere giderken kararsız kalırsam sessiz kal " dedim
Ne giyeyim ne takayım kravatti ayakkabiydi bir saatte karar verdi.
"Sen yat yahu ben hazırlarım "dedim hıh .
Benim annem yay. yay gibi gergin ve diktatör oluyor.aslinca sıcak kanlı yaylar ama dilinin kemigi olmuyor ve cok detaycilar
kiz oyle deme benim kocam yay cok eglenceli olurlar aslinda, ortama kolay uyum saglarlar yani benim tanidiklarim oyle en azindan :))
Bak bak bak
Seni eğlendirsin yeter kiz ,uyumlu ortamınızı seveyim

erkeği nasıl olur bilmem,amerika havası yaramıştır belkim yay karıları hep öyle denk geldi bana,
ben kendim gibi bi akrep bulup evlendim keyfime diyecek yok, konuşmadan da anlaşıyoz biz

aha tam benim kocam iste,hem sinirli hem kontrol delisi Allahtan cabuk sonuyor alistim huyuna artik
camasirlari nasil yikacagima bile karisir dusunun artik gerisini, onun yuzunden hergun pekmezli su iciyorum icmesem zorla icirir

eglendirir ama tatli tatli konusunca agzindan bal damlar, yoksa nasil kandiripta te amerikalara getircekti beni

Son düzenleme:
iyi anne olurmus ama basak burclari :) ben oyle degilim ya yengec daha cok vurmus bana
en süper anne benim annemanneliğine diyecek sözüm yok gerçekten, yengeçlerde iyidir yaaa, yakalamışsın sende bi ucundan, yaaa ben napıcam, iğneyi kendim sanıp bebişime batırmayayım

kız benim yaptığım keseler boşa mı gitti şimdi, bende bedavaya yapmam bundan sonra
yaylar çok işini biliyo canım, orası kesin yani, dediğim dedikler, 1 adım attıramazsın

işini biliyo tabi, maşallah, huzurun varsa heryer güzel beee

Aboo
Benimki karışsın keserim çamaşırları
Ona tertemiz birde jilet gibi utulu gelsin hiç karışmaz.Sadece deterjana falan iyisi neyse onu alayım der kadin isine benim aklim ermiyor der.birde camasir suyuna kizar hem basi agrir hemde allerjik dermatitim var aziyor diye.en cok bu :))
Dün ilk defa salata yaptı herseyi sordu nasil dograyim,neye koyayim vs.rendeyi falan tutusunu görseniz krize girerdiniz.
Bir insanın eline bu kadar mı yakışmaz kurek kadar.
hiç seslenmedim yapsın

bilmez mi hic ben ona ilk tanistigimizda dediydim ki okul bitsin biraz da calisayim sonra evlenirim ancak, ama bi baktim 8 ay icinde evlenmisiz

klasik erkek iste normal olan bu :)) benimki soylenirdi bana ilk zamanlar domatesleri buyuk dogruyon diye

Gulimier keseleme kııı karnın burnunda bak.
Artık belesede yapma arz talep yap mantignan bu isler
--
Esra kiz sana sabır dilerim benim elimde bıçak varken esim genelde kapıdan konuşur gider

bilmez mi hic ben ona ilk tanistigimizda dediydim ki okul bitsin biraz da calisayim sonra evlenirim ancak, ama bi baktim 8 ay icinde evlenmisiz
klasik erkek iste normal olan bu :)) benimki soylenirdi bana ilk zamanlar domatesleri buyuk dogruyon diye

benimkide önüne gelsin herşey tastamam hiç ses etmez hemen yumulur, ama kazara mutfağa girdiyse aman Allahım, buzdolabı rafları kirlenmiş silsen iyi olur, bu yağları şöyle koysan daha iyi olur, yemeğe bunu koysan tadı süper olur, başlar başaşçı moduna girer, birazda bezdiririp, yeter tamam girme mutfağa dememi bekliyo anlıyorum bende, hiç ses etmiyorum
az öncede rafta duran parfümlere baktı, tozlanmışlar, temizlesen iyi olur diye gülüyo,
temizlik konusunda çok ağırım kabul ediyorum
heyırlı geceler, öptüm hepinizi, yarın görüşürüz inşallah, Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…