- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben ben benohhh maşallah hayırlı olsun canım, sağlıklı günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallah
Sen balıkların Şahı sın Voltajım
akrepler el kaldırsın
tüm iğneleri biz kendimize batırıyoruz maşallah
akrebim diyince korkarak bakanlara, korkma korkma kendime sokarım iğneyi sana zarar vermem diyom
balıklara duygusal derler ama ben daha hiç öyle sulu duygusal balık görmedim,
hepsinin kafa maşallah mantık üzerine çalışıyo '0 duygusallık'
Ben ben ben
Yukselenim yengecti yanlis hatirlamiyorsamyok anam ben biraz duygusalim sanirsam.savunmam da hazirdir,öz aglamayinca,göz ağlamaz derim
Benim oğlumda akrep hemen hıı diyorlarakreple balik cok iyi anlaşır gerisi teferruat diyorum
He eşimde koç cokta ahim sahim bir burc değil
Ben ben ben
Yukselenim yengecti yanlis hatirlamiyorsamyok anam ben biraz duygusalim sanirsam.savunmam da hazirdir,öz aglamayinca,göz ağlamaz derim
Benim oğlumda akrep hemen hıı diyorlarakreple balik cok iyi anlaşır gerisi teferruat diyorum
He eşimde koç cokta ahim sahim bir burc değil
anlaşamadığım tek burç sanırsam yaylar, aşırı negatif geliyolar bana, samimiyet kuramıyolar bence, şimdiye kadar tanıdıklarım hep öyle çıktı yani
benimde yukselenim yengec, burcum basak resmen catisiyorlar biri mantik biri duygusallik :)) sevdigim biri bisey desin hemen gozler saril saril, hic de savunamam kendimi oturur zirlarim hep
anam bacım başak benim, Allahım mantığnan mantığnan diye diye canımızı çıkarıyo annem, mantıksız hiç konuşmaz kendileri
yengeçlikten demekki senin duygusallık
benim yükselenimde boğa
hepisi hayvan haşarat sonuçta iyi geçinirler bencedebalık yenkeç akrep boğa
ama yinede içlerinde en masumu senin paluk sankim
hadi hadi ahım şahım değil dersin şimdi burda, adam pazar günü eve dönünce koçum benim hoşgeldin, canın ne ister börekler açayım, ayaklarını yıkayayım dersin seni gidi gidi
Benim annem yay. yay gibi gergin ve diktatör oluyor.aslinca sıcak kanlı yaylar ama dilinin kemigi olmuyoranlaşamadığım tek burç sanırsam yaylar, aşırı negatif geliyolar bana, samimiyet kuramıyolar bence, şimdiye kadar tanıdıklarım hep öyle çıktı yani
Bak bak bakkiz oyle deme benim kocam yaycok eglenceli olurlar aslinda, ortama kolay uyum saglarlar yani benim tanidiklarim oyle en azindan :))
kiz oyle deme benim kocam yaycok eglenceli olurlar aslinda, ortama kolay uyum saglarlar yani benim tanidiklarim oyle en azindan :))
ev alsın sırtını bile keselerim.kiz daha yeni beni delirtti sanki damat kendi olacak bir panik "ne var bu kadar,bir daha ben bir yere giderken kararsız kalırsam sessiz kal " dedim
Ne giyeyim ne takayım kravatti ayakkabiydi bir saatte karar verdi.
"Sen yat yahu ben hazırlarım "dedim hıh .
Benim annem yay. yay gibi gergin ve diktatör oluyor.aslinca sıcak kanlı yaylar ama dilinin kemigi olmuyorve cok detaycilar
Bak bak bak
Seni eğlendirsin yeter kiz ,uyumlu ortamınızı seveyim
en süper anne benim annemiyi anne olurmus ama basak burclari :) ben oyle degilim ya yengec daha cok vurmus bana
ev alsın sırtını bile keselerim.kiz daha yeni beni delirtti sanki damat kendi olacak bir panik "ne var bu kadar,bir daha ben bir yere giderken kararsız kalırsam sessiz kal " dedim
Ne giyeyim ne takayım kravatti ayakkabiydi bir saatte karar verdi.
"Sen yat yahu ben hazırlarım "dedim hıh .
Benim annem yay. yay gibi gergin ve diktatör oluyor.aslinca sıcak kanlı yaylar ama dilinin kemigi olmuyorve cok detaycilar
Bak bak bak
Seni eğlendirsin yeter kiz ,uyumlu ortamınızı seveyim
işini biliyo tabi, maşallah, huzurun varsa heryer güzel beeeaha tam benim kocam iste,hem sinirli hem kontrol delisiAllahtan cabuk sonuyor alistim huyuna artik
camasirlari nasil yikacagima bile karisir dusunun artik gerisini, onun yuzunden hergun pekmezli su iciyorum icmesem zorla icirir
eglendirir amatatli tatli konusunca agzindan bal damlar, yoksa nasil kandiripta te amerikalara getircekti beni
aha tam benim kocam iste,hem sinirli hem kontrol delisiAllahtan cabuk sonuyor alistim huyuna artik
camasirlari nasil yikacagima bile karisir dusunun artik gerisini, onun yuzunden hergun pekmezli su iciyorum icmesem zorla icirir
eglendirir amatatli tatli konusunca agzindan bal damlar, yoksa nasil kandiripta te amerikalara getircekti beni
en süper anne benim annemanneliğine diyecek sözüm yok gerçekten, yengeçlerde iyidir yaaa, yakalamışsın sende bi ucundan, yaaa ben napıcam, iğneyi kendim sanıp bebişime batırmayayım
kız benim yaptığım keseler boşa mı gitti şimdi, bende bedavaya yapmam bundan sonra
yaylar çok işini biliyo canım, orası kesin yani, dediğim dedikler, 1 adım attıramazsın
işini biliyo tabi, maşallah, huzurun varsa heryer güzel beee
Aboo
Benimki karışsın keserim çamaşırları
Ona tertemiz birde jilet gibi utulu gelsin hiç karışmaz.Sadece deterjana falan iyisi neyse onu alayım der kadin isine benim aklim ermiyor der.birde camasir suyuna kizar hem basi agrir hemde allerjik dermatitim var aziyor diye.en cok bu :))
Dün ilk defa salata yaptı herseyi sordu nasil dograyim,neye koyayim vs.rendeyi falan tutusunu görseniz krize girerdiniz.
Bir insanın eline bu kadar mı yakışmazkurek kadar.
hiç seslenmedim yapsın
Gulimier keseleme kıııkarnın burnunda bak.
Artık belesede yapma arz talep yap mantignan bu isler
--
Esra kiz sana sabır dilerim benim elimde bıçak varken esim genelde kapıdan konuşur gider
bilmez mi hic ben ona ilk tanistigimizda dediydim ki okul bitsin biraz da calisayim sonra evlenirim ancak, ama bi baktim 8 ay icinde evlenmisiz
klasik erkek iste normal olan bu :)) benimki soylenirdi bana ilk zamanlar domatesleri buyuk dogruyon diye
Aboo
Benimki karışsın keserim çamaşırları
Ona tertemiz birde jilet gibi utulu gelsin hiç karışmaz.Sadece deterjana falan iyisi neyse onu alayım der kadin isine benim aklim ermiyor der.birde camasir suyuna kizar hem basi agrir hemde allerjik dermatitim var aziyor diye.en cok bu :))
Dün ilk defa salata yaptı herseyi sordu nasil dograyim,neye koyayim vs.rendeyi falan tutusunu görseniz krize girerdiniz.
Bir insanın eline bu kadar mı yakışmazkurek kadar.
hiç seslenmedim yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?