- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Bende 19.30 da kalkmama rağmen uykum geldi
İyi bakin kendinize.Öpüyor ve seviyorum sizi.
See you
iyi anne olurmus ama basak burclari :) ben oyle degilim ya yengec daha cok vurmus bana
iyi anne olurmus ama basak burclari :) ben oyle degilim ya yengec daha cok vurmus bana
bak gör sen bundan sonra kese mese yok bacım, işi ticarete döktüm 'al gülüm ver gülüm'Gulimier keseleme kıııkarnın burnunda bak.
Artık belesede yapma arz talep yap mantignan bu isler
--
Esra kiz sana sabır dilerim benim elimde bıçak varken esim genelde kapıdan konuşur gider
hayırlı geceler tatlımhayirli geceler sanada
Bende 19.30 da kalkmama rağmen uykum geldi
İyi bakin kendinize.Öpüyor ve seviyorum sizi.
See you
İste o benim o benim :))) gercekten bayan mantik gibiyim. esim cok cekiyor yavrum.bu huyumdan.. bazende cok iyi oluyor ama cok uzulmuyorum durumlar karsisinda. :))
istanbuldaki kizlar Altin cadiri varmis nerde bilen varmi ?
Biz evlendik ve direk para biriktirmeye gectik. ev alma amacla ama para ekledikce ev fiyatlarida eklendi de eklendi( artik evden vazgectik. bebek varsa istanbulda araba sart dedik.simdi araba bakiyoruz. yil.sonu kampanyalarini degerlendirelim diyoruz. hayirlisi.
Rabbim herkesin gonlune gore versin. Guzel.bir hafta sonu dilerim cok yorulmadan ama :))
gunaydinlar guzeller
Laternem ben ruyamda oglusumu gordum hastaneden cikarken ogretmemisler nasil emzirecegimi ugrasip duruyordum. Oglum pipetle hazir sut icmek istiyordu ben pipeti gogus ucuma dayiyordum burdan ic diyordum :)
selamun aleykum arkadaşlar
bnm vucudumda sinek ısırmış gibi kızartılar çıktı ve çok kaşınıyo
birde sabah uyandığımda kemiklerim kırılmış gibi hissediyorum heryanım ağrıyo sonra geçiyo
bayağı depresif oldum bu günlerde endişelerim hiç bitmyo.. sizler napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?